2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Kıyamam ben ona daha çocuk o yaa((((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaa çok üzüldüm bizede senelerce sperm normal dediler şimdi işte problem var off Rabbim yardım etsin bize ve herkese moralim bozuldu yine

Cnm hemen umutsuz olma sayiniz varsa icinde muhakkak saglikli spermleriniz vardir ayrintili i celeyen bi merkezde verin ve imsiyontemi isteyin sprrm testini o zaman 7000 bin kat falan spermler buyutulup bakiliyor hem daha ayrintili incelenmis olur..
Evet yillarca bi seye odaklaninca bazi seyler gozden kaciyir zaten sperm her zaman ayni degerde olmaz ki kimi zaman eslerin morali dusuk olubca bile etki ediyor.siz ayrintili bitest daha yapi cnm . Moralin hep yuksek olsunn daha iyi haberler alicaksiniz...

Yaa çok üzüldüm bizede senelerce sperm normal dediler şimdi işte problem var off Rabbim yardım etsin bize ve herkese moralim bozuldu yine

canım ilaç önerdiler mi?
başka yerde test yaptıracak mısın?
tüp bebekte sıkıntı olmaz stres yapma :) spermi az olupta kendiliğinden hamile kalan çiftler var yeterki rabbim ol desin :)

evet canımm aynen öyle.. ne olacakk böyle.. sadece orada şehit olanlar değilki geride kalanlarında hayatı mahvoldu..

canım seni hastane aradımı ne durumdaymış buz bebeklerin..

sonra da bi tanesi çıkıp takdiri ilahi diyor....

İçim yanıyor içimmmmm
201 kişi hayatını kaybetmesi ne demek

katliam demek.... sorumsuzluk demek, türkiyenin YÜZ KARASI demek.....

canım ilaç önerdiler mi?
başka yerde test yaptıracak mısın?
tüp bebekte sıkıntı olmaz stres yapma :) spermi az olupta kendiliğinden hamile kalan çiftler var yeterki rabbim ol desin :)

Canım yaa bize eşimde problem olduğu söylenmedi hiç bakılan sonuçlarda, ama ekimde tüp bebek yaptırırken spermler iyi tüp için sorun yok ama normal yolla olmaz dediler bende ozaman üstüne düşemdim sperm raporuna da hiç bakmadım tüp yaptırıyoruz diye, ben şimdi klomen kullandım kendi çalıştığım hastanedeki doktor sperm sonucunu isteyince dün bi baktım teratozoospermi yazıyo sonuçta ve araştırınca buralara kadar geldi birazdan doktora göstericem eğer durum vahimse ilaç falan kullandırtıcam eşime çünkü eşimin dünya yansa umru olmaz çok rahat ve onun bu rahatlığı beni delirtiyo...

evet canımm aynen öyle.. ne olacakk böyle.. sadece orada şehit olanlar değilki geride kalanlarında hayatı mahvoldu..

canım seni hastane aradımı ne durumdaymış buz bebeklerin..
Buz bebeklerim mi?

kızlar 5 mayıs ta dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi olmuştum,dün 8.günümdü kan tahlili vermiştim bugün sonuç 121.90 çıktı ,elim ayağım titriyor,ne olur bişeyler söyleyin..

MAŞALLAH CANIMM bebiş geliyor bebiş.
rabbım kucağına almayı da nasip etsin arkadaşım.

Kıyamam ben ona daha çocuk o yaa((((

evett maalesef çocuk..
ve bir çocuk ağır ve tehlikeli işler de nasıl çalıştırılırrrr....
aklım almıyor

sonra da bi tanesi çıkıp takdiri ilahi diyor....

katliam demek.... sorumsuzluk demek, türkiyenin YÜZ KARASI demek.....

Tabikide ölüm Allahtan ama biz tedbirimizi alalım taktir Allahtan

KIZLARRRRRRRRRRRR rabbım sabır versın aılelerine çok ama çok acı..
eğer buna sebep olanlar varsa Allahım onların da cezasını tez zamanda versınn

Biz rahat rahat yatagimizda yatarken onlar orda yavas yavas olduler..allahim dayanma gucu ver rabbim bize..onlarin ailelerinede.

canım çünkü erkek etkenli sıkıntılar ilaç bile kullanılsa düzelmiyor o yüzden ilaç vermiyorlar.. kullanılan ilaçlarında faydası olmuyor.. en fazla kalite artımı için balık yağı biraz etki ediyor..
bizdede ileri derece erkek infertilitesi, hareket ve morfoloji sorunu hepsi bir arada var.. gittiğim tüm doktorlar eşin ilaç kullansada düzelme olmaz dedi.. bu tedavide eşimin sperm sayısı bile 2 milyondan 200 bine düşmüştü..
hiç üzülme canım cemre arkadaşımızın dediği gibi imsi tekniği var artık.. spermler normal tüp bebek tedavilerinde ıcsı sistemi ile 400 kat büyütülürken imsi sisteminde 6000-8000 kat arası büyütülüyor ve içinden en sorunsuz olan seciliyor.. imsi erkek kaynaklı sıkıntılarda uygulanıyor.. benim bu tedavimde 3 yumurtam vardı özellikle imsi istiyorum dedim ve uygulandı 3 yumurtada döllendi.. sende tedavi göreceğin merkezde imsi uygulaması olmasına ve size uygulanmadına çok dikkat et canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…