Cnm bana hamilelik aşısından bahsetmedi zaten bende istemiyordum
sanırım hamilelik aşısına ekstradan ücret ödüyorsun 300 tl kadar yanlış hatırlamıyorsam:26:
Sen ücretini ödemişmiydin :44:
Bana verilen broşürde ücretsiz olduğu yazıyordu ücreli bile deslerdi yaptırırdım çünkü evimi barkımı işimi bırakıp raporlar alıp istanbula gitmiştim.
Bana verilen broşürde ücretsiz olduğu yazıyordu ücreli bile deslerdi yaptırırdım çünkü evimi barkımı işimi bırakıp raporlar alıp istanbula gitmiştim.
Anladım cnm inşallahhhh karşına daha iyi bi doktor çıkar :85:
Anladım cnm inşallahhhh karşına daha iyi bi doktor çıkar :85:
Sağol hepimize inş.
gecmus olsun canim,(
ben d dis gebelik gecirdim, cok zordu.. keske negatif olsaydi die dusundum..
beterin beteri var, hakkimizda hayirlisi olsun...
Canim ya dr ne diyor peki olmadigi için?
:85::85: Allahım ensu arkadaşımıza sabır ver tez zamanda bebiş nasip olur inşallahhhhhh :85::85:
Ensu geçmiş olsun arkadaşım allah hakkımız da hayırlısı versin.
Slm kızlar kaç gündür ağlayıp üzlmekten helak oldu somadaki facia yüreklerimize ateş olup düştü rabbim daha beterinden korusn inş hepsini çok zor babalar, evltlar, abiler, kardeşler Eşler gittilerdualarımız onlarla bide bizm bırda iki güvercin var yuva ypmk için bnm konbini dolabının oraya gelmişler ama eve içi olduğu için çıksınlar istedim onlar Eki Görüntüle 1116888 ama onları böyle görünce içim cız etti balkonun köşesine bir kutu yapsam gelirlermi acaba :26:yuvasız kuşlar bebek yapcaklar yuva yok benm yuvam var bebek yok adeltmi bu
haklısın canım sanada çok geçmiş olsun.. gerçekten çok sıkıntılı bir durum dış gebelik.. inşallah bunlar yaşadığımız son olumsuzluklar olur..
canım doktor birşey demiyor çarşamba görüşmeye çağırmış.. bu güne kadar gittiğim tüm doktorlar negatif karşısında biz elimizfen geleni yaptık dedi:)) rezervin az der kalitesi kötü der eşinin spermi kötü der.. hep aynı şeyler nereye gitsek aynı canım yıllardır ezberledim..
doktordan yana şikayetim yok bu sefer çünkü topu topu 3 yumurtam vardı ve adam uyguladığı protokolle 3 taneyide dölledi ve üçünüde transfer etmişti..
ahhh cnm ahhh çok kötü oldu birsürü ailenin için yandı parçalandı ben artık izleyemiyorum haberleri psikolojim bozuldu
Bence dene cnm belki gelirler denemekte yarar var:26:
Canım öncelekle geçmiş olsun.Hangi merkeze gidiyordun ben tüm listeyi takip edemedim.
Evt canım aynen öyle bide çıkmışlar vicdansızlar boş boş konuşma yapıyolar dövesim geldi inanallhından bulsunlar yürekleri yaktılar küçük bi kutuyu denyecm canım içim cız etti blkondan izledim birbirlerini temzliyolardı şimdide boş arasada geziniyolar aslında bizim alt komşunun kobisi açık ve balkonu kapalı değild oraya yapıyolardı ama oda kovmuş bellki böle kaldılar yaZık bizm olmuyor onlar yapsınlar bari sen nasılsın bebeğin nasıl
Kuzum sen çok iyi kalpli birisin
Cnm şimdilik iyi keseyi gördüm darısı kalp atılına inşallahhhhh allah kısmte ederse cuma günü gidicem :26:
Sen ne zaman düşünüyordun tedaviye başlamayı ramazandan sonramı:44:
o zaman sen ilik ilik onlari ic cnm yumusatsin bogazini.Onları yapıyorum ama banamısın demiyor, pekmezli ve şekerli suda içiyorum bakalım inşaallah düzelirim, çok teşekkürler canım
Evet canım, daha başındayım zararlı olabiliyormuş, sıcak suya bir kaç yaprak nane koyabilirsin dedi, pekmezli ballı sular içiyorum, faranjitimde var,sesim de gitti, inşaallah biran önce düzelirim
Antepde iki kere yaptirdim negatif alfim sonra ankaraya giytim yaptirdim.ama sen antepde hic denememissin deneyebilirsin karar senin .Arkadaşlar merhaba
Bir yıl oldu neredeyse 2. denemem negatifle sonuçlanalı ben G.antep teyim 3. yü burada mı yaptıryım ankara ya mı geleyim bilemiyorum fikir verirseniz sevinirim
o zaman sen ilik ilik onlari ic cnm yumusatsin bogazini.
Antepde iki kere yaptirdim negatif alfim sonra ankaraya giytim yaptirdim.ama sen antepde hic denememissin deneyebilirsin karar senin .
kızçelerim listeye el atmam lazım çok boşladım yoğunluğumdan..
durumunda değişiklik olanlar ve listeye eklenmek isteyenler bu mesajımı alıntı yapıp bilgilendirsinler beni..
Canim tedavin hayirli olsun inşaallah. Ankara baskentmi. Benimde doktorum Hulusi bulent zeyneloglu.çok iyi bi doktor.
hulusi doktoruma gidiyorsun demek 2 tedavimi orada yaptırdım ben..
test tarihin ne zaman..bir de yaş,deneme sayısı ve infertilite sebebini yaz bana listemize ekleyim canım..
canım henüz tedaviye yeni baladık hormonlarım allak bullak suan....
35 yaşındayım...
rezv azlıgı ve kalitesiz embrıyo
dtek haplar verdı onumuzdekı ay adet ıkıncı gunu bakılacak ona göre baslayacazgız....inşallah
haklısın canım sanada çok geçmiş olsun.. gerçekten çok sıkıntılı bir durum dış gebelik.. inşallah bunlar yaşadığımız son olumsuzluklar olur..
canım doktor birşey demiyor çarşamba görüşmeye çağırmış.. bu güne kadar gittiğim tüm doktorlar negatif karşısında biz elimizfen geleni yaptık dedi:)) rezervin az der kalitesi kötü der eşinin spermi kötü der.. hep aynı şeyler nereye gitsek aynı canım yıllardır ezberledim..
doktordan yana şikayetim yok bu sefer çünkü topu topu 3 yumurtam vardı ve adam uyguladığı protokolle 3 taneyide dölledi ve üçünüde transfer etmişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?