2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim teşekkür ederim allah razı olsun

Canim teşekkür ederim allah razı olsun

ay canm hayırlı olsun transfer mi oldun sen valla takip edemiyorum soma faciasını takip etmekten hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah tatlım

ay canm hayırlı olsun transfer mi oldun sen valla takip edemiyorum soma faciasını takip etmekten hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah tatlım

Evet ya uzuntuden haklısın. .sali günü oldum dinleniyorum şimdi cok sagol hayatim

Seni eve gönderdilerse hafif şiddette ohss olmuşsundur.çok su iç derler hep, aman diyim cok içme, hemen karında bırıkıyor cunku. Bana doktorum içirmedi. idrar çıkısını takıp et, içtigin daha fazla olur da ıdrarın az olursa sorun var demektır. Benım kese görunmezken aldılar suyu, hiç birşeycık de olmadı.

Benim 4.gün embriyosu cnm

Benim 4.gün embriyosu cnm

o zaman 12. gün belli olur canım :) ama sen bilirsin :)
arkadaşımın 6. gün donmuş embriyo idi dr 15. güne test verdi arkadaşım sabretti 15. gün yaptı 12bin falan çıktı tabi üçüzdü sonra ikize düştü şimdi devam ediyor :)
sabrederim diyorsan sabret bence allahım bizim sabrımızı deniyor :) inşallah güzel sonuçlarını buradan paylaşırsın :)

masallah ben 15 gün boyunca yattım hep hıc lavabo dısında bir sey yapmamışdım:)

bende hulusi hoca ıle basladım cok acıklayıcı cok ılgılı yanlız cok yoğun randevu saatınde gıremıyosun hiç ama hocayı sevdım bana destek haplar verdi...

suan quenzım q10, melatonin , deha,omega 3 kullanıyorum...

bal+arısütü+polen karısımı yapdıırcam şimdi birde bal tarçın çörek otunu duydum incir kürü yapanlar var ...

bılmıyorum bu sefer duzenli yapıcam bakalım....

canım inşallah bu son denemen olur ve bebişin önce göbüşünde sonra kucağında büyür :)[/QUOTE]

amin inşallah canım ...yapdıgınız kür yada kulandıgınız birşeyler varsa tavsıye almak isterim...
rabbim ol desin inşallah...
hepimize nasip etsin....

Canim benim dualarım seninle bebislerini al gel teyzeleri sizi bekliyor olacak bizi habersiz bırakma seni çok seviyorum

Tmm sekerim inslh guzel gunler gecirisin sonuna kadar..
Olsun tableti kullsnma dinle bence de bizde seni seviyoruz .a.e.o

dualarım seninle canım inş tutunurlar sıkıca sen bursada değilmsin canım sen dinlen hayırlı haberler bekliyorz

canımm Allaha emanet ol... transferin hayırlı olsun.. herşey gönlünden geçtiğince gelişşsin..
çok öpüyorum

Canlarım bebeleri aldım geldim ilk resimlerinide aldım hiç birşeye benzemiyorlar annemde dinleniyorum beni merak etmeyin diye girdim.
Blgk arkadaşım neden moralin bozuk yaaa merak ettim şimdi, önemli birşey yok değilmi
Herkeseeee duaları için çok çok çok teşekkür ederim.

Bugün ilaçları aldık. 2 haziranda tedavi başlıyor Haziran sonuna da sonuç alırız artık. Şimdiden heyecanlıyım yine kötü sonuç alacağım korkusu da var. Bu nasıl bir duygudur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar bizde tup bebek tedavisine baslicaz dr.adetinin ilk gunu icinde gel dedi bu ay sonu nasipse gidicem.sizlerden ogrenmek istedigim bu surec nasil isliyor.esimin sperm sayisi az o yuzden tup yapmaya karar verdik..adim adim nasil oldugunu vaktinizi ayirip cevaplarsaniz cok sevinirim..

canım benim sımsıkı tutunsunlar kuzuların...
aklım ve dualarım seninle..
12 günlük bekleyişin sonunda hamileyim diye yazacaksın buna inanıyorum...

İnsallah mujdeli haberi yazarsin cok sevindim allah yardimcin olsun cok dikkat et kendine

Kedine iyi bak cnm.allaha emanet ol.bebişlerin sımsıkı tutunsunlar sana.:))

evet canım ablamında tüp bebek..:)

tedavilerinizz hayırlı olsunn arkadaşlarr

adetli iken doktor ultrason ve kan tahlilleri yapacak sonuçlara göre tedavi planın belirlenecek.
kısa ve uzun protokol var tüp bebekte en uygunu seçilecek.
kısa ve uzun protokol aslında aynı tek fark uzun protokolde lucrin denen iğneyi kullanıyorsun yaklaşık 10 gün önce başlıyorsun iğnelere kısa protokole göre..
hemen adetinle iğneye başlarsan kısa protokol uygulanıyor demek.
yumi gelişimine bağlı olarak yaklaşık 7-10 gün iğne vuracaksın kendine...
aralıklarla kontrole çağıracaklar seni..
yumurtalar yeterli olduğunluğa erişince son iğnen çatlatma iğnesi olacak..
çatlatma iğnesini vurduktan 36 saat sonra yumurtaların genel anestezi altında toplanacak.
bu işleme kısaca OPU deniyor.
Opu dan önceki gece saat 12 den sonra birşey yemiyorsun yapılması ve yapılmaması gerekenleri sana hastaneden söyleyecekler..
Aç karnına opuya gireceksin.
Damar yolu açacaklar.
Sen konuşurken uykuya dalacaksın anlamadan..
Yaklaşık 20 dak. sonra işlem bitecek.
Hafif bir kanaman olabilir biraz da ağrın.
Sen ameliyathaneden çıkmadan eşinde sperm verecek..
Sonra yumiler ve süpermenler aşk yaşayacaklar..
Ertesi gün kaç yumi döllendi haberini verecekler ve embriyoların gelişimen göre transfer günü belli olacak.
Toplamadan 3 ya da 5 gün sonra transfer yapılıyor genelde..
2-4-6 .gün embriyolarının transferide yapılabilir...
Transfer günü küçük idrarara sıkışık olacaksın transfer işlemi sırasında ultrasonla karından bakılıyor ve rahmin en iyi yerine embriyoyu bırakıyorlar bunun için sıkışık olman şart ultrasondan görüntü iyi gelmeli..
transfer olunca en az 1 saat yatırırlar seni..
sonra kullanacağın ilaçlar vs..anlatılır..
3.gün embriyosu transfer edildiyse transferden sonraki 12.gün
5.gün transferi olduysan transferden 10 gün sonra kanda bhcg bakılır gebelik tespiti için..
ve inşallah o gün buraya hamileyiimmmm diye yazmak nasip olur sana...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…