2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar yarın transfer olacağım Allahın izniyle
dün size yazamadım embriyolog aradı 6 tanesi döllenmiş çok şükür
bu durumda 3.gün transferi olacak carşamba toplanmıştı
yarın bebeklerimi alacağım çok heycanlıyım çoooook:18::18::18:
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimize hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı nasip etsin
ne zaman tekrar yazarım bilmiyorum ama ilk fırsatta yazacağım
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız yoldaşlarım
Allaha emanet olun dua edin benim içinde

Canım Allah yardımcın olsun, herşey yolunda gitsin ve bebeklerin sana sıkı sıkı tutunsunn ve bize de güzel haberlerle gel inşaallah

Kuzum mutlu sona dogru yaklasiyorsun Dualarim seninle
Bizi habersiz bırakma

canımm hayırlı uğurlu olsun sonu bol bebişli olsun inşallah..

Canim transferin hayirli olsun maalesef biz senle ayni źaman da kimyasal oldugunu ögrenmistik ... allaha sükür bu seferkinde ben bebisimin kalp atislarini duydum ins sende hayirli haberlerle gelirsin ... 2. tedavi sanada ugur getirir...

Oy maşallah oldumu o kadar yA..insallah bu sefer daha güzel olur uoncan öpüyorum seni

canım inşallah hersey çok güzel olur :) önce göbüşün sonra kucağın dolarrrrr :) öpüyorum dualarımız seneinle :)

Günaydın kızçelerim..

günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmm tesekkür ederim tatlımmmmmm :) yeni yerimi beğendim :) Allahım hayırlısıyla sana senin gibi yüreği olan bir kız çocuğu versin :)
canım benim tedavi sanırım temmuz veya ağustosa kaldı drum hazirana sıcak bakmadı olmaz herhalde dedi 3 ay dinlenmen gerekiyor o zaman daha 2 olacak dedi :)
ben ona çok güveniyorum 1-2 aydan birsey olmaz :)
hormonlarıma bak dedim bakmadı sende sıkıntı yokki dedi amh falan dedim ben ultrasonda her yumurtalıkta 4-5 tane gelişmeye hazır gördüm yumurta sıkıntısı olan ultrasonda az görsem isterdim dedi bakmadı birseye ne desem cevap verdi yapmadı :) ama seviyorum bu hallerini hep bildiğini okuyor hep beni ikna ediyor :) ay çok yazdım kusura bakma :)

haklısın canım, ilk yıllarda çok takmıyordum son zamanlarda çok taktım özelliklede.. sanırım yaş sendromuda işin içine girmeye başladı..
ama tabiki herşeyin hayırlısı gerçektende.. inşallah senden çok güzel haberler alacağız hayatım.. çok öptüm

haklısın canım bu son 6 ayda peş peşe üç tane tedavi gördüm takıntı yapmış gibiyim belkide..
biraz kafamı dağıtacağım bu 1-2 hafta.. yapmam gereken bir kaç şey var onları hallederim en azından.. kısa bir tatilde iyi gelecek haklısın..inşallah bunlar son negatiflerimiz olur canım.. çok öpüyorum bende seni seviyorum güzel yürekli arkadaşım..

Allah razı olsun canı benim

Kuzummmm bugün senin için çooook güzel bi gün bebişlerine kavuşacaksın
dua etmezmiyizzz senin gibi bizlerde çoook isyiyoruz bebişlerinin tutunmasını

İnşallah Birtanem. Bugun 2. Gun bende tık yok yalnız diğer kızlar ne alemde acaba? Evdeyim yattığım söylenemez sadece ağır islere bulaşmıyorum. Ama iki embriyo nerde hiiiiicccc haberim yok. Batma bel agrisi falan da yok ben en zor aşamanın bu donem olduğunu düşünüyorum cok endişeliyim

Benim de transfer gunu dahil besinci gunum. Ben de hicbisey hissetmiyorum. Bence de en zor asama bu. Test yaptirmak bile istemiyorum

Canım ya o kadar umutluyum ki senin için, inşaallah "ben hamileyimm" diye geleceksinn, , inanıyorum. Dualarım seninle

Teşekkür ederim canım benim ne güzel dua etmişsin Allah senden razı olsun canım arkadaşım

Merhaba arkadaşlarım
Dün ikinci iğne mi oldum akşama doğru kalçamın tam yanı sanki çekiçle vurmuş gibi acıyor, bu sabahta aynı ağrı tam kuyruk sokumumda var öyle bir acı ki sanki biri oraya büyük bir taş fırlattı gibi acıyor, morarma yok ama.
Birde birşey soracağım bu gün pijamalarımızı balkondan çok çırpmadan hafifce sirkeledim bir zararı olmaz değil mi?

Canım o iğneler öyleymiş. Ama etkililer ben kapsul kullanıyorum o da ayrı bir iğrenç hic sorma. Oyle silkelemeyle bebek bisey olmaz bence. Zaten tutunma ilk iki saat içindeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…