2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu benimde bir prensesim olacakmış Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin

Cedrus canım, kız olacağı içime doğmuştu biliyo musun Rabbim prensesimizi korusun, sağlıkla kucağında pışpışlarsın inşallah

Şansıma hava güzel, güzel moralle çıkıyorum yola arkadaşlarım hepinizi öpüyorum dualarınızda beni unutmayın

Dualarım seninle, inşallah yumoşların dolu dolu olur ve transferde annesine sıkı sıkı tutunur

ne kadar saçma yaa..
sankı kapalıların hakkı yok denıze havuza girmeye..
senın adına cok sevındım canımmmmmmmmmmmmmm Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın kapanmayı

saol canm amin bence cook güzel bişe çok mutluyum kapandıgım için Allahım herkese nasip etsin inşallah evet kesinlikle çok sacma ve sinir bozucu bi durum canm bende o yuzden balıkesir taraflarına bakıyorum

ınsallah canım ya..
kendı kendımı de umıtlendırıyorummmmmmmmmm boşuna bı bellı olsa ıcım rahatlıcak..
göğüslerde hassasiyet rahimde ağrı oluyor ara ara ana kırmızılar gelmiyor

kırmızılar gelin bekleteyin artık gelmicekseniz de öle kısa süreli deil 9ay birden gelmeyin

havuza girceksen sorun yok ama denizi insanın tüylerini diken
Diken yapıyo beğendiğn otelleri arar sorarsın cnm yıl 2014
ve hala insanların görüşlerine saygı yok inş içine sinen bi otel
bulursun

puf her türlü karasızlıga düşüyorum ama ben agustos en sıcak zamanı oluyomus denizin sıkıntı olmaz sıcak dedi arkadaslar ben onlara inanıyım sıcaktır ya e tabi akdeniz kadar deildir canm ama girilirmiş üşütmezmiş agustosta yok canm o taraflarda kaç otel aradık sıkıntı olmaz ama bi müşteri rahatsız olursa cıkarmak zorunda kalırız diyo öle bişeyi göze alıp gidemem ya zaten eşim tatil yapıp öle kapansaydık bari diyoken bi de o yuzden sıkıntı çıkarsa tartışırız valla kocişle

kızzzzzzzzz bızde gecen sene ordaydık haziran daa

oo maşallah cnm benımmmmmmmmmmmm sayı gayet güzel..
iyi yapmışşsın..
bakalım bende öğrencem perşembe ne var ne yok

aynen kuzucummmmmmmmmmm ya gelin yada 9 ay gelmeyin aaaaaaaaaaaa

ayyy hadi bool boool calışıyoruz o zaman bu ay canm bakarsın gelir bebiş

Icini ferah tut bitanem birsey olmaz tedaviden dolayı aksama olabilir söktürücü ile kirmizilar gelir ama tabiki gelmemesinden yanayiz 9 ay boyunca

valla bıtanem yaa..
kendı kendıme nasıl umutlanıyorum bı görsen..
oysa esım kendınden cok emın bılıosun durumu ela dıyor.
ama bız kadınlar hemen adet gec gelsın gebeliğe yoruyoruz..rabbım buyuk br canımmm hayırlısı olsun bakalım

ayyy hadi bool boool calışıyoruz o zaman bu ay canm bakarsın gelir bebiş

Ayy tüpe alıştığım için pek içimden gelmiyo çalışmak ama bakıcaz artık Rabbim tez vakitte hepimizin yüzünü güldürsün 2015 ANNELERİ olalım inşallah

Kizlar selam...histeroskopim cok sukur kolay gecti...bi iki polip varmis doktorum onlari almis...bi de rahmi duzeltip
Cizik atmis.simdi eve geciyorjm yazarim yine kizlar..opulxunuz

canımm sarımsaklı güzell phala bahsetmıs zaten ama ben örenı de beğenıyorummmmmmmmm bı bak ıstersen
sakin bi yer

Kizlar selam...histeroskopim cok sukur kolay gecti...bi iki polip varmis doktorum onlari almis...bi de rahmi duzeltip

ayy hadi gecmiş olsun canm inşallah bebişle sonuçlanan bi tedavi geçirirsin

canımm sarımsaklı güzell phala bahsetmıs zaten ama ben örenı de beğenıyorummmmmmmmm bı bak ıstersen
sakin bi yer

ayy canm bildiğin bi otel var mı peki ören de tam pansiyon olan çok zor yaa of bunaldım yemn ederim

ayy hadi gecmiş olsun canm inşallah bebişle sonuçlanan bi tedavi geçirirsin

ayy canm bildiğin bi otel var mı peki ören de tam pansiyon olan çok zor yaa of bunaldım yemn ederim

tatlışım genel de yarım pansiyon ya..
didime neden bakmıyorsun orda da kapalıların gidebileceği oteller var die biliyorum

MAŞALLAH canım benımmmmmmmmmmmm..
prenses geliyor sedene cok sevındımmmmmmmmmmmmmm

Cedrus canım, kız olacağı içime doğmuştu biliyo musun Rabbim prensesimizi korusun, sağlıkla kucağında pışpışlarsın inşallah

Sağolun teyzoşlar Allah razı olsun Rabbim en güzellerinden sizede minik prensesler nasip etsin inşallahhhhhhhhhh

Çok kzıdım şimdi onlara hayret birşey ya bir kere kapalı insanlar ki çoğu namazını da kılıyor namazın farzlarını yerine getiren kimseden temizi olur mu? biz inancımız için kapanıyoruz ve islamiyette temzilik çok önemlidir

canım cok gecmıs olsun..

kızılcak gıbı hakıkaten..
müslüman bi ülkede kapalıların sıkıntı çekmesi kadar saçma bi durum yok..herkes özgür madem neden sorun oluyor anlamadım

kızlaaar çook kötüsünüz aklıma soktunuz o oteli bak girdim baktım hemen tatil sitesinin birinde varmıs fiyat da öle cok uçuk değil nerdeyse aynı gibi balıkesirle 200-300 fazla o da cok normal. sonra du arıyım dedim gaza geldim pek ilgili bi bey saolsun yardımcı oldu oteli arayıp sordu girebilirsiniz efendim sizin de hakkınız oteli de arayıp garantisini aldım dedi bi mutluluk kocişe söyledim bakim bakıyo o da

oo maşallah cnm benımmmmmmmmmmmm sayı gayet güzel..
iyi yapmışşsın..
bakalım bende öğrencem perşembe ne var ne yok

Çok güzel bi otel gitmek isteyenlere tavsiye ederim busene
biraz zor tranfer oldum masraflar malum yakın yerlerde idare etcez
artık herşey bebişlerin

bende şimdi oteli aradım birkaç dakika sonra arayın dediler inşallah bir sorun çıkarmazlar ya

tatlışım genel de yarım pansiyon ya..
didime neden bakmıyorsun orda da kapalıların gidebileceği oteller var die biliyorum

hım aramalarımı geniş kapsama cıkarmam gerekiyo galiba puf ya coook zormus bu işler:44::44:

aynen canm sinir bozucu biz hep ets tur aracılıgı ile sorduk orası sıkıntı olur fln dedi çogu otel o yuzden sinir olup balıkesir tarafına bakmaya başlamıstık saolsun kızlar kanıma girdi queen elizabeth e bakmaya başladım orası sıkıntı olmaz dedi de bi tatil firması ama otel no bulup ordan da teyit ettirmem lazım

Aaaa çok sevindim senin adına tatil budur.com bak cnm fiyat
olarak biz ordan gidiyoruz fiyat daha uygun Otel harika titanik gemi
gibi biz 3 gün dışarı adım atmadık hayal gibidi havuzu kocaman ben
normalde havuza girmem ama orda cikmadik hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…