2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

:)) 1. deneme - 15 mart transfer, dış gebelik, sağ tupume yerlesmis yaramaz :) 3 cm fln olmus..
tupum alinmadan atlattim çok şükür..
suan beklemedeyim, kürtajdan sonra adet goremedim hala.. bugun 38. gunum..
Rabbim yardimcimiz olsun..

tatlım bilgilerini yaz hemen listemize ekleyeceğim dek gelemiyoruz bir türlü..
yaş, deneme sayısı,merkez,infertilite sebebi..

yaşım 31
ilk denememdi = dış gebelik
medicana ankara
aciklanamayan infertilite...

inzivaya cekildim, çok ozledim hepinizi :))

yaşım 31
ilk denememdi = dış gebelik
medicana ankara
aciklanamayan infertilite...

inzivaya cekildim, çok ozledim hepinizi :))

canım tekrar hoşgeldin tüpün alınmadan atlatmana sevindim canım :)
bir sonrakinde rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah :)

beni de aranıza alın bende 1 hafta sonra denemeye başlıcam tüp bebek için mersindeyim yaşım 30 ilk denemede tutması için dua edin lütfen

Birincisi Adana başkentte oldu 2. si Bahçecide ulun Beyde oldu.Adana Bahçeciden memnun kalmadım acaba Ankara bahçeci daha iyi midir ? 3. denemeye devlet yardım ediyor mu?

canım inşallah 3. denemende kuzuna kavuşursun inşallah :)
ankaradan egunal isimli arkadaş var ona yaz direk sana girince hemen cevap yazar :)
kendisi topiğin yöneticisi ve en bilgili kişisidir :)

beni de aranıza alın bende 1 hafta sonra denemeye başlıcam tüp bebek için mersindeyim yaşım 30 ilk denemede tutması için dua edin lütfen

:)) insallah tutar, emeklerine deger canim.. sorun ne sizde

:)) amin canimm hepimize insallahhh
sen naptin?

bugün adet oldum canım yarın dra gideceğim kontroller hormon testi falan yapılacak en son öyle konuşmuştuk drumla :)
kısmetse haziran adetimde başlayacağız inşallah yarınki sonuçlara göre bakalım :)
rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın :)
benim aşılamada dış gebelik olmuştu erken farketti allahtan drum iğne ile halledilmişti :)
kuzenimde de olmuştu malesef onun tüp gitti sanslıyız allahtan :)

ben de mersinliyim canım ama es durumundan eskişehirdeyim :)
rabbim kolaylık versin canım hemencecik kuzuna kavuştursun :)

evet canim cok sukur :)
ilk ignede dusmedi benimki, 2.dozu yapti dr, sükur dustu..
ben d adet olmayi bekliorum, 39.gunum.. bundan sonraki adetle baslicam ben de insallah, yani haziran adetiyle :)

evet canim cok sukur :)
ilk ignede dusmedi benimki, 2.dozu yapti dr, sükur dustu..
ben d adet olmayi bekliorum, 39.gunum.. bundan sonraki adetle baslicam ben de insallah, yani haziran adetiyle :)

ayyyy ne güzel birlikte gün sayarız belki de :)

tatlım ben adet oldum bugün :) yarın drdayım tahliller falan :)
bana haziranda yapacak ve 5. deneme esk acıbadem sıfırdan bebiş yazar mısın?
ama yine de bu ayda umutluyum tüpten önce son kez yine kendimiz deneyeceğiz :) ya tutarsa :)

kızlar merhabalar..
ayın altısında negatif sonucu almıştım ve 11 inde regl oldum ama çokkk ağrılı oldu sabaha kadar uyutmadı o derece..ilk gün parça parça kanamam oldu sonra biraz normale döner gibi oldu ertesi günlerde siyaha döndü bu şekilde çok az az geldi toplamda 2 tane ped kullanmamışımdır diğer günlerde tedbir amaçlı günlük ped kullandım o kadar..hiç normal adet kanaması gibi değildi tabiri caizse sökülmedi sankii..ne yapsam bilemedim geçen cuma doktorla görüştüğümde bi hafta bekle adet olmazsan duphaston kullan demişti haliyle kanama olunca kullanmadım dün ve özellikle bugün hiç gelmedi,normal seyrinde altı gün sürerdi..napsam bilemedim bi sonraki adette normale dönermi bekleyeyim mi yoksa doktoru arayıp bilgi alayımmı?tekrar ilaç kullanmak istemiyorum açıkcası doktoru da o yuzden aramadım.tüp bebek denemesi sonrası böyle bi durum yaşayan varmı?

canım çok sey istiyorum biliyorum ama acaba benim yerimi tabloda iki hamilenin arasına taşıyabilir misin? totem yapacağım ? ne oluuuuuuuuuuur!

Son düzenleme:
Kızlar kan tahlil sonucumu aldım 130.1

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlarım ben dondurulmuş embriyo transferinde 8.gün değerim 120 10.gün yani bugün 228,rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bu duyguyu tatmayı..dualarımdasınız..

tebrik ederimmm hanımlarr rabbim kucağınıza almayı nasip etsinn inşallahh..güzel rahat bir hamilelik geçimeniz dileğiyle..darısı benim ve bekleyen dileyen bütün arkadaşlarımın başına olsun:)

canım benim geçen ayki tüp bebek tedavimden sonrada tam olmadı gibi kısa sürdü ve sökülmedi gibi bu ayda bugün oldum öğlen iyi gibiydi şimdi azaldı gibi yarın dra soracağım eğer aynı sekilde devam ederse :)
hep yoğun mu olurdu adetlerin böyle olduğu olmaz mıydı?
benim arada gariplesir
sen istersen druna sor aklında kalmasın :) bir muayene etsin istersen rahmine bakar sökülüp sökülmediğini söyler canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…