2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
benim 2. gündü canım..

Bu günü saymazsam iki günün kaldı canım. Ben yarın ve cuma evde dinleneceğim, hafta sonu da iş yok, p.teside resmi tatil ama salı işe başlayacağım. İnşallah kötü bir şey olmaz

normal yolla derken tüpe gerek yokmu dedi doktorun cnm.. doktorun kim canım..
biraz olsun için rahatlamıştır ne güzell bir haber.. peki senin hiç tüp bebek tedavisiz normal gebeliğin oluşabildiğimi bu güne kadar canım.. kaç yıldır evlisin.

Bu günü saymazsam iki günün kaldı canım. Ben yarın ve cuma evde dinleneceğim, hafta sonu da iş yok, p.teside resmi tatil ama salı işe başlayacağım. İnşallah kötü bir şey olmaz

canım olmazkii kendini işte fazla yormazsın.. zaten çok geçte çıkmıyorsun bişeycik olmaz..

Canım çok sevindim İşin rast gitsin inşallah benimde 3. gün transferi üstelik 2 defa 5. gün transferi oldun tutunmadı 3. gün transferim tutundu ve minik prensesim yolda darısı başına canım

İnşallah canım inşallah darısı başımdadır.

canım olmazkii kendini işte fazla yormazsın.. zaten çok geçte çıkmıyorsun bişeycik olmaz..

Yok yok canım sürekli masa başı işi 8.30 giriş 5.30 da çıkış. Bende korkuyordum içimi rahatlattın.

Evet cnm allah kısmet ederse.yarınıda atlatsam rahatlayacağım hamileliğime daha da inanıcam sanırım.

Bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum hayırlısıyla bi duysam pıt pıtları bende senin gibi rahatlıcam
güzel haberlerle gelirsin inşallahhhhh cnm yarın duygu ve düşüncelerini yaz lütfen çok merak ediyorummmm

Canım sperm iyiymiş normal yolla hamile kalırsın bu spermle dedi ama bende pko olduğu için hiç normal yolla hamile kalamadım, doktor kendi çalıştığım hastanedeki k.doğumcu ama bilgili başka hastanede de tüp bebek yapıyo, 7 yıl olacak evleneli 2 tüp denedim ilki tuttu düştü 2. tutmadı, eylülde 3. deniycem, şimdide klomen+incir kürü yapıyorum canım.

Yazarım cnm gelince hemen zaten erken gidicem sabahtan.:))

Ben çıkıyorum canlarım, transferden sonra 2-3 gün Bursa da bir akrabamda kalacağım. Annemde yanımda olacak, tablet var ama annem asla kullandırmaz normalde bile kızıyorken bir kaç gün yazamazsam merak etmeyin. İlk fırsatta yazarım. Hakkınızı helal, dualarınızı eksik etmeyin. SİZLERİ ÇOOOK SEVİYORUM

Arkadaşlar bugün transferimin 8 günü. Begün öğleden sonra adet ağrısına benzer bir karın ağrısı oldu. Günden beri de söylemesi ayıp acayip bir gaz var. Normal mi? Hamile kalanlar yoksa anormal bir durum mu var? Test günüm Pazartesi ama acaba ben önce bir idrar testi yapsam mı diye düşünmeye başladım. Aslında hiç yapmama kararı almıştık ama....

Cnm bende perşembe günü transfer oldum kasıklarım sırtım çok ağrıyordu.doktorum normal bizim sevdiğimiz belirtiler bunlar dedi.ben yarın test yapıcam değerlerime baktiricam.inşallah pozitif sonuçlar alırız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrıca çok gazımda oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha bir hafta mı oldu senin? Yarın erken değil mi senin için?

Şimdi aradılar canım yarın transferim olacakmış yani 3. gün transferi olacak.

Canim benim dualarım seninle bebislerini al gel teyzeleri sizi bekliyor olacak bizi habersiz bırakma seni çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…