Kiz eskiyi unut bu sefer hersey güzel olacak inanıyorum
canım tedavi hayırlı olsun inşallah bu son denemen olur ve kuzuların önce göbüşüne sonra kucağına gelsin :)
sanki sana daha önce yazdım :)
Canim tedavin hayirli olsun inşaallah. Ankara baskentmi. Benimde doktorum Hulusi bulent zeyneloglu.çok iyi bi doktor.
süper bi haber bu canım evladına kavuşmana az kaldı inşallah..
negatif sonrası adetlerde tuhaflık olabiliyor canım benim son tedavimde 3 adetim bir tuhaf oldu günleri bile şaştı sonra düzene girdi..
tamam canım sana 2 gebe arasında yer açarım
totemin tutarsa bende gebelerimizin topiğindeki listeye gider eklerim kendimi
hulusi doktoruma gidiyorsun demek 2 tedavimi orada yaptırdım ben..
test tarihin ne zaman..bir de yaş,deneme sayısı ve infertilite sebebini yaz bana listemize ekleyim canım..
çok belirti yaşayıp negatif alanlarda oluyor aynı şekilde hiç belirtisiz pozitif sonucu alanlarda var bu durumda belirtin yok diye gebe değilsin sonucunu çıkarırsak yanılırız..lütfen bunu düşünüp üzme kendini...
Kızlar bende bugün opu oldum 24 tane yumurta toplandı yarın sabah aricaklarmis durum hakkinda bilgi verecekermis inşallah hersey güzel olur Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Bugün bir arkadaşım ıbrahim saracoglundan bir kur alan birisiyle tanışmış,benim durumumu bildiğinden kür hakkında bilgi almis,yumurta kalitesini artiriyormus.kadının beş yıl çocuğu olmamis tüm tedavilere rağmen ama bu kurle kendi başına hamile kalmis,düşükle sonuçlanmış ama gittiği doktor bile yumurta daki değişime çok şaşırıp kuru istemis.ben uygulamaya baslayacam 15 gün uygulanıp ara veriliyormuş.benim de rezerv az kalite kotu
Arkadaşlar dün transferimi oldum. 5. gün embriyosu iki taneEvdeyim dinleniyorum ama yatağa bağlı değilim. Takılıyorum işte. Zaten transferden sonrada çok yatırmadılar. İş bitince odama yürüyerek gittim. Düşünün artık. İdrar olayı benide kastı biraz. Yarım saat ancak dayanabildim. Burdan tüm anne adaylarına sevgilerimi ve dualarımı yolluyorum. Allah hepimize yardımcı olsun.
selam canım nasıl kür bu evde hazırlanabilirmi anlatırmısın
29 martta tedaviye basladim . 10 nisanda Opu oldu 14 nisanda transfer oldu ben opu ya kadar gün asiri gittim. Bazen her gün cagirdi.
Kontrollü gitmek icin.
arkadaşlar test sonucum geldi sonuç 0.10 yani elde var kocaman bir sıfır..
Bugün bir arkadaşım ıbrahim saracoglundan bir kur alan birisiyle tanışmış,benim durumumu bildiğinden kür hakkında bilgi almis,yumurta kalitesini artiriyormus.kadının beş yıl çocuğu olmamis tüm tedavilere rağmen ama bu kurle kendi başına hamile kalmis,düşükle sonuçlanmış ama gittiği doktor bile yumurta daki değişime çok şaşırıp kuru istemis.ben uygulamaya baslayacam 15 gün uygulanıp ara veriliyormuş.benim de rezerv az kalite kotu
Geçmiş olsun çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Allah yardımcın olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir kere hamilelik aşı yapacağız dediler öyle birşey olmadı.İstediğim gibi soru sormama izin vermiyordu sizden sonra çok hastam bekliyor , sizden kötü durmda olan var gibi cümlelerle her seferinde soracaklarımı ağzıma tıkadı resmen ama başlamışsın bir kere dönülmüyor da.Negatif aldıktan sonra da çok ilgisiz davrandılar nasip , kımet filan ben bunları zatn biliyorum inançlıyım çok şükür biraz daha özen bekliyorum açıkçası.Birde bana demişki zayıflamalısın benim boyum 1.55 ve kilom 53 daha nereme zayıflayacağım bilemedim resmen saallamış.Ama benim arkadaşım da Ulun Beyde tedavi oldu bebişine kavuştu ama o da ilgisizliğinde bana katılıyordu.Sen yine de kalbini bozma Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.
Canım cevabın için teşekkür ederim ben şehir dışına gidip geleceğim inşallah o kadar çok git gel olmaz öncesinde 2 günde 3 günde falan gitmiştim
sağoll canımm benimm.. hayırlısı artık herşeyin elimden başka birşey gelmiyor..
tekrar tedaviye başlayacağım bu adetimle bir hafta sonra canım..
inşallah senden güzel haberler alacağız..
Canim transferin hayirli olsun maalesef biz senle ayni źaman da kimyasal oldugunu ögrenmistik ... allaha sükür bu seferkinde ben bebisimin kalp atislarini duydum ins sende hayirli haberlerle gelirsin ... 2. tedavi sanada ugur getirir...Canim cok üzüldüm aslinda kendimizi cok kaptiriyoruz tüp bebek ya tutmayacakmi diyiruz ama öyle olmuyo.ilkinde bende şok olmustum.simdi ikincinin sonucunu bekliyorum herseyin hayirlisi derler ya gercektende oyle.musa ile hizirin kissasindaki cocuk gibi hayri allah bilir biz bilemeyiz
Canım arkadaşlarım benim hepinizden Alkah razı olsun her zaman sizi düşünüyor ve dua ediyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Salı günü yanınıza tamamen geleceğim, sabırsızlıkla o günü bekliyorum
arkadaşlar test sonucum geldi sonuç 0.10 yani elde var kocaman bir sıfır..
tatlım transferin hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz :)Arkadaşlar dün transferimi oldum. 5. gün embriyosu iki taneEvdeyim dinleniyorum ama yatağa bağlı değilim. Takılıyorum işte. Zaten transferden sonrada çok yatırmadılar. İş bitince odama yürüyerek gittim. Düşünün artık. İdrar olayı benide kastı biraz. Yarım saat ancak dayanabildim. Burdan tüm anne adaylarına sevgilerimi ve dualarımı yolluyorum. Allah hepimize yardımcı olsun.
Kızlar bende bugün opu oldum 24 tane yumurta toplandı yarın sabah aricaklarmis durum hakkinda bilgi verecekermis inşallah hersey güzel olur Allah hepimizin yardımcısı olsun..
sağoll canımm benimm.. hayırlısı artık herşeyin elimden başka birşey gelmiyor..
tekrar tedaviye başlayacağım bu adetimle bir hafta sonra canım..
inşallah senden güzel haberler alacağız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?