Allahımdan isterken hep hayırlısı ve sağlıklısıyla istedim, Allahım bize nasip edecekse böyle etsin amin
Kızlar Merhaba bende bu gece 23.30 catlatici ignelerimi vuruldum cuma günü saat 10.30 da opu var.benumde e2 değeri 3300 Allah hepimizin yardımcısı olsun emwklerimizi boşa çıkarmasın:)
Gunaydin kizlar.....transferin ucuncu gunundeyim. Sabah geri geken jelde cok az bir kahverengi leke gordum basiniza boyle bisey geldi mi
BOL bol sağlıklı yumilerin olsun ınsallah canım..
tatlım tutunma lekesidir o..rengi açık kırmızı deilse korkma emi
Allah yardımcın olsun canım. ben ohss oldum.Tam 12 gün hastanede yattım. 6 gün hiç uyumadım, yemek yiyemedım, nefes alamadım, oturamadım, yürüyemedım.10 kg verdım, ağlamaktan acıdan uykusuzluktan... Bebek oldugu ıcın de bırsey yapılamıyor malesef pek.
6.gün karnımdan su alınmasını istedım.1 lt su alındı. o gece 2 saat uyuyabıldım. sonra tekrar karnım su doldu.2 gun sonra 1,5 lt daha alındı ama karnımda hala su vardı. doktorum hepsının bır anda alınmasının tehlıkelı olacagını soyleyeek tümünü almadı. bebek 2,5 aylık olunca anca düzeldım. ama çok zor zamanlar gecırdım.
Kesın bır tedavısı yok malesef, çok şiştiysen su aldır derım ben
cok erken degil mi tutunma lekesi icin. Ucuncu gun embriyosuydu.
Cok erken degil mi tutunma lekesi icin. Ucuncu gun embriyosuydu.
opudan kalan eski kan jeli kullanırken ya da sonrasında gelebilir...
Dondurulmus transferi oldum ama ben.opu bir ay once olmustu
kızlarrr ben opu oldum bugün sabah
pazatesi çatlatma vuruldum bu sabah toplandı yumilerim 14 yumi toplandı
Rabbim inşallah hayırlısıyla tedavilerimizi bebişlerle sonuçlandırır
cumartesi günü de muhtemelen transfer olucak
embriyologdan hbr bekliyoruz
sizleri hbrsiz bıraktım internet baglantısında sorun oldu çünkü ama aklm sizdeydi
dr bi ara ohss riskine karşı belki transfer sonra olur demişti ama çok şükür e2 okdr fırlamamış
1 ay sonra transfer olmak da istememiştim açıkcasışimdi nelere dikkat edeyim neler yemeye başlayım bilgilndirirmisiz
bide sabah 7:30 da opu olmuştum az önce wc gittiğimde biraz kan geldi peçeteye normal mi:26:
opu olanlar yardımcı olabilrler mi
canım sen ne durumdasın test günün ne zaman ?
Cok erken degil mi tutunma lekesi icin. Ucuncu gun embriyosuydu.
Günaydın kızlar.
Dün işim vardı aynı zamanda da yasımız var biliyorsunuz üzgünüm muhabbete gelemedim istemedim daha doğrusu...
günaydınlar dün ve bugun hatta bundan sonra yüzlerce aile için gün hiç güzel dogmayacak hep eksik hep yaralı hep hüzünlü olacak... zamanla belki azalacak acılar ama hiç bi zaman eskisi gibi olmucak o acı hep yancak içlerinde hep devam etcek.... Allahım Soma'da hayatını kaybeden kardeslerimize rahmet eylesin mekanlarını cennet eylesin inşallah kalanlara sabırlar versin çoook büyük sabırlar
Canım iki tane transfer yapıldı ama 1 tane kese göründü inşallahhh kucağımızada almak da nasip olur
Ben çıkıyorum canlarım, transferden sonra 2-3 gün Bursa da bir akrabamda kalacağım. Annemde yanımda olacak, tablet var ama annem asla kullandırmaz normalde bile kızıyorken bir kaç gün yazamazsam merak etmeyin. İlk fırsatta yazarım. Hakkınızı helal, dualarınızı eksik etmeyin. SİZLERİ ÇOOOK SEVİYORUM
Aradılar arkadaşlarım hastaneden yarın için çağırdılar transferimi yapacaklarmış.
Hayırlı olsun canım hamilelik takvimi yapsana annesi kuzucuğa
çok sevindim canım
hep böyle güzel haberler verirsin inşallah
Rabbim kucagına almayı da nasip etsin
CANIm takvim yapmak istemiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?