amin canım teşekkürler
gönlüne göre olur inşlhhh..herkese bol bebekli musmutlu çok mutlu bir hafta diliyorum.Allah (cc)tüm anne olmayı isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda dualarını kabul etsin.1 değil 2 değil 3 değil ..... kaç tane diliyorlarsa.
hafta sonu kullandığım ilacı kullanan varmı diye araştırırken bu ilaçla hamile kalınabileceğini okudum.bakınız kk.fakirin umudu işte acaba mı olurmu derken kaptırdım gitti.kesin hamileyim.tabi haftanın sonunda alacağım kırmızı karttan sonra bakalım ne yapacağım.ilacımın adı cyclo prygnova .iki farklı görüş var bir grubun doktoru hamileliği kolaylaştırsın diye diğeri ise adetleri düzenlesin fakat gebe kalamazsın gibi..tabi ben ilk grubu destekliyorum veeeee o sebepten ötürü de kesin hamileyim.he .ay olurmuş ne güzel olurmuş.hiç gebelik takvimim olmadı.hemen yapasım var.
cnm bende yazı severim nede olsa yaz çocuğumkızlarrrrrrrrrrrrrrr ne güzel bir güne başladık böyle ya..
dışarsı ışıl ışıllll....güneş harikaa....
abi yaaaaaaaa ben yazı seviyorummmmmmmmmmmm
herkse kolay gelsin..opusu transferı olan arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun
cnm demekki parmagına can gelmedi olsun bundan beteri olmamış gerçi zor bi durum ama inşh dediğin gibi bebeğin gelir en kısa zamanda da sana bu acını unutturur...günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir ben cuma günü ameliyat oldum parmağımın yarısını kestiler canlanmadı çok kötü morarmıştı aşa doğru inmeden ameliyatı yaptılar çok şükür buna da allah kimseye vermesin....inşallah bebeğim gelirde parmağımın acısını unuturur bize tek elimle yazması biraz zor oluyor yanlış yazım varsa kusura bakmayın evde dinlenicem bir süre ara ara konturollere gidicem 10 gün sonra dikişler alınıcak
gözünaydın cnm darısı hepimize olsun artıkKızlar 12. Gün bhcg 304.1 idi 14. Gün 774.9 olmuş, çoğul olma ihtimali var mı sizce?
Belirti arama cnm.her iki ihtimaldede aynı belirtiler olabiliyor.
gönlüne göre olur inşlhhh..
cnm bende yazı severim nede olsa yaz çocuğum
cnm demekki parmagına can gelmedi olsun bundan beteri olmamış gerçi zor bi durum ama inşh dediğin gibi bebeğin gelir en kısa zamanda da sana bu acını unutturur...
gözünaydın cnm darısı hepimize olsun artık
oo senin doğum gününe az kalmış benim geçti 4 mayıs tı bi yaş daha yaşlandım anlıcanbende ılk bahar canımm hattaaa 21 mayıss
ınsan çalışırken bıle mutlu olabılıyor..
canım gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Kızlar 12. Gün bhcg 304.1 idi 14. Gün 774.9 olmuş, çoğul olma ihtimali var mı sizce?
bu pozitifliğin testlere yansısın inşallahhhhhh canım ya..herkese bol bebekli musmutlu çok mutlu bir hafta diliyorum.Allah (cc)tüm anne olmayı isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda dualarını kabul etsin.1 değil 2 değil 3 değil ..... kaç tane diliyorlarsa.
hafta sonu kullandığım ilacı kullanan varmı diye araştırırken bu ilaçla hamile kalınabileceğini okudum.bakınız kk.fakirin umudu işte acaba mı olurmu derken kaptırdım gitti.kesin hamileyim.tabi haftanın sonunda alacağım kırmızı karttan sonra bakalım ne yapacağım.ilacımın adı cyclo prygnova .iki farklı görüş var bir grubun doktoru hamileliği kolaylaştırsın diye diğeri ise adetleri düzenlesin fakat gebe kalamazsın gibi..tabi ben ilk grubu destekliyorum veeeee o sebepten ötürü de kesin hamileyim.he .ay olurmuş ne güzel olurmuş.hiç gebelik takvimim olmadı.hemen yapasım var.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ne güzel bir güne başladık böyle ya..
dışarsı ışıl ışıllll....güneş harikaa....
abi yaaaaaaaa ben yazı seviyorummmmmmmmmmmm
herkse kolay gelsin..opusu transferı olan arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun
Haklısın hayatım zor bi süreç.ama belirti aramamaya çalış.rabbime emanet et ben hep oyle yaptım ve halada öyle...bugun gögüslerimde ve kasıklarımda daha çok ağrı hissetm hemen panik oldum doğrusu doktoru aradım oda rahime tepki veriyodur rahim genişliyodur dedi bana rabbime bırakrım veren o ama ister istemez kendini dinliyor insan
canım tek gibi görünüyor inşallah senin olsun tek olsun farketmez... nerde oldun tedavini canım.. Allahım tamamına erdirsin inşallah..Kızlar 12. Gün bhcg 304.1 idi 14. Gün 774.9 olmuş, çoğul olma ihtimali var mı sizce?
güzel bir hafta bizimle olsun kızçelerim...
Herkes iyidir inşallah..
Güzel bir hafta bizimle olsun kızçelerim...
Herkes iyidir inşallah..
günaydınlarrr
Kırmızılar geldi gecikmeli olarak ağrılarım var..
Gelsinler tabide gelmeyeydi iyiydi 9 ay kadar..
Güzel bir hafta bizimle olsun kızçelerim...
Herkes iyidir inşallah..
KIZZZZZZZZZZZZ BEN SENDEN BİR ÇIKIŞ BEKLİYORUM(içimde bir his var)SEN ÇIKIP HAMİLEYİMMMM DİYECEKSİN GİBİ GELİYOR :44::44::44::44::44::44::44:
Slmgülden sultan nasılsın iysindir inş hapimz için çok güzel bir hafta olsun allhın izniyle sen tüpe ne zman başlamayı düşünüyosun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?