2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar biz boyle zorla anne olmaya calisiyoruz ya dun biriyle tanistim iki kizi var ve esinde sertlesme sorunu varmis hic birlikte olmadan sadece uzerine bosalarak hamile kalmis ben cok sasirdim boyle bisey mumkunmu ya

Yok artık daha neler biz her ay yumoş takip edelim, yok keçi boynuzu yok cevizli bal iyi diye kocaların peşinde kaşıkla koşturalım, gece ayrı sabahın köründe ayrı adamın tepesinde bitelim, ayakları havaya dik aman yarım saat kıpırdama bilmem ne bilmem ne yahu kolmen kullandım da ilişki saatini dokto rsöyledi sabah 6:30'da cinsel ilişki didiiii onu bile gördüm rezilliğin daniskası yani ama o bayan böyle hamile kalabiliyorsa plaket vermek lazım

Canım senin güzel haberini alayım salonun ortasında oynayacağım Ahanda buraya yazıyorum:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne oynamasııı canım bebeğin zarar görürr sakın haa :))
ayy Alllahım birde ben görsem o anları.. ama ben keseyi görene kadar hiç gebeyim demeyeceğim..:))
kaç kez çok yüksek kimyasallar yaşadım..

Bende inanamadim ama spermleri eliyle itmis dedim.bizim dolleniyo yine yok masallah demekten.baska bisey gelmedi elimden

canım benim bugün ilk günü sayarsak 11. günüm:)) ama adetime daha 8 gün var o yüzden merak ettim.. üzerinde yazıyorda adete göre..

Ensu canım günleri devirmişsin maşallah ne zaman test yapıcaksın inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Kizlar yumurta tedavi sirasinda mi gelisime destek verir yoksa transferden sonra mi

Sitres canım :) ama sen strese girme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya ben sana daha önceden yazdım,ama karıştırdım mi bilmiyorum yüzümde ve boynumda sivilci çıktı demiştin,bende umutlandirmiyim.ama hamileysen böyle olur demiştim.görmedin sanirsam((

Ya ben sana daha önceden yazdım,ama karıştırdım mi bilmiyorum yüzümde ve boynumda sivilci çıktı demiştin,bende umutlandirmiyim.ama hamileysen böyle olur demiştim.görmedin sanirsam((

Evet canım daha önce yazmıştın bana ben hatırladım

Kızlar kan tahlil sonucumu aldım 130.1

Ayy ben sana çok sevindim ya. Eltin hamileymiş bi tuhaf olmuşsun duyunca falan kaç sayfadır bakıyorum. Nihayet mutlu son :) tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Ayy ben sana çok sevindim ya. Eltin hamileymiş bi tuhaf olmuşsun duyunca falan kaç sayfadır bakıyorum. Nihayet mutlu son :) tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
İnşallah Allahım razı olsun.sizinde güzel haberlerinizi alıcam ben.duacınızım canım

İnşallah Allahım razı olsun.sizinde güzel haberlerinizi alıcam ben.duacınızım canım

Sağolasın senden de canım. Tedavinin 2. Günündeyim, ilk denemem, inşallah olur.

benimde 5 denemem
2 tanesi transfer oldu diğer 2 tanesi olmadı
şuan da yeni başladıgım drum ankara başkent hastanesi hulusi zeynel eroğlu

benımde rezv az ve embrıyo kalıtem kötü önerilerinizi bekliyorum...
allah hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…