Tamam yarin devam
Hulus daktırımda 2.kez çatlatma iğnesi pek vurdurmaz sana niye vurdurduda aklımızı karıştırıyor
Canım bana kalırsa hatibulut gibi sende hamilesin...
Silik çıkar çatlatma iğnesinden ama bu kadar rahat göremezsiniz görmek için ışığa falan tutmanız lazım testi
Yarın kan vermen süper olur...
sana gerek kalmayacak canım çünkü bu sefer pozitifi sendeee göreceğizzz:))
Yuhhhhh o kadar mi yyyyya:)))) biz ayin birinde taşınıyoruz :)))
8mayista transfer oldum 22 mayıs perşembe cnm test günü
Bakalım ogune kadar adet olmazsam tabi evde yapamıyorum
catlatma iğnesi yaptıkya o pozitif çıkarıyomusun
karmakarışığım :18:
kızlar dün annemlerde yemek vardı kuran okkutuk bende bulaşık yıkarken bardak kırıldı ve elimiçok kötü kesdimmm şimdi acile gidip pansuman yaptıracağım görüşürüz sonra
Kolay gelsin hamarat hatunGünaydın kızçelerim...
Bugün kk dan sizler gibi tanıştığım ama sonra özel hayatımda görüşmeye başladığım tüp bebekçi kızları yarın evimde ağırlayacam..
Hazırlık yapiciimmm..
Bana geleceklerin hepsinin bebekleri oldu bi ben kaldım
Geleneksel tüp günü bu kez bende yani
Şimdi mutfağa girme zamanı sık sık gelicem ama
Bak o tutmadı işte, bizim daha 3 ayımız var. Bu arada taşınırken sana yardım edecek var mı?
Canım bence hamilesin bu kadarı bile görünmez idrarda 11.gün olmuş çatlatma iğnesinden sonra ama temkinli olmakta fayda var tabii..
Tamam yarin devam
Yaw nerdesin sen ya, transfer oldu vs oldum beni sormuyorsunİdrar testi yapmışlar beni burda tutuyorlar yarın tüp günümüz var hazırlıklarım yarım kaldı bu kızların bebeleri yüzünden
Taze taze hamiş kokuyor topik
Var annem kardesler hep yakinimdalar ben yapmicam onlar yapcak
test yapmaya baslamıssın ben daha korkuyorm ya bırde catlatma ıgnesı pozıtıf gösterıyomus ıdararda öylemıı ılkkez duydum sana transferden sonrada yapıldımı bana transferden sonra 4de1i kadar yapıldı bebegın tutunmasona yardımcı oluyormus o zaman ben hıc ıdrar testı yapmım
Ohhh ne güzel ozaman, bu arada gebelik testi yapmışsın? Senin kaçıncı günün bu gün?? Opu gününn bir sonra ki gününden itibaren say ama
Mesela benim opu pazartesi oldu o gün sayılmıyor salı sayılıyor yani bu gün 7. Günüm
Yok canim transfer günü sayilmiyor ertesi günden saymaya baslayacaksin.benim 6.gunum bugün
test yapmaya baslamıssın ben daha korkuyorm ya bırde catlatma ıgnesı pozıtıf gösterıyomus ıdararda öylemıı ılkkez duydum sana transferden sonrada yapıldımı bana transferden sonra 4de1i kadar yapıldı bebegın tutunmasona yardımcı oluyormus o zaman ben hıc ıdrar testı yapmım
Benim 4. Gün mü yani bu gün. Perşembe transfer oldum ama embriyom sonuçta 7 günlük
Cnm nasılsın bakalım.
iyiyimmmmmmmmmm sen nasılsın canmmmyatıyorum ben öylee belırtı arıyorm kendımı dınlıyorummsenn nasıl gıdıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?