Listede 167 kişi var ve aramızda olup eklemediğimiz bir sürü arkadaşımız hariç bazı bilgiler vereyim..
53 kızçem gebe
40 negatif sonuç alan var
geriye kalanların büyük kısmı gebelik oluşan ama sonlananlar ve beklemedekiler..
sonuç olarak büyük oranda gebelik elde etmişiz ama gebelik kaybımızda ciddi oranda tahminen 15 arkadaşımızın gebeliği sonlandı dış gebelik kimyasal gebelik boş gebelik ve bebeğin kalbi durmasıyla..hepsini direk listeye yansıtmasım okuduklarında rahatsız olabilirler diye...bundan sonra hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum canlarım..
tatlım bilgilerini yaz hemen listemize ekleyeceğim dek gelemiyoruz bir türlü..
yaş, deneme sayısı,merkez,infertilite sebebi..
yaşım 31
ilk denememdi = dış gebelik
medicana ankara
aciklanamayan infertilite...
inzivaya cekildim, çok ozledim hepinizi :))
canım tekrar hoşgeldin tüpün alınmadan atlatmana sevindim canım :)
bir sonrakinde rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah :)
Birincisi Adana başkentte oldu 2. si Bahçecide ulun Beyde oldu.Adana Bahçeciden memnun kalmadım acaba Ankara bahçeci daha iyi midir ? 3. denemeye devlet yardım ediyor mu?
beni de aranıza alın bende 1 hafta sonra denemeye başlıcam tüp bebek için mersindeyim yaşım 30 ilk denemede tutması için dua edin lütfen
:)) amin canimm hepimize insallahhh
sen naptin?
beni de aranıza alın bende 1 hafta sonra denemeye başlıcam tüp bebek için mersindeyim yaşım 30 ilk denemede tutması için dua edin lütfen
bugün adet oldum canım yarın dra gideceğim kontroller hormon testi falan yapılacak en son öyle konuşmuştuk drumla :)
kısmetse haziran adetimde başlayacağız inşallah yarınki sonuçlara göre bakalım :)
rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın :)
benim aşılamada dış gebelik olmuştu erken farketti allahtan drum iğne ile halledilmişti :)
kuzenimde de olmuştu malesef onun tüp gittisanslıyız allahtan :)
ben de mersinliyim canım ama es durumundan eskişehirdeyim :)
rabbim kolaylık versin canım hemencecik kuzuna kavuştursun :)
:)) insallah tutar, emeklerine deger canim.. sorun ne sizde
Yeni tedavi yeni umutlar ve endişeler..
Heyecanlı olunmaz mı hiç..
Allah evladına giden yolunu açık etsin inşallah..
evet canim cok sukur :)
ilk ignede dusmedi benimki, 2.dozu yapti dr, sükur dustu..
ben d adet olmayi bekliorum, 39.gunum.. bundan sonraki adetle baslicam ben de insallah, yani haziran adetiyle :)
aminnnnn allahım kimseyi aratmasın evlat özlemi vermesin
Listede 167 kişi var ve aramızda olup eklemediğimiz bir sürü arkadaşımız hariç bazı bilgiler vereyim..
53 kızçem gebe
geriye kalanların büyük kısmı gebelik oluşan ama sonlananlar ve beklemedekiler..
sonuç olarak büyük oranda gebelik elde etmişiz ama gebelik kaybımızda ciddi oranda tahminen 15 arkadaşımızın gebeliği sonlandı dış gebelik kimyasal gebelik boş gebelik ve bebeğin kalbi durmasıyla..hepsini direk listeye yansıtmasım okuduklarında rahatsız olabilirler diye...bundan sonra hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum canlarım..
53 kızçem gebe
Kızlar kan tahlil sonucumu aldım 130.1
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaşlarım ben dondurulmuş embriyo transferinde 8.gün değerim 120 10.gün yani bugün 228,rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bu duyguyu tatmayı..dualarımdasınız..
kızlar merhabalar..
ayın altısında negatif sonucu almıştım ve 11 inde regl oldum ama çokkk ağrılı oldu sabaha kadar uyutmadı o derece..ilk gün parça parça kanamam oldu sonra biraz normale döner gibi oldu ertesi günlerde siyaha döndü bu şekilde çok az az geldi toplamda 2 tane ped kullanmamışımdır diğer günlerde tedbir amaçlı günlük ped kullandım o kadar..hiç normal adet kanaması gibi değildi tabiri caizse sökülmedi sankii..ne yapsam bilemedim geçen cuma doktorla görüştüğümde bi hafta bekle adet olmazsan duphaston kullan demişti haliyle kanama olunca kullanmadım dün ve özellikle bugün hiç gelmedi,normal seyrinde altı gün sürerdi..napsam bilemedim bi sonraki adette normale dönermi bekleyeyim mi yoksa doktoru arayıp bilgi alayımmı?tekrar ilaç kullanmak istemiyorum açıkcası doktoru da o yuzden aramadım.tüp bebek denemesi sonrası böyle bi durum yaşayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?