2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
"somada hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allahtan Rahmet Ailelerine sabir diliyorum"insallah boyle olaylar bir daha yasanmaz Analarin yurekleri yanmaz evlatlar yetim kalmaz....

ben cumartesi opu oluyorum 17 yumurtam olusmus cok zor ilk denememiz Allah hepimizin yardimcisi olsun.....

Dua edin kızlar kan vermeye gidiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm iki gün daha dayansan olmazmı
bende 8.idrar testi yaptırdım iki çizgiyi gördüm 10.gün kan verdim sonuç 116 çıktı iyiki 8.gün kan vermemişim dedim çünkü düşük çıkıp boşu boşuna üzülecektim belki senin düşük çıkmaz ama bana sorarsan riskli tabi yinede sen bilirsin

Amin canım inşallah ilk denemem bende yumurta rezervi azlığı var doktor muayene etti 3, 4 folikül gözüküyor dedi iyimi kötümü bilemedim başkalarında 17 , 18 folikül oluyo bide tedaviye başlamadan önce biestron dhea kullandım 10 hafta falan

canım bence de hamişsin benim 10. günde böyleydi hatta daha silik kan testi yaptırmıstım 140 falan çıkmıştı :)
hayırlı olsun :)

Bunu daha yakından çektim

Eeeeeeeeeeeeeee daha ne olsun annesi hamilesin hemen git kan ver hayırlı uğurlu olsun benim tahlilimde böyleydi kan değerim 45 çıkmıştı tebrik ederim canım

Hayırlı olsun trabsferin.bende bu sali transfer oldum 3. Gün bugün. Endometriozis ve rezerv azlgi var bendede.ikinci denemem bu . dört yumurta dollendi ikisi transfer edildi donmusumda yok.hayirlisi olsun hakkimizda :))))

Canım senin kuzucuk da kız mı acaba değerin baya yüksek çıkmış kız bebekler genelde erkek bebeklere göre daha fazla hormon salgılıyormuş

Canım senin kuzucuk da kız mı acaba değerin baya yüksek çıkmış kız bebekler genelde erkek bebeklere göre daha fazla hormon salgılıyormuş

Bilmiyorum ki cnm İnan kızda olsa erkekde olsa ikisinede aynı derece de sevinirim
Eğer kız olursa ilk sana yazıcam :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eeeeeeeeeeeeeee daha ne olsun annesi hamilesin hemen git kan ver hayırlı uğurlu olsun benim tahlilimde böyleydi kan değerim 45 çıkmıştı tebrik ederim canım

Sağol canım.inanın hep sizin yazılarınızla umutlandım.rabbim verdi inşallah

Kızlar günaydın bende tedaviye yeni başladım 3. Günüm inşallah hepimizin gönlüne göre verir :)

hayırlısı olsun canım..

Dua edin kızlar kan vermeye gidiyorum

ayy git git..
çok merak ediyorum....

amin canım...
maşallah baya yumi olmuşş
rabbım yardımcın olsun..gönlüne göre versin..

Hadi ya uzuldum bak simdi. Transferden kac gun sonra adet olmustun

8.gun lekelenmelerim başlamıştı canım 10.gun teste gittikten sonra akşamına regli olmuştum..

Tatlım benim tedavimin 3. Günü daha tranfer olmadım tedaviye başlamadan muayene 3,4 folikül gözüktü başlayalım dedi nasip bakalım iğneleri bile güle güle mutlu vuruyorum valla çünkü bana tüp bebek deneyelim demeleri için bile çok bekledim

merhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denemem negatif olduktan sonra neredeyse hiç nete girmedim şubat ayında yaptırmıştım herşey mükemmelken olmadı kısmet değilmiş haziran ayında kısmet olursa 2. denememizi yaptıracağız inşallah bu sefer bizde hayalimize kavuşuruz... 2. denemesini yapan arkadaşlara sorum olacak. 2. denemede ilki gibi mi yoksa şans daha mo yüksek. bi de ilk kez yapmadan önce birsürü test yapılıyor bunları tekrarlamaya gerek varmı bi de benim ilk denemede 23 yumurta toplandı hafif ohss oluştuğu için dondurup sonraki ay transfer gerçekleşmişti. 2.denemede doktor vücudumu daha iyi tanıdığında bu aksilikler olmaz demi az olsun öz olsun yaaa bizim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…