2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Merhaba. Dr da bana genotropin verdi. Ama bende foliküller gelişmemiş diye. Galiba sende kullanmışsın etkisini gördünmü

gaz oluyor canım kabızda olabilirsin çok zorlanıyorsan doktorla görüş şurup verirler sana..
evde kayısı hoşafı bulundur bol bol iç..
sabahta aç karnına ye su iç üzerine ama sarı kayısıdan değil gün kurusu diye geçiyor koyu renk olandan ye..
biraz zorlama ile bişi olmaz bebeğine merak etme..

Merhaba. Dr da bana genotropin verdi. Ama bende foliküller gelişmemiş diye. Galiba sende kullanmışsın etkisini gördünmü

bana hiçbişey demediler senin için iyi olacak dediler demekki yumurtalar gelişmemiştide ondan vermişler 10 yumurta topladık dediler 4 ü döllenmiş 2 si iyi bölünüyor yarın transfere gelin dediler.. genotropin sadece 2 gün 3,00 mg kullandım toplamda 6,00 mg

EVET CNMMM çoğunun 2. zaten..
napalımm hakkımızda hayırlısı..

ben ilk tüp bebeğimde gaz kabızlık sorununu çok çektim yine çekeceğim onu biliyorum.bende ne şurup ne kayısı ne elma hiçbişey kar etmedi 10 aylık gebe gibi dolandım ortalarda ve gaz sancısı oldu resmen 10 gün tuvalete çıkamamıştım

Sagol canim kabizligim pek yok sayilir o yuzden surup almamistim.sabahlarida suda beklemis gun kurusu kayisi yiyorum,probiyotik yogurtda yiyorum.kayisi hosafida var ama hemssire sekerli diye içme demişti.kabiz yapacak yiyeceklerden uzak durmaya calisiyorum. Doktorumu sancim olduğunda aradim ulasamadm daha sonra agrim gectigindede aramadim.ilgin için tsk editörüm..

Çok sağol. Banada 1.2 den 5 gün. Aynı ediyor. Cumartesi kontrole çağırdı. Inşallah senin gibi iyi sonuç alırım. Tedavin i nerde oluyorsun. Inşallah yarın transferin iyi geçerde ikiz bebişlerini kucağına alırsın

ankara başkent hastanesine gidiyorum ikinci kez orada yaptırıyorum tabiki son kez olacak eğer olumsuz olursa asla bir daha gitmicem...tam çatlatma iğnemi olacaktım o arada verdiler genotropini bana.ve çok pahalıydı.415 liraymış.eczaneci 315 liraya verdi tanıdık diye..inşallah yarın güzel güzel alırım bbeklerimi ve hiç bırakmam aminnnnnn.sende bi güzel büyüt yumoşları incir ye 2-3 tane günde tamammı

Canim bende önceki tedavilerimde yumurta toplamadan ve transfer sonrasi hep kabizlik ve gaz sancisi çok cekmistim. Bu tedavimde her ikisinden sonra cok rahattim taaki bugüne kadar ama gerçekten canim çok yandi ama ben en çok ta bebislerimi etkileyecek diye çok korktum.insaallah bisey olmamistir.
seninde embriyolar in kaliteli şekilde döllenir ve annesine sıkı sıkı tutunurlar.

korkma onlar nasibimizdeyse zaten bırakmazlar bizi..allah razı olsun kuzum hepimiz güzel haberler alalım inşallah

Kuzum daha 3.gün belirti olmazki
Hem herkezin belirtisi olacak hali yok mesela benim hiç belirtim olmamıştı içim sanki boş gibiydi çok şükür tuttu
sen şimdiden belirti arıyorsan zaman ilerlemez çok strese girersin cnm benim
biliyorum demesi kolay diyorsun ama ben transferden sonra kendimi strese sokmadım ama bebiş tuttunduktan sonra korkularım olmaya başladı ne yalan söylim şimdide benim için zaman durdu stres en kötü düşmanımız :26:
Ama şu saatten sonra beynimin oyununa gelmeyeceğim hatta sende beynini dinleme kafanı dağatacak güzel bişiler yap en iyisi kitap okumak

ayy hadi gecmiş olsun canm inşallah bebişle sonuçlanan bi tedavi geçirirsin

ayy canm bildiğin bi otel var mı peki ören de tam pansiyon olan çok zor yaa of bunaldım yemn ederim

saol cnm Allah razı olsun...Umarım hepimiz bebişimize kavusuruzzz...siz tatil planlarına baslamışınız ne güzel biz tedaviye göre gidicez daha belli deil

canım cok gecmıs olsun..

kızılcak gıbı hakıkaten..
müslüman bi ülkede kapalıların sıkıntı çekmesi kadar saçma bi durum yok..herkes özgür madem neden sorun oluyor anlamadım
saoll kuzucumm Allah razı olsunnn

kızlarrrrrrrr hala sersem gıbıyımmm...narkozun etkısı mı ne basımı uykudan kaldıramıom...bılıo musunuz histeroskopi sonrası uyurken ruya gördum ve profilimdekı gıbı esmer bı kız çocugu dillenmeye yenı baslamışş bı seyler söyleyip nası bana bakarak guluyordu anlatamammm...çoookkk guzeldiiiiiiii

Ohh ohhh maşallahhhhh maşallahhhhhhh herşeyin yolunda gitmesine sevindim cnm benim

saolll kuzumm benım çook şükür ii gectıı...bı sonrakı adım tedavııı...dilerim Rabbım hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip eder
dua et kuzumm hamişlerin duası kabull olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…