2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
geçen gün bende tarnferden sonra gün saymak isityorum demiştin bu gün bebişini alıp geldikten sonra o büyük 12 günü sayacakasın inşşş sonunda hamileyim yazmak nasip olur

ARKADAŞLAR SOMADAKİ FACİ SEBEBİYLE MALESEF BURAYI TAKİP EDEMİYORUM İNŞŞŞŞŞ EN GÜZEL HABERLERİ ALIRIZ HEPİNİZDEN

İnsallah cnm dedgin gibidir. Gecen sefer de pembe leke gelmisti transferin onuncu gunu falandi ama. Negatif sonuclanmisti. O yuzden tedirgin oldum sanirum

Özel değilse neden acaba?:26::26::26::26:

kuzucum kendi fikri öyleymişşş..
hatta bizim bebeğimiz yok die falan mı çekiniyorsun biz alınmayız gibilerinden bi muhabbet olmuştu aramızda benim kendi düşüncem böyle yapmak istemiyorum dedi...

Kızlar Günaydın.bugün transferimin 8 günü.gece hiç uyuyamadım üzüntüden.eltim yine hamileydi.ve herkez yüzüme tuhaf tuhaf bakıyordu.çok üzüldüm.tabi onun adına sevindim.test yaptım.yapmicaktim aslında ama tutamadım kendimi.birde ne görim çift çizgi.biri çok belirgin değil.ne olur bişeyler söyleyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım 8.gunde belirsiz çizgi gördüysen eğerr hamişsin bence.
cunku idrar testi pozitif çıkarsa yanlışlık payı yokmuş ama negatif çıkarsa yanlışlık payı olabiliyormuş

canım 8.gunde belirsiz çizgi gördüysen eğerr hamişsin bence.
cunku idrar testi pozitif çıkarsa yanlışlık payı yokmuş ama negatif çıkarsa yanlışlık payı olabiliyormuş

Eşime bişey soyleyemiyorum.bidahamı yapsam aceba.yada yarınmı yapsam

büyük ihtimalle hamilesindir. Rabbim üzüntüne dayanamayıp seni erken sevindirmek istemiş belli ki. Kan verebilirsin istersen.
Hakkında hayırlısı ve güzel olan seninle olsun cnm.
Şimdiden tebriklerrrrrrrrrr

Canım hamilesin 8. gün zaten çok zor görülüyor resmi varsa koysan da baksak

Canımm bende senin gibi 8. Gün İdrar testi yaptım iki çizgiyi gördüm ama biri çoook silikti 10.gün kan testi yaptırdım çok şükür iyi bi sonuç çıktı bak gör allahın izniyşe seninde kan sonucun iyi çıkacak
İstersen fotoğrafını gönderim için rahat etsin :26:

Eşime bişey soyleyemiyorum.bidahamı yapsam aceba.yada yarınmı yapsam

kızlarr açıklama yapmış zaten canım cok dayanamıyorsan kan ver bence..
ama belli ki hamişsin

Bunu daha yakından çektim

Eklentiler

• $1400141381142.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…