günaydın cnm
teratozoospermi sperm morfolojisindeki bozukluklar demek
hamile kalınması için belli bi sayı lazım zaten cnm ama bu terotozosperm li olup hamile kalan varmı bilmem hamile kalmak için kalite ve sayı önemli diye biliyorum inan ki hiç bi fikrim yok bi ürolojiye danışın derim cnmyani normal yolla hamile kalınmaz mı
hayatını kaybedenlerden 1 tanesi daha 15 yaşındaymış
çevremde ki 15 yaşında ki çocuklara bakıncaaa................
bu nasıl bi dünya ya rabbim..
göçük altından kurtulan bi işçi de ambulansa bindirilirken..çizmelerimi çıkartayım mı sedye kirlenmesin demiş..
nasıl kalbin var abi senin ya
arkadaşlar manisa somadaki durum çok üzdü beni bu sabah kaç saat ağladım..
ne olacak şu anda içerde olan ve dışarda bekleyen ailelerin hali..
Allahım hepsine yardımcı ol ne olur..
Canlarım benim yaa... Ve kardeşlerimiz oralarda asgari ücretle çalıştırılıyor. Bunlar belki nişanlı belki yeni evlenecek belki eşi çocuğu var ve üç kuruş için orada çalışmak zorunda kalıyorlar. Bilmem bir parti meclise önerge veriyor oranın tehlikeli olmasından dolayı kapatılması için önerge geri gönderiliyor olanda oluyor işte.
Nasıl yani ya anlamadım döllenince bölünmede kesin oluyor mu canım?:26:
aynen canım ya...
halimize ne kadar şükretsek az..oturduğumuz yerde çalışıyoruz..adamlar yerın kaç km altında üç kuruş para için çalışıyor..
ayrıca o önergenin geri gönderilmesine de çok kızdım..
ve nasıl acı bır tesadüf ki tam da vardiya değişimin de oluyor olay..
bütün işçiler ordayken
Evet canım oluyor ama hücre bölünmesi yuminin ve spermin kalitesine bağlı inşallah seninkiler bugün güzel güzel bolunecekler Zaten bugün aradiklarinda hücre sayısni söylerler IMS yaptırdım mi:26:
hamile kalınması için belli bi sayı lazım zaten cnm ama bu terotozosperm li olup hamile kalan varmı bilmem hamile kalmak için kalite ve sayı önemli diye biliyorum inan ki hiç bi fikrim yok bi ürolojiye danışın derim cnm
moralini bozma çözülemeyecek bi sorun değil bence bi tedaviyle morfolojisi düzelir ..
Daha da başka şeyler varda neyse burada yazmiyim.
İçim yanıyor içimmmmm
201 kişi hayatını kaybetmesi ne demek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım merhaba.neofortili araştırırken yazını gördüm.sizde etkileri oldumu.bize adroloğumuz yazdı.bizde 15 güdür kullanıyoruz.daha faydası varmı bilmiyorum.siz test yaptınızmı kullandıktan sonra.
Off ya çok kafam karıştı yıllardır bende pko var dediler bizde ona odaklandık, dün eşimin sperm sonucuna bakınca şok oldum yıllar önce bi üroloğa gittik bişey yok normal bu sperme ilaç vermeme gerek yok dedi ama çok moralim bozuldu şimdi
Balimmmmmmmm sagol bebegimmm artik en güzel dönem beklemesi.sonucta su an gobusumde bebeklerim dimi
İçim yanıyor içimmmmm
201 kişi hayatını kaybetmesi ne demek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar 5 mayıs ta dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi olmuştum,dün 8.günümdü kan tahlili vermiştim bugün sonuç 121.90 çıktı ,elim ayağım titriyor,ne olur bişeyler söyleyin..
eşim bana uzun zamandır haber izlettirmiyordu ağlıyorum diyesizin yazdıklarınızı görünce şok geçirdim bu katliam ya
kızlar 5 mayıs ta dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi olmuştum,dün 8.günümdü kan tahlili vermiştim bugün sonuç 121.90 çıktı ,elim ayağım titriyor,ne olur bişeyler söyleyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?