2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
aynen canım ya nasıp artık
olsun yağmur yağsa da otel de konaklamak bıle güzel bi dünya eğlence oluyor..
bence yorumlara pek takılma..
bide booking ten bak yorumlara canım daha gerçekçi oluyor

aynen canm yagmur fln dinlemeyiz tmm canm ordan da bakim ben o zaman

Teşekkür ederim canım benim

Arkadaslar birde allahin izniyle dün bebisimin kalp atislarini duydum cok farkli bi duyguydu. Rabbim tez zaman da hepimize nasip eder ins. Bundan sonrasi duada artik rabbim saglim ve sihhat kucahimiza almaya nasip eder ins.

Amin canim benim.
insallah tez zamanda bizlerde bu güzel duyguları yasariz

Amiiin canım benim inşallah hepsi iyi çıkarda o kadar iğne almamıza değer

İns canim dualarimuz seninle .. icini fersh tut benim hastaneden arkadasim 5 tane yumurtasi olusta hem kendinde hem esinde problem vardi bak allahin izniyle ikizlerine hamile .. rabbim ins tez vakite sanafa nasip eder...

3 canım benim 3 te:18:

Phalacım Rabbim yüzünü güldürsün, Yumurtaların kaliteli çıksınnn, Güzelce döllensinnn 5. güne kadar gelişsinnn, transferin iyi ve sağlıklı geçsinnn.... İnşallah rabbim işini kolaylatırsın hayırla sonuçlandırsın. Senin nezlinde bu duam tedavi sürecinde olan veya başlamayı düşünen tüm anne adaylarınadır kızlar...

hım peki canm var mı tavsiye edebilecegn bi otel ya puf ne zormus çok saol valla ya cok yardımcı oldun canm benm
Bak sarımsaklı oteller diye yaz hepsi çıkar hayatım ben hiç birinde kalmadım ama olduğunu biliyorum. Hem havuzu olan hem denize girebileceğiniz. Bu arada mutlaka cunda adasınada gidin veya cunda da otel araştıra bilirsin. Ben geçen sene birisine otel baktım eğer bulabilirsem o oteli özelden sana atarım ama bu gün değil bu hafta içi sana bir kaç tane gönderceğim.

İns canim dualarimuz seninle .. icini fersh tut benim hastaneden arkadasim 5 tane yumurtasi olusta hem kendinde hem esinde problem vardi bak allahin izniyle ikizlerine hamile .. rabbim ins tez vakite sanafa nasip eder...

Ay canım benim inşallah ya inşallah bende böyle güzel haberler alırım

Allah razı olsun canım ne güzel dua etmişsin öyle. Amiiin canım benim amin

ay harikasın canm ya cok sevinirim çok iyi olur valla çok mutlu ettin beni Allahım karsına cıkarsın inşallah iyiliğini canm benm

Bugün transferimin 5 günü boynumda sivirceler çıktı yüzümdede.niye böyle oluyo bilgisi olan varmı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım denizin en sıcak olduğu zamanlardır, çünkü deniz haziran temmuz sıcaklığı ile iyice ısınmış olacak.

canımm bugün senin opun yokmuydu.. benmi yalnış hatırlıyorum.. opun kaçta olacaktı.. halen buralarda geziniyorsun:)

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım allahım şifa versin.inşaallah bir an önce rabbim dilediğini verir

Amin arkadasim cumlemizin kalbinde job ni nasip etsin

Bugün transferimin 5 günü boynumda sivirceler çıktı yüzümdede.niye böyle oluyo bilgisi olan varmı

Istahinda artma varmı ben cok acikiyorum
polikasit yapıyo kesin goguslerim acıyo adet tarihim
16 dı ondanmi acaba zamanda geçmiyor

Arkadaşlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu benimde bir prensesim olacakmış Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…