2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Aradılar arkadaşlarım hastaneden yarın için çağırdılar transferimi yapacaklarmış.

kızlar erkeklerde sper 45 günde bile degişebiliyormuş.isveçte kadın doğum uzmanı kuzenim var.ondan gerekli bilgileri alıyorum.eğer erkek kola yada asitli içecekler çok olmamak kaydı ile bile içiyor sa zamanla spermin sıvılaşması 18 ila 24 saate kadar çıkıyor.normal olması gereken 30 dakikada yada 1 saatte sıvılaşması.eger bu şekilde olmuyorsa git gide spermler zarar görüp ölüyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şimdi aradılar canım yarın transferim olacakmış yani 3. gün transferi olacak.

kuzummm hadi gözunaydın... yarın yavruları alıcaksın haa...coook sewındım senın adına kuzucummm..ama içim kan aglıyor bugun tum Türkiye nin başı sağ olsun..allah sorumluları nasıl bilıosa öyle yapsın..Yüreklerimiz yandı resmen..

Off Rabbim yardım etsin hepimize sınanmamız bitsin artık isyan etmiyorum... az önce kendi doktoruma götürdüm gösterdim sperm sonucu hareketlilik %50 nin altında biraz dedi ama normal yolla hamile kalabilirsin kesinlikle engel değil dedi.

Canım arkadaşlarım ; Rabbim'in izniyle bebişleriniz size sıkı sıkı tutunacak ve annelerini hiç bırakmayak.

Bu günleri görebilmek bile bizim için bi mucize değil mi Rabbim bu muzicelerinizi size bağışlasın

Canim yumurtasi olmayan olsada döllenmyen birsürü arkadaşımız var.bunada hamdolsun.sonu güzel olur inşallah

Şimdi aradılar canım yarın transferim olacakmış yani 3. gün transferi olacak.

OOHHHH ne güzel bı haber bu canım..
maşallah..
ınsallah hersey cok gusel olucak bebelerın sana sıkı sıkı tutunacak.

Biz rahat rahat yatagimizda yatarken onlar orda yavas yavas olduler..allahim dayanma gucu ver rabbim bize..onlarin ailelerinede.

amin canımmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…