canım 10 . Gün ilaçtan çift çizgi çıkacağını düşünmüyorum hamileliktendir ama bu gün kandan baktırsan çıkar zaten varsa eğer acilde yaptırabilirisn
Olumsuz olmaaaa bebisine güven rabbime emanet onlar
canim ben bu igneyi yaptirali 5 gün oldu yani transferimin 5.günü. Yapmis oldum.benim suphem o yüzden. Kan testi için yarini bekleyeyim artik.
güzel haberler alırsın inşşş hatibulut inşş sende canımm
Herkese günaydınlar,
Size bişey sormak istiyorum.3 aydır bir şekilde histeroskopi iptal olduğu için artık bu ay da dalgaya gelmesin diye adet olmadan gittim gün aldım. Cuma yada ctesi olmam gerekiyordu. Doktor verdi randevuyu ctesi olacağım adet diye.Benimkiler gelmek bilmez sinir oldum normalde günü saati şaşmazbugün gelmeye başlıyor kendileri adet bitiminden sonraki bikaç gün içinde yapılır diye biliyorum adet bittikten sonraki 2.gün histeroskopi yapılsa sorun olmaz dimi?
Kizlar gülüp dalga geçmeyin diger tüpten dolayi ahdim vardi idrar testinde hergün takip etcem diye.6 gunu oldu bugün igne ilac etkisi bilmem ama silik çizgi cikti.bakalim nolcak
Hatibulut gozunaydin canim insaallah hamilesindir.benimde 10. Gunum benimde ikinci çizgi silik cikti ama ben gecen carsamba catlatma ignesi vurdurmustum ondan olabilirmi acaba?
Histeroskopi adetli iken değil canım adet bitiminde yapılur..
Bende son tüpte aynen bunu yaptım 4.gün idrar testi yapmaya başladım
ilk zaman iğnenin etkisi ile hayalet ikinci çizgiyi görmüştüm her geçen gün kayboldu kocaman bir negatif aldım..
Çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün sürer maksimum bugünlerde görmen hatta silik değil hayalet çizgi gibi görmen imkansız gibi bişi bence hamilesinkoysana fotosunu
canım geçen çarşamba çatlatma iğnesi vurduysan o zaman temkinli olalım net bişey denemez..
yarında yap bundan sonra idrar testi yap hep aynı saatte koyulaşırsa gebelik kesindir
Catlatma ignesinin 11.gunu bugun iyimiben yapip yataga girdim yazik esim gormus baktim hakkaten silik:) foto telefondan gondermeyi denedim ama olmadi.yarin sabahta yapim ikisini bir gondercem yarin :)) insallah sonu güzel olur ya
silik görmezsin 11.gün ben denedim bizzat olmuyor öyle
gebelikten görüyorsun sen şekerim..
bi de silik çizgi pembe tonlardaysa çok fena gebesin
Histeroskopi adetli iken değil canım adet bitiminde yapılur..
Bende son tüpte aynen bunu yaptım 4.gün idrar testi yapmaya başladım
ilk zaman iğnenin etkisi ile hayalet ikinci çizgiyi görmüştüm her geçen gün kayboldu kocaman bir negatif aldım..
Çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün sürer maksimum bugünlerde görmen hatta silik değil hayalet çizgi gibi görmen imkansız gibi bişi bence hamilesinkoysana fotosunu
canım geçen çarşamba çatlatma iğnesi vurduysan o zaman temkinli olalım net bişey denemez..
yarında yap bundan sonra idrar testi yap hep aynı saatte koyulaşırsa gebelik kesindir
Hayatim böyle cok belli degil ama pembe silik yani bariz var ama.yarin bence iyice belli olur.allahim ya heyecanlandirdin beni
Yarin 11. Gunum ben kanda baktirayim diyorum.catlatma ignesi yaptigimin 6. Günü oluyor. Bu igne kandada pozitif cikartmaz heralde. Belki kana gitmedende idrar testi yaparim.nasip artik. Insaallah testteki çizgi bebistendir diye ümit ediyorum.
Bilgin için sagol canim.
kızlar dün annemlerde yemek vardı kuran okkutuk bende bulaşık yıkarken bardak kırıldı ve elimiçok kötü kesdimmm şimdi acile gidip pansuman yaptıracağım görüşürüz sonra
İnşallah allahim yaaaaEki Görüntüle 1119685
İdrar testi yapmışlar beni burda tutuyorlar yarın tüp günümüz var hazırlıklarım yarım kaldı bu kızların bebeleri yüzünden
Taze taze hamiş kokuyor topik
kızlar dün annemlerde yemek vardı kuran okkutuk bende bulaşık yıkarken bardak kırıldı ve elimiçok kötü kesdimmm şimdi acile gidip pansuman yaptıracağım görüşürüz sonra
Kız bu baya silik:44::44::44::26::26:
Yarın ki idrar testin net sonucu verir..
Aynı saatte yap olurmu yarın..
Yanında 7. diye yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?