benim 2. gündü canım..
Off Rabbim yardım etsin hepimize sınanmamız bitsin artık isyan etmiyorum... az önce kendi doktoruma götürdüm gösterdim sperm sonucu hareketlilik %50 nin altında biraz dedi ama normal yolla hamile kalabilirsin kesinlikle engel değil dedi.
Cnmmm.bebişlerin seni hiçç bırakmasınn sımsıkı tutunsunlar sana.sanada kocaman sarılıyorum kalbim dualarım sizinlee..
Bu günü saymazsam iki günün kaldı canım. Ben yarın ve cuma evde dinleneceğim, hafta sonu da iş yok, p.teside resmi tatil ama salı işe başlayacağım. İnşallah kötü bir şey olmaz
Canım çok sevindim İşin rast gitsin inşallah benimde 3. gün transferi üstelik 2 defa 5. gün transferi oldun tutunmadı 3. gün transferim tutundu ve minik prensesim yolda darısı başına canım
canım olmazkii kendini işte fazla yormazsın.. zaten çok geçte çıkmıyorsun bişeycik olmaz..
Cnm benim..
Gonlüm, dualarım seninle.hayırlısıyla bebişlerini al cnm.sana kocaman sarîlîyorummm ben.
Canım çok sevindim İşin rast gitsin inşallah benimde 3. gün transferi üstelik 2 defa 5. gün transferi oldun tutunmadı 3. gün transferim tutundu ve minik prensesim yolda darısı başına canım
Canımm yarın allah kısmet ederse bebişin pıt pıttlarını duyacaktın dimi:26:
Evet cnm allah kısmet ederse.yarınıda atlatsam rahatlayacağım hamileliğime daha da inanıcam sanırım.
normal yolla derken tüpe gerek yokmu dedi doktorun cnm.. doktorun kim canım..
biraz olsun için rahatlamıştır ne güzell bir haber.. peki senin hiç tüp bebek tedavisiz normal gebeliğin oluşabildiğimi bu güne kadar canım.. kaç yıldır evlisin.
Yazarım cnm gelince hemen zaten erken gidicem sabahtan.:))Bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum hayırlısıyla bi duysam pıt pıtları bende senin gibi rahatlıcam
güzel haberlerle gelirsin inşallahhhhh cnm yarın duygu ve düşüncelerini yaz lütfen çok merak ediyorummmm
Yazarım cnm gelince hemen zaten erken gidicem sabahtan.:))
Arkadaşlar bugün transferimin 8 günü. Begün öğleden sonra adet ağrısına benzer bir karın ağrısı oldu. Günden beri de söylemesi ayıp acayip bir gaz var. Normal mi? Hamile kalanlar yoksa anormal bir durum mu var? Test günüm Pazartesi ama acaba ben önce bir idrar testi yapsam mı diye düşünmeye başladım. Aslında hiç yapmama kararı almıştık ama....
Oyyy minik bi prensesmi gelecek çook sevindim cnm senin adına
Cnm bende perşembe günü transfer oldum kasıklarım sırtım çok ağrıyordu.doktorum normal bizim sevdiğimiz belirtiler bunlar dedi.ben yarın test yapıcam değerlerime baktiricam.inşallah pozitif sonuçlar alırız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm bende perşembe günü transfer oldum kasıklarım sırtım çok ağrıyordu.doktorum normal bizim sevdiğimiz belirtiler bunlar dedi.ben yarın test yapıcam değerlerime baktiricam.inşallah pozitif sonuçlar alırız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şimdi aradılar canım yarın transferim olacakmışyani 3. gün transferi olacak.
Ben çıkıyorum canlarım, transferden sonra 2-3 gün Bursa da bir akrabamda kalacağım. Annemde yanımda olacak, tablet var ama annem asla kullandırmaz normalde bile kızıyorken bir kaç gün yazamazsam merak etmeyin. İlk fırsatta yazarım. Hakkınızı helal, dualarınızı eksik etmeyin. SİZLERİ ÇOOOK SEVİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?