oo senin doğum gününe az kalmış benim geçti 4 mayıs tı bi yaş daha yaşlandım anlıcan
evet ne iş yaparsan yap mutlu oluyorsun bende öyleyim
canım gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..değerler konusunda henüz bi bilgim yok malesef, gönlünden geçen gibidir inşallahhhhh
bu pozitifliğin testlere yansısın inşallahhhhhh canım ya..maşallah sanaaaaa......
ben iki tane istiyorum ama aynı anda değil.... ben de ilk grubu desteklemek istedim canım yaaaaa.... bu arada aynı ilacı falan kullanmıyorum sadece sana destek, hep destek tam destek olmak içinnnnn
ben de yaz mevsimi için yaratılmışım sanırım.... ne güzel bi gün gerçektennnn
kızlar ya bi soru ayvalık 25-30agustos arasında nasıl olur suyu sıcak olur mu sogumus mu olur yoksa yardııımmmm:44::44:
kırmızılar geldi diyorum hatun benden çıkış bekliyor benim çıkışım en fazla adetim gecikti bi test yapsammı heyecanı yaratmak olur
Bu bursalılar gidip bursalı topiğinde muhabbet ediyorlar0
bi gün tam da yeterin dediği gibi olursa çok pis gülerim bunu da hatırlarım ama
tatlışım benim ordan cok burda yazım var ki..oraya da gidip bakıyorum amaaa yalan değil
bu arada kırmızılar geldi mi kız..
benım hala gelmedi :18:
sıcak olur bence gitmedim suyuna girmedim lakin hislerim bu yönde
evet cnm az kaldı bakalım..
gençken ınsan sevınıyor doğum gunu olacağı ıcın ama yas gıdınceee uzuluyor..
aynen canımm yaa cok güzel.
özlemişiz valla
kırmızılar geldi diyorum hatun benden çıkış bekliyor benim çıkışım en fazla adetim gecikti bi test yapsammı heyecanı yaratmak olur
artık tüm topikleri kolaçan ediyorum kim nerde hepinizi bulurum
geldi kırmızılar
e hadi inşllah...pis pis gül bana inşallah
hıııııı o kadar çok kaynatıyolar ki o BURSALILAR sayfa sayısı 26/05/2012 de açılan topiğin 333 sayfa yazılmışlığı varBu bursalılar gidip bursalı topiğinde muhabbet ediyorlar
sıcak olur bence gitmedim suyuna girmedim lakin hislerim bu yönde
canım ayvalığın suyu cok sıcak olmuyor..
bızım örende yazlık var suyu sıcak değil..
kız benim yaş 25 de durdu22 mart benim de doğum günüm.... abim yine 25 yaşına girdin dimi kutlu olsun bakalım bu sefer ki 25 ne süprizler getirmiş sana diye kutladı.... ben de durum şöyle 25+3 oldum mesela, sonra 25+4.... şu an 25+8... sanırım 2 yıl sonra artık 26 demeye alışmam gerekecek daha komiği ilk doktora gittiğimizde yaşınımızı sorduğun da ben yine ağız alışkanlığı ile 25 diyiverdim kocam baktı nasıl yani dedi, pardon dedim 32
deli ya güldürdün beni
hımm agustos son haftası nasıl olur ki soguk mu:44::44:
phala bitanem inşallah...bugün senden de güzel haberler bekliyoruz
Cnmm.kalbim gönlüm dualarım seninle.. insalllah cok rahat gecer opun.kaliteli kaliteli yumislerin olur inşallah.
yumurtalarıma söyliyim ben bunucanım benımmmmmmmmm onemlı olan senın kac yasında hıssettığın..
kimliğe takılmamak gerek
ben de 1-7 haziran da antalya da olcam geçen yıl mayısın son haftası gitmiştik güzeldi ama bu yıl niyeyse tırstım çok yağıyo yacanımmm o zaman cok soğuk olmazzzzzzzzzzzz..yaz sonu sonuçta..
kızımm ben hazıran basında didime gitçem..
yağmur yağmazsa iyidir
canımmm o zaman cok soğuk olmazzzzzzzzzzzz..yaz sonu sonuçta..
kızımm ben hazıran basında didime gitçem..
yağmur yağmazsa iyidir
Canlarım birazdan yola çıkacağım 3 te operasyonum var, dualarınız için çok çok sağolun. Çıkınca haberdar ederim gene
inşallahhhhh ağrısız sızısız güzelce atlatırsın, 4. de yetişsin diğerlerine..... hepisi de en kalitelisinden olsun emiiiiiCanlarım birazdan yola çıkacağım 3 te operasyonum var, dualarınız için çok çok sağolun. Çıkınca haberdar ederim gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?