iOvitrella cnm bide progestan fitil kullanıyorum coraspirin
ve folikasit bide bizim adet olayı nasıl olcak cnmya
varmı bi bilgin ben geçen ay 14 oldum bu nasıl olcak geciktimi
şimdi adetim:44::44:
yaaa burdayım demeye basladı demek bebişinnoh oh maşallahh annesinede bebişinede bu arada sence kalkma gıbı luksum varmı benmm canmm bılmıyonmuu kocamm aynı bunn gıbı dönme sırtüstü yat yavas dönn şişirdi kafamıı
Kesinlikle haklısın herkesi bunyesi bir değil. Doktor zaten bizleri yönlendiriyor. Yat yatma diye.bsna normal hayatına dön dedi.ben stres yapıyorum kafam hep orda oluyor o yüzden bu sefer yaymadim.ama cok felaket sol kasigim.adet sancisi çekiyorum resmen.ikinci günden beri. Artik agliyorum o derece yani.
i
Bende esrofem.progestan fitil kullanıyorum. Adetin ilac kullandgn sürece olmaz dye biliyorum canim.yani test günü inşallah pozitifsebtamam ama degilse ilaclari biraknca adet oluyoruz.
inşallah bu sefer herşey guzel olur benmde yuzum gulerr off cok korkuyorummAyyy kıyamam haklısın cnm.bendede aynı durum vardı.iste oldugu zamanlar daha rahat davranıyordum bende.
stras yapma canımm inşallah herşey güzel gelişecek.. bebiş tutunmaya çalışıyordur belkide o yüzdende ağrı olabilir.. inşallah öyledir..
Hımm anladım cnm kanda negatif çikarsa dr ilaçları bırak dicek
tabi sonra adet olucanallahım inş güzel Haberlerimiz gelir
son olur bu ilaçlar
Hımm anladım cnm kanda negatif çikarsa dr ilaçları bırak dicek
tabi sonra adet olucanallahım inş güzel Haberlerimiz gelir
son olur bu ilaçlar
canmm sendemı tup bebek yaptırdın nıye adetı dusunuyorsunkı aklına bıle getırmee lutfen kaçıncı denemen ılkmıı canmm transferının kaçıncı gunundesın hakkında hayırlısı olsın ınsallahh
o zaman gebelik ihtimali kuvvetli canım belirgin çıkmazdı yoksa..
Ilk demem cnm 8mayista oldum transfer ilk günü saymazsak
11.gun bugün hiç belirtim yok olanlarda kasılma gerilme şeklinde
oyüzden adet günüme taktım:18:
Kizlar buraya fotoyu nasil yukluyoruz
yarınmı tahlılın canmm ugun yap cok gerılıyorsan canm kısıden kısıye degısıyorkı kımde belırtı olmuyo bı bakıyoz hamıleyımm dıye bagrıyoo sarısı sana olsun ınsallahh
sağol canım valla çıkın çıkın gelin beklerim...
ev yarın bebe kaynayacak hepside tüp
bi tanesi tüpü beklerken kendiliğinden oldu...
şimdi onlara layık ikramlar hazırlıyorum..
mesaj yazdıgın yerın assagsında eklentı ekle var canm ordann
İnşallah canım benim ama ben hiç öyle birşey hissetmiyorum. İçimde sanki hiç birşey yok...
Hyr cnm dr perşembe gün verdi perşembe gidicem ama hiç umudum
yok
Hersey yolunda bi sıkıntın yokmuş çok sevindim.insallah cok cabuk gecer zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?