2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın herkese ben şuan yoldayım hastaneye gidiyorum bakalım yumoşlarım ne alemde doktor neler diyecek çok merak ediyorum inşallah güzel şeyler söyler

Hayirlisi olsun canim.dollendiyse bolunmede olur herhalde.artik su stresten cik lutfen benide strese sokuyosun.herseyi dusunmek zorunda kaliyorum.guzel olacak hersey merak etme.

Tamam tamam bu gün o kadar sizi strese sokmayacağım:26: Her şey güzel ocaksa sorun yok o zaman

oh oh maşallah onalara... 4. zaten hep bi adım geriden geldi ama geldiiiii.... ona da güven... inşallah hepisi güzelceeeee döllenirler, bölünürler, tututunurlar, doğarlaaarrrr 4ü deeeeee

Evet evet canım inşallah inşallah. Bu gün artık o kadar kafama takmayacağım gerisi Allahıma emanet

Tamam tamam bu gün o kadar sizi strese sokmayacağım:26: Her şey güzel ocaksa sorun yok o zaman

Gunaydin canim.bugun stresin krali var turkiyede.somadaki patlama cok uzdu beni.allah ailelerine sabir versin.cok uzgunum cok.simdi hastaneye gidiyorum.ama icim buruk.

Evet dokuz doğurduk ama iyi haber gelince unuttum Benimde dualarımda siz varsınız. Dün akşam arkadaşımla dua ettim hepinizi aklımdan geçirerek dua ettim canlarım.

Nasıl yani ya anlamadım döllenince bölünmede kesin oluyor mu canım?:26:

Canım fsh değerin kaç çıktı?

canım süper bence 4.de gelirse şahane olur gelmezsede kendi bilir senin gibi bir anneye evlat olma fırsatını kaçırır kendi bilir yani

İnşallah canım benim ya gerçekten çok severim onları çok yaa. Kuzenim geldi Ankaradan bebeği ile 7 aylık ama karşısındakine öpücük gönderiyor

canım hayırlı olsuuuuuuun diğeri de gelir arkadan inşallah :) seninkiler büyürkende nazlıydılar demekki bunda da nazlarını gösterecekler :) tatlım yarında güzel haberlerin devamı gelir inşallah :)

İnşallah canım haber gelsin hemen paylaşırım ama sizin kafanızın etine dünkü gibi yemem biraz dün şımardım herkes beni çekti valla üzüldüm sonrada

şimdiden hayırlı olsun canım inşallah ssk sorunun bir an önce çözülür ve inşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın...

don takke olayınıza koptum yaa naptınız siz öle artık nasıl güldüysem kocam noluyo diyip durdu

oyy çok şükür canmm hepsi çok iyi bölüncek inşallah

Canım çook teşekkür ederim inşallah canım

Hayirlisi olsun canim benim ins hepsi dollenir ama sikma canini 1 tane olsun saglikla kucaginda olsun.

Yok yok 4 de devam etmeli başka yolu yok
Sağlık tabiki de çok önemli gerçekten sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü olurlar inşallah

Gunaydin canim.bugun stresin krali var turkiyede.somadaki patlama cok uzdu beni.allah ailelerine sabir versin.cok uzgunum cok.simdi hastaneye gidiyorum.ama icim buruk.

Düşünebiliyor musun, biz bir evlat yapacağız diye çıldırıyoruz, kaç annenin evladı gitti. Allahım herkese hayırlı uzun ömür versin.
Savaş oldu sanki 200 ne demek, ki o sayı daha da artacak. Kim bu olayda bile bile suçluysa Allahım onları bu dünyayı dar etsin

Son düzenleme:
Günaydın herkese ben şuan yoldayım hastaneye gidiyorum bakalım yumoşlarım ne alemde doktor neler diyecek çok merak ediyorum inşallah güzel şeyler söyler
yumoşların bol kalitelidir umarım..
evet cnm ya gördüm çok üzüldüm sabırlar versin mevlam yakınlarına ne zor bi durum
Amiiin canım benim dün arkadaşımla sizler için dua ettik. Aklımda kendimden daha çok siz vardınız
sağol cnm amin hepimizin duaları kabul olsun en kısa zamanda bakalım haberler nasıl gidecek yumoşların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…