inşallah canım :) bir baktır bakalım iç dış bir bakıma gir sonra gelsin bebişler inşallah :)
hep böyle uzak duruyordun kaçınıyordun böyle görünce sevindim :) seni böyle ikna eden dru merak ettimmmmmm doğrusu veya senin kanasın vardı herhelde :)
maşallah transfer bitmmiş güzel geçmiş şimdi bekleme desin inşlhh güzel günlerin başlamıoştır cnm benim
kız bu hücreler genelde kaça bölünmeli kalite bakımından ya ben ilk yapıcam ya bilmiyorumda
cnm bende haziranda yapıcan tüp bebek denememi ay herkes hazirana kalmış süper yaaa
kız allah seni memişlere özgürlük mü:116:
cnm ne güzel yeni yer yeni başlangıçalr çok iyi gelmiştir sana inşl en kısa zamanda tedaviye de başalr güzellikler devam eder senin adına
cnm ne güzel 3 tane döllenmiş sonuna kadar gitsin hepsi inşlhhhh
umarım bi daha ki sefere güzel haberler alırsın...
tedavi sürecin güzel ve olumlu geçsin sonuolsun
ay bu kızlar fark etmemiş ben fark ettim gösterdimmm.... beyaz mendil zannedip sütyen sallayan bi editörümüz var
[/SUB]canım başka yerlerle de konuş onlar neler isteyecekler neler söyleyecekler :)
sperm sayısı ve kalitesi için bizim dr neofortil diye ilaç verdi sabah akşam yemeklerden yarım saat sonra içiyor daha yeni başladık 1 ay oldu pahalı ama 140-150 gibi birsey içinde 60 tane var 1 ayda bitiyor :)
canım başka yerlerle de konuş onlar neler isteyecekler neler söyleyecekler :)
sperm sayısı ve kalitesi için bizim dr neofortil diye ilaç verdi sabah akşam yemeklerden yarım saat sonra içiyor daha yeni başladık 1 ay oldu pahalı ama 140-150 gibi birsey içinde 60 tane var 1 ayda bitiyor :)
Tedavinde kolayliklar dilerim insallah 2.denemende bebisin senin olur canim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amaaannnn kadın kadınayız burda..... bi kaç don sütyen sallasak nolur kiii.... hem donlarda paçalı zatenböylesine terbiyesiz sarı kafalarımızın olabileceğini hiç tahmin edememişim bileydim sarı kafa editörü olurdum
maşallah transfer bitmmiş güzel geçmiş şimdi bekleme desin inşlhh güzel günlerin başlamıoştır cnm benim
kız bu hücreler genelde kaça bölünmeli kalite bakımından ya ben ilk yapıcam ya bilmiyorumda
cnm bende haziranda yapıcan tüp bebek denememi ay herkes hazirana kalmış süper yaaa
cnm ne güzel yeni yer yeni başlangıçalr çok iyi gelmiştir sana inşl en kısa zamanda tedaviye de başalr güzellikler devam eder senin adına
Hayirlisi olsun canim benim ins hepsi dollenir ama sikma canini 1 tane olsun saglikla kucaginda olsun.Kızlar ben çıkıyorum maalesef evde int. yok, tablette eşimde. Hastaneyi aradım 3 ü döllenmiş belki diğerleri de döllenir dediler ama elimde 3 tane var. Yarın tekrar arayacaklar. Hayırlısı
Hepinizi meraklandırdım dualarınız için çok teşekkür ederim Allah size istediğiniz her muradınızı versin inşallah.
amaaannnn kadın kadınayız burda..... bi kaç don sütyen sallasak nolur kiii.... hem donlarda paçalı zatenyoksa öyle değil miiii:18::18::18::18:
Selam kızlar,
Ezan okunuyo Allahım sen bize yardım et...
Yarın adetin 2. Günü eğer çikolata kistim küçüldüyse tedaviye başlayacağım. Umarım küçülmüştür laparoskopi olmak istemiyorum!
Bi de bu dr bana teee ekimde yapılmış testlerime bakıp tedavi başlıycak hormon testlerimi yenilemesi gerekmez mi tsh fsh falan? tedaviden önce yarın kendisini dürtsem mi acaba?
İnşallah başlayabilirim yarın. Dua edin bana da
Hakkında iyi seyler olsun insallah ezani serifler hurmetine bu topikteki ve diger topikteki evlat isteyen tüm kadinlarin hepimizin evlat hasreti son bulsun yavrularimizi kucaklarimiza saglikli bir sekilde almayi nasip etsin ALLAHIM...
Amin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım başka yerlerle de konuş onlar neler isteyecekler neler söyleyecekler :)
Kizzzzz haha aminnn diyim bende :))) sen naptin kiiii
Perşembe inşallah transfer be güzelim inşallah hepimiz mutlu sona gideriz
Kiz doktor öyle dedi bnde anlamadgm icin süper dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?