hayatını kaybedenlerden 1 tanesi daha 15 yaşındaymış
çevremde ki 15 yaşında ki çocuklara bakıncaaa................
bu nasıl bi dünya ya rabbim..
göçük altından kurtulan bi işçi de ambulansa bindirilirken..çizmelerimi çıkartayım mı sedye kirlenmesin demiş..
nasıl kalbin var abi senin ya
Bende İnan çok zor bakıyorum gözyaşlarıma engel olamıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
insanlar nasıl acılar yaşıyor ben ağladığım kendi acımdan utandım
canım bizimde pco vardı sadece geçen tüp bebekte eşimin değeri düşük çıktı 100binlerde olan değer 6 milyona düşmüş şok olduk tüp bebeğe odaklandığımız için pek önemsemedik o sayıyı ama kafama takılıyor suan eşime ilaç verdi dr ama başka yerde de test yaptırmak istiyorum o kadar düşer mi ki?
Off ya çok kafam karıştı yıllardır bende pko var dediler bizde ona odaklandık, dün eşimin sperm sonucuna bakınca şok oldum yıllar önce bi üroloğa gittik bişey yok normal bu sperme ilaç vermeme gerek yok dedi ama çok moralim bozuldu şimdi
Yaa çok üzüldüm bizede senelerce sperm normal dediler şimdi işte problem var off Rabbim yardım etsin bize ve herkese moralim bozuldu yine
Ben bugün tüp bebek doktoruna gittim yeni bir hastane bambaşka bir doktara gittim
Canlarım benim yaa... Ve kardeşlerimiz oralarda asgari ücretle çalıştırılıyor. Bunlar belki nişanlı belki yeni evlenecek belki eşi çocuğu var ve üç kuruş için orada çalışmak zorunda kalıyorlar. Bilmem bir parti meclise önerge veriyor oranın tehlikeli olmasından dolayı kapatılması için önerge geri gönderiliyor olanda oluyor işte.
Canlarım benim yaa... Ve kardeşlerimiz oralarda asgari ücretle çalıştırılıyor. Bunlar belki nişanlı belki yeni evlenecek belki eşi çocuğu var ve üç kuruş için orada çalışmak zorunda kalıyorlar. Bilmem bir parti meclise önerge veriyor oranın tehlikeli olmasından dolayı kapatılması için önerge geri gönderiliyor olanda oluyor işte.
İçim yanıyor içimmmmm
201 kişi hayatını kaybetmesi ne demek
canım ilaç önerdiler mi?
başka yerde test yaptıracak mısın?
tüp bebekte sıkıntı olmaz stres yapma :) spermi az olupta kendiliğinden hamile kalan çiftler var yeterki rabbim ol desin :)
sonra da bi tanesi çıkıp takdiri ilahi diyor....
katliam demek.... sorumsuzluk demek, türkiyenin YÜZ KARASI demek.....
Buz bebeklerim mi?evet canımm aynen öyle.. ne olacakk böyle.. sadece orada şehit olanlar değilki geride kalanlarında hayatı mahvoldu..
canım seni hastane aradımı ne durumdaymış buz bebeklerin..
evet kuzumm senınle birlikte uyuyup uyandılar bak bu gece..ne kadar guzel demı orda olduklarını bılmek
Buz bebeklerim mi?
Diyecek hiç bişey yok çok çok acı,içim yanıyor vallahi ağlayıp duruyorum.
kızlar 5 mayıs ta dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi olmuştum,dün 8.günümdü kan tahlili vermiştim bugün sonuç 121.90 çıktı ,elim ayağım titriyor,ne olur bişeyler söyleyin..
Kıyamam ben ona daha çocuk o yaa((((
sonra da bi tanesi çıkıp takdiri ilahi diyor....
katliam demek.... sorumsuzluk demek, türkiyenin YÜZ KARASI demek.....
canım laboratuvar ortamında buz gibi yerde bekletiliyor minişler..
aramadılarmı..
KIZLARRRRRRRRRRRR rabbım sabır versın aılelerine çok ama çok acı..
eğer buna sebep olanlar varsa Allahım onların da cezasını tez zamanda versınn
Off ya çok kafam karıştı yıllardır bende pko var dediler bizde ona odaklandık, dün eşimin sperm sonucuna bakınca şok oldum yıllar önce bi üroloğa gittik bişey yok normal bu sperme ilaç vermeme gerek yok dedi ama çok moralim bozuldu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?