Bunu daha yakından çektim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
MAŞALLAH CANIMM hamişsin kızzzzzzzzzzzz..
eşine söyle hemen ya da evde deilse git kan ver bence akşama ona sürpriz yap...
Kızlar günaydın bende tedaviye yeni başladım 3. Günüm inşallah hepimizin gönlüne göre verir :)
yoo canım olabılırsın..
ben progestan kullanırken transferden sonra regli olmuştum
bitanemmmmmmmmmmmm...o an yoksun die yazdımm
Dua edin kızlar kan vermeye gidiyorum
Bunu daha yakından çektim
Amin canım inşallah ilk denemem bende yumurta rezervi azlığı var doktor muayene etti 3, 4 folikül gözüküyor dedi iyimi kötümü bilemedim başkalarında 17 , 18 folikül oluyo bide tedaviye başlamadan önce biestron dhea kullandım 10 hafta falan
Cnm iki gün daha dayansan olmazmı
bende 8.idrar testi yaptırdım iki çizgiyi gördüm 10.gün kan verdim sonuç 116 çıktı iyiki 8.gün kan vermemişim dedim çünkü düşük çıkıp boşu boşuna üzülecektim belki senin düşük çıkmaz ama bana sorarsan riskli tabi yinede sen bilirsin
canım bence de hamişsin benim 10. günde böyleydi hatta daha silik kan testi yaptırmıstım 140 falan çıkmıştı :)
hayırlı olsun :)
Canım senin kuzucuk da kız mı acaba değerin baya yüksek çıkmış kız bebekler genelde erkek bebeklere göre daha fazla hormon salgılıyormuş
Eeeeeeeeeeeeeee daha ne olsun annesi hamilesin hemen git kan ver hayırlı uğurlu olsun benim tahlilimde böyleydi kan değerim 45 çıkmıştı tebrik ederim canım
Kızlar günaydın bende tedaviye yeni başladım 3. Günüm inşallah hepimizin gönlüne göre verir :)
Dua edin kızlar kan vermeye gidiyorum
"somada hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allahtan Rahmet Ailelerine sabir diliyorum"insallah boyle olaylar bir daha yasanmaz Analarin yurekleri yanmaz evlatlar yetim kalmaz....
ben cumartesi opu oluyorum 17 yumurtam olusmus cok zor ilk denememiz Allah hepimizin yardimcisi olsun.....
Hadi ya uzuldum bak simdi. Transferden kac gun sonra adet olmustun
emin ol hepimiz sanki kendimiz hamile kalmis gibi seviniyoruz burdaki bi arkadasimiz pozitif alinca tabiki dua ederiz herkese ediyoruz zatenAllah razı olsun dua edin varya çok duygulandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?