cnm bende adet ağrısına benzer bi ağrı var be dün yaşadığım kasıklarıma ara ara batma gögüsleirm acıyo birde bunlar birde kaç gündür beyaaz akıntı vardı bgunaçık kahve rengi hep korkuyorum adet oldum sanıyorummm cnmm
Kizlar transfer gününü saymazsak 3. Günüm bugün gece ve sabah kasiklarima adet sancisi girdi
Erken adet olmak ilac kullandigimiz icin mumkun degil diye biliyitum ben de
Digerinde gazla ugrastim bu sefer gazi hallettim agri basladi.hatta su an bile var.kahvalti yapip cikcam.egunal kendimi yormadan artik gezemezmiyim ya hava süper mangala gtcez annemle.gidebilirim dimi
inşallah canım da neden iyi değil....
ben hep yattım....((
yani gezerken içim rahat etmıyodu araba yollar hele bozuk olan yollar...çıldırıyodum resmen.... trutunamaz vs diye...
zaten tutunamadılar bile....
inşallah bu denememizde rabbim yar ve yardımcımız olur...
Cnm benimde 8.gün lekelenmem olmuştu :26:
Canlarım bebeleri aldım geldimilk resimlerinide aldım hiç birşeye benzemiyorlar annemde dinleniyorum beni merak etmeyin diye girdim.
Blgk arkadaşım neden moralin bozuk yaaa merak ettim şimdi, önemli birşey yok değilmi
Herkeseeee duaları için çok çok çok teşekkür ederim.
evet canım hava şahane çık gez nelerden mutlu olup keyif alacaksan onları yap lütfen..
çok zor bir süreç heycanlı bekleyişşş her an adet olucak gibiyim benim de 3.4gün arası emriosu sayılıyomuş hayırlısı ama napıcam bilmiyorum zamna geçmiyo bu cuma gününün hürmetine rabbim tüm isteyenleri boş çevirmesinnn
ilaçlara rağmen erken kanaması gelenler oldu ama 3.günde gelene hiç rastlamadım en erken 8 .gününde adetin başladığını gördüm..
oyy yerim bebelerini senin ya inşallah sımsıkı tutuncaklar annelerine. yok canm çok şükür iyiyiz biz soma da maden faciası oldu ya onu diyodum canm o yuzden canm sıkkın
cnm aynı sancılar bende de oluyor her an korkuyorum transferin 2 günü başladı şuan 8 .günüm hala devam yani
ilaçlara rağmen erken kanaması gelenler oldu ama 3.günde gelene hiç rastlamadım en erken 8 .gününde adetin başladığını gördüm..
canım benim sımsıkı tutunsunlar kuzuların...
aklım ve dualarım seninle..
12 günlük bekleyişin sonunda hamileyim diye yazacaksın buna inanıyorum...
İnsallah mujdeli haberi yazarsin cok sevindim allah yardimcin olsun cok dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?