günaydın yazan herkese günaydınsabah muayene oldum kan verdim bugün normalde çatlatma iğnemi vuracaktım bakalım dedi doktor e2 nasıl çıkacak ? ama ben bitsin istiyorum bünyem kaldırmıyo artk dünden beri başım dönüyo elim ayağım titriyo iğneler beni mahvetti sabah orgalutran öğlen genotropin akşam puregon menopur hiç iyi değilim kızlar ya.doktorda farketti inşallah son gündür dedi.yapacak birşey yok sabredip beklicem.ilkinde böyle olmamıştı...hakkımızda hayırlısı olsun ne dim.
Kızlar bu yumurtalar ortalama kaçıncı günde toplanıyor 😊
banada genotropin vermişti doktorum 2 gün kullandım
Kizlar size bi sorum olacak.bugün transferimin 3. Günü ve benim çok aşirı derecede gaz sancim oldu ve ben biraz zorladim sizce bişey olmuşmudur çok korkuyorum. Simdide bisey olmamis gibiyim. Bide bugüne kadar pek bi belirtim olmadi hic((
Merhaba. Dr da bana genotropin verdi. Ama bende foliküller gelişmemiş diye. Galiba sende kullanmışsın etkisini gördünmü
Seni çok iyi anlıyorum kuzum Benim arkadaşlar 1.leri büyüttü ikincileri doğurdu onlar bile büyüdü ben hala 6 yıldır aynınapalım bizimde sinavimiz buymus Rabbim inşallah bir gün bizlerinde kucaklarini dolduracak inanıyorum
Kizlar size bi sorum olacak.bugün transferimin 3. Günü ve benim çok aşirı derecede gaz sancim oldu ve ben biraz zorladim sizce bişey olmuşmudur çok korkuyorum. Simdide bisey olmamis gibiyim. Bide bugüne kadar pek bi belirtim olmadi hic((
gaz oluyor canım kabızda olabilirsin çok zorlanıyorsan doktorla görüş şurup verirler sana..
evde kayısı hoşafı bulundur bol bol iç..
sabahta aç karnına ye su iç üzerine ama sarı kayısıdan değil gün kurusu diye geçiyor koyu renk olandan ye..
biraz zorlama ile bişi olmaz bebeğine merak etme..
bana hiçbişey demediler senin için iyi olacak dediler demekki yumurtalar gelişmemiştide ondan vermişler10 yumurta topladık dediler 4 ü döllenmiş 2 si iyi bölünüyor yarın transfere gelin dediler.. genotropin sadece 2 gün 3,00 mg kullandım toplamda 6,00 mg
Çok sağol. Banada 1.2 den 5 gün. Aynı ediyor. Cumartesi kontrole çağırdı. Inşallah senin gibi iyi sonuç alırım. Tedavin i nerde oluyorsun. Inşallah yarın transferin iyi geçerde ikiz bebişlerini kucağına alırsın
ben ilk tüp bebeğimde gaz kabızlık sorununu çok çektim yine çekeceğim onu biliyorum.bende ne şurup ne kayısı ne elma hiçbişey kar etmedi 10 aylık gebe gibi dolandım ortalarda ve gaz sancısı oldu resmen 10 gün tuvalete çıkamamıştım
Canim bende önceki tedavilerimde yumurta toplamadan ve transfer sonrasi hep kabizlik ve gaz sancisi çok cekmistim. Bu tedavimde her ikisinden sonra cok rahattim taaki bugüne kadar ama gerçekten canim çok yandi ama ben en çok ta bebislerimi etkileyecek diye çok korktum.insaallah bisey olmamistir.
seninde embriyolar in kaliteli şekilde döllenir ve annesine sıkı sıkı tutunurlar.
korkma onlar nasibimizdeyse zaten bırakmazlar bizi..allah razı olsun kuzum hepimiz güzel haberler alalım inşallah
ayy hadi gecmiş olsun canm inşallah bebişle sonuçlanan bi tedavi geçirirsin
ayy canm bildiğin bi otel var mı peki ören de tam pansiyon olan çok zor yaa of bunaldım yemn ederim
saoll kuzucumm Allah razı olsunnncanım cok gecmıs olsun..
kızılcak gıbı hakıkaten..
müslüman bi ülkede kapalıların sıkıntı çekmesi kadar saçma bi durum yok..herkes özgür madem neden sorun oluyor anlamadım
Kizlar selam...histeroskopim cok sukur kolay gecti...bi iki polip varmis doktorum onlari almis...bi de rahmi duzeltip
Cizik atmis.simdi eve geciyorjm yazarim yine kizlar..opulxunuz
Ohh ohhh maşallahhhhh maşallahhhhhhh herşeyin yolunda gitmesine sevindim cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?