2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım benımmmmmmmmmmm cok gecmıs olsun ya..
parmağın rahatsızmıydı kı ? hiç haberım olmadı..üzüldüm şimdi okuyunca..ellerini yorma lütfen dinlen bitanem..çok geçmiş olsun tekrardan

geçmiş olsun canım :) inşallah tatlım bebişin gelir de acı falan düşünmezsinnnn :)

canım benımmmmmmmmmmm cok gecmıs olsun ya..
parmağın rahatsızmıydı kı ? hiç haberım olmadı..üzüldüm şimdi okuyunca..ellerini yorma lütfen dinlen bitanem..çok geçmiş olsun tekrardan
teşekürederim kızlar kötü bir olay yaşadım k.baba matgapla perde vidalıyordu bende gerdirmek için tutuyordum perde matgaba dolandı aynı anda benim elimi sardı perde elimi çekerken sol küçük parmapımın yarısını kopardı matgap çok şükür diğerlerine bir şey olmadı

amannnnnnnn canım allah korumuş tatlım allahım yardımcın olsun :)

hay allah yaaa..
rabbım beterinden korumuş canımm..Allahtan diğer parmaklar da bişey yok..cok ama cok gecmıs olsun..
Allahım buyuk canımmmm ne gelıyorsa ondan geliyor napalım

amannnnnnnn canım allah korumuş tatlım allahım yardımcın olsun :)

hay allah yaaa..
rabbım beterinden korumuş canımm..Allahtan diğer parmaklar da bişey yok..cok ama cok gecmıs olsun..
Allahım buyuk canımmmm ne gelıyorsa ondan geliyor napalım

allah bir canı alıp diğerine can veriyor bundada vardır bir hikmet allahım beterinden korusun hepimizi kimseye göstermesin başka dertler, şükür demeliyiz her halimize herşeyimize herşey geliyor

allah bir canı alıp diğerine can veriyor bundada vardır bir hikmet allahım beterinden korusun hepimizi kimseye göstermesin başka dertler, şükür demeliyiz her halimize herşeyimize herşey geliyor

aminn canımmm benım..
aynen canım aklımıza gelmeyen basımıza gelebılıyor..rabbım buyuk acılar yaşatmasın ınsallah..
çaresi olmayan hastalık vermesın kımseye

aminn canımmm benım..
aynen canım aklımıza gelmeyen basımıza gelebılıyor..rabbım buyuk acılar yaşatmasın ınsallah..
çaresi olmayan hastalık vermesın kımseye

bilgisi olan arkadaşlar ayrdımcı olabilirmi zor geçen bi süreçin içnideyim transferimde 4 .gün bugun biraz şaşkın braz heycanlı adet sancılarına benzer kasıklarımda hafif ağrılarım var nırmalmi acaba endişeliyim çokkk

ayyyyyy canım yaaaa çok geçmiş olsunnnn... Rabbim beterinden korusun, geçen gün resmini görmüştüm yazmaya fırsatım olmamıştı....

Evet normal canım ben 5 kez tüp bebek denedim bu sefer tuttu ve bende bu kasık ağrılarını aynı dönemde yaşadım

Doğru söylüyorsun arkadaşım bundan sonra tamamiyle herşeyimiz Allaha emanet, biz kendimize iyi baktık inşallah bizi ödüllendirir ve sevindirir

Cnmm.kalbim gönlüm dualarım seninle.. insalllah cok rahat gecer opun.kaliteli kaliteli yumislerin olur inşallah.

ay kuzum 1 i bile bizimle 9 ay kalsa yeter ya

Çooooook şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim
Hep böyle güzel haberler alırsınız inşallahhhhhhhhhhhhh cnm benimmmmmm

ay saol canm benm amiiin inşalllaaahhh

ayy çok sevindim cnm gözünaydınn artık güzel günlere....

saol canmmm inşallaaahh

Amin canim benim ins.Seninde esinin iyilesmesine çok sevindim bundan sonra mutlulugunuz hayirlisiyla bebekle taclansin insaallah.

amiiiiiiiiinnnnnn canmmmm hepimiz inşallaahh

amin canim benim.

günaaydın sana da canm

günaaayydııınlaar aynen ya hava süper bugun

geçmiş olsun canm benm ya Allahım daha kötüsünden korusun

Doğru söylüyorsun arkadaşım bundan sonra tamamiyle herşeyimiz Allaha emanet, biz kendimize iyi baktık inşallah bizi ödüllendirir ve sevindirir

canmmmm naptın ya haftasonu giremedim nasıl gecti kontrolun naptın bakim nasıl yumişler:26:

Belirti arama cnm.her iki ihtimaldede aynı belirtiler olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…