Kedine iyi bak cnm.allaha emanet ol.bebişlerin sımsıkı tutunsunlar sana.:))
Kuzummmmm hayırlı olsun,bebeklere iyi bak.onları bir an önce beklediğimizi soyle.allaha emanet ol tatlim
canımm kız olan sana erkek olan eşine benziyordur:))
maşallahhhh çok sevindimm transferin hayırlı olsun hep güzell haberlerin gelsin..
çok öptüm..
Hayırlısı olsun cnm inş bu son olur hepimiz için
cnm hamilesin işte gözünaydın
cnm opun yaklaşmış hadi bol kaliteli yumoşların olsun kolayca atlat sonra gelsin bebişler
bu denemen de kavuşursun inşlh bebeklerine...
maşallah ne güzel sağlıklı gebelik yaşa inş...
cnmmmmmbebeler gelmiş annişin göbişine girmiş inşlh da orda kalırlar 9 ay
dualarım seninle cnm sende bizleri unutmadığın içingüzel haberler almak ümidiyle sende iyi dinlenmeler
Kuzum transferin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah dualarim sizinle 12 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz
Canım arkadaşlarım benim hepinizden Alkah razı olsun her zaman sizi düşünüyor ve dua ediyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Salı günü yanınıza tamamen geleceğim, sabırsızlıkla o günü bekliyorumoyy yerim bebelerini senin ya inşallah sımsıkı tutuncaklar annelerine. yok canm çok şükür iyiyiz biz soma da maden faciası oldu ya onu diyodum canm o yuzden canm sıkkın
Canım arkadaşlarım benim hepinizden Alkah razı olsun her zaman sizi düşünüyor ve dua ediyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Salı günü yanınıza tamamen geleceğim, sabırsızlıkla o günü bekliyorum
Ben normalde çok duygusal biriyim herşeye ağlarım kalp atışını duyuca kesin ağlarım
Allahım herkeze nasip eder inşallahhhhh tatlı güzel sağlıklı bebişler
Hiç sorma cnm bende çok kötüyüm televizyonu açmaya korkuyorum :85::85:
Canım arkadaşlarım benim hepinizden Alkah razı olsun her zaman sizi düşünüyor ve dua ediyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Salı günü yanınıza tamamen geleceğim, sabırsızlıkla o günü bekliyorum
arkadaşlar test sonucum geldi sonuç 0.10 yani elde var kocaman bir sıfır..
canm aglarsın ben ablamın doktor kontrolne gitmiştim kalp atışını duyunca hüngür hüngür ağlamıstım çooookk güzel bi duygu Allahım bizlere de yaşatsın hayırlısıyla inşallaaah
çok etkilendim sürekli izliyorum takip ediyorum gece rüyalarıma giriyo dün gece gördüm korkuyla uyandım resmenarama calışmalarını bitiriyolardı kimse aramıyodu artık nasıl bi korkuyla uyandım sonra dedim çok şükür rüyaymış inşallah hepsini çıkarabilirler ve sayıyı düşürme gibi bi çaba olmadan tüm kardeslerimizi çıkartırlar
canmm benm özledik seni iyi bak kendine ve bebişlerine test günün ne zaman canm
kızzzzzzzzzyeğenlerim nasılllll sen nasılsın bak bebiklere iyi bak onlari ANNE benide TEYZE YAPACAKLAR
27 si canım benim. Hiç heyecanlı değilim tuhaf, size daha çok heyecanlanıyorum
dinleniyorum canım ama onlardan hiç haberim yokInşalkah iyidirler. Bu arada dün hemen göğüs ağrılarım başladı
canm aglarsın ben ablamın doktor kontrolne gitmiştim kalp atışını duyunca hüngür hüngür ağlamıstım çooookk güzel bi duygu Allahım bizlere de yaşatsın hayırlısıyla inşallaaah
çok etkilendim sürekli izliyorum takip ediyorum gece rüyalarıma giriyo dün gece gördüm korkuyla uyandım resmenarama calışmalarını bitiriyolardı kimse aramıyodu artık nasıl bi korkuyla uyandım sonra dedim çok şükür rüyaymış inşallah hepsini çıkarabilirler ve sayıyı düşürme gibi bi çaba olmadan tüm kardeslerimizi çıkartırlar
canmm benm özledik seni iyi bak kendine ve bebişlerine test günün ne zaman canm
aminnn cnm benimCanim hayirlisiyla sonucuna ulasirsin inşallah :)
hoşgeldin cnm tüplerinin alınmamasına sevindim inşlh çok daha iyi olup en süper moralle yeni tedavilere yeni güzel günlere başalrsın...:)) insallah tutar, emeklerine deger canim.. sorun ne sizde
yaaa cnm uffff ama çokkk üzüldüm yaaaaaaarkadaşlar test sonucum geldi sonuç 0.10 yani elde var kocaman bir sıfır..
ne güzel işte canm heyecansız olmak daha iyi hiç tedavi yaptırmamış gibi heyecan yok stres yok daha iyi bence heyecan yapsan streslencen olumsuz etkilicen bebelerini böyle devam kuzucum
Harbiden arada aklıma geliyorlar, seviyorum sonra bırakıyorum, rahat bırakıyorum onları yani
aminnn cnm benim
hoşgeldin cnm tüplerinin alınmamasına sevindim inşlh çok daha iyi olup en süper moralle yeni tedavilere yeni güzel günlere başalrsın...
dr.un dediğini yap bence de bundan sonra o sıkıntılı güneri hatırlamamaya çalış 2.ci tedavine odaklan güzel geçsin tedavi sürecin..saol canim, insallahhh :))
2. tedaviyi bekliorum iste.. doktor hicbisey kullandirmiyor, biosteron fln kullanma dedi.. yumurta sayin ii dedi, biosteronun yumurta kalitesine bi etkisi yokmus guya.. kafam karisti, 9 yumurtam vardi.. ama kalitesi ii diil demisti onceki doktor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?