Tmm sekerim inslh guzel gunler gecirisin sonuna kadar..Ben çıkıyorum canlarım, transferden sonra 2-3 gün Bursa da bir akrabamda kalacağım. Annemde yanımda olacak, tablet var ama annem asla kullandırmaz normalde bile kızıyorken bir kaç gün yazamazsam merak etmeyin. İlk fırsatta yazarım. Hakkınızı helal, dualarınızı eksik etmeyin. SİZLERİ ÇOOOK SEVİYORUM
Ben çıkıyorum canlarım, transferden sonra 2-3 gün Bursa da bir akrabamda kalacağım. Annemde yanımda olacak, tablet var ama annem asla kullandırmaz normalde bile kızıyorken bir kaç gün yazamazsam merak etmeyin. İlk fırsatta yazarım. Hakkınızı helal, dualarınızı eksik etmeyin. SİZLERİ ÇOOOK SEVİYORUM
Sağol teyzesi çok teşekkür ederiz Rabbim sana da Çifter cifter nasib etsin insallah
Kizlar transferden sonra ananasin tutunmaya faydasi var diye okumustum ama bazi yerlerde zararli planilecegi de yaziyor. Bilgisi olan var mo. Sizler neler yaptiniz transferden sonra. Nelere dikkat ettiniz.
Canım sperm iyiymiş normal yolla hamile kalırsın bu spermle dedi ama bende pko olduğu için hiç normal yolla hamile kalamadım, doktor kendi çalıştığım hastanedeki k.doğumcu ama bilgili başka hastanede de tüp bebek yapıyo, 7 yıl olacak evleneli 2 tüp denedim ilki tuttu düştü 2. tutmadı, eylülde 3. deniycem, şimdide klomen+incir kürü yapıyorum canım.
İlk defa okuyorum ananasın zararı olduğunu
Ben transferden sonra 1 hafta boyunca yedim günde 2 dilim kadar bolca ceviz fındık badem yedim yumurtamı sütümü peynirimi sabahları düzenli olarak yedim sağlıksız hiç birşey tüketmedim
bana sorarsan yemenin içmenimde önemi çok var
imkanın varsa cnm doğal süt al yoğurt yap ben market yoğurdu almadım hergün kocaman bi kase yedim
Ben çıkıyorum canlarım, transferden sonra 2-3 gün Bursa da bir akrabamda kalacağım. Annemde yanımda olacak, tablet var ama annem asla kullandırmaz normalde bile kızıyorken bir kaç gün yazamazsam merak etmeyin. İlk fırsatta yazarım. Hakkınızı helal, dualarınızı eksik etmeyin. SİZLERİ ÇOOOK SEVİYORUM
Kizlar transferden sonra ananasin tutunmaya faydasi var diye okumustum ama bazi yerlerde zararli planilecegi de yaziyor. Bilgisi olan var mo. Sizler neler yaptiniz transferden sonra. Nelere dikkat ettiniz.
Tesekkur ederim cnm verdigin bilgiler icin. Benimde dun oldu transferim. İki gundur bir dilim ananas yiyorum sut iciyorum ve bol bol mryve tuketiyorum . Bir kac yerde zarari oldugunu okudum ve tedirgin oldum acikcasi
Kızlar merhaba. Nasılsınız ? Aranızda ohss olan var mi ? Nasıl atlattiniz ? Ohss oldum ben. 1aylık hamileyim Allah'in izniyle. Ama karnım 9aylık gibi şiş((
Ohhh yarasın şifa olsun anneye ve bebişe
Cnm herşeyin fazlazı zarar korkma yee ben 1 hafta yedim çok şükür bi zararı olmadı hamile kalan bi çok arkadaşımızda yedi
Buarada cavizle bademde ye arada
Allah yardımcın olsun canım. ben ohss oldum.Tam 12 gün hastanede yattım. 6 gün hiç uyumadım, yemek yiyemedım, nefes alamadım, oturamadım, yürüyemedım.10 kg verdım, ağlamaktan acıdan uykusuzluktan... Bebek oldugu ıcın de bırsey yapılamıyor malesef pek.Kızlar merhaba. Nasılsınız ? Aranızda ohss olan var mi ? Nasıl atlattiniz ? Ohss oldum ben. 1aylık hamileyim Allah'in izniyle. Ama karnım 9aylık gibi şiş((
bayağdır yazamıyorum en son doktor ilaçlarımı yazmıştı ve almıştım adet olunca gel dedi.ama hapla başlıycaz dedi nasıl bir yol izlenecek bilemiyorum.adetim bu ay 15 gün gecikti hayret içerisinde çok ümitlendim ama mağlesef oldum cuma günü gidicem doktora bakalım neler olacak
kuzum opu gününü haber ver
Kuzum bence iyi tahminimce cumartesi çatlama iğnesi pazartesi opu Olabilir sen amh testi testi yaptirmismiydin :26:
Canım 3 yumurta büyümüş çok şükür ama cumartesi değil p.tesi olacak opu ayyy inşallah küçük olan o dördüncüde büyür
Ohhh yarasın şifa olsun anneye ve bebişe
Cnm herşeyin fazlazı zarar korkma yee ben 1 hafta yedim çok şükür bi zararı olmadı hamile kalan bi çok arkadaşımızda yedi
Buarada cavizle bademde ye arada
hoşgeldin canımm.. inşallah tedavine başlarsın.. güzel haberlerin gelir..
cnm hoşgeldin evet merak ettik seni ne güzel opun bitmiş cumartesi bebişlerinle olacaksınkızlarrr ben opu oldum bugün sabah
pazatesi çatlatma vuruldum bu sabah toplandı yumilerim 14 yumi toplandı
Rabbim inşallah hayırlısıyla tedavilerimizi bebişlerle sonuçlandırır
cumartesi günü de muhtemelen transfer olucak
embriyologdan hbr bekliyoruz
sizleri hbrsiz bıraktım internet baglantısında sorun oldu çünkü ama aklm sizdeydi
dr bi ara ohss riskine karşı belki transfer sonra olur demişti ama çok şükür e2 okdr fırlamamış
1 ay sonra transfer olmak da istememiştim açıkcasışimdi nelere dikkat edeyim neler yemeye başlayım bilgilndirirmisiz
bide sabah 7:30 da opu olmuştum az önce wc gittiğimde biraz kan geldi peçeteye normal mi:26:
opu olanlar yardımcı olabilrler mi
kızlarrr ben opu oldum bugün sabah
pazatesi çatlatma vuruldum bu sabah toplandı yumilerim 14 yumi toplandı
Rabbim inşallah hayırlısıyla tedavilerimizi bebişlerle sonuçlandırır
cumartesi günü de muhtemelen transfer olucak
embriyologdan hbr bekliyoruz
sizleri hbrsiz bıraktım internet baglantısında sorun oldu çünkü ama aklm sizdeydi
dr bi ara ohss riskine karşı belki transfer sonra olur demişti ama çok şükür e2 okdr fırlamamış
1 ay sonra transfer olmak da istememiştim açıkcasışimdi nelere dikkat edeyim neler yemeye başlayım bilgilndirirmisiz
bide sabah 7:30 da opu olmuştum az önce wc gittiğimde biraz kan geldi peçeteye normal mi:26:
opu olanlar yardımcı olabilrler mi
canımmmm benimde cumrtesi trasferm olucak sanırım
nelere dikkat edeyim biaz yardımcı olurmusun
ananas yemeye bgn başladım günde 1 dilim
başka ne yiyim ne içeyim yada ne yememem gerek ????
canım sen ne durumdasın test günün ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?