günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir ben cuma günü ameliyat oldum parmağımın yarısını kestiler canlanmadı çok kötü morarmıştı aşa doğru inmeden ameliyatı yaptılar çok şükür buna da allah kimseye vermesin....inşallah bebeğim gelirde parmağımın acısını unuturur bize tek elimle yazması biraz zor oluyor yanlış yazım varsa kusura bakmayın evde dinlenicem bir süre ara ara konturollere gidicem 10 gün sonra dikişler alınıcak
geçmiş olsun canım :) inşallah tatlım bebişin gelir de acı falan düşünmezsinnnn :)
teşekürederim kızlar kötü bir olay yaşadım k.baba matgapla perde vidalıyordu bende gerdirmek için tutuyordum perde matgaba dolandı aynı anda benim elimi sardı perde elimi çekerken sol küçük parmapımın yarısını kopardı matgap çok şükür diğerlerine bir şey olmadıcanım benımmmmmmmmmmm cok gecmıs olsun ya..
parmağın rahatsızmıydı kı ? hiç haberım olmadı..üzüldüm şimdi okuyunca..ellerini yorma lütfen dinlen bitanem..çok geçmiş olsun tekrardan
teşekürederim kızlar kötü bir olay yaşadım k.baba matgapla perde vidalıyordu bende gerdirmek için tutuyordum perde matgaba dolandı aynı anda benim elimi sardı perde elimi çekerken sol küçük parmapımın yarısını kopardı matgap çok şükür diğerlerine bir şey olmadı
teşekürederim kızlar kötü bir olay yaşadım k.baba matgapla perde vidalıyordu bende gerdirmek için tutuyordum perde matgaba dolandı aynı anda benim elimi sardı perde elimi çekerken sol küçük parmapımın yarısını kopardı matgap çok şükür diğerlerine bir şey olmadı
amannnnnnnn canım allah korumuştatlım allahım yardımcın olsun :)
hay allah yaaa..
rabbım beterinden korumuş canımm..Allahtan diğer parmaklar da bişey yok..cok ama cok gecmıs olsun..
Allahım buyuk canımmmm ne gelıyorsa ondan geliyor napalım
allah bir canı alıp diğerine can veriyor bundada vardır bir hikmet allahım beterinden korusun hepimizi kimseye göstermesin başka dertler, şükür demeliyiz her halimize herşeyimize herşey geliyor
aminn canımmm benım..
aynen canım aklımıza gelmeyen basımıza gelebılıyor..rabbım buyuk acılar yaşatmasın ınsallah..
çaresi olmayan hastalık vermesın kımseye
ayyyyyy canım yaaaa çok geçmiş olsunnnn... Rabbim beterinden korusun, geçen gün resmini görmüştüm yazmaya fırsatım olmamıştı....teşekürederim kızlar kötü bir olay yaşadım k.baba matgapla perde vidalıyordu bende gerdirmek için tutuyordum perde matgaba dolandı aynı anda benim elimi sardı perde elimi çekerken sol küçük parmapımın yarısını kopardı matgap çok şükür diğerlerine bir şey olmadı
canım çok sevindimmmminşşşşşş seni anne yapacaklar
phala bitanem inşallah...bugün senden de güzel haberler bekliyoruzCanııım inşallah o dördüde gelişimini devam ettirir, sende hemen içinden istediklerini alır doğurursun onları
bilgisi olan arkadaşlar ayrdımcı olabilirmi zor geçen bi süreçin içnideyim transferimde 4 .gün bugun biraz şaşkın braz heycanlı adet sancılarına benzer kasıklarımda hafif ağrılarım var nırmalmi acaba endişeliyim çokkk
Canim çok iyi haber bu.dediğin gibi bir tane olsa bile yeter yeter ki dokuz ay bizimle olsunlar.ama inşallah 4 u de gelişimine devam eder.
Doğru söylüyorsun arkadaşım bundan sonra tamamiyle herşeyimiz Allaha emanet, biz kendimize iyi baktık inşallah bizi ödüllendirir ve sevindirir
Güzelim al benden de o kadar. 19 yumurtadan 9u döllenmiş. 3ü gitmiş 6 tane şimdilik bana kaldı.Rabbim onları bize bağışlasın. Ben hep dedim zaten önemli olan kalite. Ha unutmadan bu haberlerimizden umutsuzluğa kapılmayın canlar. Bizim ikimizin de cikolata kisti problemi var. Sizlerin inşallah daha cok dollenir varolanı da Rabbim bize bağışlar
Çooooook şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim
Hep böyle güzel haberler alırsınız inşallahhhhhhhhhhhhh cnm benimmmmmm
ayy çok sevindim cnm gözünaydınn artık güzel günlere....
Amin canim benim ins.Seninde esinin iyilesmesine çok sevindim bundan sonra mutlulugunuz hayirlisiyla bebekle taclansin insaallah.
amin canim benim.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ne güzel bir güne başladık böyle ya..
dışarsı ışıl ışıllll....güneş harikaa....
abi yaaaaaaaa ben yazı seviyorummmmmmmmmmmm
herkse kolay gelsin..opusu transferı olan arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun
günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir ben cuma günü ameliyat oldum parmağımın yarısını kestiler canlanmadı çok kötü morarmıştı aşa doğru inmeden ameliyatı yaptılar çok şükür buna da allah kimseye vermesin....inşallah bebeğim gelirde parmağımın acısını unuturur bize tek elimle yazması biraz zor oluyor yanlış yazım varsa kusura bakmayın evde dinlenicem bir süre ara ara konturollere gidicem 10 gün sonra dikişler alınıcak
Doğru söylüyorsun arkadaşım bundan sonra tamamiyle herşeyimiz Allaha emanet, biz kendimize iyi baktık inşallah bizi ödüllendirir ve sevindirir
ayyyyyy canım yaaaa çok geçmiş olsunnnn... Rabbim beterinden korusun, geçen gün resmini görmüştüm yazmaya fırsatım olmamıştı....
amin canım teşekkürler
bilgisi olan arkadaşlar ayrdımcı olabilirmi zor geçen bi süreçin içnideyim transferimde 4 .gün bugun biraz şaşkın braz heycanlı adet sancılarına benzer kasıklarımda hafif ağrılarım var nırmalmi acaba endişeliyim çokkk
2 ye katlamış bence tek dirKızlar 12. Gün bhcg 304.1 idi 14. Gün 774.9 olmuş, çoğul olma ihtimali var mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?