transferin hayırlı olsun cnmArkadaşlar dün transferimi oldum. 5. gün embriyosu iki taneEvdeyim dinleniyorum ama yatağa bağlı değilim. Takılıyorum işte. Zaten transferden sonrada çok yatırmadılar. İş bitince odama yürüyerek gittim. Düşünün artık. İdrar olayı benide kastı biraz. Yarım saat ancak dayanabildim. Burdan tüm anne adaylarına sevgilerimi ve dualarımı yolluyorum. Allah hepimize yardımcı olsun.
transferin hayırlı olsun cnm
12 gün sonra güzel haberler al inşlh beta hcg den
ne güzel işte canm heyecansız olmak daha iyi hiç tedavi yaptırmamış gibi heyecan yok stres yok daha iyi bence heyecan yapsan streslencen olumsuz etkilicen bebelerini böyle devam kuzucum
Günaydın cnm hayırlı cumalar nasılsın dicem eminim ağzın kulaklarındadır :))
Canım arkadaşlarım benim hepinizden Alkah razı olsun her zaman sizi düşünüyor ve dua ediyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Salı günü yanınıza tamamen geleceğim, sabırsızlıkla o günü bekliyorum
arkadaşlar test sonucum geldi sonuç 0.10 yani elde var kocaman bir sıfır..
Arkadaşlar dün transferimi oldum. 5. gün embriyosu iki taneEvdeyim dinleniyorum ama yatağa bağlı değilim. Takılıyorum işte. Zaten transferden sonrada çok yatırmadılar. İş bitince odama yürüyerek gittim. Düşünün artık. İdrar olayı benide kastı biraz. Yarım saat ancak dayanabildim. Burdan tüm anne adaylarına sevgilerimi ve dualarımı yolluyorum. Allah hepimize yardımcı olsun.
saol canim, insallahhh :))
2. tedaviyi bekliorum iste.. doktor hicbisey kullandirmiyor, biosteron fln kullanma dedi.. yumurta sayin ii dedi, biosteronun yumurta kalitesine bi etkisi yokmus guya.. kafam karisti, 9 yumurtam vardi.. ama kalitesi ii diil demisti onceki doktor..
Canım arkadaşlarım benim hepinizden Alkah razı olsun her zaman sizi düşünüyor ve dua ediyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Salı günü yanınıza tamamen geleceğim, sabırsızlıkla o günü bekliyorum
Canım allahım bebeklerını sana sımsıkı tutundursun..senı hiç bırakmasınlarr..sonucunu sabırsızlıkla beklıyo olucaz...sen bebıklerın opuldunnn
Arkadaşlar dün transferimi oldum. 5. gün embriyosu iki taneEvdeyim dinleniyorum ama yatağa bağlı değilim. Takılıyorum işte. Zaten transferden sonrada çok yatırmadılar. İş bitince odama yürüyerek gittim. Düşünün artık. İdrar olayı benide kastı biraz. Yarım saat ancak dayanabildim. Burdan tüm anne adaylarına sevgilerimi ve dualarımı yolluyorum. Allah hepimize yardımcı olsun.
Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Rabbim, gönlümüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Amin, hayırlı cumalar.
Rabbim sen Soma daki hayatını kaybeden vatandaşlarımıza cennet kapısını nasip eyle, geride bıraktıklarına sabır eyle... Sen onların imtihanını ferahlıkla geçmesini sağla
Sormayın kızlar bende de ne heyecan ne stres kaldı. Hattı vücut belirtilerim eskisinden de normale indi.:26: Çok garip ama embriyolar laboratuardeyken kafayı yicektim nerdeyse.
güldencim bugün kırmızı kartı yedim moralim çok isyanlardayım resmen
sağlık olsun canımmm inşşş bu aldığın son 0 olsun rabbim en kısa zamanda yüzünü gülüdürüsn inş
Çok moralim bozuldu, artık tamam bunun nedeni araştırılmalı inciğni cıncığını çıkar ve nedenini bul. Allahım sana yardım etsin ne olur.
kuzummm Allahım yardımcın olsun inşallah bu son olumsuz tedavin olur bundan sonra nedenini arastır bütün testlerini yaptır sonra bol pozitifli bi tedaviye başla inşallaaaah
aminnn cnm benim
hoşgeldin cnm tüplerinin alınmamasına sevindim inşlh çok daha iyi olup en süper moralle yeni tedavilere yeni güzel günlere başalrsın...
yaaa cnm uffff ama çokkk üzüldüm yaaaaaa
ne desem ki şimdi sana ufff sabır versin mevlam şimdi sana uff kolayca atlatırsın inşlh bu günleri:26::26:
Hadi ya,çok üzüldüm güzelim diyecek bişey yok vallahi allahım sana güç versin.yorulduk yyıprandık,umutla bekliyoruz olmayınca herşey üstümüze çöküyor.allah sana ve eşine can sağlığı versin,insallah sağlıklı bir bebeğin olur.senin için dua edeceğim
canımm çok üzüldüm ya..rabbım sabır versin....acını hafifletsin
Rabbimin bi bildiği vardır elbet. Sağlıklısı ve hayırlısı olsun be güzelim. Sen elinden geleni yaptın. Sakın pes etme...
Canım Rabbim sabrını veriyo inan bana, inşallah tez vakitte toparlanırsın...
offffffffffff öyle üzüldüm kiii anlatamam yaaa..Allahım sabrını versın cok zor biliyorum su an aklın karmakarısık ama her yıkımdan sonra ayaga kalkıp yenıden denemeye guc versın Rabbım...
Canim benim inşallah diğer tedavinde melegin gelecek
Üzülme demek boş... Ama üzülerek elimize geçen bişey de yok...
En iyisi, bi an önce kendini yıpratmadan yeni sürecin planlarını yapmak ve güzel bi tatilll olabilir.
Rabbimini sınavı bu ve gerçekten zor bi sınav. Sonu güzel olsun inşallah, emeklerimizin karşılığını almak dileğiyle...
Dualarımızdan başka yapabilecek bişeyimiz yok malesef. Allah beterlerinden korusun esirgesinnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?