2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
yaşım 31
ilk denememdi = dış gebelik
medicana ankara
aciklanamayan infertilite...

inzivaya cekildim, çok ozledim hepinizi :))

cnm merhaba bende şuan tolga beyde tedavi görüyorum pazartesi opu var senin nasıl geçti opu transfer günü tedavi sureci anlatabilir misin

arkadaşlar test sonucum geldi sonuç 0.10 yani elde var kocaman bir sıfır..

Canım cok üzüldüm birkaç gündür takip edemiyordum. İnşallah bu son negatifin olur. Üzülme demek çok boş biliyorum. Üzül ama çok hırpalama kendinin. Herkes şunu öncelikle bilmeli aldığımız bu sonuçların sorumlusu biz değiliz o yüzden sakın kendini suçlamA ben kendimi suçluyordumda o yüzden tekrar altını çıziyorum.

cnm merhaba bende şuan tolga beyde tedavi görüyorum pazartesi opu var senin nasıl geçti opu transfer günü tedavi sureci anlatabilir misin

canim hayirli olur insallah bebegini kucagina alirsin sag salim :))
ben anlatip moralini bozmak istemem, tolga beyle iyi ayrilmadim
evet iyi bi doktor ama haddinden fazla hasta aliyor, ilgilenmiyor transferden sonra..
benim dis gebelik olmus, sag tupume yerlesmis, anlayamadi.. az daha tupum alincakti.. hrs ye gittim, teshis koydular..
dusuk yaptigimi sandigim zaman kanamayla ve sanciyla muayenehanesine gittim, beni 1 saatten fazla bekletti, neymis once hastalarini bitircekmis, kivrandim yerde resmen..

Cnm benim doktorum ulun bey bi sakıncası yoksa neden memnun kalmadın :26:

Bir kere hamilelik aşı yapacağız dediler öyle birşey olmadı.İstediğim gibi soru sormama izin vermiyordu sizden sonra çok hastam bekliyor , sizden kötü durmda olan var gibi cümlelerle her seferinde soracaklarımı ağzıma tıkadı resmen ama başlamışsın bir kere dönülmüyor da.Negatif aldıktan sonra da çok ilgisiz davrandılar nasip , kımet filan ben bunları zatn biliyorum inançlıyım çok şükür biraz daha özen bekliyorum açıkçası.Birde bana demişki zayıflamalısın benim boyum 1.55 ve kilom 53 daha nereme zayıflayacağım bilemedim resmen saallamış.Ama benim arkadaşım da Ulun Beyde tedavi oldu bebişine kavuştu ama o da ilgisizliğinde bana katılıyordu.Sen yine de kalbini bozma Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.

sağoll canımm benimm.. evet gözükmüyordun bi kaç gündür.. kendini özletme şekerim..
elimden birşey gelmiyor canım kabullenmekten başka.. artık inşallah bir dahaki tedaviye diyorum..

guya moralini bozmak istemiodum :)) anlattim nerdeyse hepsini :)
tolga dis gebelik degil dedi, icim rahat etmedi, ayni gun ogleden sonra hrsde bi dr sag tupte 2cm embriyo resmi cekip verdi.. hcg 2500 flndi..

insallah pozitif olur, ama dikkat et, kese goremezsen tolgayi bekleme muhakkak baska dr git canim..

sağoll canımm benimm.. evet gözükmüyordun bi kaç gündür.. kendini özletme şekerim..
elimden birşey gelmiyor canım kabullenmekten başka.. artık inşallah bir dahaki tedaviye diyorum..

gecmus olsun canim, (
ben d dis gebelik gecirdim, cok zordu.. keske negatif olsaydi die dusundum..
beterin beteri var, hakkimizda hayirlisi olsun...

Canim ya dr ne diyor peki olmadigi için?

amin canım inşallah Rabbim duyar sesimizi bu hasret biter hayırlısıyla

hmm çok geçmiş olsun aslında ilgili biri ama bilmiyorum inşallah kısa zamanda sende hamiş olursun..sızdeki sorun ne idi birde transfer nasıl oldu kaç saat yattın o günü anlatabilir misin

Ensu geçmiş olsun arkadaşım allah hakkımız da hayırlısı versin.

Allah allahhh bende çok memnunum çok ayıp etmiş sana çok şaşırdım inan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…