Arkadaşlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu benimde bir prensesim olacakmış Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
Şansıma hava güzel, güzel moralle çıkıyorum yola arkadaşlarım hepinizi öpüyorum dualarınızda beni unutmayın
ne kadar saçma yaa..
sankı kapalıların hakkı yok denıze havuza girmeye..
senın adına cok sevındım canımmmmmmmmmmmmmm Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın kapanmayı
ınsallah canım ya..
kendı kendımı de umıtlendırıyorummmmmmmmmm boşuna bı bellı olsa ıcım rahatlıcak..
göğüslerde hassasiyet rahimde ağrı oluyor ara ara ana kırmızılar gelmiyor
havuza girceksen sorun yok ama denizi insanın tüylerini diken
Diken yapıyo beğendiğn otelleri arar sorarsın cnm yıl 2014
ve hala insanların görüşlerine saygı yok inş içine sinen bi otel
bulursun
Geçen sene antalya QUEEN ELIZABET die bi otele gittik cokta lukstu
turistte çok
vardı ve kapalı da vardı iranlida bence otel sahibinin düşünce tarzı
o inan bana turistler dönüp bakmıyo bile kimseye saygilar çok
Canım korkma inşallah bişey yoktur bi söktürücüyle işi bitirirsin yada gebesindir belli olmaz idrar testlerine güven olmaz biliyosun ki
buarada bende eylüldeki tedaviye kadar boş durmayım dedim bi klomen aldım kullanırken incir kürüne başladım ve bugünkü kontrolde şoook yaşadım, senelerdir klomenlke 1 yumoş bile olmazken bugün 9 tane yumoşun büyüdüğünü öğğrendim çok şaşırdım ve bunu gerçekten incire bağlıyorum, tüp tedavisinde 10 tane yumoş çıktı şimdi bi klomen ve incir kürüyle 9 tane yumoş, doktorda bana tüple olmadı belki klomenle olur değince çok umutlandım
saol canm amin bence cook güzel bişe çok mutluyum kapandıgım için Allahım herkese nasip etsin inşallahevet kesinlikle çok sacma ve sinir bozucu bi durum canm bende o yuzden balıkesir taraflarına bakıyorum
kırmızılar gelin bekleteyin artık gelmicekseniz de öle kısa süreli deil 9ay birden gelmeyin
puf her türlü karasızlıga düşüyorum ama benagustos en sıcak zamanı oluyomus denizin sıkıntı olmaz sıcak dedi arkadaslar ben onlara inanıyım sıcaktır ya e tabi akdeniz kadar deildir canm ama girilirmiş üşütmezmiş agustosta yok canm o taraflarda kaç otel aradık sıkıntı olmaz ama bi müşteri rahatsız olursa cıkarmak zorunda kalırız diyo öle bişeyi göze alıp gidemem ya zaten eşim tatil yapıp öle kapansaydık bari diyoken bi de o yuzden sıkıntı çıkarsa tartışırız valla kocişle
Canım korkma inşallah bişey yoktur bi söktürücüyle işi bitirirsin yada gebesindir belli olmaz idrar testlerine güven olmaz biliyosun ki
buarada bende eylüldeki tedaviye kadar boş durmayım dedim bi klomen aldım kullanırken incir kürüne başladım ve bugünkü kontrolde şoook yaşadım, senelerdir klomenlke 1 yumoş bile olmazken bugün 9 tane yumoşun büyüdüğünü öğğrendim çok şaşırdım ve bunu gerçekten incire bağlıyorum, tüp tedavisinde 10 tane yumoş çıktı şimdi bi klomen ve incir kürüyle 9 tane yumoş, doktorda bana tüple olmadı belki klomenle olur değince çok umutlandım
Icini ferah tut bitanem birsey olmaz tedaviden dolayı aksama olabilir söktürücü ile kirmizilar gelir ama tabiki gelmemesinden yanayiz 9 ay boyunca
ayyy hadi bool boool calışıyoruz o zaman bu ay canm bakarsın gelir bebiş
saol canm amin bence cook güzel bişe çok mutluyum kapandıgım için Allahım herkese nasip etsin inşallahevet kesinlikle çok sacma ve sinir bozucu bi durum canm bende o yuzden balıkesir taraflarına bakıyorum
kırmızılar gelin bekleteyin artık gelmicekseniz de öle kısa süreli deil 9ay birden gelmeyin
puf her türlü karasızlıga düşüyorum ama benagustos en sıcak zamanı oluyomus denizin sıkıntı olmaz sıcak dedi arkadaslar ben onlara inanıyım sıcaktır ya e tabi akdeniz kadar deildir canm ama girilirmiş üşütmezmiş agustosta yok canm o taraflarda kaç otel aradık sıkıntı olmaz ama bi müşteri rahatsız olursa cıkarmak zorunda kalırız diyo öle bişeyi göze alıp gidemem ya zaten eşim tatil yapıp öle kapansaydık bari diyoken bi de o yuzden sıkıntı çıkarsa tartışırız valla kocişle
Kizlar selam...histeroskopim cok sukur kolay gecti...bi iki polip varmis doktorum onlari almis...bi de rahmi duzeltip
Cizik atmis.simdi eve geciyorjm yazarim yine kizlar..opulxunuz
canımm sarımsaklı güzell phala bahsetmıs zaten ama ben örenı de beğenıyorummmmmmmmm bı bak ıstersen
sakin bi yer
ayy hadi gecmiş olsun canm inşallah bebişle sonuçlanan bi tedavi geçirirsin
ayy canm bildiğin bi otel var mı peki ören de tam pansiyon olan çok zor yaa of bunaldım yemn ederim
MAŞALLAH canım benımmmmmmmmmmmm..
prenses geliyor sedene cok sevındımmmmmmmmmmmmmm
Cedrus canım, kız olacağı içime doğmuştu biliyo musunRabbim prensesimizi korusun, sağlıkla kucağında pışpışlarsın inşallah
hayırlı olsun canm benm ne güzel etmişsin ölee Allahım daim etsin inşallahbende yeni kapalı sayılırım 5ay fln oldu hijyenik olmuyomusuz hasema ile, sonra diğer müşteriler şikayetci oldugunda cıkartmak zorunda kalıyolarmıs o yuzden canm bi ara sor istersen canm oteli genelde 5yıldızlı hersey dahil oteller kaç yer aradık müşteriler rahatsız olursa cıkarırız dediler bizde daha az turist vardır daha aile yeridir diye balıkesir taraflarına bakmaya başladık canm eşim en azından tatile gitseydik öle kapansaydın dedi yeni evli sayılırız gidemedik tatile rahatsızlıktan dolayı, bende şimdi harıl harıl tatil yeri arıyom eşimi kızdırmamak için
Kizlar selam...histeroskopim cok sukur kolay gecti...bi iki polip varmis doktorum onlari almis...bi de rahmi duzeltip
Cizik atmis.simdi eve geciyorjm yazarim yine kizlar..opulxunuz
Çok kzıdım şimdi onlara hayret birşey ya bir kere kapalı insanlar ki çoğu namazını da kılıyor namazın farzlarını yerine getiren kimseden temizi olur mu? biz inancımız için kapanıyoruz ve islamiyette temzilik çok önemlidir
Geçen sene antalya QUEEN ELIZABET die bi otele gittik cokta lukstu
turistte çok
vardı ve kapalı da vardı iranlida bence otel sahibinin düşünce tarzı
o inan bana turistler dönüp bakmıyo bile kimseye saygilar çok
kızzzzzzzzz bızde gecen sene ordaydık haziran daa
kızzzzzzzzz bızde gecen sene ordaydık haziran daa
oo maşallah cnm benımmmmmmmmmmmm sayı gayet güzel..
iyi yapmışşsın..
bakalım bende öğrencem perşembe ne var ne yok
tatlışım genel de yarım pansiyon ya..
didime neden bakmıyorsun orda da kapalıların gidebileceği oteller var die biliyorum
Çok kzıdım şimdi onlara hayret birşey ya bir kere kapalı insanlar ki çoğu namazını da kılıyor namazın farzlarını yerine getiren kimseden temizi olur mu? biz inancımız için kapanıyoruz ve islamiyette temzilik çok önemlidir
kızlaaar çook kötüsünüz aklıma soktunuz o oteli bakgirdim baktım hemen tatil sitesinin birinde varmıs fiyat da öle cok uçuk değil nerdeyse aynı gibi balıkesirle 200-300 fazla o da cok normal. sonra du arıyım dedim gaza geldim pek ilgili bi bey saolsun yardımcı oldu oteli arayıp sordu girebilirsiniz efendim sizin de hakkınız oteli de arayıp garantisini aldım dedi bi mutluluk kocişe söyledim bakim bakıyo o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?