kızlar ya bi soru ayvalık 25-30agustos arasında nasıl olur suyu sıcak olur mu sogumus mu olur yoksa yardııımmmm:44::44:
Istahinda artma varmı ben cok acikiyorum
polikasit yapıyo kesin goguslerim acıyo adet tarihim
16 dı ondanmi acaba zamanda geçmiyor
Canim oralar çok güzel yerler ama denizi soğuk görülmeye değer yerler tavsiye ederimkızlar ya bi soru ayvalık 25-30agustos arasında nasıl olur suyu sıcak olur mu sogumus mu olur yoksa yardııımmmm:44::44:
Benimde geldi Bitti bileKırmızılar geldi gecikmeli olarak ağrılarım var..
Gelsinler tabide gelmeyeydi iyiydi 9 ay kadar..
Arkadaşlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu benimde bir prensesim olacakmış Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
Şansıma hava güzel, güzel moralle çıkıyorum yola arkadaşlarım hepinizi öpüyorum dualarınızda beni unutmayın
Bir İzmirli olarak en sıcak olan yerler Çeşme ve urla
Foça dikili bodrum antalya marmaris hepsine gittim ama
çeşme ve urla çok ılıktabi tercih senin hayırlı tatiller
Canim oralar çok güzel yerler ama denizi soğuk görülmeye değer yerler tavsiye ederim
Arkadaşlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu benimde bir prensesim olacakmış Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
Şansıma hava güzel, güzel moralle çıkıyorum yola arkadaşlarım hepinizi öpüyorum dualarınızda beni unutmayın
Allah razı olsun teyzesi Rabbim sana da çifter çifter prensesler nasip etsin inşallahoy oy prensesi yerim gozunaydin canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin
oyy yerim onumaşallah prensesimize gelsin annesine hayırlısıyla sağlıgıyla inşallah
kapalı oldugum için canm çoğu otel sıkıntı çıkarıyo havuza girme konusunda oralarda
saol canm benm bi de otele karar verebilsek süper olcak kafam rahatlıcak da
oyy yerim onumaşallah prensesimize gelsin annesine hayırlısıyla sağlıgıyla inşallah
hadi hayırlısı olsun tatlım inşallah kaliteli harika yumişler toplanır harika transfer olur ve bebişimiz gelirdualarımız seninle canmcım
aynen canm yagmur fln dinlemeyiztmm canm ordan da bakim ben o zaman
Vay vay vaybir satış söz konusu
Canım neden kapalı olduğun için problem oluyor merak ettim bende yeni kapandım ve 19 mayısta Antalya'ya tatile gideceğiz haşemamı hazırladım inşallah sorun olmaz
Inşallah kuzum içine sinen bir otel bulursun
kızlar bende perşembe doktora gidicem adet olamıyorum baya gectı ustunden 2 kere idrar testi yaptım negatif.. umarım kötü bişey çıkmaz..
hayırlı olsun canm benm ne güzel etmişsin ölee Allahım daim etsin inşallahbende yeni kapalı sayılırım 5ay fln oldu hijyenik olmuyomusuz hasema ile, sonra diğer müşteriler şikayetci oldugunda cıkartmak zorunda kalıyolarmıs o yuzden canm bi ara sor istersen canm oteli genelde 5yıldızlı hersey dahil oteller kaç yer aradık müşteriler rahatsız olursa cıkarırız dediler bizde daha az turist vardır daha aile yeridir diye balıkesir taraflarına bakmaya başladık canm eşim en azından tatile gitseydik öle kapansaydın dedi yeni evli sayılırız gidemedik tatile rahatsızlıktan dolayı, bende şimdi harıl harıl tatil yeri arıyom eşimi kızdırmamak için
inşallah tatlm ya yoksa kafayı yiceem
yoktur bişe canm ya tedaviyi üstüste yaptın fln ilaçlardandır ama git doktora en azından adet olmana yardımcı olur
kapalı oldugum için canm çoğu otel sıkıntı çıkarıyo havuza girme konusunda oralarda
saol canm benm bi de otele karar verebilsek süper olcak kafam rahatlıcak da
hadi hayırlısı olsun tatlım inşallah kaliteli harika yumişler toplanır harika transfer olur ve bebişimiz gelirdualarımız seninle canmcım
ne kadar saçma yaa..
sankı kapalıların hakkı yok denıze havuza girmeye..
senın adına cok sevındım canımmmmmmmmmmmmmm Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın kapanmayı
kızlar bende perşembe doktora gidicem adet olamıyorum baya gectı ustunden 2 kere idrar testi yaptım negatif.. umarım kötü bişey çıkmaz..
AYNEN CANIM yağsa da tatıl tatıldır valla..
ohh ye,iç,yat
sizi satmak mı ???
ASLAAAAAAAAAAAAAA BEBEİM..
MAŞALLAH canım benımmmmmmmmmmmm..
prenses geliyor sedene cok sevındımmmmmmmmmmmmmm
hersey cok güzel olucak canımmmmmmmmmmmmmmmmmm buna emınım Allahım yardımcın olsun
Icini ferah tut bitanem birsey olmaz tedaviden dolayı aksama olabilir söktürücü ile kirmizilar gelir ama tabiki gelmemesinden yanayiz 9 ay boyuncakızlar bende perşembe doktora gidicem adet olamıyorum baya gectı ustunden 2 kere idrar testi yaptım negatif.. umarım kötü bişey çıkmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?