- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
canım benim geçen ayki tüp bebek tedavimden sonrada tam olmadı gibi kısa sürdü ve sökülmedi gibi bu ayda bugün oldum öğlen iyi gibiydi şimdi azaldı gibi yarın dra soracağım eğer aynı sekilde devam ederse :)
hep yoğun mu olurdu adetlerin böyle olduğu olmaz mıydı?
benim arada gariplesir
sen istersen druna sor aklında kalmasın :) bir muayene etsin istersen rahmine bakar sökülüp sökülmediğini söyler canım :)
kızlar merhabalar..
ayın altısında negatif sonucu almıştım ve 11 inde regl oldum ama çokkk ağrılı oldu sabaha kadar uyutmadı o derece..ilk gün parça parça kanamam oldu sonra biraz normale döner gibi oldu ertesi günlerde siyaha döndü bu şekilde çok az az geldi toplamda 2 tane ped kullanmamışımdır diğer günlerde tedbir amaçlı günlük ped kullandım o kadar..hiç normal adet kanaması gibi değildi tabiri caizse sökülmedi sankii..ne yapsam bilemedim geçen cuma doktorla görüştüğümde bi hafta bekle adet olmazsan duphaston kullan demişti haliyle kanama olunca kullanmadım dün ve özellikle bugün hiç gelmedi,normal seyrinde altı gün sürerdi..napsam bilemedim bi sonraki adette normale dönermi bekleyeyim mi yoksa doktoru arayıp bilgi alayımmı?tekrar ilaç kullanmak istemiyorum açıkcası doktoru da o yuzden aramadım.tüp bebek denemesi sonrası böyle bi durum yaşayan varmı?
dört gözle cvp vermeni bekliyordum özelden mesaj atmak istedim ama dipnot:mesaj kutun dolmuş
ya olmazdi hiç ilk gün normal diğer iki gün yogun 4. gün az 5.gün hiç gelmezdi 6. günde biterdi.sadece aşılamadan sonra sökülmesi 3 günü bulmuştu ama sanki bu kadar az değildi o zamanda..ya yinemi doktora gidicez yine mi muayeneariim bari yarın bakiim ne dicek olmadı pazartesi falan giderim,kendimii taaa eylüle kadar muayene yok fikrine çok kaptırmıştım bari haftasonu psikolojik olarak hazırlaniim çok teşekkür ederim canımm cvbın için..seninde yeni tedavi sürecin başlamak üzere sanırımgerçi yarına göre belli olacakmış..hayırlı bi tedavi sürecin olsun bu sefer bebişini kucağına alır gülee gülee büyütürsün inşallahh..rabbim yardımcın olsunn hep güzel haberlerle gel canım[/QUOTE
Bir yerde okumuştum da adeti uzun olanlarda rezerv azlığı oluyormud,sizin sorun rezerv azlığı mi güzelim
Kaç yaş var aranızda ben tek çocuğum hep yanlizligin acisini duydum sende çok sanslisin maşallah
dört gözle cvp vermeni bekliyordum özelden mesaj atmak istedim ama dipnot:mesaj kutun dolmuş
ya olmazdi hiç ilk gün normal diğer iki gün yogun 4. gün az 5.gün hiç gelmezdi 6. günde biterdi.sadece aşılamadan sonra sökülmesi 3 günü bulmuştu ama sanki bu kadar az değildi o zamanda..ya yinemi doktora gidicez yine mi muayeneariim bari yarın bakiim ne dicek olmadı pazartesi falan giderim,kendimii taaa eylüle kadar muayene yok fikrine çok kaptırmıştım bari haftasonu psikolojik olarak hazırlaniim çok teşekkür ederim canımm cvbın için..seninde yeni tedavi sürecin başlamak üzere sanırımgerçi yarına göre belli olacakmış..hayırlı bi tedavi sürecin olsun bu sefer bebişini kucağına alır gülee gülee büyütürsün inşallahh..rabbim yardımcın olsunn hep güzel haberlerle gel canım
bugün adet oldum canım yarın dra gideceğim kontroller hormon testi falan yapılacak en son öyle konuşmuştuk drumla :)
kısmetse haziran adetimde başlayacağız inşallah yarınki sonuçlara göre bakalım :)
rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın :)
benim aşılamada dış gebelik olmuştu erken farketti allahtan drum iğne ile halledilmişti :)
kuzenimde de olmuştu malesef onun tüp gittisanslıyız allahtan :)
Birincisi Adana başkentte oldu 2. si Bahçecide ulun Beyde oldu.Adana Bahçeciden memnun kalmadım acaba Ankara bahçeci daha iyi midir ? 3. denemeye devlet yardım ediyor mu?
İnşallah sonuçların tertemiz çıkarda biran önce tedaviye başlarsın cnm benimmm
inşallah bakalım :) tedavi zamanı gelince daha mutlu oluyorum hem drumu göreceğim diye hemde umutlanıyorum yeniden :) canım dua eder misin? :)
senin bebiş nasıl? keseyi görmüşsün takip ettiğim kadarıyla :) pıt pıt ne zaman? :)
Rabbim bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine gönüllerimizdeki isteklerimizi hayirlisiyla en kisa zamanda kabul eylsin inş.
Somada ölen kardeslerimize gani gani rahmet eyleyip yakinlarinada sabir ve dayanma gücü versin inş.
inşallah bakalım :) tedavi zamanı gelince daha mutlu oluyorum hem drumu göreceğim diye hemde umutlanıyorum yeniden :) canım dua eder misin? :)
senin bebiş nasıl? keseyi görmüşsün takip ettiğim kadarıyla :) pıt pıt ne zaman? :)
Hiç aklımdan çıkmıyorsunuzki cnm çoook istiyorum sizlerin hamile kalmasını
Hep böyle mutlu olursun inşallahh cnm tedavi boyunca güzel haberler alırsın inşallah cnm
Allah kısmet ederse haftaya cuma kalp atışları için gidicem
amin canım:) Allahım ailelerine ferahlık versin yardım etsin
Gunaydin canim.yeni tedavin sana hayirlisiyla evladini yada evlatlarini nasip eder.
Hiç aklımdan çıkmıyorsunuzki cnm çoook istiyorum sizlerin hamile kalmasını
Hep böyle mutlu olursun inşallahh cnm tedavi boyunca güzel haberler alırsın inşallah cnm
Allah kısmet ederse haftaya cuma kalp atışları için gidicem
amin canım :)hepimize inşallah :) rabbim hepimizin kucaklarını doldursun :) tedavi gelecek ay ama umudu şimdiden başladı :)
sen ne asamadasın canım :)
Canim benim transferimin 7. Günü beklemedeyim bakalim.insaallah hayirlisiyla bebisim yada bebişlerim benimledir.
tamam canım hemen güncelliyorum hemen yapmazsam kalacak yine
Allah yar ve yardımcın olsun canım evladına bu tedavinde kavuşursun inşallah en az 1 tane olsun en çok kaç tane olsun kısmını ucu açık bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?