- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Hıııım öyle mi diyorsun
İnşallah canım dediğin gibi olur inşallah
Hıııım öyle mi diyorsun
28 yaşındayım senin kaç canım
inşallah iyi gelir rabbim hepimize annelik duygusunu yaşattırır hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
ne zaman cıktı o kanun canım daha 4 ay oncesıne kadar 3.hak yoktu ki :26:
Kiz bende seni merak ettim.ne yaptin ya sen bize millet seni dusunmeden edemiyor.banada mesaj at.catladim meraktan.
inşallah bu bekleyişlerimizin mükafatlarını alırızbenım yasım 26 canım gercı tam doldurmadım ama olsun..
Inşallah yaaaa...
Rabbım büyük
Harbiden ya sayfayı da çok meşgul ettim
Of bi sonuç çıksa da cümleten rahatlasak.
Ayy yok delireceğim valla ne olmuş olabilir ki yumurtalarımı kaybettiler acaba
Harbiden ya sayfayı da çok meşgul ettim
Of bi sonuç çıksa da cümleten rahatlasak.
28 yaşındayım senin kaç canım
inşallah iyi gelir rabbim hepimize annelik duygusunu yaşattırır hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
benım yasım 26 canım gercı tam doldurmadım ama olsun..
inşallah yaaaa...
rabbım büyük
Hıııım öyle mi diyorsun
kuzumm sus ne kaybetmesıııAyy yok delireceğim valla ne olmuş olabilir ki yumurtalarımı kaybettiler acaba
canım geçen televizyonda izledim torba yasasından çıkmış ama hastanelere yazı gitmesi 3-4 ayı bulacakmış.
bi arkadaşte geçen farklı bi topicte aynı şeyi yazmıştı..
inşallah bu bekleyişlerimizin mükafatlarını alırız
bugün dahada mutluyum
senin ne durumda başladınızmı
ssk 3 kez karşılamaya başladımı
ordaki bayanlar 1 aya çıkar demişler daha erken çıkarsa biz ararız zaten demişler eşimde bana 15 gün sonra ara dedi ay sonuna ararım ben bu ay bugün yarın adet olcam haziranda 13-15 gibi olurum yetişmezse temmuza kalır hayırlısı karşılaşırız belki :)amin canım inşallah..... Belki senin de raporun haziran ortalarına doğru çıkarsa kimbilir belki aynı dönemlere denk geliriz.... Ben 26 haziranda gideceğim kontrol olacak sonra da muhtemelen 2-3 gün içinde regl olup tedaviye başlıycamBu arada ben de 33 yaşındayım en büyüğünüz benim galiba..... Elam da bize katılsa keşke....
inşallah ona kalmaz bu tedavin olumlu sonuç veririnşallah canım ya..
Ben 2deneme yaptım canım biri dondurulmuştu ama 2 si de olmadı maalesef..
3 kez rapor hakkı cıkmıs ama hastaneler başladı mı ona bilmiyorum :26:
amin canım inşallah..... belki senin de raporun haziran ortalarına doğru çıkarsa kimbilir belki aynı dönemlere denk geliriz.... ben 26 haziranda gideceğim kontrol olacak sonra da muhtemelen 2-3 gün içinde regl olup tedaviye başlıycambu arada ben de 33 yaşındayım en büyüğünüz benim galiba..... elam da bize katılsa keşke....
tatlım sen randevu almışmıydın????
az kaldı az ararlar birazdan....
inşallah ona kalmaz bu tedavin olumlu sonuç verir
sorununuz neydi
Vallahi çatladım bende elimde telefon ne oldu acaba demekten...ne diye bu kadar uzun sürdü
inşallah canım inşallah rabbim yardımcınız olsuncanım azosperm eşim benım..
Sperm yok yanı tese ıle bulmuşlardı geçen de..umarım gene sperm bulabilirler ve transferım olur
:)) canımmmm
demekki geç bakıyorlar.. zaten senin yumurta toplamanda geç oldu sonuçta aradan belli bir saat geçmesi gerekiyor demekki o saati bekliyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?