2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim tedavin hayirli olsun inşaallah. Ankara baskentmi. Benimde doktorum Hulusi bulent zeyneloglu.çok iyi bi doktor.

canım aynen ...
benım doktorumda o...
destek ılaclarla basladık sen ne asamadasın benım sorunum rezv azlıgı ve embrıyo kalıtesız..

senin nedir...neler önerdi sana...

nasıl memnun kaldın mı ?
ben ılk defa gıdıyorum tavsıye uzerıne...
35 yasındayım rezv azlıgı ve kalıtesız embrıyo...
destek haplar basladık...
onumuzdeı adet donemı , hormonlara bakılacak...
hormonlarım yerle bır suan beklıycez dedı (
sen ne aşamadasın...
neler önerdi...

Kızlar bende bugün opu oldum 24 tane yumurta toplandı yarın sabah aricaklarmis durum hakkinda bilgi verecekermis inşallah hersey güzel olur Allah hepimizin yardımcısı olsun..

bugün doktora gittim adet olunca gel demişti.doğum kontrol ilacı verdi ayın 29 unda lücrin le gel dedi.takibinde neler olcak bimiyorum bir dahaki adetimlemi asıl tedavi başlıycak bilenler yazın lütfen.....:44::44::44::44::44:

selam canım nasıl kür bu evde hazırlanabilirmi anlatırmısın

Transferin hayırlı olsun canım aynı zamanlarda sonuç alacağız

selam canım nasıl kür bu evde hazırlanabilirmi anlatırmısın

Canim evde hazırlıyorsunuz zaten,100 gr,incir,kuru üzüm,ginseng kökü,yer fıstığı,kavrulmamis badem, kavrulmamis fındık,ceviz içi rondadan geciriyon,saf bal,2 bardak havuç suyu,yine 100 gr arpayi 2 şu bardağı suyla kaynatip demlendiriyon sonra bu suyuda katiyon pure yapiyon.kavanoza koyup 15 gün boyunca yemeklerden önce birer kaşık günde 3 defa yiyormussun.bayağı bi etkisi olmuş ...ben dr ların verdiği ilaçlara güvenip çare olur sanıyordum.ama dr um kalite için bişey yok diyince ilaçlardan ümidi kestim.yukardaki malzemelerin hepsi 100 er gram bu arada

29 martta tedaviye basladim . 10 nisanda Opu oldu 14 nisanda transfer oldu ben opu ya kadar gün asiri gittim. Bazen her gün cagirdi.
Kontrollü gitmek icin.

Canım cevabın için teşekkür ederim ben şehir dışına gidip geleceğim inşallah o kadar çok git gel olmaz öncesinde 2 günde 3 günde falan gitmiştim

canımm yoğun olan kürlerden kullanmak istemiyorum çünkü yan etkisi olabiliyor bana kronik alerjik olduğum için..
sadece bal çörek otu tarcın gibi doğal şeyler biraz kullabiliyorum.. sen bir al bakalım içeriğini öğreniriz belki bizede faydası olur senden içeriğini öğrenirim canım alınca haber verirsen.. ben kendim hamile kalamam canım tüp olmadan eşim ağır erkek infertilitesi ve her geçen ay değerleri dahada kötüye düşüyor.. inşallah sana faydası olur.. bende şu sıralar yine Apitera'ya başladım sanada tavsiye ederim içindeki propolis maddesi yumurta kalitesine çok etkili.. eczaneden aldım..

Geçmiş olsun çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Allah yardımcın olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağoll canımm benimm.. hayırlısı artık herşeyin elimden başka birşey gelmiyor..
tekrar tedaviye başlayacağım bu adetimle bir hafta sonra canım..
inşallah senden güzel haberler alacağız..

canımm bu konuda sana sonuna kadar hak veriyorum çünkü banada aynılarını yaptı 2 yıl önce aynı doktor...
muayene odasında 20 dk kadar ağlattı o kattaki tüm hemşireler odaya koştu, ukala ve aşağılayıcı bir tavrı var bu güne kadar çok doktora gittim ama hiçbiri onun gibi kendini beğenmiş değildi.. sanki bedava gidiyoruz.. 35 yaşına gelmişsin daha neden uğraşıyorsun senin yumurta rezervin bile kalmamış dedi boşuna tüp bebek yaptırıyorsun zaman kaybı dedi.. kaldıki bizde sıkıntı eşimde..

Son düzenleme:
Canım cevabın için teşekkür ederim ben şehir dışına gidip geleceğim inşallah o kadar çok git gel olmaz öncesinde 2 günde 3 günde falan gitmiştim

Himm ona göre cagirir o zama benim 10 dakikalik bir mesafeydi. O yüzden sikinti olmamisti nerden nereye gidiyorsun sen mesafen uzak mi.

Canim cok üzüldüm aslinda kendimizi cok kaptiriyoruz tüp bebek ya tutmayacakmi diyiruz ama öyle olmuyo.ilkinde bende şok olmustum.simdi ikincinin sonucunu bekliyorum herseyin hayirlisi derler ya gercektende oyle.musa ile hizirin kissasindaki cocuk gibi hayri allah bilir biz bilemeyiz

Canim transferin hayirli olsun maalesef biz senle ayni źaman da kimyasal oldugunu ögrenmistik ... allaha sükür bu seferkinde ben bebisimin kalp atislarini duydum ins sende hayirli haberlerle gelirsin ... 2. tedavi sanada ugur getirir...

canım transferin hayırlı olsun :) inşallah buradan güzel haberlerini paylaşırsın :)

arkadaşlar test sonucum geldi sonuç 0.10 yani elde var kocaman bir sıfır..

canım çok üzüldüm senin sonucun için heyecanla açtım ama çok üzüldüm hayırlısı tatlım bir tatil planı yap arkadaşlarınla eşinle kimlerle mutlu ouyorsan onlarla vakit geçir kafan dağılsın arka arkaya 2 negatifi alınca ben çok yıprandım sende eminim kendini başka seylerle bol bol yor Allahım yardımcın olsun :) seni çok seviyoruzzzzzzzzz :)

tatlım transferin hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz :)

Kızlar bende bugün opu oldum 24 tane yumurta toplandı yarın sabah aricaklarmis durum hakkinda bilgi verecekermis inşallah hersey güzel olur Allah hepimizin yardımcısı olsun..

canım maşallah inşallah kaliteli embriyoların olur :)

süpersin canım :) benim önce sonu okumam gerekiyormuşşşşşşşşşşşş :) inşallah hersey gönlüne göre olur :) rabbim yardımcın olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…