2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kuzum heyecanla yumilerden haber bekliyorum gezmedeyim kimseyi dinlemiyorum elimde tel senden haber bekliyorum

canım benim transferim 5 mayısta oldu..
yaa ilk kez duydum inan böyle bir uygulama.. inşallah sende tutarsa canım bizde deneriz bir dahaki sefere..

bi dahaki sefer derdiğin ikinci çocuk dimi canm benm şimdi bebişimiz annesiyle ki ve de 9ay öle olcak inşallaaahhhh

Fakülte den evrakların fotokopisi ni alırsam başka yerden rapor alabilirsiniz. Nasıl oluyo ki bilmiyorum.ilaclari aret bey yazıyo rapor karşılıyor mu öyle mi

yok canımm devlet has. yada ünv. hast. den rapor alıyorsun.. o raporla gidip özelde indirimli tedavi olabiliyorsun..
devlet veya ünv. hastanesi o raporu verirken sana ilaç raporuda veriyor aynı anda o ilaçları özelde yazdırıp 3 gün içinde alıyorsun tedavinide 6 ay içinde olma hakkın oluyor özelde.

bi dahaki sefer derdiğin ikinci çocuk dimi canm benm şimdi bebişimiz annesiyle ki ve de 9ay öle olcak inşallaaahhhh

canımm ya beni çok güldürdün.. ay ikinciyi yapacak gücümmm hiç yok inan bir tane olsaa Allah diyeceğimm:))

Şimdi ben raporlu tüp yaptım fakültede o 6 ay geçerli değil demi.tup bebek yaptık olmadı.

canımm ya beni çok güldürdün.. ay ikinciyi yapacak gücümmm hiç yok inan bir tane olsaa Allah diyeceğimm:))

olur olur bi tadına varalm isteriz ikinciyi üçüncüyü:76::76:

Şimdi ben raporlu tüp yaptım fakültede o 6 ay geçerli değil demi.tup bebek yaptık olmadı.

canım hayır devlette 3 hak var artık.. tüp bebek yaptın olumsuz sonuç aldınya 1 tanesini kullanmış sayılıyorsun geriye 2 hakkın kaldı..
6 ay raporu çıkartıp özelde yaptırmak istersen yaptırma süren oluyor..

Aynen canımm..
Gürkan hoca hepimize hayırlı gelir inşallah..yas kac senın?
28 yaşındayım senin kaç canım

inşallah iyi gelir rabbim hepimize annelik duygusunu yaşattırır hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

ne zaman cıktı o kanun canım daha 4 ay oncesıne kadar 3.hak yoktu ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…