Canım arkadaşlarım ; Rabbim'in izniyle bebişleriniz size sıkı sıkı tutunacak ve annelerini hiç bırakmayak.
Bu günleri görebilmek bile bizim için bi mucize değil miRabbim bu muzicelerinizi size bağışlasın
olur mu tatlım ya.... sadece aşırı derecede üzüldüm.... kalbimde bi sızı...... çok çok fenaaaaSakın yanlış anlama ben sana bir şey söylemedim
Hayırlı olsun canim.insallah güzel sonuclanir.bugün hiç biseye sevinemiyorum ama
Hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah cnm trasfer r geldi cattiv
Yarindan sonra guzel gunler baslar
Hayirlisi olsun phala insallah bebisin hayirlisi ile gelir sana
Hadi hayirlisi olsun inss..
kuzummm hadi gözunaydın... yarın yavruları alıcaksın haa...coook sewındım senın adına kuzucummm ..ama içim kan aglıyor bugun tum Türkiye nin başı sağ olsun ..allah sorumluları nasıl bilıosa öyle yapsın..Yüreklerimiz yandı resmen..
Hadi bakalım, hayırlı olsun canım, inşallah bu sefer tutacak, Rabbim yardımcın olsun
Cnm bu çoook güzel bi haberrrr maşallahhhhh maşallahhhhhhh
Canım arkadaşlarım Allah razı olsun sizden fakat ben daha fazla kendimi konuşmak istemiyorum. Biz bir can isterken kaç can bir anda yok olup gidebiliyor. Bu olayda en ufak suçu bile olan kim varsa onları Allaha havale ediyorum. Gerisi boş. O taş ocağı sahibinin eşinin kim olduğunu öğrenin bu olayın nedenini anlarsınız...OOHHHH ne güzel bı haber bu canım..
maşallah..
ınsallah hersey cok gusel olucak bebelerın sana sıkı sıkı tutunacak.
amin canımmmmmmmmmmm
olur mu tatlım ya.... sadece aşırı derecede üzüldüm.... kalbimde bi sızı...... çok çok fenaaaa
senin de transfer zamanın gelmiş, yavruların inşallah sıkıca tutunurlar tatlım sana....
Canım arkadaşlarım Allah razı olsun sizden fakat ben daha fazla kendimi konuşmak istemiyorum. Biz bir can isterken kaç can bir anda yok olup gidebiliyor. Bu olayda en ufak suçu bile olan kim varsa onları Allaha havale ediyorum. Gerisi boş. O taş ocağı sahibinin eşinin kim olduğunu öğrenin bu olayın nedenini anlarsınız...
soma da belediye meclis üyesi.....canım ben baktım bulamadım kim?
soma da belediye meclis üyesi.....
15 yaşında çocuğun maden ocağında ne işi var yaaa... nası bi düzen bu.... affff Allahım affffffMillet kesesini dolduracak diye insanlarınz göz göre ölüyor oylemi?
En acisi da ambulansa alinan işçinin çizmelerimi çıkartim mi sedye kirlenmesine demesi..binlerce ambulans sedye feda olsun sana
kızlar 5 mayıs ta dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi olmuştum,dün 8.günümdü kan tahlili vermiştim bugün sonuç 121.90 çıktı ,elim ayağım titriyor,ne olur bişeyler söyleyin..
Aradılar arkadaşlarım hastaneden yarın için çağırdılar transferimi yapacaklarmış.
Canım arkadaşlarım Allah razı olsun sizden fakat ben daha fazla kendimi konuşmak istemiyorum. Biz bir can isterken kaç can bir anda yok olup gidebiliyor. Bu olayda en ufak suçu bile olan kim varsa onları Allaha havale ediyorum. Gerisi boş. O taş ocağı sahibinin eşinin kim olduğunu öğrenin bu olayın nedenini anlarsınız...
Mutluluk çığlıkları atmalısın benceee Tebriklerrrr
Ay süper haber... İşin rast gitsin inşallah.
yorum yok...................................
Allah razı olsun canım benim.
Senin kaçıncı gün olmuştu canım?
Evet harika bi duygu sonuna kadar dokuz ay benle kalirlar insallahhhhhhh
Cnm benim..
Gonlüm, dualarım seninle.hayırlısıyla bebişlerini al cnm.sana kocaman sarîlîyorummm ben.
Şimdi aradılar canım yarın transferim olacakmışyani 3. gün transferi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?