2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bugün ilaçları aldık. 2 haziranda tedavi başlıyor Haziran sonuna da sonuç alırız artık. Şimdiden heyecanlıyım yine kötü sonuç alacağım korkusu da var. Bu nasıl bir duygudur.

Yeni tedavi yeni umutlar ve endişeler..
Heyecanlı olunmaz mı hiç..
Allah evladına giden yolunu açık etsin inşallah..

Kuzummmmm hayırlı olsun,bebeklere iyi bak.onları bir an önce beklediğimizi soyle.allaha emanet ol tatlim

canımm kız olan sana erkek olan eşine benziyordur:))
maşallahhhh çok sevindimm transferin hayırlı olsun hep güzell haberlerin gelsin..
çok öptüm..

Coooookkk tesekkur ederim simdiden heyecan sardi beni..Allah im nasip etsinde bu mutlulugumu sizlerle paylasayim..aslinda biraz korkuyorum ama herseye deger birsey var ucunda..

Tesekkurler..vaktin varsa beni bu konuda biraz bilgilendirirmisin.?

canımm yukarda günalcığım sana yaşayacağın herşeyi ayrıntısı ile yazmış sağolsun... aynılarını yaşayacaksın..
korkacak birşey yok her anı güzell geçiyor bebeğine kavuşma serüveni gibi..

Beklemek çok zoryaaa dr ne die 15..gün tarih verirki amin cnm ins rabbim
Herkeze nasip etsin çektiğimiz emeklerimiz boşa çıkmasin

canım benim eşimdede sperm sayı azlığı var.. doktorun kim hangi hastanede tedavi oluyorsun.. kaç yaşındasın.

Gordum cevabi cok guzel anlatmis gercekten o ani yasadim sanki..:) 26 yasindayim canim esim 28 sperm sayisi 1bucuk milyon 1. Derecede varikosel var ameliyatla duzelme sansimiz pek yok gibiydi izmir irenbe de dr.kaan bozkurtla gorustum telefonda takviye ilaclar verdi kullandik hormon testleri istedi gonderdm telefonla oluyor tabi bunlarin hepsi daha yuzyuze hic gorusmedim doktorla izmir disinda oturuyoruz cunku..esimin degerlerini gorunce adet olunca gel dedi.ayin 26 si gibi regl olucam (insallah olmam )gidicez iste...:)

benimde eşimin değeri 2 milyondu en son bu ayki değeri ilk kez 200.000 bine düştü.. canım en azından sperm var diyerek biraz olsun mutlu oluyorum ben artık.. içinden en iyisini seciyorlar zaten.. doktorun güzel yönlendirmiş inşallah bebişine bu tedavinle kavuşursun..
benimde cumartesi test günüm:))

Hayırlısı olsun cnm inş bu son olur hepimiz için

cnm hamilesin işte gözünaydın
cnm opun yaklaşmış hadi bol kaliteli yumoşların olsun kolayca atlat sonra gelsin bebişler
bu denemen de kavuşursun inşlh bebeklerine...
merhaba arkadaşlarım ben dondurulmuş embriyo transferinde 8.gün değerim 120 10.gün yani bugün 228,rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bu duyguyu tatmayı..dualarımdasınız..
maşallah ne güzel sağlıklı gebelik yaşa inş...

cnmmmmmbebeler gelmiş annişin göbişine girmiş inşlh da orda kalırlar 9 ay
dualarım seninle cnm sende bizleri unutmadığın içingüzel haberler almak ümidiyle sende iyi dinlenmeler

Kuzum transferin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah dualarim sizinle 12 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz

Hayirli olsun canim hayirli haberlerini aliriz insallah..iyi dusun iyi olsun :) ben de halimize hep sukrediyorum gercekten allah daha kotusunden korusun doktorum cok iyi msjlar ile beni cok sakinlestirdi.. en az uc urologa gittik hepsi agiz birligi yapmis gibi tup bebege gidin normal yolla gebelik olmaz dedi ne bir ilac verdiler ne bir cozum yolu aradilar..insanin moralini alt ust ediyorlar tamamen..spermleri yedigi ictigi bile etkiliyor birseye stres yapmistir belki esin..

arkadaşlar tebriklerrr
Allahım kat kat artırsın.. çok güzel haberler getirdiniz..

Hanımlar ne olur bana bir yol gösterin. Bademciklerimm doldu çok fena canım yanıyor ama ilaç ve bitki çayları yasak, 2 gündür boğazımın ağrısından sabaha kadar oturuyorum. Bana önerebileceğiniz bişey var mı? Ne yapacağımı şaşırdım.:2:

Yatmak iyi degil haberin olsun :)) hemsirem dediki bol bol dinlen.sana keyif verecek isler yap.yorma kendini yeter.bnde egleniyorum hava süper ankarada yatindan itibaren yorulmadan gezcem :))) hastanede sira beklemek ölüm gibi ya hehe:)) sonumuz güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…