- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Benim 4. Gün mü yani bu gün. Perşembe transfer oldum ama embriyom sonuçta 7 günlük
Benim 4. Gün mü yani bu gün. Perşembe transfer oldum ama embriyom sonuçta 7 günlük
Yok canim transfer günü sayilmiyor ertesi günden saymaya baslayacaksin.benim 6.gunum bugün
Ohhh ne güzel ozaman, bu arada gebelik testi yapmışsın? Senin kaçıncı günün bu gün?? Opu gününn bir sonra ki gününden itibaren say ama
Mesela benim opu pazartesi oldu o gün sayılmıyor salı sayılıyor yani bu gün 7. Günüm
Aaaa arkadaşım yatma fazla oyle.belirtide aramaa biliyorsun her iki şekildede olabiliyor.
Ben iyiyim cok şukur bi sıkıntı yok ufak tefek mide bulantıları var Işte..:))
İnsallah rabbim yüzünü güldürur hayatım.idrar testlerinin takipçisiyim.
Kiz idrar testi yapmadin mi :))) ben yapcam hergün takip etcem and içtim :))) seninde kistinin oldgu yerde adet sancilarin oluyomu ya
Cnm transferin 6.gunu çatlatma ignesi verdiler ya o hcg hormonunu
yukseltiyomus ondan yapmadım pozitif çıkar kanda cikmaz
die ağrım yok cnm ama kasıklarim midem bosluklarim kasılıyor
çok gece Sağımdan soluma donemuyorum ama umudum yok
progestan kullaniyomusun sen
Histeroskopi adetli iken değil canım adet bitiminde yapılur..
Canim arkadasim teşekkür ederim
canım adetim ctesi bitiyor pazartesi histeroskopi olur dimi?
Hangi igne adini soyler misin herkes kullanms ondan... gece bende yatagi parcalicak kadar kasık ağrısı cekiyorum ya of bi gecseydi su agrilar.resmen adet sancisi
Yaw nerdesin sen ya, transfer oldu vs oldum beni sormuyorsun
Baksana ben kendimi o kadar sağlıklı hissediyorum ki sanki vücudumda yabancı hiç birşey yok gibi. Ne ağrım ne sızım, ne akıntım hiç ama hiç birşeyim yok. Ne opu olmuşum ne transfer olmuşum sanki
Evet temkinli olmalıyım sagol hayatim yarinki testte görüşmek üzere
kuzummmmmmmmmmmm inşallah bebiş o bebiş hatta bebişler ayyy
Kızlar öğlene doğru gelir o ara girerim topiğe bakarım 7.gün testine
Kolay gelsin hamarat hatunay şimdi ankarada olmak vardı gelenler çok şanslı hem tatlı dilli hem hamarat hatuna misafir oluyorlar inşallah en kisa zamanda seninde bebisin (bebislerin) olacak Rabbim hepimizin yüzünü guldursun
Benim test baya net gorunuyo. Sadece rengi digeri kadar koyu değil. Evet Hulusi bey beni böyle celiskiye dusurdu. Yarina kadar sabretmekten başka çarem yok((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?