merhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denemem negatif olduktan sonra neredeyse hiç nete girmedim şubat ayında yaptırmıştım herşey mükemmelken olmadı kısmet değilmişhaziran ayında kısmet olursa 2. denememizi yaptıracağız inşallah bu sefer bizde hayalimize kavuşuruz... 2. denemesini yapan arkadaşlara sorum olacak. 2. denemede ilki gibi mi yoksa şans daha mo yüksek. bi de ilk kez yapmadan önce birsürü test yapılıyor bunları tekrarlamaya gerek varmı bi de benim ilk denemede 23 yumurta toplandı hafif ohss oluştuğu için dondurup sonraki ay transfer gerçekleşmişti. 2.denemede doktor vücudumu daha iyi tanıdığında bu aksilikler olmaz demi az olsun öz olsun yaaa bizim olsun
merhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denemem negatif olduktan sonra neredeyse hiç nete girmedim şubat ayında yaptırmıştım herşey mükemmelken olmadı kısmet değilmişhaziran ayında kısmet olursa 2. denememizi yaptıracağız inşallah bu sefer bizde hayalimize kavuşuruz... 2. denemesini yapan arkadaşlara sorum olacak. 2. denemede ilki gibi mi yoksa şans daha mo yüksek. bi de ilk kez yapmadan önce birsürü test yapılıyor bunları tekrarlamaya gerek varmı bi de benim ilk denemede 23 yumurta toplandı hafif ohss oluştuğu için dondurup sonraki ay transfer gerçekleşmişti. 2.denemede doktor vücudumu daha iyi tanıdığında bu aksilikler olmaz demi az olsun öz olsun yaaa bizim olsun
Evet 2. Denemede sans daha yuksek oluyormus dr öyle söylediki şükürler olsun 2. De bebisime kavusacagim ins
Testleri banada tekrarlatmadi bendende 27 yumurta toplandi ve ohss oldum ohss oldugum halde transfer yapildi ve tutmadi ben polikistik over oldugum icin bu sfer ki dr 9 tane yumurta topladi ve hic zorlanmadim. Elhamdürillah hersey yolunda gitti icini ferh tut sadece.
Hayırlı olsun inşallah bu sefer olur.canım yalnız çok olmamak kaydıyla günde 2 tane yumurta yemeni tavsiye ederim gelişime destek verdiğini kendimden biliyorum.dualarım seninle inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım öncekinde mutlaka 1 tane yedim ama tavsiyen için teşekkürler 2 tane de yerim sorun olmaz bebeğim olsun da.. bi de benim gecen ay adetim tam 10 gün gecikerek geldi bu ayın 2 sinde oldum. haziranda 2 sinde olursa benim için daha iyi olur ramazan başlamadan işlemleri bitirmiş oluruz. adet gecikmesini önlemek için bana önereceğin bi şey var mı
Sitres canım :) ama sen strese girme
:) çok güzel dedin geçen ayda stresden dolayı gecikme yaşadım bunu da biliyorum ama çok zor yaaa... ama bu sefer 2. deneme için yola çıktıkya heyecandan stres yaşamam inşallah
Inşallah canım.hiç strese girme.sakin ol.sanki hiç birşey olmamış gibi davran.çok yatağa bağlı olma.hasta hissetme kendini.ve pozitif ol.bebeğine müzik dinlet :) üzme kendini kurban olduğum rabbim hayırlısıyla vericektir.
Bilmiyorum ki cnm İnan kızda olsa erkekde olsa ikisinede aynı derece de sevinirim
Eğer kız olursa ilk sana yazıcam :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canim ins hayirlisiyla rabbim sanada tez vakitte nadip eder ins.ayyyyyy çok güzel okurken için kıpır kıpır oldu anlatamam bendede pko var inşallah benim de senin ki gibi olur rabbim hamileliğini tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
Amin canim ins hayirlisiyla rabbim sanada tez vakitte nadip eder ins.
Cnm benimki daha silikti seninki net çıkmış
tebrikler cnm hamilesinnnnn
Eşime bişey soyleyemiyorum.bidahamı yapsam aceba.yada yarınmı yapsam
"somada hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allahtan Rahmet Ailelerine sabir diliyorum"insallah boyle olaylar bir daha yasanmaz Analarin yurekleri yanmaz evlatlar yetim kalmaz....
ben cumartesi opu oluyorum 17 yumurtam olusmus cok zor ilk denememiz Allah hepimizin yardimcisi olsun.....
canım senin 8. günde yaptığın test predictor müydü adete kaç gün kala belli eden testlerden almıştın..
1 gün kala 4 gün kala 6 gün kala diye değişiyorya..
Haklısın bizim gibi zor anne olanlar için cinsiyet farketmez sadece tahmin yürüttüm benim değerlerim 3 katına yakın katlandı bulantım transferin 8. günü başladı bunlar hep yüksek hormondan doktorlar da bunu doğruluyor zaten oğlumda değerlerim 1,5 katı oluyordu ve bulantılarım 7. haftada başlamıştı
Kuzum eczanelerde satılan ucuz idrar testinden yapmıştım transferden sonra 8.gün yapmıştım
Senin 8.günmü cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ikinci denememi yeni yaptim sayilir 5 inde negatif aldim neredeyse ayniydi hersey bende anlamadim bende senin gibi dusunuyodum ikincide hersey daha farkli olur diye ama degismedi malesef belkide bana boyle olmustur kimbilirmerhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denemem negatif olduktan sonra neredeyse hiç nete girmedim şubat ayında yaptırmıştım herşey mükemmelken olmadı kısmet değilmişhaziran ayında kısmet olursa 2. denememizi yaptıracağız inşallah bu sefer bizde hayalimize kavuşuruz... 2. denemesini yapan arkadaşlara sorum olacak. 2. denemede ilki gibi mi yoksa şans daha mo yüksek. bi de ilk kez yapmadan önce birsürü test yapılıyor bunları tekrarlamaya gerek varmı bi de benim ilk denemede 23 yumurta toplandı hafif ohss oluştuğu için dondurup sonraki ay transfer gerçekleşmişti. 2.denemede doktor vücudumu daha iyi tanıdığında bu aksilikler olmaz demi az olsun öz olsun yaaa bizim olsun
canım benim bugün ilk günü sayarsak 11. günüm:)) ama adetime daha 8 gün var o yüzden merak ettim.. üzerinde yazıyorda adete göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?