2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Çok güzel bi otel gitmek isteyenlere tavsiye ederim busene
biraz zor tranfer oldum masraflar malum yakın yerlerde idare etcez
artık herşey bebişlerin

evet canm çok hoş bi yere benziyo valla otel nosunu bulamadım var mı diyecem ama cok sacma olcak yoktur yani

bende şimdi oteli aradım birkaç dakika sonra arayın dediler inşallah bir sorun çıkarmazlar ya

sor bakalm canm sıkıntı olmaz inşallaah

Oteli aradım tekrar bir yok yok rahat olun bir sorun olmaz dediler içim rahatladı

ordan baktım zaten canm 4gece 1500gibi bişe çok iyi bence balıkesirde 1200-1300 civarında baktık otel no bulup orayı da arayarak sormam lazım ama tam garanti şart

ordan baktım zaten canm 4gece 1500gibi bişe çok iyi bence balıkesirde 1200-1300 civarında baktık otel no bulup orayı da arayarak sormam lazım ama tam garanti şart

Walla cnm otleleri karşılaştır hangisi daha guzelse ona git
Ama ben Elizabeth derim anlatılmaz yaşanır

Inşallah bitanem gecikme bebistendir herseyin hayırlısı perşembe günü merakimiz gidecek

Walla cnm otleleri karşılaştır hangisi daha guzelse ona git
Ama ben Elizabeth derim anlatılmaz yaşanır

tatilbudur sıkıntı olmaz dedi ama oteli aradım maalesef dedi hasema ile havuza alamıyoruz bende dedm burayı aradım otel ile görüşüp sıkıntı olmayacagını söylediler bi yetkilimle görüşeyim dedi bekliyorum ama moral gitti yani

canım tek gibi görünüyor inşallah senin olsun tek olsun farketmez... nerde oldun tedavini canım.. Allahım tamamına erdirsin inşallah..

Canım Ankara da turgut özal üniversitesi hastanesinde denedim. Ben oranın ekibine çok güveniyorum, hepsi özel seçilmiş güleryüzlü insanlar tavsiye ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bakalım ne dicekler..
:18:

Çok güzel bi otel gitmek isteyenlere tavsiye ederim busene
biraz zor tranfer oldum masraflar malum yakın yerlerde idare etcez
artık herşey bebişlerin

güzeldi evet cnm ama rus coktu benım gıttığim donemde..

evet cnm ya balıkesire bağlı kalma derim..
umarım gönlüne göre bi yer bulursun

kırmızılara ya gelin ya gelmeyin dedim veeeeee geldiler buna da şükür

söz dinliyo kız bu kırmızılar sen onlara söyle bundan sonra 9ay gelmeyın istemiyorum sizi

bakalım ne dicekler..
:18:

güzeldi evet cnm ama rus coktu benım gıttığim donemde..

evet cnm ya balıkesire bağlı kalma derim..
umarım gönlüne göre bi yer bulursun

aradım canım cıktı resmen sonucu beklerken bu hale geldim aradım dediğim gibi önce maalesef dediler sonra dedim tatilbudur ile görüştüm orası sıkıntı olmaz kesinlikle dediler otel ile görüşüp dedim sonra hangi tarihte düşünüyosunuz bi yetkili ile görüşeyim dedi söyledim tarih (tarih ile hasemalı havuza girme arasındaki baglantıyı hala çözebilmiş değilim kızlar sizce nasıl bi bağlantı var?) neyse konustu çok şükür ve kesinlikle sıkıntı olmadan girebilirsiniz efendim dedi ve benm yeni halim böyle olduuu

evet cnm söz dinlediler
cnm tatil budur ıle kuyuya ınme ben pek memnun kalmadım ordan otel ıle bırebır goruş..

evet cnm söz dinlediler
cnm tatil budur ıle kuyuya ınme ben pek memnun kalmadım ordan otel ıle bırebır goruş..

yok canm zaten böyle bi konuda güvenemem illa otelle de konusurum otel ile konustum zaten az önce otel garanti verdi

Arkadaşlar benim bir sorum olacak

yarın evrakları teslim edeceğiz rapor çıkartmak için heyete girecekmiş nezaman çıkacağı belli değil biz bursa dayız burda çok uzun sürüyormuş rapor çıkması

eşimde diyorki 4-5 ay gibi çıkarsa önümüzdeki ay özel olarak yaptıralım eğer tutmazsa rapor çıkınca yaptırırız tekrar diyor

bende acaba rapor heyet aşamasındayken dışarıda yaptırmam sorun olurmu rapor çıkmasına engel olurmu acaba DİYE DÜŞÜNÜYORUM

SİZCE

Son düzenleme:

canım benım raporum cabuk çıkmıştı ben pek beklemedim uludağ üniv. sinde ama sen bılırsın..
bence hazır bu asamaya kadar gelmışşsin once fakültede dene sonra ozele bak derim

canım benım raporum cabuk çıkmıştı ben pek beklemedim uludağ üniv. Sinde ama sen bılırsın..
Bence hazır bu asamaya kadar gelmışşsin once fakültede dene sonra ozele bak derim
kafam okadar karışıkki nereye sarsam bilmiyorum

şimdi dr. Değiştiya ne olacağını belli değil şansıma

teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…