2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar manisa somadaki durum çok üzdü beni bu sabah kaç saat ağladım..
ne olacak şu anda içerde olan ve dışarda bekleyen ailelerin hali..
Allahım hepsine yardımcı ol ne olur..

yani normal yolla hamile kalınmaz mı
hamile kalınması için belli bi sayı lazım zaten cnm ama bu terotozosperm li olup hamile kalan varmı bilmem hamile kalmak için kalite ve sayı önemli diye biliyorum inan ki hiç bi fikrim yok bi ürolojiye danışın derim cnm
moralini bozma çözülemeyecek bi sorun değil bence bi tedaviyle morfolojisi düzelir ..

arkadaşlar manisa somadaki durum çok üzdü beni bu sabah kaç saat ağladım..
ne olacak şu anda içerde olan ve dışarda bekleyen ailelerin hali..
Allahım hepsine yardımcı ol ne olur..

Canlarım benim yaa... Ve kardeşlerimiz oralarda asgari ücretle çalıştırılıyor. Bunlar belki nişanlı belki yeni evlenecek belki eşi çocuğu var ve üç kuruş için orada çalışmak zorunda kalıyorlar. Bilmem bir parti meclise önerge veriyor oranın tehlikeli olmasından dolayı kapatılması için önerge geri gönderiliyor olanda oluyor işte.

aynen canım ya...
halimize ne kadar şükretsek az..oturduğumuz yerde çalışıyoruz..adamlar yerın kaç km altında üç kuruş para için çalışıyor..
ayrıca o önergenin geri gönderilmesine de çok kızdım..
ve nasıl acı bır tesadüf ki tam da vardiya değişimin de oluyor olay..
bütün işçiler ordayken

Nasıl yani ya anlamadım döllenince bölünmede kesin oluyor mu canım?:26:

Evet canım oluyor ama hücre bölünmesi yuminin ve spermin kalitesine bağlı inşallah seninkiler bugün güzel güzel bolunecekler Zaten bugün aradiklarinda hücre sayısni söylerler IMS yaptırdım mi:26:

Daha da başka şeyler varda neyse burada yazmiyim.

İçim yanıyor içimmmmm
201 kişi hayatını kaybetmesi ne demek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım oluyor ama hücre bölünmesi yuminin ve spermin kalitesine bağlı inşallah seninkiler bugün güzel güzel bolunecekler Zaten bugün aradiklarinda hücre sayısni söylerler IMS yaptırdım mi:26:

İnşallah canım benim
Evet IMS yapıldı. Sana bir şey söyleyeyim. Hastaneden o kadar memnun kaldım ki opu olduk, hiç kimse parayı verin para vermeniz gerek demiyor inan biz zorla para verdik o da çok cüzi, diğer yerde opu ya gireceğim odaya girdik Bismillah muhasebeden çağırıyorsunuz dediler. Ki zaten tedavinin ilk günü ilaçları yazdılar hemşireler tuttular elimizden muhasebeye çıkardılar ilaçları oradan almak zorunda kaldık. 2.000 den fazla ilaca para verdik oysa bu tedavimde 680 lira verdik.

Off ya çok kafam karıştı yıllardır bende pko var dediler bizde ona odaklandık, dün eşimin sperm sonucuna bakınca şok oldum yıllar önce bi üroloğa gittik bişey yok normal bu sperme ilaç vermeme gerek yok dedi ama çok moralim bozuldu şimdi

Canım merhaba bizde 1 aydır kullanıyoruz test falan daha yapmadık eşimde sıkıntı yoktu önceki tahlillerde ama son tüp bebekte sayı az gibi çıktı anlamadık moralimiz bozuldu başka yerde test yaptırmadık o yüzden aslında sıkıntı var mı emin değilim :) drum önermişti bende internette araştırdım erkek infertilitesi ile ilgilenen kaan hoca onu öneriyormuş sonra bizde aldık bakalım :)

canım bizimde pco vardı sadece geçen tüp bebekte eşimin değeri düşük çıktı 100binlerde olan değer 6 milyona düşmüş şok olduk tüp bebeğe odaklandığımız için pek önemsemedik o sayıyı ama kafama takılıyor suan eşime ilaç verdi dr ama başka yerde de test yaptırmak istiyorum o kadar düşer mi ki?

Nasıl bir acı bu?tüyler ürpertici.201 hane belki 201 kadın belki 201 çocuğun babası rabbim yardımcıları olsun.sorumlusu her kimse bir an önce cezalandırılsın inşallah.ölen abilerimize Allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar 5 mayıs ta dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi olmuştum,dün 8.günümdü kan tahlili vermiştim bugün sonuç 121.90 çıktı ,elim ayağım titriyor,ne olur bişeyler söyleyin..

İçim yanıyor içimmmmm
201 kişi hayatını kaybetmesi ne demek

eşim bana uzun zamandır haber izlettirmiyordu ağlıyorum diye sizin yazdıklarınızı görünce şok geçirdim bu katliam ya

kızlar 5 mayıs ta dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi olmuştum,dün 8.günümdü kan tahlili vermiştim bugün sonuç 121.90 çıktı ,elim ayağım titriyor,ne olur bişeyler söyleyin..

hayırlı olsun güzelim maşallah 8. güne göre süper ikiz olabilir gibi :)

Canım tebrikler hamilesin sonucun çooook güzel maşallahh
benim 10.gün 116 çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…