2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Benim test baya net gorunuyo. Sadece rengi digeri kadar koyu değil. Evet Hulusi bey beni böyle celiskiye dusurdu. Yarina kadar sabretmekten başka çarem yok((((

8mayista transfer oldum 22 mayıs perşembe cnm test günü
Bakalım ogune kadar adet olmazsam tabi evde yapamıyorum
catlatma iğnesi yaptıkya o pozitif çıkarıyomusun
karmakarışığım :18:

Aynen çatlatma iğnesi pozitif gösteriyor

kızlar dün annemlerde yemek vardı kuran okkutuk bende bulaşık yıkarken bardak kırıldı ve elimiçok kötü kesdimmm şimdi acile gidip pansuman yaptıracağım görüşürüz sonra

Ah canım yaaa çok canın yanmıştır, geçmiş olsun arkadaşım.

Kolay gelsin hamarat hatun ay şimdi ankarada olmak vardı gelenler çok şanslı hem tatlı dilli hem hamarat hatuna misafir oluyorlar inşallah en kisa zamanda seninde bebisin (bebislerin) olacak Rabbim hepimizin yüzünü guldursun

Canım bence hamilesin bu kadarı bile görünmez idrarda 11.gün olmuş çatlatma iğnesinden sonra ama temkinli olmakta fayda var tabii..

Evet temkinli olmalıyım sagol hayatim yarinki testte görüşmek üzere

Tamam yarin devam

test yapmaya baslamıssın ben daha korkuyorm ya bırde catlatma ıgnesı pozıtıf gösterıyomus ıdararda öylemıı ılkkez duydum sana transferden sonrada yapıldımı bana transferden sonra 4de1i kadar yapıldı bebegın tutunmasona yardımcı oluyormus o zaman ben hıc ıdrar testı yapmım

İdrar testi yapmışlar beni burda tutuyorlar yarın tüp günümüz var hazırlıklarım yarım kaldı bu kızların bebeleri yüzünden
Taze taze hamiş kokuyor topik
Yaw nerdesin sen ya, transfer oldu vs oldum beni sormuyorsun
Baksana ben kendimi o kadar sağlıklı hissediyorum ki sanki vücudumda yabancı hiç birşey yok gibi. Ne ağrım ne sızım, ne akıntım hiç ama hiç birşeyim yok. Ne opu olmuşum ne transfer olmuşum sanki

Var annem kardesler hep yakinimdalar ben yapmicam onlar yapcak

Ohhh ne güzel ozaman, bu arada gebelik testi yapmışsın? Senin kaçıncı günün bu gün?? Opu gününn bir sonra ki gününden itibaren say ama
Mesela benim opu pazartesi oldu o gün sayılmıyor salı sayılıyor yani bu gün 7. Günüm

Canim ovitrelle vurulali 11 gün oldu benim ben yinede idrar testine guvenmiyorum.silik cizgileri görmek bizler icin muhteşem o yüzden yapiyorum.sen yapma yeni vurmussun igneyi zaten

Yok canim transfer günü sayilmiyor ertesi günden saymaya baslayacaksin.benim 6.gunum bugün

Kızlar bantı kalçama yapıştırdım sonra yeri olmadı diye çıkarttım başka yere yapıştırdım yapışkan özelliğini biraz kaybetti sonra üstünü yara bantıyla destekledim tutsun diye, sorun olmaz değil mi?

Cnm nasılsın bakalım.

iyiyimmmmmmmmmm sen nasılsın canmmmyatıyorum ben öylee belırtı arıyorm kendımı dınlıyorumm senn nasıl gıdıyor

Aaaa arkadaşım yatma fazla oyle.belirtide aramaa biliyorsun her iki şekildede olabiliyor.
Ben iyiyim cok şukur bi sıkıntı yok ufak tefek mide bulantıları var Işte..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…