2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Döllenmesinden itibaren saydığım için canım 7 gün dedim

bu arada hangı ılaçları kullanıyorsun transferın perşembe gunumu oldu bende perşembe oldum 26 sı testm

Progestoron iğne, climira bant ve corasprin kullanıyorum canım benim test tarihi 27 si ama ben 26 da yaptıracağım kısmet olursa. Sende hiç belirti var mı?

Progestoron iğne, climira bant ve corasprin kullanıyorum canım benim test tarihi 27 si ama ben 26 da yaptıracağım kısmet olursa. Sende hiç belirti var mı?

bende belırtı melırtı yok vallaabıraktım kendımı ne cıkarsa bahtımızaaa saka bıyana yusufyusuf edıyom valla gaz vardı ıste dun bıraz kasıgımda ınceden bır sızı olsu gectı bugunde birşey yok ha bu arada cok yemek yıyorm yaa ama o ılaçlardann

Ooooo süper o zaman sana kolay gelsin. Bu arada yardımların için teşekkür ederim

hemen karamsarlıklar başlamış bakıyorum.. nasıl hissedeceksin canım daha kaçıncı gün.. bu işler belirtiye bakmıyorki..
pozitif ol canım inşallah hayırlısı ile tutacak..

İnşallah canım benim inşallah

valla telden gırmedıgım ıcın bılmıyorm canm kusura bakma yardımcı olamadm

onlar sana transferden sonra bılgı vermedılermı canm kaçncı gun embrıosu kac hucrelı hangı kalıte vs

3. Gün embriyosu canım, transfer olalıda 4 gün oldu işte embiyom 7 günlük olmuş oluyor

3. Gün embriyosu canım, transfer olalıda 4 gün oldu işte embiyom 7 günlük olmuş oluyor

haa sen öyle hesaplıyon7. gunluk dıye öyle hesaplama suan transferden sonrakı gununu hesaplıyacan canm hamıle kaldıktan sonrada ıns son adet tarıhıne göre hesaplanıyor gebelıgın bırtanem

Benimde ilk 3 gün çok gazım vardı, arada da kasıklarımda ağrı ama dünden beri hiç birşey yok hayırlısı artık napalım

Benimde ilk 3 gün çok gazım vardı, arada da kasıklarımda ağrı ama dünden beri hiç birşey yok hayırlısı artık napalım

aynen canmm mevalam nasip etmişse el getirirr, yel getirir sel getirir etmemişse el götürür yel götürür sel götürürmüş nasipden öteye gidilmezz

Ay çok heyecanlıyım sonç ne olacak acaba?

Bilmiyorum tatlim ama ben umutlanmiyorum açıkçası digerindede boyle kanda erken ogrendim.o yüzden cumartesiye kadar kan yapmicam.olumsuzda olsa kafami dagitcam simdiden düşün sende.mesela cu.artesi negatifi gorursem pazar günü gidip yeni eve temizlge gtcem kafam dagilsin dye:)))

haa sen öyle hesaplıyon7. gunluk dıye öyle hesaplama suan transferden sonrakı gununu hesaplıyacan canm hamıle kaldıktan sonrada ıns son adet tarıhıne göre hesaplanıyor gebelıgın bırtanem

Senin dediğine görede 4. Günnoluyor. Amaaaan boşver kafayı yiğcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…