2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar ya bi soru ayvalık 25-30agustos arasında nasıl olur suyu sıcak olur mu sogumus mu olur yoksa yardııımmmm:44::44:

Bir İzmirli olarak en sıcak olan yerler Çeşme ve urla
Foça dikili bodrum antalya marmaris hepsine gittim ama
çeşme ve urla çok ılık tabi tercih senin hayırlı tatiller

Istahinda artma varmı ben cok acikiyorum
polikasit yapıyo kesin goguslerim acıyo adet tarihim
16 dı ondanmi acaba zamanda geçmiyor

Istahi ne canım valla bu tedavilerden dolayı günümü unuttum.çok tuvelete gidiyorum.geceleri uyuyamiyorum.bide ishal olmuşum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ya bi soru ayvalık 25-30agustos arasında nasıl olur suyu sıcak olur mu sogumus mu olur yoksa yardııımmmm:44::44:
Canim oralar çok güzel yerler ama denizi soğuk görülmeye değer yerler tavsiye ederim
Kırmızılar geldi gecikmeli olarak ağrılarım var..
Gelsinler tabide gelmeyeydi iyiydi 9 ay kadar..
Benimde geldi Bitti bile önümüzdeki ay hamileyiz kuzum evrene pozitif enerji gönderdim

Phala bebeğim dualarim seninle yumilerin bebis olarak dönecek inşallah

Şansıma hava güzel, güzel moralle çıkıyorum yola arkadaşlarım hepinizi öpüyorum dualarınızda beni unutmayın

Bir İzmirli olarak en sıcak olan yerler Çeşme ve urla
Foça dikili bodrum antalya marmaris hepsine gittim ama
çeşme ve urla çok ılık tabi tercih senin hayırlı tatiller

kapalı oldugum için canm çoğu otel sıkıntı çıkarıyo havuza girme konusunda oralarda

Canim oralar çok güzel yerler ama denizi soğuk görülmeye değer yerler tavsiye ederim

saol canm benm bi de otele karar verebilsek süper olcak kafam rahatlıcak da

Arkadaşlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu benimde bir prensesim olacakmış Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin

oyy yerim onu maşallah prensesimize gelsin annesine hayırlısıyla sağlıgıyla inşallah

Şansıma hava güzel, güzel moralle çıkıyorum yola arkadaşlarım hepinizi öpüyorum dualarınızda beni unutmayın

hadi hayırlısı olsun tatlım inşallah kaliteli harika yumişler toplanır harika transfer olur ve bebişimiz gelir dualarımız seninle canmcım

oy oy prensesi yerim gozunaydin canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Allah razı olsun teyzesi Rabbim sana da çifter çifter prensesler nasip etsin inşallah

oyy yerim onu maşallah prensesimize gelsin annesine hayırlısıyla sağlıgıyla inşallah

Sağol teyzesi Allah razı olsun Rabbim sana da gönlündekini nasip etsin hemde çifter çifter

Canım neden kapalı olduğun için problem oluyor merak ettim bende yeni kapandım ve 19 mayısta Antalya'ya tatile gideceğiz haşemamı hazırladım inşallah sorun olmaz

Inşallah kuzum içine sinen bir otel bulursun

aynen canm yagmur fln dinlemeyiz tmm canm ordan da bakim ben o zaman

AYNEN CANIM yağsa da tatıl tatıldır valla..
ohh ye,iç,yat

Vay vay vay bir satış söz konusu

sizi satmak mı ???
ASLAAAAAAAAAAAAAA BEBEİM..

Arkadaşlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu benimde bir prensesim olacakmış Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin

MAŞALLAH canım benımmmmmmmmmmmm..
prenses geliyor sedene cok sevındımmmmmmmmmmmmmm

hersey cok güzel olucak canımmmmmmmmmmmmmmmmmm buna emınım Allahım yardımcın olsun

kızlar bende perşembe doktora gidicem adet olamıyorum baya gectı ustunden 2 kere idrar testi yaptım negatif.. umarım kötü bişey çıkmaz..

Canım neden kapalı olduğun için problem oluyor merak ettim bende yeni kapandım ve 19 mayısta Antalya'ya tatile gideceğiz haşemamı hazırladım inşallah sorun olmaz

hayırlı olsun canm benm ne güzel etmişsin ölee Allahım daim etsin inşallah bende yeni kapalı sayılırım 5ay fln oldu hijyenik olmuyomusuz hasema ile, sonra diğer müşteriler şikayetci oldugunda cıkartmak zorunda kalıyolarmıs o yuzden canm bi ara sor istersen canm oteli genelde 5yıldızlı hersey dahil oteller kaç yer aradık müşteriler rahatsız olursa cıkarırız dediler bizde daha az turist vardır daha aile yeridir diye balıkesir taraflarına bakmaya başladık canm eşim en azından tatile gitseydik öle kapansaydın dedi yeni evli sayılırız gidemedik tatile rahatsızlıktan dolayı, bende şimdi harıl harıl tatil yeri arıyom eşimi kızdırmamak için

Inşallah kuzum içine sinen bir otel bulursun

inşallah tatlm ya yoksa kafayı yiceem

kızlar bende perşembe doktora gidicem adet olamıyorum baya gectı ustunden 2 kere idrar testi yaptım negatif.. umarım kötü bişey çıkmaz..

yoktur bişe canm ya tedaviyi üstüste yaptın fln ilaçlardandır ama git doktora en azından adet olmana yardımcı olur

ne kadar saçma yaa..
sankı kapalıların hakkı yok denıze havuza girmeye..
senın adına cok sevındım canımmmmmmmmmmmmmm Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın kapanmayı

inşallah tatlm ya yoksa kafayı yiceem

yoktur bişe canm ya tedaviyi üstüste yaptın fln ilaçlardandır ama git doktora en azından adet olmana yardımcı olur

ınsallah canım ya..
kendı kendımı de umıtlendırıyorummmmmmmmmm boşuna bı bellı olsa ıcım rahatlıcak..
göğüslerde hassasiyet rahimde ağrı oluyor ara ara ana kırmızılar gelmiyor

havuza girceksen sorun yok ama denizi insanın tüylerini diken
Diken yapıyo beğendiğn otelleri arar sorarsın cnm yıl 2014
ve hala insanların görüşlerine saygı yok inş içine sinen bi otel
bulursun

ne kadar saçma yaa..
sankı kapalıların hakkı yok denıze havuza girmeye..
senın adına cok sevındım canımmmmmmmmmmmmmm Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın kapanmayı

Geçen sene antalya QUEEN ELIZABET die bi otele gittik cokta lukstu
turistte çok
vardı ve kapalı da vardı iranlida bence otel sahibinin düşünce tarzı
o inan bana turistler dönüp bakmıyo bile kimseye saygilar çok

Canım korkma inşallah bişey yoktur bi söktürücüyle işi bitirirsin yada gebesindir belli olmaz idrar testlerine güven olmaz biliyosun ki

buarada bende eylüldeki tedaviye kadar boş durmayım dedim bi klomen aldım kullanırken incir kürüne başladım ve bugünkü kontrolde şoook yaşadım, senelerdir klomenlke 1 yumoş bile olmazken bugün 9 tane yumoşun büyüdüğünü öğğrendim çok şaşırdım ve bunu gerçekten incire bağlıyorum, tüp tedavisinde 10 tane yumoş çıktı şimdi bi klomen ve incir kürüyle 9 tane yumoş, doktorda bana tüple olmadı belki klomenle olur değince çok umutlandım

Icini ferah tut bitanem birsey olmaz tedaviden dolayı aksama olabilir söktürücü ile kirmizilar gelir ama tabiki gelmemesinden yanayiz 9 ay boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…