2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Cnm bana hamilelik aşısından bahsetmedi zaten bende istemiyordum
sanırım hamilelik aşısına ekstradan ücret ödüyorsun 300 tl kadar yanlış hatırlamıyorsam:26:
Sen ücretini ödemişmiydin :44:[/QUOTE]

Bana verilen broşürde ücretsiz olduğu yazıyordu ücreli bile deslerdi yaptırırdım çünkü evimi barkımı işimi bırakıp raporlar alıp istanbula gitmiştim.

gecmus olsun canim, (
ben d dis gebelik gecirdim, cok zordu.. keske negatif olsaydi die dusundum..
beterin beteri var, hakkimizda hayirlisi olsun...

haklısın canım sanada çok geçmiş olsun.. gerçekten çok sıkıntılı bir durum dış gebelik.. inşallah bunlar yaşadığımız son olumsuzluklar olur..

Canim ya dr ne diyor peki olmadigi için?

canım doktor birşey demiyor çarşamba görüşmeye çağırmış.. bu güne kadar gittiğim tüm doktorlar negatif karşısında biz elimizfen geleni yaptık dedi:)) rezervin az der kalitesi kötü der eşinin spermi kötü der.. hep aynı şeyler nereye gitsek aynı canım yıllardır ezberledim..
doktordan yana şikayetim yok bu sefer çünkü topu topu 3 yumurtam vardı ve adam uyguladığı protokolle 3 taneyide dölledi ve üçünüde transfer etmişti..

Slm kızlar kaç gündür ağlayıp üzlmekten helak oldu somadaki facia yüreklerimize ateş olup düştü rabbim daha beterinden korusn inş hepsini çok zor babalar, evltlar, abiler, kardeşler Eşler gittiler dualarımız onlarla bide bizm bırda iki güvercin var yuva ypmk için bnm konbini dolabının oraya gelmişler ama eve içi olduğu için çıksınlar istedim onlar ama onları böyle görünce içim cız etti balkonun köşesine bir kutu yapsam gelirlermi acaba :26:yuvasız kuşlar bebek yapcaklar yuva yok benm yuvam var bebek yok adeltmi bu

ahhh cnm ahhh çok kötü oldu birsürü ailenin için yandı parçalandı ben artık izleyemiyorum haberleri psikolojim bozuldu
Bence dene cnm belki gelirler denemekte yarar var:26:

Canım öncelekle geçmiş olsun.Hangi merkeze gidiyordun ben tüm listeyi takip edemedim.

ahhh cnm ahhh çok kötü oldu birsürü ailenin için yandı parçalandı ben artık izleyemiyorum haberleri psikolojim bozuldu
Bence dene cnm belki gelirler denemekte yarar var:26:

Evt canım aynen öyle bide çıkmışlar vicdansızlar boş boş konuşma yapıyolar dövesim geldi inan allhından bulsunlar yürekleri yaktılar küçük bi kutuyu denyecm canım içim cız etti blkondan izledim birbirlerini temzliyolardı şimdide boş arasada geziniyolar aslında bizim alt komşunun kobisi açık ve balkonu kapalı değild oraya yapıyolardı ama oda kovmuş bellki böle kaldılar yaZık bizm olmuyor onlar yapsınlar bari sen nasılsın bebeğin nasıl

Kuzum sen çok iyi kalpli birisin
Cnm şimdilik iyi keseyi gördüm darısı kalp atılına inşallahhhhh allah kısmte ederse cuma günü gidicem :26:
Sen ne zaman düşünüyordun tedaviye başlamayı ramazandan sonramı:44:

Tşk edrim canım sende öylesin allhım saglıklı sıhtli gelişp kucagında sevdrsin inş cnm evt bn öyle diyorum bklım hayırlısı olsun inş

o zaman sen ilik ilik onlari ic cnm yumusatsin bogazini.

Arkadaşlar merhaba
Bir yıl oldu neredeyse 2. denemem negatifle sonuçlanalı ben G.antep teyim 3. yü burada mı yaptıryım ankara ya mı geleyim bilemiyorum fikir verirseniz sevinirim
Antepde iki kere yaptirdim negatif alfim sonra ankaraya giytim yaptirdim.ama sen antepde hic denememissin deneyebilirsin karar senin .

o zaman sen ilik ilik onlari ic cnm yumusatsin bogazini.

Antepde iki kere yaptirdim negatif alfim sonra ankaraya giytim yaptirdim.ama sen antepde hic denememissin deneyebilirsin karar senin .

Canım tavsiyen için çok teşekkürler ama antep çok sıcak çok bunaltıcı ,birde aylardır yiğenlerimi ve ailemi çalıştığım için göremiyordum.Yazı da burada onlardan ve onların moral desteğinden uzak geçirmek beni üzer diye düşünüyorum ama kararsızım.

kızçelerim listeye el atmam lazım çok boşladım yoğunluğumdan..
durumunda değişiklik olanlar ve listeye eklenmek isteyenler bu mesajımı alıntı yapıp bilgilendirsinler beni..

canım merhaba ben bugüm doktora gittim doğum kontrol hapı verdi ayın 29 da çağır lucrinle gel dedi habeerin olsun

Canim tedavin hayirli olsun inşaallah. Ankara baskentmi. Benimde doktorum Hulusi bulent zeyneloglu.çok iyi bi doktor.

canım benim doktorumda oo ne zaman başladın nasıl gıdıyor benımembrıyo kalıtem kotu rezv az destek haplar verdı adet ıkıncı gunu hormon bakıcak baslıyamama dedı hormonlarım allak bullak suan sorma...

Bugün bir arkadaşım ıbrahim saracoglundan bir kur alan birisiyle tanışmış,benim durumumu bildiğinden kür hakkında bilgi almis,yumurta kalitesini artiriyormus.kadının beş yıl çocuğu olmamis tüm tedavilere rağmen ama bu kurle kendi başına hamile kalmis,düşükle sonuçlanmış ama gittiği doktor bile yumurta daki değişime çok şaşırıp kuru istemis.ben uygulamaya baslayacam 15 gün uygulanıp ara veriliyormuş.benim de rezerv az kalite kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…