Perşembe inşallah transfer be güzelim inşallah hepimiz mutlu sona gideriz
Âmin inşallah Birtanem hepimizin olsun.Persembe bebisli gunlerinin baslangici olsun
Dogru cnm sen de superde anin tadini cikarr
Gel 25 mayisssss inslh guzel haberler al kan degerin tavan yapsinn
Hayirlisi olsun canim.dollendiyse bolunmede olur herhalde.artik su stresten cik lutfen benide strese sokuyosun.herseyi dusunmek zorunda kaliyorum.guzel olacak hersey merak etme.
oh oh maşallah onalara... 4. zaten hep bi adım geriden geldi ama geldiiiii.... ona da güven... inşallah hepisi güzelceeeee döllenirler, bölünürler, tututunurlar, doğarlaaarrrr4ü deeeeee
Tamam tamam bu gün o kadar sizi strese sokmayacağım:26: Her şey güzel ocaksa sorun yok o zaman
canım çok sevindim hadi bakalım hayırlısı.bu sefer olacak.....egunal anne olacak.
bu gün ne güzel haberler alıyoruz böyle .9 ayın sonunda anne olmak nasip olur inşallah.bizim içinde dua et olurmu .ne de olsa sen şimdi hamilesin.
ya ne ciddiyetsizler yaaa.biz burda dokuz doğurduk.nasıl yanlış alırlar numrayı.bu haberin nasıl beklendiğini bilmiyorlarımı.neyse sonuç güzel ya.inşallah sen den de bebiş gelecek.bu gün nufus patlaması burdann olacak.seyecanlı bir gün oldu ....phalacım dualarımız seninle.Rabbim bu kadar inanın duasını boş bırakmaz emin ol.
Aynı ben burcumun bütün özelliklerini yazmışsın ama don ve sütyen kısmı gözümden nasıl kaçtı kızdım kendime
Iyi eğlenceler güzeller
Kuzum döllenme olduysa bolunmede olur yarın daha da güzel haberler alicaz bebislerden
Bende 6 yıllık evliyim ve gebelik oluşmuyor,rezerv azlığı olduğu anlaşıldı bu arada fsh yüksekldi ve tiroidde sınırı geçmiş tüp bebek düşünüyoruz ama nasıl nereye başvurmalıyım bilmiyorum şuan araştırmadayım tüp bebek tedavisi başarılı olanların yardımlarını bekliyorum bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var. ;-(
canım süper bence 4.de gelirse şahane olur gelmezsede kendi bilir senin gibi bir anneye evlat olma fırsatını kaçırır kendi bilir yani
canım hayırlı olsuuuuuuun diğeri de gelir arkadan inşallah :) seninkiler büyürkende nazlıydılar demekki bunda da nazlarını gösterecekler :) tatlım yarında güzel haberlerin devamı gelir inşallah :)
cnm ne güzel 3 tane döllenmiş sonuna kadar gitsin hepsi inşlhhhh
evet bugün ki ani doktor randevumun detaylarına geçmeden hemen önce bir kaç parça iç çamaşırı sallamayı sizlere bir borç bilirim:92::92::92::92::92:sallama bittikten sonra anlatabilirim artık
hastane yeni bir hastane doktor Ankaradan bildiğim bir doktor eşi benim ilk opuma ve transferime girmişti.
doçent ya da prof değil operatör doktor ünvanlı ancak bu konuda bilgili ve deneyimli onu çok iyi biliyorum.
hastane süper çok beğendim.
tüp ücreti 3500 tl ilaçlar hariç.
ssk anlaşması var ancak benim ssk sorunum var bir süredir onu halletmeden tedaviye başlayamam..
hikayemi uzun uzun dinledi detayına kadar anlattım not aldı.
plan yaptık önce genetik testler ve histeroskopi sonra tedavi dedik.
çıkacak sonuçlara göre yön verecez tedaviye.
eşi gazi üniversitesinde tüm para gerektiren işlemlerim için beni oraya yönlendirecek cüzi bir miktarla halledeyim diye..
hep uzun protokol ile tedavi oldum yoruldum dedim ben zaten hikayene bakar bakmaz kısa protokol uygulama kararı verdim dedi ama pko luyum kısa riskli olmazmı dedim hayır dedi.bana güven dedi..e2 yükseliyor ohss oluyorum dedim uzunda ohss olmuşsun kısa hiç denenmemiş nerden biliyorsun yine aynı şeyi yaşayacağını dedi..ben fazla ilaçla hastanın yorulmaması taraftarıyım az yumi ama kaliteli yumi olsun bize yeter dedi..her konuda beni etkiledi istediği testleri yazdı..muayene etti detaylı ekranda bana göstererek durumumu anlattı..pko lusun apaçık ortada bak inci gibi dizilmiş yumilerin dedidaha da ilerlemiş bir pko halim var gözümlen gördüm ayıptır söylemesi ben ultrasonu doktor olmadan da değerlendirebiliyorum rahim kalınlığımıda öğreneyim dedim o tarafa yöneldik adetin 2.günündeyim 8.4 mm çıktı daha bir sürü detay var ama sıkıldınız siz okumaktan en iyisi hemen bir kaç don takke sallayarak konuya mola vereyim :92::92::92::92: bu moladan sonra son cümlelerimle devam ediyorum.doktoru ve hastaneyi çok beğendim.evime çok yakın diye bir gidip muayene olayım dedim.ssk işini çözersem hastenem ve doktorum bellidir arkadaşlar hayırlı olsun
don takke olayınıza koptum yaa naptınız siz öle artık nasıl güldüysem kocam noluyo diyip durdu
oyy çok şükür canmm hepsi çok iyi bölüncek inşallah
Hayirlisi olsun canim benim ins hepsi dollenir ama sikma canini 1 tane olsun saglikla kucaginda olsun.
Gunaydin canim.bugun stresin krali var turkiyede.somadaki patlama cok uzdu beni.allah ailelerine sabir versin.cok uzgunum cok.simdi hastaneye gidiyorum.ama icim buruk.
yumoşların bol kalitelidir umarım..Günaydın herkese ben şuan yoldayım hastaneye gidiyorum bakalım yumoşlarım ne alemde doktor neler diyecek çok merak ediyorum inşallah güzel şeyler söyler
evet cnm ya gördüm çok üzüldüm sabırlar versin mevlam yakınlarına ne zor bi durumGunaydin canim.bugun stresin krali var turkiyede.somadaki patlama cok uzdu beni.allah ailelerine sabir versin.cok uzgunum cok.simdi hastaneye gidiyorum.ama icim buruk.
sağol cnm amin hepimizin duaları kabul olsun en kısa zamanda bakalım haberler nasıl gidecek yumoşlarınAmiiin canım benim dün arkadaşımla sizler için dua ettik. Aklımda kendimden daha çok siz vardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?