2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Digerinde gazla ugrastim bu sefer gazi hallettim agri basladi.hatta su an bile var.kahvalti yapip cikcam.egunal kendimi yormadan artik gezemezmiyim ya hava süper mangala gtcez annemle.gidebilirim dimi

evet canım hava şahane çık gez nelerden mutlu olup keyif alacaksan onları yap lütfen..

Kiz eskiyi unut bu sefer hersey güzel olacak inanıyorum

oyy yerim bebelerini senin ya inşallah sımsıkı tutuncaklar annelerine. yok canm çok şükür iyiyiz biz soma da maden faciası oldu ya onu diyodum canm o yuzden canm sıkkın

ilaçlara rağmen erken kanaması gelenler oldu ama 3.günde gelene hiç rastlamadım en erken 8 .gününde adetin başladığını gördüm..

Ben de erkenini gormedim benim de gecen sefer dokuzuncu gunde pembe akinti olmustu ve tutmadi uma bu sefer erken gelmez. Belki de hu srbepten tedirgin oluyorum cok

cnm aynı sancılar bende de oluyor her an korkuyorum transferin 2 günü başladı şuan 8 .günüm hala devam yani

Benimde moralim bozuldu ama daha basindayim keyfini cikarcam üzülmicem valla.ilk tüp bebekte ruyamda kizim oluyordu adini erva koyuyorduk dun gecede ruya gordum oglum oluyor adi eren..allahim olursa isimleri bile hazir ya

kızlarrr selam olsun hepinizeee....transferı olup bekleyenlere hayırlı sonuclar ;bol hcg ler,,,hamile olanlara bebişlerini kucaklarına almayı ve tedavı sürecınde olup anneliği bekleyen tüm herkese bu cuma günü yüzü suyu hürmetine Rabbim gönlündekını versınkızlar size bişe sorcam..pazartesı ben histeroskopi oldum lekelenmem hala devam edıyor..deneyımlı arkadaslarım lekenlem ne zaman biter acaba:44::44::44:

ilaçlara rağmen erken kanaması gelenler oldu ama 3.günde gelene hiç rastlamadım en erken 8 .gününde adetin başladığını gördüm..

benim 8. günüm trasferin adet agrıları gibi kramplarım var kasıt batma ve akıntı hayırlısıı inş tüm isteyenelre nasip etsin allahımm

canım benim sımsıkı tutunsunlar kuzuların...
aklım ve dualarım seninle..
12 günlük bekleyişin sonunda hamileyim diye yazacaksın buna inanıyorum...

İnşallah canım benim inşallah

YA RABBİ YÜREĞİ YANMIŞ GÖZYAŞLARI İÇİNE AKMIŞ ÜMİTLERİ ZORDA OLAN TÜM KARDEŞLERİMİZE ÜMİT SABIR VE FERAHLIK VER hayırlı cumalar COLOR="#FF0000"][/COLOR]

kızlar merhaba ;
korkularınız cok normal hepimiz bu yollardan geçtik..benım ılk transferım de son günlerde lekelenmeler olmuştu maalesef kimyasal gebelik oldu..ikinci de de hiç leke falan olmadı yine negatif oldu..
yanı demem o ki zor ama içinizi ferah tutun..rabbım hakkınızda hayırlısını versin

transferın hayırlı olsun canım..
rabbım sonunda yüzünü güldürsün ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…