2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
transferin hayırlı olsun cnm
12 gün sonra güzel haberler al inşlh beta hcg den

Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Rabbim, gönlümüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Amin, hayırlı cumalar.

Rabbim sen Soma daki hayatını kaybeden vatandaşlarımıza cennet kapısını nasip eyle, geride bıraktıklarına sabır eyle... Sen onların imtihanını ferahlıkla geçmesini sağla

ne güzel işte canm heyecansız olmak daha iyi hiç tedavi yaptırmamış gibi heyecan yok stres yok daha iyi bence heyecan yapsan streslencen olumsuz etkilicen bebelerini böyle devam kuzucum

Sormayın kızlar bende de ne heyecan ne stres kaldı. Hattı vücut belirtilerim eskisinden de normale indi.:26: Çok garip ama embriyolar laboratuardeyken kafayı yicektim nerdeyse.

Canım Rabbim sabrını veriyo inan bana, inşallah tez vakitte toparlanırsın...

Canım allahım bebeklerını sana sımsıkı tutundursun..senı hiç bırakmasınlarr..sonucunu sabırsızlıkla beklıyo olucaz...sen bebıklerın opuldunnn

Bu sefer olcak inşallah.Kalite için de iyi beslen bitanem. Stresi bırak

canımmmmmmmm transferın hayırlı olsun kuzucumm..Rabbıme emanet ettık onlarıı...!2 gun sonra hamıleyımmm yazmanı dılıyorumm

arkadaşlar test sonucum geldi sonuç 0.10 yani elde var kocaman bir sıfır..

offffffffffff öyle üzüldüm kiii anlatamam yaaa..Allahım sabrını versın cok zor biliyorum su an aklın karmakarısık ama her yıkımdan sonra ayaga kalkıp yenıden denemeye guc versın Rabbım...

Canim transferin hayırlı olsun bebisler sımsıkı tutunup 9 ay hiç birakmasinlar güzel haberlerini bekliyoruz

arkadaşlar test sonucum geldi sonuç 0.10 yani elde var kocaman bir sıfır..

Üzülme demek boş... Ama üzülerek elimize geçen bişey de yok...
En iyisi, bi an önce kendini yıpratmadan yeni sürecin planlarını yapmak ve güzel bi tatilll olabilir.
Rabbimini sınavı bu ve gerçekten zor bi sınav. Sonu güzel olsun inşallah, emeklerimizin karşılığını almak dileğiyle...
Dualarımızdan başka yapabilecek bişeyimiz yok malesef. Allah beterlerinden korusun esirgesinnn...

hayırlı olsun canm benm Allahım sımsıkı tutunmalarını nasip etsin

amiiiiinnn canmm onların o kadar insanın sınavı çok zor sadece bi kişiyi kaybetmediler ki kac tanıdığı kaç arkadaşını birden kaybettiler kaç ocak sönüp gitti düşünürken bile içim yanıyo ani kaybın nasıl zor oldugunu çok iyi bilirim gelmesini beklerken ölüsünün gelmesinin zorlugunu acısını dayanılmazlığını çok iyi bilirim o yuzden içim daha çok yanıyoo

Sormayın kızlar bende de ne heyecan ne stres kaldı. Hattı vücut belirtilerim eskisinden de normale indi.:26: Çok garip ama embriyolar laboratuardeyken kafayı yicektim nerdeyse.

öle olcak tabi canm çünkü artık uzakta değiller senleler içindeler güvendeler birliktesin onlarla Allahım hep senle tutsun onları inşallaah

güldencim bugün kırmızı kartı yedim moralim çok isyanlardayım resmen

canım benim her ay yeni umutla başlıyoruz kaç yıl geçti ama anne olma isteği ilk gün ki gibi taze...
inşallah bu ay gelir kuzun biz istemeye dilemeye devam edelim Rabbim sesimizi duyuyor birgün verecektir bizede cennet kokulularımızı

arkadaşlar benimde tedavimin 4. günü yarın doktor kontrolüm var inşallah iyi bir şeyler der doktorum aranızda florance nightingele giden var mı?

sağlık olsun canımmm inşşş bu aldığın son 0 olsun rabbim en kısa zamanda yüzünü gülüdürüsn inş

Çok moralim bozuldu, artık tamam bunun nedeni araştırılmalı inciğni cıncığını çıkar ve nedenini bul. Allahım sana yardım etsin ne olur.

kuzummm Allahım yardımcın olsun inşallah bu son olumsuz tedavin olur bundan sonra nedenini arastır bütün testlerini yaptır sonra bol pozitifli bi tedaviye başla inşallaaaah

canımm çok üzüldüm ya..rabbım sabır versin....acını hafifletsin

Rabbimin bi bildiği vardır elbet. Sağlıklısı ve hayırlısı olsun be güzelim. Sen elinden geleni yaptın. Sakın pes etme...

Canım Rabbim sabrını veriyo inan bana, inşallah tez vakitte toparlanırsın...

offffffffffff öyle üzüldüm kiii anlatamam yaaa..Allahım sabrını versın cok zor biliyorum su an aklın karmakarısık ama her yıkımdan sonra ayaga kalkıp yenıden denemeye guc versın Rabbım...

Canim benim inşallah diğer tedavinde melegin gelecek

sağolunn arkadaşlarr desteğiniz için.. şimdi iyiyim tolarladım kendimi.. geleceği düşünmeye başladım..
herşeyde bir hayır vardır diyorum artık sadece elimden birşey gelmiyor.. çok sağolun.. mesajını atladığım varsa kusura bakmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…