günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir ben cuma günü ameliyat oldum parmağımın yarısını kestiler canlanmadı çok kötü morarmıştı aşa doğru inmeden ameliyatı yaptılar çok şükür buna da allah kimseye vermesin....inşallah bebeğim gelirde parmağımın acısını unuturur bize tek elimle yazması biraz zor oluyor yanlış yazım varsa kusura bakmayın evde dinlenicem bir süre ara ara konturollere gidicem 10 gün sonra dikişler alınıcak
Canım denizin en sıcak olduğu zamanlardır, çünkü deniz haziran temmuz sıcaklığı ile iyice ısınmış olacak.kızlar ya bi soru ayvalık 25-30agustos arasında nasıl olur suyu sıcak olur mu sogumus mu olur yoksa yardııımmmm:44::44:
Canım denizin en sıcak olduğu zamanlardır, çünkü deniz haziran temmuz sıcaklığı ile iyice ısınmış olacak.
oleeeyyy yumişler alınıyo yaşasııınnn hadi canm inşallah güzel gecer Allahım yardımcın olsun inşallah
inşallahhhhh ağrısız sızısız güzelce atlatırsın, 4. de yetişsin diğerlerine..... hepisi de en kalitelisinden olsun emiiiii
hım yaşasın o zaman canmbi de otel hakkında yapılan yorumların hangisine inancagıma karar versem süper olcak
Ayvalıkta mı kalacaksın canım sarımsaklıda mı?
günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir ben cuma günü ameliyat oldum parmağımın yarısını kestiler canlanmadı çok kötü morarmıştı aşa doğru inmeden ameliyatı yaptılar çok şükür buna da allah kimseye vermesin....inşallah bebeğim gelirde parmağımın acısını unuturur bize tek elimle yazması biraz zor oluyor yanlış yazım varsa kusura bakmayın evde dinlenicem bir süre ara ara konturollere gidicem 10 gün sonra dikişler alınıcak
bugun gögüslerimde ve kasıklarımda daha çok ağrı hissetm hemen panik oldum doğrusu doktoru aradım oda rahime tepki veriyodur rahim genişliyodur dedi bana rabbime bırakrım veren o ama ister istemez kendini dinliyor insan
Amiiiin canım benim amin
Rabbim yardimcin olajn hayirli sonuclarla gel ins.. bol yumurtali bi opu olur ins.Canlarım birazdan yola çıkacağım 3 te operasyonum var, dualarınız için çok çok sağolun. Çıkınca haberdar ederim gene
ayvalık merkeze 8 km uzakmış, sarımsaklıya 1km, şeytan sofrası yolundaymıs bilmiyorum artık neresi oluyoayvalık beach otel duydun mu bilmem canm:44:
Allah yardimcin olsun canim ya.dillere destan yumurtaların olsun insallah))))
Canlarım birazdan yola çıkacağım 3 te operasyonum var, dualarınız için çok çok sağolun. Çıkınca haberdar ederim gene
yumurtalarıma söyliyim ben bunusanırım onlar ibreyi şaşırmışlar, çılgın şeyler
ben de 1-7 haziran da antalya da olcam geçen yıl mayısın son haftası gitmiştik güzeldi ama bu yıl niyeyse tırstım çok yağıyo ya
bu ay ı baz alırsak yagmur yagabilir ama nisana göre konusursak yagmazyagmasın da güzelcee tatil yap canm he iyi o zaman soguk olmasın da sıcak olur diyosun yani sevindim puf bi otel begendm ama nete bakıyom kimi süper yorumlar yapmıs kimi kötü napcam yaa hangisine inansam kiii:44:
Biliyorum canım, otelin havuzu var ama denize orada girilmez orası bir su birikintisi ve çok sığdır. Deniz için Sarımsaklıya gitmeniz lazım, oranız denizi çok iyidir. Aslında Sarımsaklıda da bir çok otel var onlarıda araştıra bilirsin ama sana birşey söyliyim mi geçen yıl datçaya gittim oranın denizinden sonra ayvalık denizini beğenmedimnyani düşün datça o kadar temizdi. Bu arada ayvalığa gidersen mutlaka tekne turuna çıkın bir çok koyları geziyor, tekneyide büyük seçmeyin kafanız çatlar. Biz her zaman küçğk ve müziksizleri tercih ediyoruz. Ve tepesinde yastıklı olanları seçin.
Biliyorum canım, otelin havuzu var ama denize orada girilmez orası bir su birikintisi ve çok sığdır. Deniz için Sarımsaklıya gitmeniz lazım, oranız denizi çok iyidir. Aslında Sarımsaklıda da bir çok otel var onlarıda araştıra bilirsin ama sana birşey söyliyim mi geçen yıl datçaya gittim oranın denizinden sonra ayvalık denizini beğenmedimnyani düşün datça o kadar temizdi. Bu arada ayvalığa gidersen mutlaka tekne turuna çıkın bir çok koyları geziyor, tekneyide büyük seçmeyin kafanız çatlar. Biz her zaman küçğk ve müziksizleri tercih ediyoruz. Ve tepesinde yastıklı olanları seçin.
Rabbim yardimcin olajn hayirli sonuclarla gel ins.. bol yumurtali bi opu olur ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?