Cnm senin oğlun mu var ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canım Rabbim bağışlarsa bir oğlum var iki ay sonra 3 yaşında olacak
Arkadaslar biz boyle zorla anne olmaya calisiyoruz ya dun biriyle tanistim iki kizi var ve esinde sertlesme sorunu varmis hic birlikte olmadan sadece uzerine bosalarak hamile kalmis ben cok sasirdim boyle bisey mumkunmu ya
Maşallah maşallahhhhh canım bilmiyordum oğlunun olduğunu allahım onu nazarlardan saklasın
Canım senin güzel haberini alayım salonun ortasında oynayacağım Ahanda buraya yazıyorum:)))
29 martta tedaviye basladim . 10 nisanda Opu oldu 14 nisanda transfer oldu ben opu ya kadar gün asiri gittim. Bazen her gün cagirdi.canım bi de 2. denemen toplamda kaç gün sürdü kaç kez merkeze çağırdı doktorun
Yok artık daha neler biz her ay yumoş takip edelim, yok keçi boynuzu yok cevizli bal iyi diye kocaların peşinde kaşıkla koşturalım, gece ayrı sabahın köründe ayrı adamın tepesinde bitelim, ayakları havaya dik aman yarım saat kıpırdama bilmem ne bilmem ne yahu kolmen kullandım da ilişki saatini dokto rsöyledi sabah 6:30'da cinsel ilişki didiiiionu bile gördüm rezilliğin daniskası yani ama o bayan böyle hamile kalabiliyorsa plaket vermek lazım
Bende inanamadim ama spermleri eliyle itmis dedim.bizim dolleniyo yine yok masallah demekten.baska bisey gelmedi elimden
canım benim bugün ilk günü sayarsak 11. günüm:)) ama adetime daha 8 gün var o yüzden merak ettim.. üzerinde yazıyorda adete göre..
Hayırlı olsun inşallah bu sefer olur.canım yalnız çok olmamak kaydıyla günde 2 tane yumurta yemeni tavsiye ederim gelişime destek verdiğini kendimden biliyorum.dualarım seninle inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sitres canım :) ama sen strese girme
Ya ben sana daha önceden yazdım,ama karıştırdım mi bilmiyorum yüzümde ve boynumda sivilci çıktı demiştin,bende umutlandirmiyim.ama hamileysen böyle olur demiştim.görmedin sanirsam((
Önce yada sonra fark etmez canım yeterki hergün tüket.sonuçta protein bIzim en çok ihtiyaç duyduğumuz bişeyKizlar yumurta tedavi sirasinda mi gelisime destek verir yoksa transferden sonra mi
Kızlar kan tahlil sonucumu aldım 130.1
İnşallah Allahım razı olsun.sizinde güzel haberlerinizi alıcam ben.duacınızım canımAyy ben sana çok sevindim ya. Eltin hamileymiş bi tuhaf olmuşsun duyunca falan kaç sayfadır bakıyorum. Nihayet mutlu son :) tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
İnşallah Allahım razı olsun.sizinde güzel haberlerinizi alıcam ben.duacınızım canım
Canim gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsinKızlar kan tahlil sonucumu aldım 130.1
Kızlar kan tahlil sonucumu aldım 130.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?