2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kedine iyi bak cnm.allaha emanet ol.bebişlerin sımsıkı tutunsunlar sana.:))

Kuzummmmm hayırlı olsun,bebeklere iyi bak.onları bir an önce beklediğimizi soyle.allaha emanet ol tatlim

canımm kız olan sana erkek olan eşine benziyordur:))
maşallahhhh çok sevindimm transferin hayırlı olsun hep güzell haberlerin gelsin..
çok öptüm..

Hayırlısı olsun cnm inş bu son olur hepimiz için

Kuzum transferin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah dualarim sizinle 12 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz

oyy yerim bebelerini senin ya inşallah sımsıkı tutuncaklar annelerine. yok canm çok şükür iyiyiz biz soma da maden faciası oldu ya onu diyodum canm o yuzden canm sıkkın
Canım arkadaşlarım benim hepinizden Alkah razı olsun her zaman sizi düşünüyor ve dua ediyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Salı günü yanınıza tamamen geleceğim, sabırsızlıkla o günü bekliyorum

arkadaşlar test sonucum geldi sonuç 0.10 yani elde var kocaman bir sıfır..

kızzzzzzzzz yeğenlerim nasılllll sen nasılsın bak bebiklere iyi bak onlari ANNE benide TEYZE YAPACAKLAR

Ben normalde çok duygusal biriyim herşeye ağlarım kalp atışını duyuca kesin ağlarım
Allahım herkeze nasip eder inşallahhhhh tatlı güzel sağlıklı bebişler

canm aglarsın ben ablamın doktor kontrolne gitmiştim kalp atışını duyunca hüngür hüngür ağlamıstım çooookk güzel bi duygu Allahım bizlere de yaşatsın hayırlısıyla inşallaaah

Hiç sorma cnm bende çok kötüyüm televizyonu açmaya korkuyorum :85::85:

çok etkilendim sürekli izliyorum takip ediyorum gece rüyalarıma giriyo dün gece gördüm korkuyla uyandım resmen arama calışmalarını bitiriyolardı kimse aramıyodu artık nasıl bi korkuyla uyandım sonra dedim çok şükür rüyaymış inşallah hepsini çıkarabilirler ve sayıyı düşürme gibi bi çaba olmadan tüm kardeslerimizi çıkartırlar

canmm benm özledik seni iyi bak kendine ve bebişlerine test günün ne zaman canm

sağlık olsun canımmm inşşş bu aldığın son 0 olsun rabbim en kısa zamanda yüzünü gülüdürüsn inş

Çok moralim bozuldu, artık tamam bunun nedeni araştırılmalı inciğni cıncığını çıkar ve nedenini bul. Allahım sana yardım etsin ne olur.

27 si canım benim. Hiç heyecanlı değilim tuhaf, size daha çok heyecanlanıyorum

kuzummm Allahım yardımcın olsun inşallah bu son olumsuz tedavin olur bundan sonra nedenini arastır bütün testlerini yaptır sonra bol pozitifli bi tedaviye başla inşallaaaah

kızzzzzzzzz yeğenlerim nasılllll sen nasılsın bak bebiklere iyi bak onlari ANNE benide TEYZE YAPACAKLAR

Dinleniyorum canım ama onlardan hiç haberim yok inşalkah iyidirler. Bu arada dün hemen göğüs ağrılarım başladı

27 si canım benim. Hiç heyecanlı değilim tuhaf, size daha çok heyecanlanıyorum

ne güzel işte canm heyecansız olmak daha iyi hiç tedavi yaptırmamış gibi heyecan yok stres yok daha iyi bence heyecan yapsan streslencen olumsuz etkilicen bebelerini böyle devam kuzucum

dinleniyorum canım ama onlardan hiç haberim yok Inşalkah iyidirler. Bu arada dün hemen göğüs ağrılarım başladı

kuzum beliRtilere boş ver sen takılmaa bebikler iyidir ben inanıyorum şimdi onlar içerde kazı çalışması yapıyorlar kök salmak için

Son düzenleme:

27 sinde canım benim

Canim hayirlisiyla sonucuna ulasirsin inşallah :)
aminnn cnm benim
:)) insallah tutar, emeklerine deger canim.. sorun ne sizde
hoşgeldin cnm tüplerinin alınmamasına sevindim inşlh çok daha iyi olup en süper moralle yeni tedavilere yeni güzel günlere başalrsın...
yaaa cnm uffff ama çokkk üzüldüm yaaaaaa
ne desem ki şimdi sana ufff sabır versin mevlam şimdi sana uff kolayca atlatırsın inşlh bu günleri:26::26:

ne güzel işte canm heyecansız olmak daha iyi hiç tedavi yaptırmamış gibi heyecan yok stres yok daha iyi bence heyecan yapsan streslencen olumsuz etkilicen bebelerini böyle devam kuzucum

Harbiden arada aklıma geliyorlar, seviyorum sonra bırakıyorum, rahat bırakıyorum onları yani

Harbiden arada aklıma geliyorlar, seviyorum sonra bırakıyorum, rahat bırakıyorum onları yani

sev bebelerini öle annesi ama stres yapıp huzursuz etme yavrucakları yazık onlara

Hadi ya,çok üzüldüm güzelim diyecek bişey yok vallahi allahım sana güç versin.yorulduk yyıprandık,umutla bekliyoruz olmayınca herşey üstümüze çöküyor.allah sana ve eşine can sağlığı versin,insallah sağlıklı bir bebeğin olur.senin için dua edeceğim

aminnn cnm benim

hoşgeldin cnm tüplerinin alınmamasına sevindim inşlh çok daha iyi olup en süper moralle yeni tedavilere yeni güzel günlere başalrsın...

saol canim, insallahhh :))
2. tedaviyi bekliorum iste.. doktor hicbisey kullandirmiyor, biosteron fln kullanma dedi.. yumurta sayin ii dedi, biosteronun yumurta kalitesine bi etkisi yokmus guya.. kafam karisti, 9 yumurtam vardi.. ama kalitesi ii diil demisti onceki doktor..

dr.un dediğini yap bence de bundan sonra o sıkıntılı güneri hatırlamamaya çalış 2.ci tedavine odaklan güzel geçsin tedavi sürecin..
vardır bildiği drununda gerçi her dr. diğerin dedğini onaylamaz genelde şimdilik boşver dediğini yap gerisi yaradana kalmış

Arkadaşlar dün transferimi oldum. 5. gün embriyosu iki tane Evdeyim dinleniyorum ama yatağa bağlı değilim. Takılıyorum işte. Zaten transferden sonrada çok yatırmadılar. İş bitince odama yürüyerek gittim. Düşünün artık. İdrar olayı benide kastı biraz. Yarım saat ancak dayanabildim. Burdan tüm anne adaylarına sevgilerimi ve dualarımı yolluyorum. Allah hepimize yardımcı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…