Hanımlar ne olur bana bir yol gösterin. Bademciklerimm doldu çok fena canım yanıyor ama ilaç ve bitki çayları yasak, 2 gündür boğazımın ağrısından sabaha kadar oturuyorum. Bana önerebileceğiniz bişey var mı? Ne yapacağımı şaşırdım.:2:
doktorun mu yasakladi caylari cnm ben ihlamur iciyorum da.Hanımlar ne olur bana bir yol gösterin. Bademciklerimm doldu çok fena canım yanıyor ama ilaç ve bitki çayları yasak, 2 gündür boğazımın ağrısından sabaha kadar oturuyorum. Bana önerebileceğiniz bişey var mı? Ne yapacağımı şaşırdım.:2:
kızçelerim listeye el atmam lazım çok boşladım yoğunluğumdan..
durumunda değişiklik olanlar ve listeye eklenmek isteyenler bu mesajımı alıntı yapıp bilgilendirsinler beni..
Canim musait olunca yaparsin 24 mayis test tarihim benim :)))
geçmiş olsun canım.en güzeli sen biraz ılık bir bardak suya bir tatlı kaşığı bal 1-2 damlada limon sık iç ılık ılık
doktorun mu yasakladi caylari cnm ben ihlamur iciyorum da.
cnm bende hastanemi değiştirdim istanbul cerrahi hastanesinde olacak tedavim ve haziran ayında kısmetsekızçelerim listeye el atmam lazım çok boşladım yoğunluğumdan..
durumunda değişiklik olanlar ve listeye eklenmek isteyenler bu mesajımı alıntı yapıp bilgilendirsinler beni..
cnm bende hastanemi değiştirdim istanbul cerrahi hastanesinde olacak tedavim ve haziran ayında kısmetse
raporumu aldım iğnelerimi eve koydum beklemedeyim dua edin bana da:26:
tmm cnm en 1 tane olsun en çok 5 tane olsun kabulumtamam canım hemen güncelliyorum hemen yapmazsam kalacak yine
Allah yar ve yardımcın olsun canım evladına bu tedavinde kavuşursun inşallah en az 1 tane olsun en çok kaç tane olsun kısmını ucu açık bırakıyorum
Kızlar nasılsınız? Umarım güzel haberleriniz vardır .. Rabbim hepinize kolaylıklar versin... Size bol bol dua ediyorum.
cnm bende hastanemi değiştirdim istanbul cerrahi hastanesinde olacak tedavim ve haziran ayında kısmetse
raporumu aldım iğnelerimi eve koydum beklemedeyim dua edin bana da:26:
Ne mutlu sana cnm bi oğlun var yakında allah kısmet ederse bi kızın daha olacak maşallahhhh sizeee
kızın çok şanslı olacak çünkü bi abisi var ben allaha ne kadar şükretsem azdır iyiki bi abim var çook şanslıyım çok
tatlım bilgilerini yaz hemen listemize ekleyeceğim dek gelemiyoruz bir türlü..
yaş, deneme sayısı,merkez,infertilite sebebi..
Kimse yok mu niye kimse bana cevap yazmıyor?
canım aynı yerde 2 başarısız sonuç varsa merkezini değiştirmen iyi olabilir. ben de güneydoğudayım gaziantep i tavsiye etmişti burdaki doktorum başarı oranı yüksek demişti ben Ankara başkent üniv. seçtim bu ay sonunda lucrinle başlıyoruz tedaviye inşallah. ankara düşünüorsan buradaki farklı merkezlerden memnun kalan arkadaşlar var kendine en uygun olanı içine sinen bi merkezi seçebilirsin :) Rabbim bu zorlu yolda yardımcımız olsun
Canlar dr. Hakan özörnek hastadi olan var mi? Nasil bir doktor onumuzdeki ay onunla gorusmeye gitmeyi dusunuyorum. Orada baslamak icin degil sadece fikir almak istiyorum. Ama cokta begenirsem kalirim. Bide ona gostereyim oldu olacak.bu sebeple deneyimlerinize ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?