Sen nasilsin canim heyecan doruktadir herhalde.insaallah hayirlisiyla kalp atisini duyup rahatlarsin.
Yatmak iyi degil haberin olsun :)) hemsirem dediki bol bol dinlen.sana keyif verecek isler yap.yorma kendini yeter.bnde egleniyorum hava süper ankarada yatindan itibaren yorulmadan gezcem :))) hastanede sira beklemek ölüm gibi ya hehe:)) sonumuz güzel olur inşallah
ayyyyyy hadi inşallahtatlım test ne zaman?
Çok şükür cnm iyi diyelim iyi olsun aslında biraz şaşkınım allahın izniyle bi kalp atışlarını duysam kendimi hamile gibi hissedicem
sen nasılsın cnm bugün 7. Gün dimi :44:
bende yeni başlayacağım başkent hastanesi hulusi zeynel eroğlu 5.denemem 2 transfer oldu diğer 2 si olmadı inşallah bu sefer olur ...rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah...
Çok şükür cnm iyi diyelim iyi olsun aslında biraz şaşkınım allahın izniyle bi kalp atışlarını duysam kendimi hamile gibi hissedicem
Insaallah canim. 21 mayis carsamba test tarihim.heyecanim doruga cikmak üzere.
bende yeni başlayacağım başkent hastanesi hulusi zeynel eroğlu 5.denemem 2 transfer oldu diğer 2 si olmadı inşallah bu sefer olur ...rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah...
Bugun transferimin dorduncu gunu. Dondurulmus ucuncu gun embriyosu transfer edildi. Hic belirtim yok. Norm
al mi. Hicbisey hissetmiyorum
canım dünyada duyduğum en güzel iki sesten biri bebişin kalp sesi diğeri ise ilk doğduğundaki sesi bu iki sesi unutamam :) rabbim sağlıkla duymayı nasip etsin :)
Bugun transferimin dorduncu gunu. Dondurulmus ucuncu gun embriyosu transfer edildi. Hic belirtim yok. Norm
al mi. Hicbisey hissetmiyorum
Ben normalde çok duygusal biriyim herşeye ağlarım kalp atışını duyuca kesin ağlarım
Allahım herkeze nasip eder inşallahhhhh tatlı güzel sağlıklı bebişler
Insaallah canim. 21 mayis carsamba test tarihim.heyecanim doruga cikmak üzere.
canım ilk seferde kalbi dinletmedi sadece göstermişti bebeği rahatsız etmeyelim demişti sonraki gittiğimizde kısacık süre dinletmişti dünyaya bedeldi bende ağlamıştım hatta eşim kendini zor tuttu gözleri dolmuştu :)
canım her dakikasının kıymetini bil :) ben çok sevmiştim ama daha çok sevseydim diyorum :) hele hareketleri süperdi onu daha çok hissediyorsun :) allahım hepsini sağlıkla hissettirsin :)
cnm benimde 20 mayıs test tarihimmm
Günaydın canlar.
Hayırlı cumalar. :))
Ahh kuzum benim çok acılar çektin allahım birdaha böyle kötü bi olay yaşatmaz inşallahhh:85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?