2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Allah razı olsun canım benim.

Sakın yanlış anlama ben sana bir şey söylemedim
olur mu tatlım ya.... sadece aşırı derecede üzüldüm.... kalbimde bi sızı...... çok çok fenaaaa

senin de transfer zamanın gelmiş, yavruların inşallah sıkıca tutunurlar tatlım sana....

Hayırlı olsun canim.insallah güzel sonuclanir.bugün hiç biseye sevinemiyorum ama

Hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masallah cnm trasfer r geldi cattiv
Yarindan sonra guzel gunler baslar

Hayirlisi olsun phala insallah bebisin hayirlisi ile gelir sana

Hadi hayirlisi olsun inss..

Hadi bakalım, hayırlı olsun canım, inşallah bu sefer tutacak, Rabbim yardımcın olsun

Cnm bu çoook güzel bi haberrrr maşallahhhhh maşallahhhhhhh

OOHHHH ne güzel bı haber bu canım..
maşallah..
ınsallah hersey cok gusel olucak bebelerın sana sıkı sıkı tutunacak.

amin canımmmmmmmmmmm
Canım arkadaşlarım Allah razı olsun sizden fakat ben daha fazla kendimi konuşmak istemiyorum. Biz bir can isterken kaç can bir anda yok olup gidebiliyor. Bu olayda en ufak suçu bile olan kim varsa onları Allaha havale ediyorum. Gerisi boş. O taş ocağı sahibinin eşinin kim olduğunu öğrenin bu olayın nedenini anlarsınız...

Son düzenleme:
olur mu tatlım ya.... sadece aşırı derecede üzüldüm.... kalbimde bi sızı...... çok çok fenaaaa

senin de transfer zamanın gelmiş, yavruların inşallah sıkıca tutunurlar tatlım sana....

Tamam canım üzülmüştüm birden
Sana bir şey söyleyeyim mi ülkemiz her gün bir şey kaybediyor bu gün kaybımız ise can acısı ama biz zaten her gün bir şey kaybediyoruz.

canım ben baktım bulamadım kim?

Millet kesesini dolduracak diye insanlarınz göz göre ölüyor oylemi?
En acisi da ambulansa alinan işçinin çizmelerimi çıkartim mi sedye kirlenmesine demesi..binlerce ambulans sedye feda olsun sana
15 yaşında çocuğun maden ocağında ne işi var yaaa... nası bi düzen bu.... affff Allahım affffff

kızlar 5 mayıs ta dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi olmuştum,dün 8.günümdü kan tahlili vermiştim bugün sonuç 121.90 çıktı ,elim ayağım titriyor,ne olur bişeyler söyleyin..

Mutluluk çığlıkları atmalısın benceee Tebriklerrrr

Aradılar arkadaşlarım hastaneden yarın için çağırdılar transferimi yapacaklarmış.

Ay süper haber... İşin rast gitsin inşallah.

soma da belediye meclis üyesi.....

yorum yok...................................

Bazen varya nerde ne diyecegimizi bilemiyoruz.allah askina milletin anasi babasi evladi ölmüş siz gelmis yok ocagin sahibi buymus yok esi buymus yok para yok pul diyorsunuz.bence hepimiz susalim daha iyi bir iş yapmis oluruz.hayret bisey ya surda bile siyaset ..

Şimdi aradılar canım yarın transferim olacakmış yani 3. gün transferi olacak.

Canım çok sevindim İşin rast gitsin inşallah benimde 3. gün transferi üstelik 2 defa 5. gün transferi oldun tutunmadı 3. gün transferim tutundu ve minik prensesim yolda darısı başına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…