2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
merhaba arkadaşlarım ben dondurulmuş embriyo transferinde 8.gün değerim 120 10.gün yani bugün 228,rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bu duyguyu tatmayı..dualarımdasınız..

Bende baskentte gogsen hocya gidiyorum transferimi oldum 2.gunum heyecanla Bebeklerimi bekliyorum

Amin teyzesi o da tüp çocuk ama oğlumdan sonra 2 negatifim var bu 3. denemem

Ne mutlu sana cnm bi oğlun var yakında allah kısmet ederse bi kızın daha olacak maşallahhhh sizeee
kızın çok şanslı olacak çünkü bi abisi var ben allaha ne kadar şükretsem azdır iyiki bi abim var çook şanslıyım çok

Bende baskentte gogsen hocya gidiyorum transferimi oldum 2.gunum heyecanla Bebeklerimi bekliyorum

canım amin inşallah kaç yıllık evlisin tüp bebek denemense kacıncı ne tür sorunun vardı anlatırmısın...memnunmusun...

göğsen hocayıda duydum hulusi hoca olmadıgı zamn o bakıyormuş galiba...

rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın..
inşallah hamişsindir:...
güzel haberler vermeni nasip etsin rabbim....
ananas ye bol bol kabız olmamaya calıs...

merhaba arkadaşlarım ben dondurulmuş embriyo transferinde 8.gün değerim 120 10.gün yani bugün 228,rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bu duyguyu tatmayı..dualarımdasınız..

Canımmm çok şükür allahıma sende hamilesinn
Allahım isteyen herkeze bu duyguyu bu sevinci tatmayı en en kısa zamanda nasip eder inşallahh cnm benim

Ensu canım günleri devirmişsin maşallah ne zaman test yapıcaksın inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

canım ilk günler zaman asla gecmez diyordum geçti bile:)
cumartesi sabah test günüm.. belki yarın sabahta giderim bellide olmaz:))

Kızlar kan tahlil sonucumu aldım 130.1

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar tebriklerrr
Allahım kat kat artırsın.. çok güzel haberler getirdiniz..

Cnmya benim p.tezi 12.gunum evde test yapsam çıkarmı
dr 22mayisa gun verdi ama orda saatlerce beklemek çok stres
yapıyo negatif çikarsa ayri bi dert akil verin bana: 53:

Kızlar Merhaba bende bu gece 23.30 catlatici ignelerimi vuruldum cuma günü saat 10.30 da opu var.benumde e2 değeri 3300 Allah hepimizin yardımcısı olsun emwklerimizi boşa çıkarmasın:)

canımm hayırlı olsunn.. inşallah yarın opu dan güzel haberlerin gelir.. bolca kaliteli yumoşların olsun..

Amin canim.cok sagol.hayirlisi ya bir tane kaliteli olsun dollensin yeter.devlette yaptiracagim icin bir tane transfer ediyorlar.

canımm opun varrmış çok güzell haberlerinii bekliyoruzzz bolcaa kaliteli yumoşların olsun.. çok öptümm

üzüleceksen hiç yapma canım çünkü idarar testi hiç sağlıklı olmuyor herkezde farklı sonuç veriyor..
idrarda negatifi görüpde değeri yüksek çıkan çok oluyor.. bendede önceki tedavilerimin birinde idrarda negatifi gördüğüm gün kanda 186 çıkmıştı.. istersen bence hastaneni ara sor neden bukadar bekliyorum 12 gün kandan versem olmazmı diye..
bu arada senin çatlatma ignesi vurmanı ablama anlatmıştım onada doktoru aynen 9. tedavisinde çatlatma ignesi vurdurmuş şimdi ikizleri var:))

Merhaba bende tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum ben 24 yaşındayım Şubat ayında tüp bebek yapıldı negatıf amh 1,68 fsh başta 9.64 çıkmış ama bu ay 6 larda 2 . tüp bebek yapılmalı mı doktor acele etmemiz lazım yumurtaların 35 yas yumurtası dedı adetlerım duzenlı hıc sorun olmadı başka Dr. Görünmelimiyim sonuclarım sizce nasıl tüp bebek için ecele etmelımıyım önerileriniz çok önemli

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canimm hastanedende hocadanda memnunum.ikinci denememiz.yumurta rezerv azlgi ve endometriozis var bende.30 yasindayiz iki yıllık evliyiz.transferin 2. Günü bugün. Bi an önce yarin olsada mangala gitsem dye heyecanlaniyorum.bu sefer cok umut baglamadim kismet neyse o.evin keyfini cikariyorum. Sen napiyosun:)))

12.gun kanda kesin çıkarmı özel hastanede yaptirirm olmazsa
çünkü çatlatma ignesi evdeki testleri pozitif çıkarıyo :44:
ilk asilamamda catlatma iğnesi vermedi hastane baskadi
ama 2.asilama bu hastanede oldu ondada catlatma ignesi verdi
prof dr bi bildiği var demek herkeze veriyolar bi ben değil
faydası vardır inş ablanindami tüp bebek

canım yarın mı yaptıracaksın :) hayırlısı :) tatlım merakla bekliyorum sonucunu :)

canım seninki kaçıncı gün embriyosu? benimki 3. gün embriyosuydu kızım 10. günde kanda pozitifi almıştım :) hayırlısıyla güzel sonucunu alırız inşallah :)

Amin tatlim cok sagol.insallah oyle olur.seninde az kalmis cmartesiye.hadi hayirlisi.sende hayirli haberini tez zamanda alirsin insallah..

canım opun yarın mı?

canım hayırlı olsun transferin :) pozitif pozitif sonuçlar alırsın inşallah :)

canım hayırlı olsun :) rabbim kucağında sevdirsin :)

Kizlar yumurta tedavi sirasinda mi gelisime destek verir yoksa transferden sonra mi

canım benim drum tedavi sırasında protein yedirtmedi et süt yumurta yoğurt mercimek nohut... sebze ve meyve yedirttiyor transferden sonra protein yedirtiyor et süt falan ...

Kızlar kan tahlil sonucumu aldım 130.1

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım maşallah :) hayırlısı ile rabbim kucağında sevdirsin :)

canım inşallah bu son denemen olur ve bebişin önce göbüşünde sonra kucağında büyür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…