2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Gunaydin kizlar.....transferin ucuncu gunundeyim. Sabah geri geken jelde cok az bir kahverengi leke gordum basiniza boyle bisey geldi mi

Kızlar Merhaba bende bu gece 23.30 catlatici ignelerimi vuruldum cuma günü saat 10.30 da opu var.benumde e2 değeri 3300 Allah hepimizin yardımcısı olsun emwklerimizi boşa çıkarmasın:)

BOL bol sağlıklı yumilerin olsun ınsallah canım..

Gunaydin kizlar.....transferin ucuncu gunundeyim. Sabah geri geken jelde cok az bir kahverengi leke gordum basiniza boyle bisey geldi mi

tatlım tutunma lekesidir o.. rengi açık kırmızı deilse korkma emi

canımmmmmmmm rabbım yardımcın olsun..
bebelerin sana sıkı sıkı tutuntun inşallah

Doktora dedim de almadi canım. Bir serum verdi yolladi. Artarsa alalim dedi. Dün eşim aradı eşim çok rahatsız oldu suyu alır misiniz demek için daha bebeğin kesesi belli olmadığı için su almak zarar verebilir dedi. Biraz daha sabredecez mecbur. Inşallah bebegime bişey olmaz.

Günaydın kızlar.
Dün işim vardı aynı zamanda da yasımız var biliyorsunuz üzgünüm muhabbete gelemedim istemedim daha doğrusu...

Dondurulmus transferi oldum ama ben.opu bir ay once olmustu

opu ya da transfer farketmez canım işlem esnasında ufak kanamalar olabilir eski kan gelebilir daha sonra..
bir ihtimal daha var tutunma zamanında embriyo leke gelmesi normal daha ilerleyen zamanlarda genelde olur bu leke ama şimdi olmasıda gebelikten olabilir..
iyi olanı düşünelim biz inşallah gebesindir..

canımmm ne güzell bi haber bu.. inşallah hepsi döllenmiştir bugün güzell haberlerin gelir..
şimdiden transferin hayırlı olsun:)
benimde test günüm cumartesi canım son 2 günn.. :18::18::18::18:

günaydınlar dün ve bugun hatta bundan sonra yüzlerce aile için gün hiç güzel dogmayacak hep eksik hep yaralı hep hüzünlü olacak... zamanla belki azalacak acılar ama hiç bi zaman eskisi gibi olmucak o acı hep yancak içlerinde hep devam etcek.... Allahım Soma'da hayatını kaybeden kardeslerimize rahmet eylesin mekanlarını cennet eylesin inşallah kalanlara sabırlar versin çoook büyük sabırlar

Cok erken degil mi tutunma lekesi icin. Ucuncu gun embriyosuydu.

Egunal arkadaşım açıklamış zaten canım..

Günaydın kızlar.
Dün işim vardı aynı zamanda da yasımız var biliyorsunuz üzgünüm muhabbete gelemedim istemedim daha doğrusu...

günaydın canım..
haklısın tabı zor günler yaşıyoruz

amin canımm AMİN..

Aradılar arkadaşlarım hastaneden yarın için çağırdılar transferimi yapacaklarmış.

oyy kuzum çook şükür çook sevindiiimm valla seni merak ettiğim için girdim bugun yoksa keyfim yoktu hiç günün güzel haberi oldun benm için canm inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin çok öpüyorum haberini bekliyoruz inşallah güzel gecer transferin

çok sevindim canım
hep böyle güzel haberler verirsin inşallah
Rabbim kucagına almayı da nasip etsin

canmm hayırlı olsun tatlm ya inşallah hepsi döllenir ve bebiş olarak dönerler annelerine

canımcım senın de opun olmuş hadi gözün aydın..
bebeleri almana az kalmışş çok sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…