2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
oo senin doğum gününe az kalmış benim geçti 4 mayıs tı bi yaş daha yaşlandım anlıcan
evet ne iş yaparsan yap mutlu oluyorsun bende öyleyim

evet cnm az kaldı bakalım..
gençken ınsan sevınıyor doğum gunu olacağı ıcın ama yas gıdınceee uzuluyor..

aynen canımm yaa cok güzel.
özlemişiz valla

Hanımlar herkese günaydınlar iyi öğlelerrr iyi haftalar,,,,
Dün benim için çok ağlak ve de sulak bi gündü yanaklarımı sürekli kremlemek zorunda kaldım gözyaşlarım tuzlu tuzluuu süzüldü gitti valahi
Neyseki bugün daha iyiyim... Anne olma hayaliyle yeniden hayata bağlandım.
Bu arada bişey danışcam kızlar bilen var ise;
Ben aynı zamanda ateş ölçüyorum günlük tüp denemesinden sonraki ay yumurtaların gelişimi çatlayıp çatlamayacağı bunlarla ilgili bi tecrübeniz var mı:26:
Benim ateş sapıttı çünkü 10 aydır düzenli ölçüyorum bu ay inanılmaz sapmalar var yumurtlamadığımı düşündürüyor bana olabilir mi ilaca alışınca belki çatlamamıştır kendiliğinden değil mi ????

tatlışım benim ordan cok burda yazım var ki..oraya da gidip bakıyorum amaaa yalan değil
bu arada kırmızılar geldi mi kız..
benım hala gelmedi :18:

artık tüm topikleri kolaçan ediyorum kim nerde hepinizi bulurum
geldi kırmızılar

evet cnm az kaldı bakalım..
gençken ınsan sevınıyor doğum gunu olacağı ıcın ama yas gıdınceee uzuluyor..

aynen canımm yaa cok güzel.
özlemişiz valla

kız benim yaş 25 de durdu 22 mart benim de doğum günüm.... abim yine 25 yaşına girdin dimi kutlu olsun bakalım bu sefer ki 25 ne süprizler getirmiş sana diye kutladı.... ben de durum şöyle 25+3 oldum mesela, sonra 25+4.... şu an 25+8... sanırım 2 yıl sonra artık 26 demeye alışmam gerekecek daha komiği ilk doktora gittiğimizde yaşınımızı sorduğun da ben yine ağız alışkanlığı ile 25 diyiverdim kocam baktı nasıl yani dedi, pardon dedim 32

kırmızılar geldi diyorum hatun benden çıkış bekliyor benim çıkışım en fazla adetim gecikti bi test yapsammı heyecanı yaratmak olur

tızımmmmmm belki önümüzdeki ayyyyyyyyyyy Belki bir sonraki ay Nereden biliyorsun :84::84::84::84::84::84::84::84:bekliyorum işteeee:84::84::84::84::84::84::84::84: Sorumluluk yüklüyorum sana ona göre çalışşşş Ama gerçekten öyle hisediyorum senin için

canım benımmmmmmmmm onemlı olan senın kac yasında hıssettığın..
kimliğe takılmamak gerek

canım benımmmmmmmmm onemlı olan senın kac yasında hıssettığın..
kimliğe takılmamak gerek
yumurtalarıma söyliyim ben bunu sanırım onlar ibreyi şaşırmışlar, çılgın şeyler

canımmm o zaman cok soğuk olmazzzzzzzzzzzz..yaz sonu sonuçta..
kızımm ben hazıran basında didime gitçem..
yağmur yağmazsa iyidir
ben de 1-7 haziran da antalya da olcam geçen yıl mayısın son haftası gitmiştik güzeldi ama bu yıl niyeyse tırstım çok yağıyo ya

canımmm o zaman cok soğuk olmazzzzzzzzzzzz..yaz sonu sonuçta..
kızımm ben hazıran basında didime gitçem..
yağmur yağmazsa iyidir

bu ay ı baz alırsak yagmur yagabilir ama nisana göre konusursak yagmaz yagmasın da güzelcee tatil yap canm he iyi o zaman soguk olmasın da sıcak olur diyosun yani sevindim puf bi otel begendm ama nete bakıyom kimi süper yorumlar yapmıs kimi kötü napcam yaa hangisine inansam kiii:44:

Canlarım birazdan yola çıkacağım 3 te operasyonum var, dualarınız için çok çok sağolun. Çıkınca haberdar ederim gene

oleeeyyy yumişler alınıyo yaşasııınnn hadi canm inşallah güzel gecer Allahım yardımcın olsun inşallah

Canlarım birazdan yola çıkacağım 3 te operasyonum var, dualarınız için çok çok sağolun. Çıkınca haberdar ederim gene
inşallahhhhh ağrısız sızısız güzelce atlatırsın, 4. de yetişsin diğerlerine..... hepisi de en kalitelisinden olsun emiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…