2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım belirtilere takılma :) tuttuğunda da tutmadığında da ben belirtileri yaşadım yanıltıcı olabiliyor :) tatlım dua et inşallah zamanı gelmiştir de bebişin tutmuştur :)
İnsallah tutmustur cnm yaaaa

Kuzum banada dondurulmuş embriyo transfer yapmışlardı inan bende de hiç belirti yoktu çok şükür şuan hamileyim bende genelde belirti olur diye biliyordım ama kişiye göre değişiyormuş :26:
Cok tesekkur ederim arkadaslar biraz olsun rahatliyorum burda...sanki hic transfer olmamis gibiyim

İnsallah tutmustur cnm yaaaa

Cok tesekkur ederim arkadaslar biraz olsun rahatliyorum burda...sanki hic transfer olmamis gibiyim

Aynen bende senin gibi düşüyordum ama hiç bi zaman negatif düşünmedim sadece 7.gün kötü olmuştum herkezle kavga edesim vardı hemen dışarı çıktım hava aldım eve geldim kek çırptım geçti

Senin kacinci gun embriyosuydu kacinci gunde sonucu ogrenmistin. Simdi var mi belirtiler

süper bi haber bu canım evladına kavuşmana az kaldı inşallah..

negatif sonrası adetlerde tuhaflık olabiliyor canım benim son tedavimde 3 adetim bir tuhaf oldu günleri bile şaştı sonra düzene girdi..

canım çok sey istiyorum biliyorum ama acaba benim yerimi tabloda iki hamilenin arasına taşıyabilir misin? totem yapacağım ? ne oluuuuuuuuuuur!

tamam canım sana 2 gebe arasında yer açarım
totemin tutarsa bende gebelerimizin topiğindeki listeye gider eklerim kendimi

bende yeni başlayacağım başkent hastanesi hulusi zeynel eroğlu 5.denemem 2 transfer oldu diğer 2 si olmadı inşallah bu sefer olur ...rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah...

hulusi doktoruma gidiyorsun demek 2 tedavimi orada yaptırdım ben..
test tarihin ne zaman..bir de yaş,deneme sayısı ve infertilite sebebini yaz bana listemize ekleyim canım..

Bugun transferimin dorduncu gunu. Dondurulmus ucuncu gun embriyosu transfer edildi. Hic belirtim yok. Norm
al mi. Hicbisey hissetmiyorum

çok belirti yaşayıp negatif alanlarda oluyor aynı şekilde hiç belirtisiz pozitif sonucu alanlarda var bu durumda belirtin yok diye gebe değilsin sonucunu çıkarırsak yanılırız..lütfen bunu düşünüp üzme kendini...

Haklisin cnm. Kendimi fazla dinliyorum sanirim.. Biraz baska seylerle ugrasmam lazim

evettttttt az kaldı inşallah :) çok sağol canım Allahım sana senin gibi bir kız versin sağlıkla :) hergün tekrarlayacağım bu duayı :)

Senin kacinci gun embriyosuydu kacinci gunde sonucu ogrenmistin. Simdi var mi belirtiler

Kuzum benim embriyo ne 4 nede 5 doktorum ikisinin ortası demişti:26:
Ben 8.gün idrar testi yaptım çif çizgiyi gördüm ama ikincisi çok silikti 10.gün kan testi yaptırdım 116 çıkmıştı
şimdi bile tam belirti yok sadece arada ağrı girip çıkıyor

Haklisin cnm. Kendimi fazla dinliyorum sanirim.. Biraz baska seylerle ugrasmam lazim

Test günü beklemek zor cidden kendini incelemeden yapamıyorsun ama incelemek sadece moral bozar can sıkar..
şu an ciddi belirtilerin bile olsa gebesin diyemeyiz kullandığımız ilaçların bazıları gebelik belirtisine benzer yan etkiler yaşatabiliyor..Çık dışarı dolaş yemek ye arkadaşlarınla zaman geçir canım...Bundan sonrası Rabbimin takdiri..

evettttttt az kaldı inşallah :) çok sağol canım Allahım sana senin gibi bir kız versin sağlıkla :) hergün tekrarlayacağım bu duayı :)

Amin canım Allahrazı olsun hergün duanda olmak ne güzel çok mutlu ettin beni
Rabbim o güzel gönlüne göre versin

Saglicakla bebegini kucagina al insallahhhhh cnm. Cok sagol cok rahatlatti beni. Sen jel kullaniyor muydun. Benim jel geri gelirken kahverengi lekeler geliyo bazen icinde

Bende ortalarına doğru çok sinirliydim ama kendimi hemen sakinleştirmiştim
belirti hiiiç yoktu be cnm hatta arada kendi kendime diyordum kasıklarım ağrısa belim ağrısa diye
Sende varmı belirti :26:

cnm bende adet ağrısına benzer bi ağrı var be dün yaşadığım kasıklarıma ara ara batma gögüsleirm acıyo birde bunlar birde kaç gündür beyaaz akıntı vardı bgunaçık kahve rengi hep korkuyorum adet oldum sanıyorummm cnmm

Kizlar transfer gününü saymazsak 3. Günüm bugün gece ve sabah kasiklarima adet sancisi girdi

Saglicakla bebegini kucagina al insallahhhhh cnm. Cok sagol cok rahatlatti beni. Sen jel kullaniyor muydun. Benim jel geri gelirken kahverengi lekeler geliyo bazen icinde

Cnm ben günde 2 defa sabah akşam jel kullanıyordum pozitif sonucu aldıktan sonra kahve rengi birde arada kan gelmeye başladı
doktorım progestan iğneye geç dedi şimdi iğne kullanıyorum
benim normalde pıhtı sorunum var kan sulamdırıcı iğne ve aspirin içiyordum ikisi herhalde ağır geldi lekelenme yaptı o yüzden iğneyi uygun gördü doktor:26: Gerçi en son gittiğimde jele geçe bilirsin dedi ama ben korkuyorum

bu dönemde adet olman mümkün değil adet sancılarıda iyidir üzülme

Digerinde gazla ugrastim bu sefer gazi hallettim agri basladi.hatta su an bile var.kahvalti yapip cikcam.egunal kendimi yormadan artik gezemezmiyim ya hava süper mangala gtcez annemle.gidebilirim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…