2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

haklısın canım uzak durduğum için daha negatif bir hava estiriyordum..
doktora hem kanasım vardı hemde onun kandırma kabiliyeti

inşallah canım

ay bu kızlar fark etmemiş ben fark ettim gösterdimmm.... beyaz mendil zannedip sütyen sallayan bi editörümüz var

böylesine terbiyesiz sarı kafalarımızın olabileceğini hiç tahmin edememişim bileydim sarı kafa editörü olurdum

[/SUB]
canım üroloji doktoruna mı gittiniz yoksa tedavinizi yapan doktor mu önerdi

canım üroloji doktoruna mı gittini yoksa tedavinizi yapan doktor mu verdi bu ilacı

böylesine terbiyesiz sarı kafalarımızın olabileceğini hiç tahmin edememişim bileydim sarı kafa editörü olurdum
amaaannnn kadın kadınayız burda..... bi kaç don sütyen sallasak nolur kiii.... hem donlarda paçalı zaten yoksa öyle değil miiii:18::18::18::18:

Insallah oyle olur isteyen bekleyen herkes icin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim genelde 3. Gün transfer yapılıyor oda 3. Gün 8 hücreli olmalı o zaman 1. Kalitede oluyormuş.benim ki 3. Gün 10 hucreliydi;(((
Kısmet te yoktu tutunmadi.ama umutluyum ikincide olacak insallah.hep beraber burda hamile olduğumuzu yazacağız))))))
Tey tey tey

Hayirlisi olsun canim benim ins hepsi dollenir ama sikma canini 1 tane olsun saglikla kucaginda olsun.

amaaannnn kadın kadınayız burda..... bi kaç don sütyen sallasak nolur kiii.... hem donlarda paçalı zaten yoksa öyle değil miiii:18::18::18::18:

Vallahi bu koclardan korkulur çok fenasiniz)) etrafımda hep muzur koçlar var hayatımı renklendiriyorlar resmen

Selam kızlar,

Ezan okunuyo Allahım sen bize yardım et...

Yarın adetin 2. Günü eğer çikolata kistim küçüldüyse tedaviye başlayacağım. Umarım küçülmüştür laparoskopi olmak istemiyorum!

Bi de bu dr bana teee ekimde yapılmış testlerime bakıp tedavi başlıycak hormon testlerimi yenilemesi gerekmez mi tsh fsh falan? tedaviden önce yarın kendisini dürtsem mi acaba?

İnşallah başlayabilirim yarın. Dua edin bana da

Hakkında iyi seyler olsun insallah ezani serifler hurmetine bu topikteki ve diger topikteki evlat isteyen tüm kadinlarin hepimizin evlat hasreti son bulsun yavrularimizi kucaklarimiza saglikli bir sekilde almayi nasip etsin ALLAHIM...
Amin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Aminnnn inşallah. Allah razı olsun güzel duan için teşekkürler.

canım merhaba.neofortili araştırırken yazını gördüm.sizde etkileri oldumu.bize adroloğumuz yazdı.bizde 15 güdür kullanıyoruz.daha faydası varmı bilmiyorum.siz test yaptınızmı kullandıktan sonra.

Arkadaslar merhaba herkese,bende 1. Asilamamami yaptirdim ama tutmadi bu ay nasipse tüp bebek tedavisinebaslicaz dun itibariyle soğan kurune basladim hayirlisi bakalim

Kiz doktor öyle dedi bnde anlamadgm icin süper dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…