canım benim transferim 5 mayısta oldu..
yaa ilk kez duydum inan böyle bir uygulama.. inşallah sende tutarsa canım bizde deneriz bir dahaki sefere..
yaa ilk kez duydum inan böyle bir uygulama.. inşallah sende tutarsa canım bizde deneriz bir dahaki sefere..
bende acayip sevindim hayırlısı inşallahsevındım canımmm..
Fakülte de dene bakalımm olmaz sa özele gidersin hayırlısı olsun..
İnşallah canım benim.
bende acayip sevindim hayırlısı inşallah
Belirli bir zamanı beklemek iyi belirsizlik kötü
Fakülte den evrakların fotokopisi ni alırsam başka yerden rapor alabilirsiniz. Nasıl oluyo ki bilmiyorum.ilaclari aret bey yazıyo rapor karşılıyor mu öyle mi
Bir daha ki sefer yok insallah,bu son olsun.bak böyle konuşma kızarım aaaaaaa
bi dahaki sefer derdiğin ikinci çocuk dimi canm benmşimdi bebişimiz annesiyle ki ve de 9ay öle olcak inşallaaahhhh
Şimdi ben raporlu tüp yaptım fakültede o 6 ay geçerli değil demi.tup bebek yaptık olmadı.yok canımm devlet has. yada ünv. hast. den rapor alıyorsun.. o raporla gidip özelde indirimli tedavi olabiliyorsun..
devlet veya ünv. hastanesi o raporu verirken sana ilaç raporuda veriyor aynı anda o ilaçları özelde yazdırıp 3 gün içinde alıyorsun tedavinide 6 ay içinde olma hakkın oluyor özelde.
canımm ya beni çok güldürdün.. ay ikinciyi yapacak gücümmm hiç yok inan bir tane olsaa Allah diyeceğimm:))
Şimdi ben raporlu tüp yaptım fakültede o 6 ay geçerli değil demi.tup bebek yaptık olmadı.
Kuzum heyecanla yumilerden haber bekliyorum gezmedeyim kimseyi dinlemiyorum elimde tel senden haber bekliyorum
Ayyy canım benim yerim seni. Valla daha haber maber yok artık kurdeşen dökeceğim.
28 yaşındayım senin kaç canım
Aynen canımm..
Gürkan hoca hepimize hayırlı gelir inşallah..yas kac senın?
Ayyy canım benim yerim seni. Valla daha haber maber yok artık kurdeşen dökeceğim.
yok mu bi haberrrr
Icini ferah tut kuzum güzel haberler alicaz
opuyu geç olduğun için anca 15.30 da anca cevap gelir
canım hayır devlette 3 hak var artık.. tüp bebek yaptın olumsuz sonuç aldınya 1 tanesini kullanmış sayılıyorsun geriye 2 hakkın kaldı..
6 ay raporu çıkartıp özelde yaptırmak istersen yaptırma süren oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?