Kızlar kan tahlil sonucumu aldım 130.1
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaşlarım ben dondurulmuş embriyo transferinde 8.gün değerim 120 10.gün yani bugün 228,rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bu duyguyu tatmayı..dualarımdasınız..
gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımmerhaba arkadaşlarım ben dondurulmuş embriyo transferinde 8.gün değerim 120 10.gün yani bugün 228,rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bu duyguyu tatmayı..dualarımdasınız..
benimde 5 denemem
2 tanesi transfer oldu diğer 2 tanesi olmadı
şuan da yeni başladıgım drum ankara başkent hastanesi hulusi zeynel eroğlu
benımde rezv az ve embrıyo kalıtem kötü önerilerinizi bekliyorum...
allah hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah
Amin teyzesi o da tüp çocuk ama oğlumdan sonra 2 negatifim var bu 3. denemem
Bende baskentte gogsen hocya gidiyorum transferimi oldum 2.gunum heyecanla Bebeklerimi bekliyorum
merhaba arkadaşlarım ben dondurulmuş embriyo transferinde 8.gün değerim 120 10.gün yani bugün 228,rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bu duyguyu tatmayı..dualarımdasınız..
Ensu canım günleri devirmişsin maşallah ne zaman test yapıcaksıninşallah hayırlı sonuçlar alırsın
canım ilk günler zaman asla gecmez diyordum geçti bile:)
cumartesi sabah test günüm.. belki yarın sabahta giderim bellide olmaz:))
Kızlar Merhaba bende bu gece 23.30 catlatici ignelerimi vuruldum cuma günü saat 10.30 da opu var.benumde e2 değeri 3300 Allah hepimizin yardımcısı olsun emwklerimizi boşa çıkarmasın:)
Amin canim.cok sagol.hayirlisi ya bir tane kaliteli olsun dollensin yeter.devlette yaptiracagim icin bir tane transfer ediyorlar.
Cnmya benim p.tezi 12.gunum evde test yapsam çıkarmı
dr 22mayisa gun verdi ama orda saatlerce beklemek çok stres
yapıyo negatif çikarsa ayri bi dert akil verin bana: 53:
canımm opun varrmış çok güzell haberlerinii bekliyoruzzz bolcaa kaliteli yumoşların olsun.. çok öptümm
canım amin inşallah kaç yıllık evlisin tüp bebek denemense kacıncı ne tür sorunun vardı anlatırmısın...memnunmusun...
göğsen hocayıda duydum hulusi hoca olmadıgı zamn o bakıyormuş galiba...
rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın..
inşallah hamişsindir:...
güzel haberler vermeni nasip etsin rabbim....
ananas ye bol bol kabız olmamaya calıs...
üzüleceksen hiç yapma canım çünkü idarar testi hiç sağlıklı olmuyor herkezde farklı sonuç veriyor..
idrarda negatifi görüpde değeri yüksek çıkan çok oluyor.. bendede önceki tedavilerimin birinde idrarda negatifi gördüğüm gün kanda 186 çıkmıştı.. istersen bence hastaneni ara sor neden bukadar bekliyorum 12 gün kandan versem olmazmı diye..
bu arada senin çatlatma ignesi vurmanı ablama anlatmıştım onada doktoru aynen 9. tedavisinde çatlatma ignesi vurdurmuş şimdi ikizleri var:))
canım ilk günler zaman asla gecmez diyordum geçti bile:)
cumartesi sabah test günüm.. belki yarın sabahta giderim bellide olmaz:))
Cnmya benim p.tezi 12.gunum evde test yapsam çıkarmı
dr 22mayisa gun verdi ama orda saatlerce beklemek çok stres
yapıyo negatif çikarsa ayri bi dert akil verin bana: 53:
Amin tatlim cok sagol.insallah oyle olur.seninde az kalmis cmartesiye.hadi hayirlisi.sende hayirli haberini tez zamanda alirsin insallah..
Canimm hastanedende hocadanda memnunum.ikinci denememiz.yumurta rezerv azlgi ve endometriozis var bende.30 yasindayiz iki yıllık evliyiz.transferin 2. Günü bugün. Bi an önce yarin olsada mangala gitsem dye heyecanlaniyorum.bu sefer cok umut baglamadim kismet neyse o.evin keyfini cikariyorum. Sen napiyosun:)))
Kizlar yumurta tedavi sirasinda mi gelisime destek verir yoksa transferden sonra mi
benimde 5 denemem
2 tanesi transfer oldu diğer 2 tanesi olmadı
şuan da yeni başladıgım drum ankara başkent hastanesi hulusi zeynel eroğlu
benımde rezv az ve embrıyo kalıtem kötü önerilerinizi bekliyorum...
allah hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?