2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Benim 4. Gün mü yani bu gün. Perşembe transfer oldum ama embriyom sonuçta 7 günlük

canm embrıon nasıl 7 gunluk 5gunluk oluyor en fazla benm bıldıgım sen transfer oldugun gunden sonra 1 dıye safagın baslıyor tuttukdan sonra son adet tarıhıne göre haftanı hesaplıyolar yanı kaç haftalık gebe oldugnuu

bu arada hangı ılaçları kullanıyorsun transferın perşembe gunumu oldu bende perşembe oldum 26 sı testm

Aaaa arkadaşım yatma fazla oyle.belirtide aramaa biliyorsun her iki şekildede olabiliyor.
Ben iyiyim cok şukur bi sıkıntı yok ufak tefek mide bulantıları var Işte..:))

yaaa burdayım demeye basladı demek bebişinnoh oh maşallahh annesinede bebişinede bu arada sence kalkma gıbı luksum varmı benmm canmm bılmıyonmuu kocamm aynı bunn gıbı dönmesırtüstü yat yavas dönnşişirdi kafamıı

Kiz idrar testi yapmadin mi :))) ben yapcam hergün takip etcem and içtim :))) seninde kistinin oldgu yerde adet sancilarin oluyomu ya

Cnm transferin 6.gunu çatlatma ignesi verdiler ya o hcg hormonunu
yukseltiyomus ondan yapmadım pozitif çıkar kanda cikmaz
die ağrım yok cnm ama kasıklarim midem bosluklarim kasılıyor
çok gece Sağımdan soluma donemuyorum ama umudum yok
progestan kullaniyomusun sen

Hangi igne adini soyler misin herkes kullanms ondan... gece bende yatagi parcalicak kadar kasık ağrısı cekiyorum ya of bi gecseydi su agrilar.resmen adet sancisi

Hangi igne adini soyler misin herkes kullanms ondan... gece bende yatagi parcalicak kadar kasık ağrısı cekiyorum ya of bi gecseydi su agrilar.resmen adet sancisi

Ovitrella cnm bide progestan fitil kullanıyorum coraspirin
ve folikasit bide bizim adet olayı nasıl olcak cnmya
varmı bi bilgin ben geçen ay 14 oldum bu nasıl olcak geciktimi
şimdi adetim:44::44:

seni sormuyor olmam seni unuttuğum anlamına gelmeezzzz..
aklımda ve dualarımdasın..
hiç bişi hissettmiyor hatta aşırı yan etkisiz bir dönemdesin demek bi düşünelim bu ne demek oluyor hıımmmmmm evet düşündüm bulamadım
belirtisiz gebe kalanlardan ol inşallah..
yarın eski tüpçü kızçelerimi evimde ağırlayacam mutfaktayım canım bugün..

sağol canım valla çıkın çıkın gelin beklerim...
ev yarın bebe kaynayacak hepside tüp
bi tanesi tüpü beklerken kendiliğinden oldu...
şimdi onlara layık ikramlar hazırlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…