Çok güzel bi otel gitmek isteyenlere tavsiye ederim busene
biraz zor tranfer oldum masraflar malumyakın yerlerde idare etcez
artık herşey bebişlerin
bende şimdi oteli aradım birkaç dakika sonra arayın dediler inşallah bir sorun çıkarmazlar ya
Aaaa çok sevindim senin adına tatil budur.com bak cnm fiyat
olarak biz ordan gidiyoruz fiyat daha uygun Otel harika titanik gemi
gibi biz 3 gün dışarı adım atmadık hayal gibidi havuzu kocaman ben
normalde havuza girmem ama orda cikmadik hiç
Oteli aradım tekrar bir yok yok rahat olun bir sorun olmaz dediler içim rahatladı
ordan baktım zaten canm 4gece 1500gibi bişe çok iyi bence balıkesirde 1200-1300 civarında baktık otel no bulup orayı da arayarak sormam lazım ama tam garanti şart
Inşallah bitanem gecikme bebistendir herseyin hayırlısı perşembe günü merakimiz gidecekvalla bıtanem yaa..
kendı kendıme nasıl umutlanıyorum bı görsen..
oysa esım kendınden cok emın bılıosun durumu ela dıyor.
ama bız kadınlar hemen adet gec gelsın gebeliğe yoruyoruz..rabbım buyuk br canımmm hayırlısı olsun bakalım
Walla cnm otleleri karşılaştır hangisi daha guzelse ona git
Ama ben Elizabeth derim anlatılmaz yaşanır
canım tek gibi görünüyor inşallah senin olsun tek olsun farketmez... nerde oldun tedavini canım.. Allahım tamamına erdirsin inşallah..
Inşallah bitanem gecikme bebistendir herseyin hayırlısı perşembe günü merakimiz gidecek
kızlaaar çook kötüsünüz aklıma soktunuz o oteli bakgirdim baktım hemen tatil sitesinin birinde varmıs fiyat da öle cok uçuk değil nerdeyse aynı gibi balıkesirle 200-300 fazla o da cok normal. sonra du arıyım dedim gaza geldim pek ilgili bi bey saolsun yardımcı oldu oteli arayıp sordu girebilirsiniz efendim sizin de hakkınız oteli de arayıp garantisini aldım dedi bi mutluluk kocişe söyledim bakim bakıyo o da
Çok güzel bi otel gitmek isteyenlere tavsiye ederim busene
biraz zor tranfer oldum masraflar malumyakın yerlerde idare etcez
artık herşey bebişlerin
hım aramalarımı geniş kapsama cıkarmam gerekiyo galiba puf ya coook zormus bu işler:44::44:
aynen canm sinir bozucu biz hep ets tur aracılıgı ile sorduk orası sıkıntı olur fln dedi çogu otel o yuzden sinir olup balıkesir tarafına bakmaya başlamıstık saolsun kızlar kanıma girdi queen elizabeth e bakmaya başladım orası sıkıntı olmaz dedi de bi tatil firması ama otel no bulup ordan da teyit ettirmem lazım
kırmızılara ya gelin ya gelmeyin dedim veeeeee geldilerbuna da şükür
bakalım ne dicekler..
:18:
güzeldi evet cnm ama rus coktu benım gıttığim donemde..
evet cnm ya balıkesire bağlı kalma derim..
umarım gönlüne göre bi yer bulursun
söz dinliyo kız bu kırmızılar sen onlara söyle bundan sonra 9ay gelmeyın istemiyorum sizi
aradım canım cıktı resmen sonucu beklerken bu hale geldimaradım dediğim gibi önce maalesef dediler sonra dedim tatilbudur ile görüştüm orası sıkıntı olmaz kesinlikle dediler otel ile görüşüp dedim sonra hangi tarihte düşünüyosunuz bi yetkili ile görüşeyim dedi söyledim tarih (tarih ile hasemalı havuza girme arasındaki baglantıyı hala çözebilmiş değilim kızlar sizce nasıl bi bağlantı var?) neyse konustu çok şükür ve kesinlikle sıkıntı olmadan girebilirsiniz efendim dedi ve benm yeni halim böyle olduuu
evet cnm söz dinlediler
cnm tatil budur ıle kuyuya ınme ben pek memnun kalmadım ordan otel ıle bırebır goruş..
yok canm zaten böyle bi konuda güvenemem illa otelle de konusurum otel ile konustum zaten az önce otel garanti verdi
Arkadaşlar benim bir sorum olacak
yarın evrakları teslim edeceğiz rapor çıkartmak için heyete girecekmiş nezaman çıkacağı belli değil biz bursa dayız burda çok uzun sürüyormuş rapor çıkması
eşimde diyorki 4-5 ay gibi çıkarsa önümüzdeki ay özel olarak yaptıralım eğer tutmazsa rapor çıkınca yaptırırız tekrar diyor
bende acaba rapor heyet aşamasındayken dışarıda yaptırmam sorun olurmu rapor çıkmasına engel olurmu acaba DİYE DÜŞÜNÜYORUM
SİZCE
Şansıma hava güzel, güzel moralle çıkıyorum yola arkadaşlarım hepinizi öpüyorum dualarınızda beni unutmayın
kafam okadar karışıkki nereye sarsam bilmiyorumcanım benım raporum cabuk çıkmıştı ben pek beklemedim uludağ üniv. Sinde ama sen bılırsın..
Bence hazır bu asamaya kadar gelmışşsin once fakültede dene sonra ozele bak derim
quenn elizabet mi canım..
onay aldığın otell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?