Phalayi bende merak ediyorumPHALA dan haber varmı kızçelerim hep aklımda
Phalayi bende merak ediyorum
kırmızılara ya gelin ya gelmeyin dedim veeeeee geldilerbuna da şükür
Bunada şükür canım inşallah önümüzdeki ay gelmezgeldi geldi sonundabebiş falan yok kuzucumm
PHALA dan haber varmı kızçelerim hep aklımda
kafam okadar karışıkki nereye sarsam bilmiyorum
şimdi dr. Değiştiya ne olacağını belli değil şansıma
teşekkür ederim
Evet canım ordan onay aldım sıkıntı çıkmadan girebilirsiniz dediler :)
aynen canım işlerim var onları hallediyorum ama aklımda onda..
güzel haberlerle gelir inşallah..
Bunada şükür canım inşallah önümüzdeki ay gelmez
Yok canım bende merakla onu bekliyorum
inşallah canım ya..
canım benım çarem tup bebek bunu bıle bıle umıtlenmem saçmaydı ya neyse..
saol ilgine
en azından rahatladım yahu
Bunada şükür canım inşallah önümüzdeki ay gelmez
Yok canım bende merakla onu bekliyorum
en az 4 yumi ile gelir inşallah:18::18::18:
Kuzum Rabbim ol dedikten sonra hersey olur bizim bebislerimiz özel gelmek istiyor bi kere ne öyle dogalini herkes yapar bizimkiler özel kaliteli seçiminşallah canım ya..
canım benım çarem tup bebek bunu bıle bıle umıtlenmem saçmaydı ya neyse..
saol ilgine
en azından rahatladım yahu
Inşallah bitanem işlerim var burdan ayrilamiyorum meraktan mybayb ve parsenden haber var mı:26:en az 4 yumi ile gelir inşallah:18::18::18:
Kuzum Rabbim ol dedikten sonra hersey olur bizim bebislerimiz özel gelmek istiyor bi kere ne öyle dogalini herkes yapar bizimkiler özel kaliteli seçim
Inşallah bitanem işlerim var burdan ayrilamiyorum meraktan mybayb ve parsenden haber var mı:26:
Kuzum Rabbim ol dedikten sonra hersey olur bizim bebislerimiz özel gelmek istiyor bi kere ne öyle dogalini herkes yapar bizimkiler özel kaliteli seçim
Inşallah bitanem işlerim var burdan ayrilamiyorum meraktan mybayb ve parsenden haber var mı:26:
Amin inşallah canım benimAllah razı olsun teyzesi Rabbim sana da çifter çifter prensesler nasip etsin inşal
Sağol teyzesi Allah razı olsun Rabbim sana da gönlündekini nasip etsin hemde çifter çifter
onlara noldu ayyyy yüreğim bu heyecanlara dayanamıyor...parsen iğnelere başladıydı en son birlikte ışık görmüştük ışığın peşinden gidiyordumybaby sultanım ne yapcaktı ki:44::44:
Mybayb en son yumi kontrolü vardı opu tarihi belli olacaktı ama gelmedi
Parsende en son ignelerle beraberdi oda yokmerakla onları bekliyorum gelsinler bir ignede ben yapıcam onlara
canım oyle ama çevremde hamıs çoğaldı canım cok sıkılıyor halıme..
görümcem hamile...iş arkadaşım hamile kuzenım hamıle..........
maybeybi opusunuda olup gelcek sanırsam
parsende yanlış ışığın peşinden gitmesin
Al bende o kadar poğaça ile geçiştiriyorum, eşim boluya gidince ben 2 gün annemde kalıyorum babam benden önce kalkıp bana kahvaltı hazırlıyor valla birde işe bırakıyor, eşim yapıyor mu bana HAYIR. Ne varsa annelerde babalarda var
merhaba. Sende genotropin kullanıyormusum.bana dr verdide merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?