Bugün ilaçları aldık. 2 haziranda tedavi başlıyor Haziran sonuna da sonuç alırız artık. Şimdiden heyecanlıyım yine kötü sonuç alacağım korkusu da var. Bu nasıl bir duygudur.
tedavilerinizz hayırlı olsunn arkadaşlarr
Canlarım bebeleri aldım geldimilk resimlerinide aldım hiç birşeye benzemiyorlar annemde dinleniyorum beni merak etmeyin diye girdim.
Blgk arkadaşım neden moralin bozuk yaaa merak ettim şimdi, önemli birşey yok değilmi
Herkeseeee duaları için çok çok çok teşekkür ederim.
Canlarım bebeleri aldım geldimilk resimlerinide aldım hiç birşeye benzemiyorlar annemde dinleniyorum beni merak etmeyin diye girdim.
Blgk arkadaşım neden moralin bozuk yaaa merak ettim şimdi, önemli birşey yok değilmi
adetli iken doktor ultrason ve kan tahlilleri yapacak sonuçlara göre tedavi planın belirlenecek.
kısa ve uzun protokol var tüp bebekte en uygunu seçilecek.
kısa ve uzun protokol aslında aynı tek fark uzun protokolde lucrin denen iğneyi kullanıyorsun yaklaşık 10 gün önce başlıyorsun iğnelere kısa protokole göre..
hemen adetinle iğneye başlarsan kısa protokol uygulanıyor demek.
yumi gelişimine bağlı olarak yaklaşık 7-10 gün iğne vuracaksın kendine...
aralıklarla kontrole çağıracaklar seni..
yumurtalar yeterli olduğunluğa erişince son iğnen çatlatma iğnesi olacak..
çatlatma iğnesini vurduktan 36 saat sonra yumurtaların genel anestezi altında toplanacak.
bu işleme kısaca OPU deniyor.
Opu dan önceki gece saat 12 den sonra birşey yemiyorsun yapılması ve yapılmaması gerekenleri sana hastaneden söyleyecekler..
Aç karnına opuya gireceksin.
Damar yolu açacaklar.
Sen konuşurken uykuya dalacaksın anlamadan..
Yaklaşık 20 dak. sonra işlem bitecek.
Hafif bir kanaman olabilir biraz da ağrın.
Sen ameliyathaneden çıkmadan eşinde sperm verecek..
Sonra yumiler ve süpermenler aşk yaşayacaklar..
Ertesi gün kaç yumi döllendi haberini verecekler ve embriyoların gelişimen göre transfer günü belli olacak.
Toplamadan 3 ya da 5 gün sonra transfer yapılıyor genelde..
2-4-6 .gün embriyolarının transferide yapılabilir...
Transfer günü küçük idrarara sıkışık olacaksın transfer işlemi sırasında ultrasonla karından bakılıyor ve rahmin en iyi yerine embriyoyu bırakıyorlar bunun için sıkışık olman şart ultrasondan görüntü iyi gelmeli..
transfer olunca en az 1 saat yatırırlar seni..
sonra kullanacağın ilaçlar vs..anlatılır..
3.gün embriyosu transfer edildiyse transferden sonraki 12.gün
5.gün transferi olduysan transferden 10 gün sonra kanda bhcg bakılır gebelik tespiti için..
ve inşallah o gün buraya hamileyiimmmm diye yazmak nasip olur sana...
Tesekkurler..vaktin varsa beni bu konuda biraz bilgilendirirmisin.?
Tesekkurler..vaktin varsa beni bu konuda biraz bilgilendirirmisin.?
o zaman 12. gün belli olur canı :) ama sen bilirsin :)
arkadaşımın 6. gün donmuş embriyo idi dr 15. güne test verdi arkadaşım sabretti 15. gün yaptı 12bin falan çıktı tabi üçüzdü sonra ikize düştü şimdi devam ediyor :)
sabrederim diyorsan sabret bence allahım bizim sabrımızı deniyor :) inşallah güzel sonuçlarını buradan paylaşırsın :)
canım benim eşimdede sperm sayı azlığı var.. doktorun kim hangi hastanede tedavi oluyorsun.. kaç yaşındasın.
Beklemek çok zoryaaa dr ne die 15..gün tarih verirki amin cnm ins rabbim
Herkeze nasip etsin çektiğimiz emeklerimiz boşa çıkmasin
kaç gün kaldı canım
Gordum cevabi cok guzel anlatmis gercekten o ani yasadim sanki..:) 26 yasindayim canim esim 28 sperm sayisi 1bucuk milyon 1. Derecede varikosel var ameliyatla duzelme sansimiz pek yok gibiydi izmir irenbe de dr.kaan bozkurtla gorustum telefonda takviye ilaclar verdi kullandik hormon testleri istedi gonderdm telefonla oluyor tabi bunlarin hepsi daha yuzyuze hic gorusmedim doktorla izmir disinda oturuyoruz cunku..esimin degerlerini gorunce adet olunca gel dedi.ayin 26 si gibi regl olucam (insallah olmam )gidicez iste...:)
cnm hamilesin işte gözünaydınKızlar Günaydın.bugün transferimin 8 günü.gece hiç uyuyamadım üzüntüden.eltim yine hamileydi.ve herkez yüzüme tuhaf tuhaf bakıyordu.çok üzüldüm.tabi onun adına sevindim.test yaptım.yapmicaktim aslında ama tutamadım kendimi.birde ne görim çift çizgi.biri çok belirgin değil.ne olur bişeyler söyleyin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm opun yaklaşmış hadi bol kaliteli yumoşların olsun kolayca atlat sonra gelsin bebişler"somada hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allahtan Rahmet Ailelerine sabir diliyorum"insallah boyle olaylar bir daha yasanmaz Analarin yurekleri yanmaz evlatlar yetim kalmaz....
ben cumartesi opu oluyorum 17 yumurtam olusmus cok zor ilk denememiz Allah hepimizin yardimcisi olsun.....
bu denemen de kavuşursun inşlh bebeklerine...benimde 5 denemem
2 tanesi transfer oldu diğer 2 tanesi olmadı
şuan da yeni başladıgım drum ankara başkent hastanesi hulusi zeynel eroğlu
benımde rezv az ve embrıyo kalıtem kötü önerilerinizi bekliyorum...
allah hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah
maşallah ne güzel sağlıklı gebelik yaşa inş...merhaba arkadaşlarım ben dondurulmuş embriyo transferinde 8.gün değerim 120 10.gün yani bugün 228,rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bu duyguyu tatmayı..dualarımdasınız..
benimde eşimin değeri 2 milyondu en son bu ayki değeri ilk kez 200.000 bine düştü.. canım en azından sperm var diyerek biraz olsun mutlu oluyorum ben artık.. içinden en iyisini seciyorlar zaten.. doktorun güzel yönlendirmiş inşallah bebişine bu tedavinle kavuşursun..
benimde cumartesi test günüm:))
arkadaşlar tebriklerrr
Allahım kat kat artırsın.. çok güzel haberler getirdiniz..
Canımmm çok şükür allahıma sende hamilesinn
Allahım isteyen herkeze bu duyguyu bu sevinci tatmayı en en kısa zamanda nasip eder inşallahh cnm benim[
hepinize çok teşekkür ediyorum canlarım..rabbim isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah,hepinize tek tek sarılıp ağlamak istiyorum şu an,hepinizin güzel haberlerini bekliyorum..
masallah ben 15 gün boyunca yattım hep hıc lavabo dısında bir sey yapmamışdım:)
bende hulusi hoca ıle basladım cok acıklayıcı cok ılgılı yanlız cok yoğun randevu saatınde gıremıyosun hiç ama hocayı sevdım bana destek haplar verdi...
suan quenzım q10, melatonin , deha,omega 3 kullanıyorum...
bal+arısütü+polen karısımı yapdıırcam şimdi birde bal tarçın çörek otunu duydum incir kürü yapanlar var ...
bılmıyorum bu sefer duzenli yapıcam bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?