aynen canım ya nasıp artık
olsun yağmur yağsa da otel de konaklamak bıle güzel bi dünya eğlence oluyor..
bence yorumlara pek takılma..
bide booking ten bak yorumlara canım daha gerçekçi oluyor
Teşekkür ederim canım benimrabbım yardımcın olsun canım benım..
aynen soyle onlaraaaaaaaaaaaaa ben daha 25 imdeyim de
canım Antalya sıcak oluyor ya..bızde gecen sene 2 hazıran da gıtmıstık sıcaktı merak etme..
akdenız ege bolgesıne gore daha sıcak oluyor..bende 9 -15 hazıran da didim de olacağım..
ıyı tatıller hepimize sımdıden..
aynen canım ya nasıp artık
olsun yağmur yağsa da otel de konaklamak bıle güzel bi dünya eğlence oluyor..
bence yorumlara pek takılma..
bide booking ten bak yorumlara canım daha gerçekçi oluyor
Arkadaslar birde allahin izniyle dün bebisimin kalp atislarini duydum cok farkli bi duyguydu. Rabbim tez zaman da hepimize nasip eder ins. Bundan sonrasi duada artik rabbim saglim ve sihhat kucahimiza almaya nasip eder ins.
Ne güzel tatilden,denizden bahsediyorsunuz ama bu yazı biz tüp bebek denemeleriyle geçireceğiz;((
Amiiin canım benim inşallah hepsi iyi çıkarda o kadar iğne almamıza değer
3 canım benim 3 te:18:
Arkadaslar birde allahin izniyle dün bebisimin kalp atislarini duydum cok farkli bi duyguydu. Rabbim tez zaman da hepimize nasip eder ins. Bundan sonrasi duada artik rabbim saglim ve sihhat kucahimiza almaya nasip eder ins.
Amin canim benim.
insallah tez zamanda bizlerde bu güzel duyguları yasariz
Bak sarımsaklı oteller diye yaz hepsi çıkar hayatım ben hiç birinde kalmadım ama olduğunu biliyorum. Hem havuzu olan hem denize girebileceğiniz. Bu arada mutlaka cunda adasınada gidin veya cunda da otel araştıra bilirsin. Ben geçen sene birisine otel baktım eğer bulabilirsem o oteli özelden sana atarım ama bu gün değil bu hafta içi sana bir kaç tane gönderceğim.hım peki canm var mı tavsiye edebilecegn bi otel ya puf ne zormusçok saol valla ya cok yardımcı oldun canm benm
İns canim dualarimuz seninle .. icini fersh tut benim hastaneden arkadasim 5 tane yumurtasi olusta hem kendinde hem esinde problem vardi bak allahin izniyle ikizlerine hamile .. rabbim ins tez vakite sanafa nasip eder...
Phalacım Rabbim yüzünü güldürsün, Yumurtaların kaliteli çıksınnn, Güzelce döllensinnn 5. güne kadar gelişsinnn, transferin iyi ve sağlıklı geçsinnn.... İnşallah rabbim işini kolaylatırsın hayırla sonuçlandırsın. Senin nezlinde bu duam tedavi sürecinde olan veya başlamayı düşünen tüm anne adaylarınadır kızlar...
Bak sarımsaklı oteller diye yaz hepsi çıkar hayatım ben hiç birinde kalmadım ama olduğunu biliyorum. Hem havuzu olan hem denize girebileceğiniz. Bu arada mutlaka cunda adasınada gidin veya cunda da otel araştıra bilirsin. Ben geçen sene birisine otel baktım eğer bulabilirsem o oteli özelden sana atarım ama bu gün değil bu hafta içi sana bir kaç tane gönderceğim.
kuzum geçmiş olsunnnnn inşş bir an önce atlatırsın bu sıkıntılı günleri
Canım denizin en sıcak olduğu zamanlardır, çünkü deniz haziran temmuz sıcaklığı ile iyice ısınmış olacak.
Çok geçmiş olsun canımallahım şifa versin.inşaallah bir an önce rabbim dilediğini verir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugün transferimin 5 günü boynumda sivirceler çıktı yüzümdede.niye böyle oluyo bilgisi olan varmı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu bursalılar gidip bursalı topiğinde muhabbet ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?