2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
gönlüne göre olur inşlhhh..
cnm bende yazı severim nede olsa yaz çocuğum
cnm demekki parmagına can gelmedi olsun bundan beteri olmamış gerçi zor bi durum ama inşh dediğin gibi bebeğin gelir en kısa zamanda da sana bu acını unutturur...
Kızlar 12. Gün bhcg 304.1 idi 14. Gün 774.9 olmuş, çoğul olma ihtimali var mı sizce?
gözünaydın cnm darısı hepimize olsun artık

Belirti arama cnm.her iki ihtimaldede aynı belirtiler olabiliyor.

bugun gögüslerimde ve kasıklarımda daha çok ağrı hissetm hemen panik oldum doğrusu doktoru aradım oda rahime tepki veriyodur rahim genişliyodur dedi bana rabbime bırakrım veren o ama ister istemez kendini dinliyor insan

bende ılk bahar canımm hattaaa 21 mayıss
ınsan çalışırken bıle mutlu olabılıyor..

bende ılk bahar canımm hattaaa 21 mayıss
ınsan çalışırken bıle mutlu olabılıyor..
oo senin doğum gününe az kalmış benim geçti 4 mayıs tı bi yaş daha yaşlandım anlıcan
evet ne iş yaparsan yap mutlu oluyorsun bende öyleyim

Kızlar 12. Gün bhcg 304.1 idi 14. Gün 774.9 olmuş, çoğul olma ihtimali var mı sizce?
canım gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. değerler konusunda henüz bi bilgim yok malesef, gönlünden geçen gibidir inşallahhhhh

bu pozitifliğin testlere yansısın inşallahhhhhh canım ya.. maşallah sanaaaaa......

ben iki tane istiyorum ama aynı anda değil.... ben de ilk grubu desteklemek istedim canım yaaaaa.... bu arada aynı ilacı falan kullanmıyorum sadece sana destek, hep destek tam destek olmak içinnnnn

ben de yaz mevsimi için yaratılmışım sanırım.... ne güzel bi gün gerçektennnn

Son düzenleme:
Haklısın hayatım zor bi süreç.ama belirti aramamaya çalış.rabbime emanet et ben hep oyle yaptım ve halada öyle...
Hep ""rabbim sana emanet iyisini kötüsünü hayrı şerri sen bilirsin. ""diye hep dua ettim ccnm.gönlünü ferah tut.

Son düzenleme:
kızlar ya bi soru ayvalık 25-30agustos arasında nasıl olur suyu sıcak olur mu sogumus mu olur yoksa yardııımmmm:44::44:

Kırmızılar geldi gecikmeli olarak ağrılarım var..
Gelsinler tabide gelmeyeydi iyiydi 9 ay kadar..

Kırmızılar geldi gecikmeli olarak ağrılarım var..
Gelsinler tabide gelmeyeydi iyiydi 9 ay kadar..

KIZZZZZZZZZZZZ BEN SENDEN BİR ÇIKIŞ BEKLİYORUM (içimde bir his var)SEN ÇIKIP HAMİLEYİMMMM DİYECEKSİN GİBİ GELİYOR :44::44::44::44::44::44::44:

Güzel bir hafta bizimle olsun kızçelerim...
Herkes iyidir inşallah..

Slm gülden sultan nasılsın iysindir inş hapimz için çok güzel bir hafta olsun allhın izniyle sen tüpe ne zman başlamayı düşünüyosun canm

KIZZZZZZZZZZZZ BEN SENDEN BİR ÇIKIŞ BEKLİYORUM (içimde bir his var)SEN ÇIKIP HAMİLEYİMMMM DİYECEKSİN GİBİ GELİYOR :44::44::44::44::44::44::44:

kırmızılar geldi diyorum hatun benden çıkış bekliyor benim çıkışım en fazla adetim gecikti bi test yapsammı heyecanı yaratmak olur

Slm gülden sultan nasılsın iysindir inş hapimz için çok güzel bir hafta olsun allhın izniyle sen tüpe ne zman başlamayı düşünüyosun canm

şekerim tüp bebek tedavisi beni kesmiyor varsa ileri teknoloji bişi ben ondan yapcam demode oldu artık tüp yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…