tatlım senide opun yaklaşmış ne bol yumoşlu bi ay ooldu bu ayCanim cuma gunu opu olcak..insallah.sanirsam alti yedi tane irili ufakli yumi var.ama onemlu olan saglikli kaliteli olmasi ciktiktan sonra bakicaz bakalim.bir tane olsun bizim olsun.
Daha bir hafta mı oldu senin? Yarın erken değil mi senin için?
cnm hoşgeldin evet merak ettik seni ne güzel opun bitmiş cumartesi bebişlerinle olacaksın
bundan sonrası daha güzel olsun...
Canim cuma gunu opu olcak..insallah.sanirsam alti yedi tane irili ufakli yumi var.ama onemlu olan saglikli kaliteli olmasi ciktiktan sonra bakicaz bakalim.bir tane olsun bizim olsun.
kızlarrr ben opu oldum bugün sabah
pazatesi çatlatma vuruldum bu sabah toplandı yumilerim 14 yumi toplandı
Rabbim inşallah hayırlısıyla tedavilerimizi bebişlerle sonuçlandırır
cumartesi günü de muhtemelen transfer olucak
embriyologdan hbr bekliyoruz
sizleri hbrsiz bıraktım internet baglantısında sorun oldu çünkü ama aklm sizdeydi
dr bi ara ohss riskine karşı belki transfer sonra olur demişti ama çok şükür e2 okdr fırlamamış
1 ay sonra transfer olmak da istememiştim açıkcasışimdi nelere dikkat edeyim neler yemeye başlayım bilgilndirirmisiz
bide sabah 7:30 da opu olmuştum az önce wc gittiğimde biraz kan geldi peçeteye normal mi:26:
opu olanlar yardımcı olabilrler mi
phala canım hayırlsıı olsun inşallah burdan güzl haberlerimizi paylaşırız
parsensen ne durumdasın nasıl gidiyor tedavi
canımmmm benimde cumrtesi trasferm olucak sanırım
nelere dikkat edeyim biaz yardımcı olurmusun
ananas yemeye bgn başladım günde 1 dilim
başka ne yiyim ne içeyim yada ne yememem gerek ????
canım sen ne durumdasın test günün ne zaman ?
Mutluluk çığlıkları atmalısın benceee Tebriklerrrr
Ay süper haber... İşin rast gitsin inşallah.
onlara noldu ayyyy yüreğim bu heyecanlara dayanamıyor...parsen iğnelere başladıydı en son birlikte ışık görmüştük ışığın peşinden gidiyordumybaby sultanım ne yapcaktı ki:44::44:
maybeybi opusunuda olup gelcek sanırsam
parsende yanlış ışığın peşinden gitmesin
Kuzum inan ben yediklerime içtiklerime çook dikkat ettim düzenli olarak her sabah aç karnına 4,5 adet kayısımı yedim üstüne ılık suyumu içtim kabız olmamak için
kahvaltımı çok güzel yaptım çay yerine süt içtim hergün 1 haşlanmış yumurtamı domatesimi peynirimi yedim
öğlenleri kendi yaptığım doğal yoğurdumu yedim içine meyve doğrayarak (çilek,kivi ) evde ne varsa
akşamları sebzemi yedimi etimi yedim her pazarda balık yedim
ara öğünlerde cevizimi bademimi fındığımı bolca yedim
çay arada içtim ama abartmadan çoook açık kahve hiç içmedim gazlı içecek tüketmedim sürekli yatmaadım sadece 3 gün yattım transfer olacağım gün yemeklerimi yapmıştım 2 günlük sende istersen öyle yap yemek derdin olmasın
ananas yemeğede transferden sonra sadece 1 hafta yedim ama çok değil 2 dilim kadar konserve alma sakın sanırım onunda fazlası zararlıymış :26:
Dularım hep sizinle cnm allahım bu seferki tedavin başarıyla sonuçlanır inşallahhhhhhhhhhhhh
tşk ederim canım Allah razı olsun
yok yok ztn konserve ananas yiyemem ki ben
hazır konservelerden tiksiniyorum ben ya yiyemiom hiç
en iyisi taze taze almak tüketmek
ilk 3 gün bende fazla dolanmayım sürekli yatayım evde kısa yürüyüşler hariç diyorum
ilk tedavim canım benim bu arada inşallah son olur tabiki
bebeğim hemencik gelir bekletmeden
sen nasılsın ne durumdasın bebişin nasıl
Allah ım kucagına almayı nasip etsin inşallah
İlk ve son olur inşallahhhh cnm benimm
Çok şükür cnm iyim bi sorun yok
allahım hepimize nasip eder inşalllahhhh anne olmayı
amin bitanem ya inşallah nasip kısmet Rabbim ol der inşallah hepimize
dediğim gibi sabah 7:30 girdim opu ya
daha 1 saat önce wc de peçeteye kan geldi ilk efa normal mi sizce de:26:
oh maşallah tatlımmmm ne güzel seninde az kalmışşşşş yaaaaa
aradaki farkı kapattın valla :)
ee cuma opu olcaksa senn bgn çatlatmayı vurulman gerek değil mi kığızzzz vuruldun mu yoksam
ben pazartesi !9:30 vuruldum bgn 07:30 da opu oldum
tatlım senide opun yaklaşmış ne bol yumoşlu bi ay ooldu bu ay
hepsi kaliteli olur yumoşalrın dolu dolu olsunlar hepside döllensin inşşh
Cnm bol su içiyormusun :26:
Canım çok içiyorum. Ama içtiğim kadar idrara çıkamıyorum. Sanki daha çok şişiyorum gibi. Sirtim da agrimaya başladı. Clexan iğneyide bıraktırmisti dr bana. Ohss olanlara kullandiriyorlarmis. Kalbe ya da cigerlere pıhtı atmasın diye. Ne zaman geçecek bilmiyorum. Bebegimin sevincini bile yasayamadim acidan.
Ya hic sorma benim yumiler aceleci cikti.hemencecik buyuduler uzmediler beni hicccc.bugun aksam dokuzbucukta vurucam.seninle ayni gibi gidiyoruz hayirlisi tatlim.
Masallah canim ben 11gun vuruldum igneleri valla toto pert oldu :))
Canimm benim ya beraber yuruduk biz bi yolda beraber sevinirz insallah
Gel bi sarilayim ozledim kigizz
Melindamla gorustunuz mu peki.
Aaa bide E2kac cikti bnm en son 2500kusurdu
kızlarrr ben opu oldum bugün sabah
pazatesi çatlatma vuruldum bu sabah toplandı yumilerim 14 yumi toplandı
Rabbim inşallah hayırlısıyla tedavilerimizi bebişlerle sonuçlandırır
cumartesi günü de muhtemelen transfer olucak
embriyologdan hbr bekliyoruz
sizleri hbrsiz bıraktım internet baglantısında sorun oldu çünkü ama aklm sizdeydi
dr bi ara ohss riskine karşı belki transfer sonra olur demişti ama çok şükür e2 okdr fırlamamış
1 ay sonra transfer olmak da istememiştim açıkcasışimdi nelere dikkat edeyim neler yemeye başlayım bilgilndirirmisiz
bide sabah 7:30 da opu olmuştum az önce wc gittiğimde biraz kan geldi peçeteye normal mi:26:
opu olanlar yardımcı olabilrler mi
phala canım hayırlsıı olsun inşallah burdan güzl haberlerimizi paylaşırız
parsensen ne durumdasın nasıl gidiyor tedavi
canımmmm benimde cumrtesi trasferm olucak sanırım
nelere dikkat edeyim biaz yardımcı olurmusun
ananas yemeye bgn başladım günde 1 dilim
başka ne yiyim ne içeyim yada ne yememem gerek ????
canım sen ne durumdasın test günün ne zaman ?
bugun gögüslerimde ve kasıklarımda daha çok ağrı hissetm hemen panik oldum doğrusu doktoru aradım oda rahime tepki veriyodur rahim genişliyodur dedi bana rabbime bırakrım veren o ama ister istemez kendini dinliyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?