cnm benimde 20 mayıs test tarihimmm
günaydın canım :)Günaydın canlar.
Hayırlı cumalar. :))
İnsallah tutmustur cnm yaaaacanım belirtilere takılma :) tuttuğunda da tutmadığında da ben belirtileri yaşadım yanıltıcı olabiliyor :) tatlım dua et inşallah zamanı gelmiştir de bebişin tutmuştur :)
Cok tesekkur ederim arkadaslar biraz olsun rahatliyorum burda...sanki hic transfer olmamis gibiyimKuzum banada dondurulmuş embriyo transfer yapmışlardı inan bende de hiç belirti yoktu çok şükür şuan hamileyim bende genelde belirti olur diye biliyordım ama kişiye göre değişiyormuş :26:
İnsallah tutmustur cnm yaaaa
Cok tesekkur ederim arkadaslar biraz olsun rahatliyorum burda...sanki hic transfer olmamis gibiyim
amin canım hersey de vardır bir hayır Allahım bu dünyada da meleğimi nasip eder inşallah :) olmazsa da zaten bir meleğim var :)
Aynen bende senin gibi düşüyordum ama hiç bi zaman negatif düşünmedim sadece 7.gün kötü olmuştum herkezle kavga edesim vardı hemen dışarı çıktım hava aldım eve geldim kek çırptım geçti
tatlım ben adet oldum bugün :) yarın drdayım tahliller falan :)
bana haziranda yapacak ve 5. deneme esk acıbadem sıfırdan bebiş yazar mısın?
ama yine de bu ayda umutluyum tüpten önce son kez yine kendimiz deneyeceğiz :) ya tutarsa :)
kızlar merhabalar..
ayın altısında negatif sonucu almıştım ve 11 inde regl oldum ama çokkk ağrılı oldu sabaha kadar uyutmadı o derece..ilk gün parça parça kanamam oldu sonra biraz normale döner gibi oldu ertesi günlerde siyaha döndü bu şekilde çok az az geldi toplamda 2 tane ped kullanmamışımdır diğer günlerde tedbir amaçlı günlük ped kullandım o kadar..hiç normal adet kanaması gibi değildi tabiri caizse sökülmedi sankii..ne yapsam bilemedim geçen cuma doktorla görüştüğümde bi hafta bekle adet olmazsan duphaston kullan demişti haliyle kanama olunca kullanmadım dün ve özellikle bugün hiç gelmedi,normal seyrinde altı gün sürerdi..napsam bilemedim bi sonraki adette normale dönermi bekleyeyim mi yoksa doktoru arayıp bilgi alayımmı?tekrar ilaç kullanmak istemiyorum açıkcası doktoru da o yuzden aramadım.tüp bebek denemesi sonrası böyle bi durum yaşayan varmı?
canım çok sey istiyorum biliyorum ama acaba benim yerimi tabloda iki hamilenin arasına taşıyabilir misin? totem yapacağım ? ne oluuuuuuuuuuur!
bende yeni başlayacağım başkent hastanesi hulusi zeynel eroğlu 5.denemem 2 transfer oldu diğer 2 si olmadı inşallah bu sefer olur ...rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah...
Bugun transferimin dorduncu gunu. Dondurulmus ucuncu gun embriyosu transfer edildi. Hic belirtim yok. Norm
al mi. Hicbisey hissetmiyorum
süper bi haber bu canım evladına kavuşmana az kaldı inşallah..
negatif sonrası adetlerde tuhaflık olabiliyor canım benim son tedavimde 3 adetim bir tuhaf oldu günleri bile şaştı sonra düzene girdi..
tamam canım sana 2 gebe arasında yer açarım
totemin tutarsa bende gebelerimizin topiğindeki listeye gider eklerim kendimi
hulusi doktoruma gidiyorsun demek 2 tedavimi orada yaptırdım ben..
test tarihin ne zaman..bir de yaş,deneme sayısı ve infertilite sebebini yaz bana listemize ekleyim canım..
çok belirti yaşayıp negatif alanlarda oluyor aynı şekilde hiç belirtisiz pozitif sonucu alanlarda var bu durumda belirtin yok diye gebe değilsin sonucunu çıkarırsak yanılırız..lütfen bunu düşünüp üzme kendini...
süper bi haber bu canım evladına kavuşmana az kaldı inşallah..
negatif sonrası adetlerde tuhaflık olabiliyor canım benim son tedavimde 3 adetim bir tuhaf oldu günleri bile şaştı sonra düzene girdi..
tamam canım sana 2 gebe arasında yer açarım
totemin tutarsa bende gebelerimizin topiğindeki listeye gider eklerim kendimi
hulusi doktoruma gidiyorsun demek 2 tedavimi orada yaptırdım ben..
test tarihin ne zaman..bir de yaş,deneme sayısı ve infertilite sebebini yaz bana listemize ekleyim canım..
çok belirti yaşayıp negatif alanlarda oluyor aynı şekilde hiç belirtisiz pozitif sonucu alanlarda var bu durumda belirtin yok diye gebe değilsin sonucunu çıkarırsak yanılırız..lütfen bunu düşünüp üzme kendini...
Senin kacinci gun embriyosuydu kacinci gunde sonucu ogrenmistin. Simdi var mi belirtiler
Çok doğru kuzum meleğin seni cenette bekliyor annesi
Haklisin cnm. Kendimi fazla dinliyorum sanirim.. Biraz baska seylerle ugrasmam lazim
evettttttt az kaldı inşallah :) çok sağol canım Allahım sana senin gibi bir kız versin sağlıkla :) hergün tekrarlayacağım bu duayı :)
belirtiler ne gibi olu benim de8. günüm çok sinirliyim bugun ya
Kuzum benim embriyo ne 4 nede 5 doktorum ikisinin ortası demişti:26:
Ben 8.gün idrar testi yaptım çif çizgiyi gördüm ama ikincisi çok silikti 10.gün kan testi yaptırdım 116 çıkmıştı
şimdi bile tam belirti yok sadece arada ağrı girip çıkıyor
Bende ortalarına doğru çok sinirliydim ama kendimi hemen sakinleştirmiştim
belirti hiiiç yoktu be cnm hatta arada kendi kendime diyordum kasıklarım ağrısa belim ağrısa diye
Sende varmı belirti :26:
Kizlar transfer gününü saymazsak 3. Günüm bugün gece ve sabah kasiklarima adet sancisi girdi
Saglicakla bebegini kucagina al insallahhhhh cnm. Cok sagol cok rahatlatti beni. Sen jel kullaniyor muydun. Benim jel geri gelirken kahverengi lekeler geliyo bazen icinde
bu dönemde adet olman mümkün değil adet sancılarıda iyidir üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?