2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım 10 . Gün ilaçtan çift çizgi çıkacağını düşünmüyorum hamileliktendir ama bu gün kandan baktırsan çıkar zaten varsa eğer acilde yaptırabilirisn

Canim ben bu igneyi yaptirali 5 gün oldu yani transferimin 5.günü. yapmis oldum.benim suphem o yüzden. Kan testi için yarini bekleyeyim artik.

Histeroskopi adetli iken değil canım adet bitiminde yapılur..

Kizlar gülüp dalga geçmeyin diger tüpten dolayi ahdim vardi idrar testinde hergün takip etcem diye.6 gunu oldu bugün igne ilac etkisi bilmem ama silik çizgi cikti.bakalim nolcak

Bende son tüpte aynen bunu yaptım 4.gün idrar testi yapmaya başladım
ilk zaman iğnenin etkisi ile hayalet ikinci çizgiyi görmüştüm her geçen gün kayboldu kocaman bir negatif aldım..

Çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün sürer maksimum bugünlerde görmen hatta silik değil hayalet çizgi gibi görmen imkansız gibi bişi bence hamilesinkoysana fotosunu

Hatibulut gozunaydin canim insaallah hamilesindir.benimde 10. Gunum benimde ikinci çizgi silik cikti ama ben gecen carsamba catlatma ignesi vurdurmustum ondan olabilirmi acaba?

canım geçen çarşamba çatlatma iğnesi vurduysan o zaman temkinli olalım net bişey denemez..
yarında yap bundan sonra idrar testi yap hep aynı saatte koyulaşırsa gebelik kesindir

Catlatma ignesinin 11.gunu bugun iyimi ben yapip yataga girdim yazik esim gormus baktim hakkaten silik:) foto telefondan gondermeyi denedim ama olmadi.yarin sabahta yapim ikisini bir gondercem yarin :)) insallah sonu güzel olur ya

Catlatma ignesinin 11.gunu bugun iyimi ben yapip yataga girdim yazik esim gormus baktim hakkaten silik:) foto telefondan gondermeyi denedim ama olmadi.yarin sabahta yapim ikisini bir gondercem yarin :)) insallah sonu güzel olur ya

silik görmezsin 11.gün ben denedim bizzat olmuyor öyle
gebelikten görüyorsun sen şekerim..
bi de silik çizgi pembe tonlardaysa çok fena gebesin

silik görmezsin 11.gün ben denedim bizzat olmuyor öyle
gebelikten görüyorsun sen şekerim..
bi de silik çizgi pembe tonlardaysa çok fena gebesin

Hayatim böyle cok belli degil ama pembe silik yani bariz var ama.yarin bence iyice belli olur.allahim ya heyecanlandirdin beni

Yarin 11. Gunum ben kanda baktirayim diyorum.catlatma ignesi yaptigimin 6. Günü oluyor. Bu igne kandada pozitif cikartmaz heralde. Belki kana gitmedende idrar testi yaparim.nasip artik. Insaallah testteki çizgi bebistendir diye ümit ediyorum.
Bilgin için sagol canim.

Hulusi daktırımda 2.kez çatlatma iğnesi pek vurdurmaz sana niye vurdurduda aklımızı karıştırıyor
Canım bana kalırsa hatibulut gibi sende hamilesin...
Silik çıkar çatlatma iğnesinden ama bu kadar rahat göremezsiniz görmek için ışığa falan tutmanız lazım testi
Yarın kan vermen süper olur...

kızlar dün annemlerde yemek vardı kuran okkutuk bende bulaşık yıkarken bardak kırıldı ve elimiçok kötü kesdimmm şimdi acile gidip pansuman yaptıracağım görüşürüz sonra

İdrar testi yapmışlar beni burda tutuyorlar yarın tüp günümüz var hazırlıklarım yarım kaldı bu kızların bebeleri yüzünden
Taze taze hamiş kokuyor topik

İdrar testi yapmışlar beni burda tutuyorlar yarın tüp günümüz var hazırlıklarım yarım kaldı bu kızların bebeleri yüzünden
Taze taze hamiş kokuyor topik

Kiz dur yuklemisim bakta öyle isine bak:)))

kızlar dün annemlerde yemek vardı kuran okkutuk bende bulaşık yıkarken bardak kırıldı ve elimiçok kötü kesdimmm şimdi acile gidip pansuman yaptıracağım görüşürüz sonra

ahh canım yaaa okurken kötü oldum..çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…