2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim cuma gunu opu olcak..insallah.sanirsam alti yedi tane irili ufakli yumi var.ama onemlu olan saglikli kaliteli olmasi ciktiktan sonra bakicaz bakalim.bir tane olsun bizim olsun.
tatlım senide opun yaklaşmış ne bol yumoşlu bi ay ooldu bu ay
hepsi kaliteli olur yumoşalrın dolu dolu olsunlar hepside döllensin inşşh

cnm hoşgeldin evet merak ettik seni ne güzel opun bitmiş cumartesi bebişlerinle olacaksın
bundan sonrası daha güzel olsun...

amin bitanem ya inşallah nasip kısmet Rabbim ol der inşallah hepimize
dediğim gibi sabah 7:30 girdim opu ya
daha 1 saat önce wc de peçeteye kan geldi ilk efa normal mi sizce de:26:

Canim cuma gunu opu olcak..insallah.sanirsam alti yedi tane irili ufakli yumi var.ama onemlu olan saglikli kaliteli olmasi ciktiktan sonra bakicaz bakalim.bir tane olsun bizim olsun.

oh maşallah tatlımmmm ne güzel seninde az kalmışşşşş yaaaaa
aradaki farkı kapattın valla :)
ee cuma opu olcaksa senn bgn çatlatmayı vurulman gerek değil mi kığızzzz vuruldun mu yoksam
ben pazartesi !9:30 vuruldum bgn 07:30 da opu oldum

Kuzum inan ben yediklerime içtiklerime çook dikkat ettim düzenli olarak her sabah aç karnına 4,5 adet kayısımı yedim üstüne ılık suyumu içtim kabız olmamak için
kahvaltımı çok güzel yaptım çay yerine süt içtim hergün 1 haşlanmış yumurtamı domatesimi peynirimi yedim
öğlenleri kendi yaptığım doğal yoğurdumu yedim içine meyve doğrayarak (çilek,kivi ) evde ne varsa
akşamları sebzemi yedimi etimi yedim her pazarda balık yedim
ara öğünlerde cevizimi bademimi fındığımı bolca yedim
çay arada içtim ama abartmadan çoook açık kahve hiç içmedim gazlı içecek tüketmedim sürekli yatmaadım sadece 3 gün yattım transfer olacağım gün yemeklerimi yapmıştım 2 günlük sende istersen öyle yap yemek derdin olmasın
ananas yemeğede transferden sonra sadece 1 hafta yedim ama çok değil 2 dilim kadar konserve alma sakın sanırım onunda fazlası zararlıymış :26:
Dularım hep sizinle cnm allahım bu seferki tedavin başarıyla sonuçlanır inşallahhhhhhhhhhhhh

Mutluluk çığlıkları atmalısın benceee Tebriklerrrr

Ay süper haber... İşin rast gitsin inşallah.

Hayirli olsun bu çok sevindirici bir haber böyle kara bir günde...
Allah kucaginiza almayi nasip etsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onlara noldu ayyyy yüreğim bu heyecanlara dayanamıyor...parsen iğnelere başladıydı en son birlikte ışık görmüştük ışığın peşinden gidiyordu mybaby sultanım ne yapcaktı ki:44::44:

maybeybi opusunuda olup gelcek sanırsam
parsende yanlış ışığın peşinden gitmesin

merhaba editörcüğüm canım
dediğin gibi oldu valla opu muda oldum geldim
14 yumi toplandı bugün sabah itibari ile
dr opuya krr vermeden bi ara belki transferini 1 ay sonra yaparız ohss riskine karşı demişti ama çok şükür öyle olmadı
cumartesi büyük ihtimal transfer olcak kaliteli embriyolar olur inşalllah:18:
embriyologdan haberr bekliyoruz artık:18::18:
bu arada eşimin 25milyn sperm %40 harektli ve %1 çıkmış morfolojisi inşallah herşey yolunda gider canım ya

ha bide sabah 7:30 da opu oldum akşam 6 7 gibi wc den sonra kan geldi peçeteye normal mi aklıma takıldı da:44:
vajinal jel verdi yrn başlıcam estrofem verdi onada yarın başlıcam bide iğne var 5 gün arayla bgn ilkini vuruldum işte benden haberler böyle canımcım
uzun zamandır gelemedim ama bir geldim tam geldim
meğer ne dolmuşum ayollll

tşk ederim canım Allah razı olsun
yok yok ztn konserve ananas yiyemem ki ben
hazır konservelerden tiksiniyorum ben ya yiyemiom hiç
en iyisi taze taze almak tüketmek
ilk 3 gün bende fazla dolanmayım sürekli yatayım evde kısa yürüyüşler hariç diyorum
ilk tedavim canım benim bu arada inşallah son olur tabiki
bebeğim hemencik gelir bekletmeden

sen nasılsın ne durumdasın bebişin nasıl
Allah ım kucagına almayı nasip etsin inşallah

İlk ve son olur inşallahhhh cnm benimm
Çok şükür cnm iyim bi sorun yok
allahım hepimize nasip eder inşalllahhhh anne olmayı

Kızlar ben geldim ..pazartesi yada salı opu var bugün çok güzel geçti sağ ve sol toplam yumurta 24 tane ama doktorum 10 tanesini alcam yeterr bana dedi seni fazla şişirmek istemiyorum dedi ama ben anlamadım kalan yumurtalar ne olacak 😊cuma tekrar çağırdı bakalım ne diyecek

Ya hic sorma benim yumiler aceleci cikti.hemencecik buyuduler uzmediler beni hicccc.bugun aksam dokuzbucukta vurucam.seninle ayni gibi gidiyoruz hayirlisi tatlim.

tatlım senide opun yaklaşmış ne bol yumoşlu bi ay ooldu bu ay
hepsi kaliteli olur yumoşalrın dolu dolu olsunlar hepside döllensin inşşh

Amin canim.cok sagol.hayirlisi ya bir tane kaliteli olsun dollensin yeter.devlette yaptiracagim icin bir tane transfer ediyorlar.

Cnm bol su içiyormusun :26:

Canım çok içiyorum. Ama içtiğim kadar idrara çıkamıyorum. Sanki daha çok şişiyorum gibi. Sirtim da agrimaya başladı. Clexan iğneyide bıraktırmisti dr bana. Ohss olanlara kullandiriyorlarmis. Kalbe ya da cigerlere pıhtı atmasın diye. Ne zaman geçecek bilmiyorum. Bebegimin sevincini bile yasayamadim acidan.

Kuzummm biraz daha sabır bebeğini düşün geçecek Allah'ın izniyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya hic sorma benim yumiler aceleci cikti.hemencecik buyuduler uzmediler beni hicccc.bugun aksam dokuzbucukta vurucam.seninle ayni gibi gidiyoruz hayirlisi tatlim.

Masallah canim ben 11gun vuruldum igneleri valla toto pert oldu :))
Canimm benim ya beraber yuruduk biz bi yolda beraber sevinirz insallah
Gel bi sarilayim ozledim kigizz
Melindamla gorustunuz mu peki.
Aaa bide E2kac cikti bnm en son 2500kusurdu

Masallah canim ben 11gun vuruldum igneleri valla toto pert oldu :))
Canimm benim ya beraber yuruduk biz bi yolda beraber sevinirz insallah
Gel bi sarilayim ozledim kigizz
Melindamla gorustunuz mu peki.
Aaa bide E2kac cikti bnm en son 2500kusurdu

ben hep göbekten vurdum kendim.göbek mosmor,günde üç igne olunca deldi geçti valla
inşallah canım.bende şu opuyu atlatsam gerisi gelir herhalde.
bende özledim cnm
benim 566 çıktı.azmı olması iyi çokmu iyi anlmdım bn ya:26::26:

Kuzum gelmişama seni çok merak ettikama şükür güzel haberini aldık inşallah yumilerin kaliteli bolunup bebis olarak dönüp 9 ay sımsıkı yapissinlar kanamayi çok önemli değil sonuçta operasyon geçirdin için rahat olsun yarın yumilerden haber gelince hemen bize yaz merak ederiz vallaphalanin yumilerini beklerken heyecan yaptık :18::18: inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Özel kutun dolu olduğundan yazdığım msj gitmedi..
Tüm belirtilerin normal ben de yaşadım..
İnş rabbim nasip eder ...

Kızlar Merhaba bende bu gece 23.30 catlatici ignelerimi vuruldum cuma günü saat 10.30 da opu var.benumde e2 değeri 3300 Allah hepimizin yardımcısı olsun emwklerimizi boşa çıkarmasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…