2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bu nasıl bi gün yaaa.somadaki faciada kaç kisi olmüş ((.giden canin hesabi yok.rabbim ailelerine allah sabır versin.

Çok iyi arkadaşım sende demek adımını attın artık. Hiç şu sıralar senden bunu beklemiyordum. Artık daha çok bekleriz seni buralara Yolunu Allahım açık etsin, senin için hep dua edeceğim.

Gunaydin canim.bugun stresin krali var turkiyede.somadaki patlama cok uzdu beni.allah ailelerine sabir versin.cok uzgunum cok.simdi hastaneye gidiyorum.ama icim buruk.

Bu nasıl bi gün yaaa.somadaki faciada kaç kisi olmüş ((.giden canin hesabi yok.rabbim ailelerine allah sabır versin.

KIZLARRRRRRRRRRRR rabbım sabır versın aılelerine çok ama çok acı..
eğer buna sebep olanlar varsa Allahım onların da cezasını tez zamanda versınn

Herkese günaydın kızlar.. Soma.da ki facia için içim acıyor akşamdan beri.. Evimizde bir sessizlikk.. Rabbim yardım etsinnnnnnn yanlarında olsunnn.. Bulunmaları için dua edelimmm.. Ölmesinlerr... Kurban olduğum Rabbim 201 tane işçi ölmüş çok zor çoook zorr..

Dualarımızı eksik etmeyelimmm, orada bir sürü anne yavrusunu bekliyor.. bir sürü kadın eşini.. bir sürü çocuk babasını.. Kıyamam Allahım ne zor

KIZLARRRRRRRRRRRR rabbım sabır versın aılelerine çok ama çok acı..
eğer buna sebep olanlar varsa Allahım onların da cezasını tez zamanda versınn

Amiiiin canım, Allahım onlara yardım etsin, suçluları da tez zamanda cezasını versin.

Amin canim,yatacak yerleri bile yok o insanlarin.vallahi sıkıntı yaptığım şeyler için kendime kızdım.allah kimsenin evine ateş dusurmesin,herkese hayırlı,sağlıklı uzun ömür versin.insallah diğer kalan isciler sağ salim kurtulur,allah ailelerine bağışlasın

Diyecek hiç bişey yok çok çok acı,içim yanıyor vallahi ağlayıp duruyorum.

Amin canım inşallah bir tane canın sağ çıkmasına bile seviniriz. Allahım ölen kardeşlerimizin mekanını cennet eyle...

günaydınlarrrr bu gün soma için bizim için çokzor üzücü bir gün allahım ölenlere rahmet eylesinn göçük altındakileri inşşşş sağsalim kurtulur ve aileler sabır sabır sabır diliyorummmmm

Amiiiin canım, Allahım onlara yardım etsin, suçluları da tez zamanda cezasını versin.

amin kızlarrrrrrrr

daha 400 üzerinde işçi olduğunu söylüyorlar ve yangın çıkan yere ulaşamamışlar

Günaydın kızlar, musmutlu bi gün olsun inşallah

bişey sorcam ; teratozoospermi ne demek ve normal yolla hamile kalınır mı

daha 400 üzerinde işçi olduğunu söylüyorlar ve yangın çıkan yere ulaşamamışlar

evet maalesef.. bir bölüme hiç ulaşamamışlar daha zaten.. Nasıl kalabalık kıyamet gibi.. Allahım elimizden hiçbir şey gelmiyor..

Günaydın kızlar, musmutlu bi gün olsun inşallah

bişey sorcam ; teratozoospermi ne demek ve normal yolla hamile kalınır mı
günaydın cnm
teratozoospermi sperm morfolojisindeki bozukluklar demek

canım hadi bu hastane sana şans getirsin inşallah.vesile olsunda bebeğine kavuş canım.
fiyatıda iyiymiş.duymuştum adını hastanenin.geçen günde geçerken ordan gördüm.
ama benim evime çok uzak.
ben 2.denemeyi yine genartta yaptırcam.doktorumdan çok memnunum.merkezdende.
hakkımızda hayırlısı canım
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

çok sevindim canım inşallah bir an önce tedavin başlar maşallah rahim kalınlığın çok güzel maşallah subhanallah

hayatını kaybedenlerden 1 tanesi daha 15 yaşındaymış
çevremde ki 15 yaşında ki çocuklara bakıncaaa................
bu nasıl bi dünya ya rabbim..

göçük altından kurtulan bi işçi de ambulansa bindirilirken..çizmelerimi çıkartayım mı sedye kirlenmesin demiş..
nasıl kalbin var abi senin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…