evet bugün ki ani doktor randevumun detaylarına geçmeden hemen önce bir kaç parça iç çamaşırı sallamayı sizlere bir borç bilirim:92::92::92::92::92:sallama bittikten sonra anlatabilirim artık
hastane yeni bir hastane doktor Ankaradan bildiğim bir doktor eşi benim ilk opuma ve transferime girmişti.
doçent ya da prof değil operatör doktor ünvanlı ancak bu konuda bilgili ve deneyimli onu çok iyi biliyorum.
hastane süper çok beğendim.
tüp ücreti 3500 tl ilaçlar hariç.
ssk anlaşması var ancak benim ssk sorunum var bir süredir onu halletmeden tedaviye başlayamam..
hikayemi uzun uzun dinledi detayına kadar anlattım not aldı.
plan yaptık önce genetik testler ve histeroskopi sonra tedavi dedik.
çıkacak sonuçlara göre yön verecez tedaviye.
eşi gazi üniversitesinde tüm para gerektiren işlemlerim için beni oraya yönlendirecek cüzi bir miktarla halledeyim diye..
hep uzun protokol ile tedavi oldum yoruldum dedim ben zaten hikayene bakar bakmaz kısa protokol uygulama kararı verdim dedi ama pko luyum kısa riskli olmazmı dedim hayır dedi.bana güven dedi..e2 yükseliyor ohss oluyorum dedim uzunda ohss olmuşsun kısa hiç denenmemiş nerden biliyorsun yine aynı şeyi yaşayacağını dedi..ben fazla ilaçla hastanın yorulmaması taraftarıyım az yumi ama kaliteli yumi olsun bize yeter dedi..her konuda beni etkiledi istediği testleri yazdı..muayene etti detaylı ekranda bana göstererek durumumu anlattı..pko lusun apaçık ortada bak inci gibi dizilmiş yumilerin dedidaha da ilerlemiş bir pko halim var gözümlen gördüm ayıptır söylemesi ben ultrasonu doktor olmadan da değerlendirebiliyorum rahim kalınlığımıda öğreneyim dedim o tarafa yöneldik adetin 2.günündeyim 8.4 mm çıktı daha bir sürü detay var ama sıkıldınız siz okumaktan en iyisi hemen bir kaç don takke sallayarak konuya mola vereyim :92::92::92::92: bu moladan sonra son cümlelerimle devam ediyorum.doktoru ve hastaneyi çok beğendim.evime çok yakın diye bir gidip muayene olayım dedim.ssk işini çözersem hastenem ve doktorum bellidir arkadaşlar hayırlı olsun
Bu nasıl bi gün yaaa.somadaki faciada kaç kisi olmüş((.giden canin hesabi yok.rabbim ailelerine allah sabır versin.
Gunaydin canim.bugun stresin krali var turkiyede.somadaki patlama cok uzdu beni.allah ailelerine sabir versin.cok uzgunum cok.simdi hastaneye gidiyorum.ama icim buruk.
Düşünebiliyor musun, biz bir evlat yapacağız diye çıldırıyoruz, kaç annenin evladı gitti. Allahım herkese hayırlı uzun ömür versin.
Savaş oldu sanki 200 ne demek, ki o sayı daha da artacak. Kim bu olayda bile bile suçluysa Allahım onları bu dünyayı dar etsin
Bu nasıl bi gün yaaa.somadaki faciada kaç kisi olmüş((.giden canin hesabi yok.rabbim ailelerine allah sabır versin.
KIZLARRRRRRRRRRRR rabbım sabır versın aılelerine çok ama çok acı..
eğer buna sebep olanlar varsa Allahım onların da cezasını tez zamanda versınn
Düşünebiliyor musun, biz bir evlat yapacağız diye çıldırıyoruz, kaç annenin evladı gitti. Allahım herkese hayırlı uzun ömür versin.
Savaş oldu sanki 200 ne demek, ki o sayı daha da artacak. Kim bu olayda bile bile suçluysa Allahım onları bu dünyayı dar etsin
Herkese günaydın kızlar.. Soma.da ki facia için içim acıyor akşamdan beri.. Evimizde bir sessizlikk.. Rabbim yardım etsinnnnnnn yanlarında olsunnn.. Bulunmaları için dua edelimmm.. Ölmesinlerr... Kurban olduğum Rabbim 201 tane işçi ölmüş çok zor çoook zorr..
Dualarımızı eksik etmeyelimmm, orada bir sürü anne yavrusunu bekliyor.. bir sürü kadın eşini.. bir sürü çocuk babasını..Kıyamam Allahım ne zor
Amin canim,yatacak yerleri bile yok o insanlarin.vallahi sıkıntı yaptığım şeyler için kendime kızdım.allah kimsenin evine ateş dusurmesin,herkese hayırlı,sağlıklı uzun ömür versin.insallah diğer kalan isciler sağ salim kurtulur,allah ailelerine bağışlasın
Yok yok 4 de devam etmeli başka yolu yok
Sağlık tabiki de çok önemli gerçekten sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü olurlar inşallah
İns talim basinda hepsi dedm ya onu atlarmiyim hic. Nur topu gibi büyüsünler ins.
Amiiiin canım, Allahım onlara yardım etsin, suçluları da tez zamanda cezasını versin.
günaydınlarrrr bu gün soma için bizim için çokzor üzücü bir gün allahım ölenlere rahmet eylesinn göçük altındakileri inşşşş sağsalim kurtulur ve aileler sabır sabır sabır diliyorummmmm
herkese günaydın kızlar.. Soma.da ki facia için içim acıyor akşamdan beri.. Evimizde bir sessizlikk.. Rabbim yardım etsinnnnnnn yanlarında olsunnn.. Bulunmaları için dua edelimmm.. ölmesinlerr... Kurban olduğum rabbim 201 tane işçi ölmüş çok zor çoook zorr..
Dualarımızı eksik etmeyelimmm, orada bir sürü anne yavrusunu bekliyor.. Bir sürü kadın eşini.. Bir sürü çocuk babasını..Kıyamam allahım ne zor
daha 400 üzerinde işçi olduğunu söylüyorlar ve yangın çıkan yere ulaşamamışlar
günaydın cnmGünaydın kızlar, musmutlu bi gün olsun inşallah
bişey sorcam ; teratozoospermi ne demek ve normal yolla hamile kalınır mı
sağol canım..
aslında gazi bağlantılı bir doktor istemem diyordum ama bu doktorun yaşadıklarımla ilgisi yok..
Etimesgut Elvankent arasında bir hastane ETİMED adı özel ama ssk anlaşmalı..
doktor emel öktem...
ilk muayene ve görüşme ücretsiz bugün para ödemeden girdim muayene oldum çıktım..
ssk lı muayene ücreti 30 tl ssk sız 60 tl...
tüp ücretide 3500 tl..aşılama 750 tl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?