2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
28 yaşındayım senin kaç canım

inşallah iyi gelir rabbim hepimize annelik duygusunu yaşattırır hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

benım yasım 26 canım gercı tam doldurmadım ama olsun..
inşallah yaaaa...
rabbım büyük

ne zaman cıktı o kanun canım daha 4 ay oncesıne kadar 3.hak yoktu ki :26:

canım geçen televizyonda izledim torba yasasından çıkmış ama hastanelere yazı gitmesi 3-4 ayı bulacakmış.
bi arkadaşte geçen farklı bi topicte aynı şeyi yazmıştı..

Kiz bende seni merak ettim.ne yaptin ya sen bize millet seni dusunmeden edemiyor.banada mesaj at.catladim meraktan.

Harbiden ya sayfayı da çok meşgul ettim
Of bi sonuç çıksa da cümleten rahatlasak.

Inşallah yaaaa...
Rabbım büyük
inşallah bu bekleyişlerimizin mükafatlarını alırız

bugün dahada mutluyum

senin ne durumda başladınızmı

ssk 3 kez karşılamaya başladımı

Ayy yok delireceğim valla ne olmuş olabilir ki yumurtalarımı kaybettiler acaba

:)) canımmmm
demekki geç bakıyorlar.. zaten senin yumurta toplamanda geç oldu sonuçta aradan belli bir saat geçmesi gerekiyor demekki o saati bekliyorlar..

28 yaşındayım senin kaç canım

inşallah iyi gelir rabbim hepimize annelik duygusunu yaşattırır hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

amin canım inşallah..... belki senin de raporun haziran ortalarına doğru çıkarsa kimbilir belki aynı dönemlere denk geliriz.... ben 26 haziranda gideceğim kontrol olacak sonra da muhtemelen 2-3 gün içinde regl olup tedaviye başlıycam bu arada ben de 33 yaşındayım en büyüğünüz benim galiba..... elam da bize katılsa keşke....

inşallah yaaaa...
rabbım büyük

tatlım sen randevu almışmıydın????

Hıııım öyle mi diyorsun
İnşallah canım dediğin gibi olur inşallah

az kaldı az ararlar birazdan....

Ayy yok delireceğim valla ne olmuş olabilir ki yumurtalarımı kaybettiler acaba
kuzumm sus ne kaybetmesııı..çoook degerlı onlar kaybedılır mı öyleeee....tam 24 saat gecmesı lazım sana haber vermelerı icin...cunkı bı gun sonra bakıyorlar döllenme durumuna cnm benımmm

canım geçen televizyonda izledim torba yasasından çıkmış ama hastanelere yazı gitmesi 3-4 ayı bulacakmış.
bi arkadaşte geçen farklı bi topicte aynı şeyi yazmıştı..

hadi ya..
umarım oyle olur canımm ben bı kere raporlu hakkımı denedım 2.transferım dondurulmuştu o rapor hakkından düşmüyormuş..
bu durum da 2 hakkım daha var..
oleyy..

inşallah bu bekleyişlerimizin mükafatlarını alırız

bugün dahada mutluyum

senin ne durumda başladınızmı

ssk 3 kez karşılamaya başladımı

inşallah canım ya..
ben 2deneme yaptım canım biri dondurulmuştu ama 2 si de olmadı maalesef..
3 kez rapor hakkı cıkmıs ama hastaneler başladı mı ona bilmiyorum :26:

ordaki bayanlar 1 aya çıkar demişler daha erken çıkarsa biz ararız zaten demişler eşimde bana 15 gün sonra ara dedi ay sonuna ararım ben bu ay bugün yarın adet olcam haziranda 13-15 gibi olurum yetişmezse temmuza kalır hayırlısı karşılaşırız belki :)

inşallah canım ya..
Ben 2deneme yaptım canım biri dondurulmuştu ama 2 si de olmadı maalesef..
3 kez rapor hakkı cıkmıs ama hastaneler başladı mı ona bilmiyorum :26:
inşallah ona kalmaz bu tedavin olumlu sonuç verir

sorununuz neydi

canım almıştım sözde ağustos ayına ama gecen arzu ıle konuştum doktor geldı mı die aradım..
bana tekrar randevu almam gerektığını soyledı hazıran da ara dedi.
aradığım da benı ekime kasıma atarlarsa o zaman kıyametı kopartırım işte..

Ben bugün tüp bebek doktoruna gittim yeni bir hastane bambaşka bir doktara gittim

:)) canımmmm
demekki geç bakıyorlar.. zaten senin yumurta toplamanda geç oldu sonuçta aradan belli bir saat geçmesi gerekiyor demekki o saati bekliyorlar..

Galiba tam 24 saati bekliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…