tatlım bilgilerini yaz hemen listemize ekleyeceğim dek gelemiyoruz bir türlü..
yaş, deneme sayısı,merkez,infertilite sebebi..
yaşım 31
ilk denememdi = dış gebelik
medicana ankara
aciklanamayan infertilite...
inzivaya cekildim, çok ozledim hepinizi :))
Adını yeni duyuyorum.Hangi şehir?
arkadaşlar test sonucum geldi sonuç 0.10 yani elde var kocaman bir sıfır..
canım inşallah 3. Denemende kuzuna kavuşursun inşallah :)
ankaradan egunal isimli arkadaş var ona yaz direk sana girince hemen cevap yazar :)
kendisi topiğin yöneticisi ve en bilgili kişisidir :)
cnm merhaba bende şuan tolga beyde tedavi görüyorum pazartesi opu var senin nasıl geçti opu transfer günü tedavi sureci anlatabilir misin
Cnm benim doktorum ulun bey bi sakıncası yoksa neden memnun kalmadın :26:
Canım cok üzüldüm birkaç gündür takip edemiyordum. İnşallah bu son negatifin olur. Üzülme demek çok boş biliyorum. Üzül ama çok hırpalama kendinin. Herkes şunu öncelikle bilmeli aldığımız bu sonuçların sorumlusu biz değiliz o yüzden sakın kendini suçlamA ben kendimi suçluyordumda o yüzden tekrar altını çıziyorum.
cnm merhaba bende şuan tolga beyde tedavi görüyorum pazartesi opu var senin nasıl geçti opu transfer günü tedavi sureci anlatabilir misin
sağoll canımm benimm.. evet gözükmüyordun bi kaç gündür.. kendini özletme şekerim..
elimden birşey gelmiyor canım kabullenmekten başka.. artık inşallah bir dahaki tedaviye diyorum..
sağolunn arkadaşlarr desteğiniz için.. şimdi iyiyim tolarladım kendimi.. geleceği düşünmeye başladım..
herşeyde bir hayır vardır diyorum artık sadece elimden birşey gelmiyor.. çok sağolun.. mesajını atladığım varsa kusura bakmasın..
canım benim her ay yeni umutla başlıyoruz kaç yıl geçti ama anne olma isteği ilk gün ki gibi taze...
inşallah bu ay gelir kuzun biz istemeye dilemeye devam edelim Rabbim sesimizi duyuyor birgün verecektir bizede cennet kokulularımızı
guya moralini bozmak istemiodum :)) anlattim nerdeyse hepsini :)
tolga dis gebelik degil dedi, icim rahat etmedi, ayni gun ogleden sonra hrsde bi dr sag tupte 2cm embriyo resmi cekip verdi.. hcg 2500 flndi..
insallah pozitif olur, ama dikkat et, kese goremezsen tolgayi bekleme muhakkak baska dr git canim..
arkadaşlar test sonucum geldi sonuç 0.10 yani elde var kocaman bir sıfır..
Cnm iyiyim çok şükür.hayırlı cumalar.ya bende hala şaşkınlık var üstümden atamıyorum.mutluyum hemde çok ama hep bi korku olacak sanırım.:))
Bir kere hamilelik aşı yapacağız dediler öyle birşey olmadı.İstediğim gibi soru sormama izin vermiyordu sizden sonra çok hastam bekliyor , sizden kötü durmda olan var gibi cümlelerle her seferinde soracaklarımı ağzıma tıkadı resmen ama başlamışsın bir kere dönülmüyor da.Negatif aldıktan sonra da çok ilgisiz davrandılar nasip , kımet filan ben bunları zatn biliyorum inançlıyım çok şükür biraz daha özen bekliyorum açıkçası.Birde bana demişki zayıflamalısın benim boyum 1.55 ve kilom 53 daha nereme zayıflayacağım bilemedim resmen saallamış.Ama benim arkadaşım da Ulun Beyde tedavi oldu bebişine kavuştu ama o da ilgisizliğinde bana katılıyordu.Sen yine de kalbini bozma Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.
Allah allahhh bende çok memnunum çok ayıp etmiş sana çok şaşırdım inan :26:[/QUO
Sana hamilelik aşısı yaptılar mı nasıl birşey ben öyle birşey hatırlamıyorum.
Allah allahhh bende çok memnunum çok ayıp etmiş sana çok şaşırdım inan :26:
Allah allahhh bende çok memnunum çok ayıp etmiş sana çok şaşırdım inan :26:[/QUO
Sana hamilelik aşısı yaptılar mı nasıl birşey ben öyle birşey hatırlamıyorum.
Cnm bana hamilelik aşısından bahsetmedi zaten bende istemiyordum
sanırım hamilelik aşısına ekstradan ücret ödüyorsun 300 tl kadar yanlış hatırlamıyorsam:26:
Sen ücretini ödemişmiydin :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?