opu ya da transfer farketmez canım işlem esnasında ufak kanamalar olabilir eski kan gelebilir daha sonra..
bir ihtimal daha var tutunma zamanında embriyo leke gelmesi normal daha ilerleyen zamanlarda genelde olur bu leke ama şimdi olmasıda gebelikten olabilir..
iyi olanı düşünelim biz inşallah gebesindir..
Özel değilse neden acaba?:26::26::26::26:
Hayırlı olsun canım hamilelik takvimi yapsana annesi kuzucuğa
Egunal arkadaşım açıklamış zaten canım..
günaydın canım..
haklısın tabı zor günler yaşıyoruz
amin canımm AMİN..
kuzucum kendi fikri öyleymişşş..
hatta bizim bebeğimiz yok die falan mı çekiniyorsun biz alınmayız gibilerinden bi muhabbet olmuştu aramızda benim kendi düşüncem böyle yapmak istemiyorum dedi...
kuzucum kendi fikri öyleymişşş..
hatta bizim bebeğimiz yok die falan mı çekiniyorsun biz alınmayız gibilerinden bi muhabbet olmuştu aramızda benim kendi düşüncem böyle yapmak istemiyorum dedi...
Hamilelik tahvimi yapmayı düşünmüyorum cnm
Simdi gordum cnm. Zaten ilac kullanirken adet olmak biraz zor herhalde degil mi
Oyyy benim kuzum benim yerime cavep yazmış sağol cnm
Kızlar Günaydın.bugün transferimin 8 günü.gece hiç uyuyamadım üzüntüden.eltim yine hamileydi.ve herkez yüzüme tuhaf tuhaf bakıyordu.çok üzüldüm.tabi onun adına sevindim.test yaptım.yapmicaktim aslında ama tutamadım kendimi.birde ne görim çift çizgi.biri çok belirgin değil.ne olur bişeyler söyleyin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım 8.gunde belirsiz çizgi gördüysen eğerr hamişsin bence.
cunku idrar testi pozitif çıkarsa yanlışlık payı yokmuş ama negatif çıkarsa yanlışlık payı olabiliyormuş
Kızlar Günaydın.bugün transferimin 8 günü.gece hiç uyuyamadım üzüntüden.eltim yine hamileydi.ve herkez yüzüme tuhaf tuhaf bakıyordu.çok üzüldüm.tabi onun adına sevindim.test yaptım.yapmicaktim aslında ama tutamadım kendimi.birde ne görim çift çizgi.biri çok belirgin değil.ne olur bişeyler söyleyin
Eşime bişey soyleyemiyorum.bidahamı yapsam aceba.yada yarınmı yapsam
Bunu daha yakından çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?