2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızçelerim listeye el atmam lazım çok boşladım yoğunluğumdan..
durumunda değişiklik olanlar ve listeye eklenmek isteyenler bu mesajımı alıntı yapıp bilgilendirsinler beni..

geçmiş olsun canım.en güzeli sen biraz ılık bir bardak suya bir tatlı kaşığı bal 1-2 damlada limon sık iç ılık ılık

doktorun mu yasakladi caylari cnm ben ihlamur iciyorum da.

durumunda değişiklik olanlar ve listeye eklenmek isteyenler bu mesajımı alıntı yapıp bilgilendirsinler beni..

Canim musait olunca yaparsin 24 mayis test tarihim benim :)))

geçmiş olsun canım.en güzeli sen biraz ılık bir bardak suya bir tatlı kaşığı bal 1-2 damlada limon sık iç ılık ılık

Onları yapıyorum ama banamısın demiyor, pekmezli ve şekerli suda içiyorum bakalım inşaallah düzelirim, çok teşekkürler canım

doktorun mu yasakladi caylari cnm ben ihlamur iciyorum da.

Evet canım, daha başındayım zararlı olabiliyormuş, sıcak suya bir kaç yaprak nane koyabilirsin dedi, pekmezli ballı sular içiyorum, faranjitimde var,sesim de gitti, inşaallah biran önce düzelirim

cnm bende hastanemi değiştirdim istanbul cerrahi hastanesinde olacak tedavim ve haziran ayında kısmetse
raporumu aldım iğnelerimi eve koydum beklemedeyim dua edin bana da:26:

cnm bende hastanemi değiştirdim istanbul cerrahi hastanesinde olacak tedavim ve haziran ayında kısmetse

tamam canım hemen güncelliyorum hemen yapmazsam kalacak yine
Allah yar ve yardımcın olsun canım evladına bu tedavinde kavuşursun inşallah en az 1 tane olsun en çok kaç tane olsun kısmını ucu açık bırakıyorum

tmm cnm en 1 tane olsun en çok 5 tane olsun kabulum
sağlıkla gelsinlerde evim evletlarımın sesiyle olsun inşlhhh

Kızlar nasılsınız? Umarım güzel haberleriniz vardır .. Rabbim hepinize kolaylıklar versin... Size bol bol dua ediyorum.

Listede 167 kişi var ve aramızda olup eklemediğimiz bir sürü arkadaşımız hariç bazı bilgiler vereyim..
53 kızçem gebe
40 negatif sonuç alan var
geriye kalanların büyük kısmı gebelik oluşan ama sonlananlar ve beklemedekiler..
sonuç olarak büyük oranda gebelik elde etmişiz ama gebelik kaybımızda ciddi oranda tahminen 15 arkadaşımızın gebeliği sonlandı dış gebelik kimyasal gebelik boş gebelik ve bebeğin kalbi durmasıyla..hepsini direk listeye yansıtmasım okuduklarında rahatsız olabilirler diye...bundan sonra hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum canlarım..

Kızlar nasılsınız? Umarım güzel haberleriniz vardır .. Rabbim hepinize kolaylıklar versin... Size bol bol dua ediyorum.

tatlım bilgilerini yaz hemen listemize ekleyeceğim dek gelemiyoruz bir türlü..
yaş, deneme sayısı,merkez,infertilite sebebi..

Canim hayirlisiyla sonucuna ulasirsin inşallah :)

Kaç yaş var aranızda ben tek çocuğum hep yanlizligin acisini duydum sende çok sanslisin maşallah

tatlım bilgilerini yaz hemen listemize ekleyeceğim dek gelemiyoruz bir türlü..
yaş, deneme sayısı,merkez,infertilite sebebi..

Arkadaşlar merhaba
Bir yıl oldu neredeyse 2. denemem negatifle sonuçlanalı ben G.antep teyim 3. yü burada mı yaptıryım ankara ya mı geleyim bilemiyorum fikir verirseniz sevinirim

Kimse yok mu niye kimse bana cevap yazmıyor?

canım aynı yerde 2 başarısız sonuç varsa merkezini değiştirmen iyi olabilir. ben de güneydoğudayım gaziantep i tavsiye etmişti burdaki doktorum başarı oranı yüksek demişti ben Ankara başkent üniv. seçtim bu ay sonunda lucrinle başlıyoruz tedaviye inşallah. ankara düşünüorsan buradaki farklı merkezlerden memnun kalan arkadaşlar var kendine en uygun olanı içine sinen bi merkezi seçebilirsin :) Rabbim bu zorlu yolda yardımcımız olsun

Birincisi Adana başkentte oldu 2. si Bahçecide ulun Beyde oldu.Adana Bahçeciden memnun kalmadım acaba Ankara bahçeci daha iyi midir ? 3. denemeye devlet yardım ediyor mu?

Canlar dr. Hakan özörnek hastadi olan var mi? Nasil bir doktor onumuzdeki ay onunla gorusmeye gitmeyi dusunuyorum. Orada baslamak icin degil sadece fikir almak istiyorum. Ama cokta begenirsem kalirim. Bide ona gostereyim oldu olacak.bu sebeple deneyimlerinize ihtiyacim var.

Adını yeni duyuyorum.Hangi şehir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…