2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Çok geçmiş olsun canım allahım şifa versin.inşaallah bir an önce rabbim dilediğini verir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ya bi soru ayvalık 25-30agustos arasında nasıl olur suyu sıcak olur mu sogumus mu olur yoksa yardııımmmm:44::44:
Canım denizin en sıcak olduğu zamanlardır, çünkü deniz haziran temmuz sıcaklığı ile iyice ısınmış olacak.

Canım denizin en sıcak olduğu zamanlardır, çünkü deniz haziran temmuz sıcaklığı ile iyice ısınmış olacak.

hım yaşasın o zaman canm bi de otel hakkında yapılan yorumların hangisine inancagıma karar versem süper olcak

Ayvalıkta mı kalacaksın canım sarımsaklıda mı?

ayvalık merkeze 8 km uzakmış, sarımsaklıya 1km, şeytan sofrası yolundaymıs bilmiyorum artık neresi oluyo ayvalık beach otel duydun mu bilmem canm:44:

Canııım geçmiş olsun, Allahım inşallah bebeğinle san bu günleri unutturur.

kızlarrrrrr ben çıktım sepet sepet ütü beni bekler ütü çilesi bititnce gelirim inşşş

Canim dünde yazacaktim ama umutlandirmak istemedim,yanlış hatırlamıyorsam yüzümde ve boyunda sivilce çıktı demiştin hamilelerde olur böyle şeyler,bence insallah hamilesin canim)))))öğrenince yazarsin burda

kuzum geçmiş olsunnnnn inşş bir an önce atlatırsın bu sıkıntılı günleri

ayvalık merkeze 8 km uzakmış, sarımsaklıya 1km, şeytan sofrası yolundaymıs bilmiyorum artık neresi oluyo ayvalık beach otel duydun mu bilmem canm:44:

Biliyorum canım, otelin havuzu var ama denize orada girilmez orası bir su birikintisi ve çok sığdır. Deniz için Sarımsaklıya gitmeniz lazım, oranız denizi çok iyidir. Aslında Sarımsaklıda da bir çok otel var onlarıda araştıra bilirsin ama sana birşey söyliyim mi geçen yıl datçaya gittim oranın denizinden sonra ayvalık denizini beğenmedimnyani düşün datça o kadar temizdi. Bu arada ayvalığa gidersen mutlaka tekne turuna çıkın bir çok koyları geziyor, tekneyide büyük seçmeyin kafanız çatlar. Biz her zaman küçğk ve müziksizleri tercih ediyoruz. Ve tepesinde yastıklı olanları seçin.

Canlarım birazdan yola çıkacağım 3 te operasyonum var, dualarınız için çok çok sağolun. Çıkınca haberdar ederim gene

rabbım yardımcın olsun canım benım..

aynen soyle onlaraaaaaaaaaaaaa ben daha 25 imdeyim de
canım Antalya sıcak oluyor ya..bızde gecen sene 2 hazıran da gıtmıstık sıcaktı merak etme..
akdenız ege bolgesıne gore daha sıcak oluyor..bende 9 -15 hazıran da didim de olacağım..
ıyı tatıller hepimize sımdıden..

aynen canım ya nasıp artık
olsun yağmur yağsa da otel de konaklamak bıle güzel bi dünya eğlence oluyor..
bence yorumlara pek takılma..
bide booking ten bak yorumlara canım daha gerçekçi oluyor

Ne güzel tatilden,denizden bahsediyorsunuz ama bu yazı biz tüp bebek denemeleriyle geçireceğiz;((

Arkadaslar birde allahin izniyle dün bebisimin kalp atislarini duydum cok farkli bi duyguydu. Rabbim tez zaman da hepimize nasip eder ins. Bundan sonrasi duada artik rabbim saglim ve sihhat kucahimiza almaya nasip eder ins.

hım peki canm var mı tavsiye edebilecegn bi otel ya puf ne zormus çok saol valla ya cok yardımcı oldun canm benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…