Canim teşekkür ederim allah razı olsuncanım yarın mı yaptıracaksın :) hayırlısı :) tatlım merakla bekliyorum sonucunu :)
canım seninki kaçıncı gün embriyosu? benimki 3. gün embriyosuydu kızım 10. günde kanda pozitifi almıştım :) hayırlısıyla güzel sonucunu alırız inşallah :)
canım opun yarın mı?
canım hayırlı olsun transferin :) pozitif pozitif sonuçlar alırsın inşallah :)
canım hayırlı olsun :) rabbim kucağında sevdirsin :)
canım benim drum tedavi sırasında protein yedirtmedi et süt yumurta yoğurt mercimek nohut... sebze ve meyve yedirttiyor transferden sonra protein yedirtiyor et süt falan ...
canım maşallah :) hayırlısı ile rabbim kucağında sevdirsin :)
canım inşallah bu son denemen olur ve bebişin önce göbüşünde sonra kucağında büyür :)
Canim teşekkür ederim allah razı olsun
ay canm hayırlı olsun transfer mi oldun sen valla takip edemiyorum soma faciasını takip etmektenhayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah tatlım
Seni eve gönderdilerse hafif şiddette ohss olmuşsundur.çok su iç derler hep, aman diyim cok içme, hemen karında bırıkıyor cunku. Bana doktorum içirmedi. idrar çıkısını takıp et, içtigin daha fazla olur da ıdrarın az olursa sorun var demektır. Benım kese görunmezken aldılar suyu, hiç birşeycık de olmadı.Doktora dedim de almadi canım. Bir serum verdi yolladi. Artarsa alalim dedi. Dün eşim aradı eşim çok rahatsız oldu suyu alır misiniz demek için daha bebeğin kesesi belli olmadığı için su almak zarar verebilir dedi. Biraz daha sabredecez mecbur. Inşallah bebegime bişey olmaz.
canım yarın mı yaptıracaksın :) hayırlısı :) tatlım merakla bekliyorum sonucunu :)
canım seninki kaçıncı gün embriyosu? benimki 3. gün embriyosuydu kızım 10. günde kanda pozitifi almıştım :) hayırlısıyla güzel sonucunu alırız inşallah :)
canım opun yarın mı?
canım hayırlı olsun transferin :) pozitif pozitif sonuçlar alırsın inşallah :)
canım hayırlı olsun :) rabbim kucağında sevdirsin :)
canım benim drum tedavi sırasında protein yedirtmedi et süt yumurta yoğurt mercimek nohut... sebze ve meyve yedirttiyor transferden sonra protein yedirtiyor et süt falan ...
canım maşallah :) hayırlısı ile rabbim kucağında sevdirsin :)
canım inşallah bu son denemen olur ve bebişin önce göbüşünde sonra kucağında büyür :)
Benim 4.gün embriyosu cnm
canım ilk günler zaman asla gecmez diyordum geçti bile:)
cumartesi sabah test günüm.. belki yarın sabahta giderim bellide olmaz:))
Kızlar kan tahlil sonucumu aldım 130.1
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tebrikler güzelim,darısı bize insallah.allah tamamına erdirsin
Canimm hastanedende hocadanda memnunum.ikinci denememiz.yumurta rezerv azlgi ve endometriozis var bende.30 yasindayiz iki yıllık evliyiz.transferin 2. Günü bugün. Bi an önce yarin olsada mangala gitsem dye heyecanlaniyorum.bu sefer cok umut baglamadim kismet neyse o.evin keyfini cikariyorum. Sen napiyosun:)))
Canim benim dualarım seninle bebislerini al gel teyzeleri sizi bekliyor olacak bizi habersiz bırakma seni çok seviyorum
Tmm sekerim inslh guzel gunler gecirisin sonuna kadar..
Olsun tableti kullsnma dinle bence de bizde seni seviyoruz .a.e.o
dualarım seninle canım inş tutunurlar sıkıca sen bursada değilmsin canım sen dinlen hayırlı haberler bekliyorz
canımm Allaha emanet ol... transferin hayırlı olsun.. herşey gönlünden geçtiğince gelişşsin..
çok öpüyorum
kızlarrr ben opu oldum bugün sabah
pazatesi çatlatma vuruldum bu sabah toplandı yumilerim 14 yumi toplandı
Rabbim inşallah hayırlısıyla tedavilerimizi bebişlerle sonuçlandırır
cumartesi günü de muhtemelen transfer olucak
embriyologdan hbr bekliyoruz
sizleri hbrsiz bıraktım internet baglantısında sorun oldu çünkü ama aklm sizdeydi
dr bi ara ohss riskine karşı belki transfer sonra olur demişti ama çok şükür e2 okdr fırlamamış
1 ay sonra transfer olmak da istememiştim açıkcasışimdi nelere dikkat edeyim neler yemeye başlayım bilgilndirirmisiz
bide sabah 7:30 da opu olmuştum az önce wc gittiğimde biraz kan geldi peçeteye normal mi:26:
opu olanlar yardımcı olabilrler mi
phala canım hayırlsıı olsun inşallah burdan güzl haberlerimizi paylaşırız
parsensen ne durumdasın nasıl gidiyor tedavi
canımmmm benimde cumrtesi trasferm olucak sanırım
nelere dikkat edeyim biaz yardımcı olurmusun
ananas yemeye bgn başladım günde 1 dilim
başka ne yiyim ne içeyim yada ne yememem gerek ????
canım sen ne durumdasın test günün ne zaman ?
Canlarım bebeleri aldım geldimoyy kuzum çook şükür çook sevindiiimm valla seni merak ettiğim için girdim bugun yoksa keyfim yoktu hiç günün güzel haberi oldun benm için canm inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin çok öpüyorum haberini bekliyoruz inşallah güzel gecer transferin
Canlarım bebeleri aldım geldimilk resimlerinide aldım hiç birşeye benzemiyorlar annemde dinleniyorum beni merak etmeyin diye girdim.
Blgk arkadaşım neden moralin bozuk yaaa merak ettim şimdi, önemli birşey yok değilmi
Herkeseeee duaları için çok çok çok teşekkür ederim.
Canlarım bebeleri aldım geldimilk resimlerinide aldım hiç birşeye benzemiyorlar annemde dinleniyorum beni merak etmeyin diye girdim.
Blgk arkadaşım neden moralin bozuk yaaa merak ettim şimdi, önemli birşey yok değilmi
12.gun kanda kesin çıkarmı özel hastanede yaptirirm olmazsa
çünkü çatlatma ignesi evdeki testleri pozitif çıkarıyo :44:
ilk asilamamda catlatma iğnesi vermedi hastane baskadi
ama 2.asilama bu hastanede oldu ondada catlatma ignesi verdi
prof dr bi bildiği var demek herkeze veriyolar bi ben değil
faydası vardır inş ablanindami tüp bebek
Bugün ilaçları aldık. 2 haziranda tedavi başlıyor Haziran sonuna da sonuç alırız artık. Şimdiden heyecanlıyım yine kötü sonuç alacağım korkusu da var. Bu nasıl bir duygudur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kizlar bizde tup bebek tedavisine baslicaz dr.adetinin ilk gunu icinde gel dedi bu ay sonu nasipse gidicem.sizlerden ogrenmek istedigim bu surec nasil isliyor.esimin sperm sayisi az o yuzden tup yapmaya karar verdik..adim adim nasil oldugunu vaktinizi ayirip cevaplarsaniz cok sevinirim..
Merhaba kizlar bizde tup bebek tedavisine baslicaz dr.adetinin ilk gunu icinde gel dedi bu ay sonu nasipse gidicem.sizlerden ogrenmek istedigim bu surec nasil isliyor.esimin sperm sayisi az o yuzden tup yapmaya karar verdik..adim adim nasil oldugunu vaktinizi ayirip cevaplarsaniz cok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?