2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Tmm sekerim inslh guzel gunler gecirisin sonuna kadar..
Olsun tableti kullsnma dinle bence de bizde seni seviyoruz .a.e.o

dualarım seninle canım inş tutunurlar sıkıca sen bursada değilmsin canım sen dinlen hayırlı haberler bekliyorz

Kizlar transferden sonra ananasin tutunmaya faydasi var diye okumustum ama bazi yerlerde zararli planilecegi de yaziyor. Bilgisi olan var mo. Sizler neler yaptiniz transferden sonra. Nelere dikkat ettiniz.

Kizlar transferden sonra ananasin tutunmaya faydasi var diye okumustum ama bazi yerlerde zararli planilecegi de yaziyor. Bilgisi olan var mo. Sizler neler yaptiniz transferden sonra. Nelere dikkat ettiniz.

İlk defa okuyorum ananasın zararı olduğunu
Ben transferden sonra 1 hafta boyunca yedim günde 2 dilim kadar bolca ceviz fındık badem yedim yumurtamı sütümü peynirimi sabahları düzenli olarak yedim sağlıksız hiç birşey tüketmedim
bana sorarsan yemenin içmenimde önemi çok var
imkanın varsa cnm doğal süt al yoğurt yap ben market yoğurdu almadım hergün kocaman bi kase yedim

anladım canımm.. inşallah bu sefer yüzün gülerrr bebişine kavuşursun..

Tesekkur ederim cnm verdigin bilgiler icin. Benimde dun oldu transferim. İki gundur bir dilim ananas yiyorum sut iciyorum ve bol bol mryve tuketiyorum . Bir kac yerde zarari oldugunu okudum ve tedirgin oldum acikcasi

canımm Allaha emanet ol... transferin hayırlı olsun.. herşey gönlünden geçtiğince gelişşsin..
çok öpüyorum

Canim transferden bir gün önce yemeğe başla günde bir dilim transferden sonra da 5 gün boyunca bir dilim ye tutunmayı sağlıyor.ama sonrasında dusuge sebeb olabiliyormus

Tesekkur ederim cnm verdigin bilgiler icin. Benimde dun oldu transferim. İki gundur bir dilim ananas yiyorum sut iciyorum ve bol bol mryve tuketiyorum . Bir kac yerde zarari oldugunu okudum ve tedirgin oldum acikcasi

Ohhh yarasın şifa olsun anneye ve bebişe
Cnm herşeyin fazlazı zarar korkma yee ben 1 hafta yedim çok şükür bi zararı olmadı hamile kalan bi çok arkadaşımızda yedi
Buarada cavizle bademde ye arada

Kızlar merhaba. Nasılsınız ? Aranızda ohss olan var mi ? Nasıl atlattiniz ? Ohss oldum ben. 1aylık hamileyim Allah'in izniyle. Ama karnım 9aylık gibi şiş ((

bayağdır yazamıyorum en son doktor ilaçlarımı yazmıştı ve almıştım adet olunca gel dedi.ama hapla başlıycaz dedi nasıl bir yol izlenecek bilemiyorum.adetim bu ay 15 gün gecikti hayret içerisinde çok ümitlendim ama mağlesef oldum cuma günü gidicem doktora bakalım neler olacak

Kızlar merhaba. Nasılsınız ? Aranızda ohss olan var mi ? Nasıl atlattiniz ? Ohss oldum ben. 1aylık hamileyim Allah'in izniyle. Ama karnım 9aylık gibi şiş ((
Allah yardımcın olsun canım. ben ohss oldum.Tam 12 gün hastanede yattım. 6 gün hiç uyumadım, yemek yiyemedım, nefes alamadım, oturamadım, yürüyemedım.10 kg verdım, ağlamaktan acıdan uykusuzluktan... Bebek oldugu ıcın de bırsey yapılamıyor malesef pek.
6.gün karnımdan su alınmasını istedım.1 lt su alındı. o gece 2 saat uyuyabıldım. sonra tekrar karnım su doldu.2 gun sonra 1,5 lt daha alındı ama karnımda hala su vardı. doktorum hepsının bır anda alınmasının tehlıkelı olacagını soyleyeek tümünü almadı. bebek 2,5 aylık olunca anca düzeldım. ama çok zor zamanlar gecırdım.
Kesın bır tedavısı yok malesef, çok şiştiysen su aldır derım ben

hoşgeldin canımm.. inşallah tedavine başlarsın.. güzel haberlerin gelir..

kuzum opu gününü haber ver

Kuzum bence iyi tahminimce cumartesi çatlama iğnesi pazartesi opu Olabilir sen amh testi testi yaptirmismiydin :26:

Canım 3 yumurta büyümüş çok şükür ama cumartesi değil p.tesi olacak opu ayyy inşallah küçük olan o dördüncüde büyür

kızlarrr ben opu oldum bugün sabah
pazatesi çatlatma vuruldum bu sabah toplandı yumilerim 14 yumi toplandı
Rabbim inşallah hayırlısıyla tedavilerimizi bebişlerle sonuçlandırır
cumartesi günü de muhtemelen transfer olucak
embriyologdan hbr bekliyoruz
sizleri hbrsiz bıraktım internet baglantısında sorun oldu çünkü ama aklm sizdeydi
dr bi ara ohss riskine karşı belki transfer sonra olur demişti ama çok şükür e2 okdr fırlamamış
1 ay sonra transfer olmak da istememiştim açıkcası şimdi nelere dikkat edeyim neler yemeye başlayım bilgilndirirmisiz
bide sabah 7:30 da opu olmuştum az önce wc gittiğimde biraz kan geldi peçeteye normal mi:26:
opu olanlar yardımcı olabilrler mi

phala canım hayırlsıı olsun inşallah burdan güzl haberlerimizi paylaşırız
parsensen ne durumdasın nasıl gidiyor tedavi

Ohhh yarasın şifa olsun anneye ve bebişe
Cnm herşeyin fazlazı zarar korkma yee ben 1 hafta yedim çok şükür bi zararı olmadı hamile kalan bi çok arkadaşımızda yedi
Buarada cavizle bademde ye arada

canımmmm benimde cumrtesi trasferm olucak sanırım
nelere dikkat edeyim biaz yardımcı olurmusun
ananas yemeye bgn başladım günde 1 dilim
başka ne yiyim ne içeyim yada ne yememem gerek ????
hoşgeldin canımm.. inşallah tedavine başlarsın.. güzel haberlerin gelir..

canım sen ne durumdasın test günün ne zaman ?

Son düzenleme:
cnm hoşgeldin evet merak ettik seni ne güzel opun bitmiş cumartesi bebişlerinle olacaksın
bundan sonrası daha güzel olsun...

Canim cuma gunu opu olcak..insallah.sanirsam alti yedi tane irili ufakli yumi var.ama onemlu olan saglikli kaliteli olmasi ciktiktan sonra bakicaz bakalim.bir tane olsun bizim olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…