Bende yok canim telden girdigim icin belkide
Canim transferin ertesi günü sayılıyor yani bugün 4. Günün Sonuca 8 gün var
dosya yukle felan yokmuu bak canmm
canm embrıon nasıl 7 gunluk 5gunluk oluyor en fazla benm bıldıgım sen transfer oldugun gunden sonra 1 dıye safagın baslıyor tuttukdan sonra son adet tarıhıne göre haftanı hesaplıyolar yanı kaç haftalık gebe oldugnuu
bu arada hangı ılaçları kullanıyorsun transferın perşembe gunumu oldu bende perşembe oldum 26 sı testm
Baktim canim oyle seyler yok.sagol ilgin icin
Döllenmesinden itibaren saydığım için canım 7 gün dedim
Evet canim doktorlarda öyle söylüyor. Transfer gununden sonraki gun saymaya basliyorsun
Progestoron iğne, climira bant ve corasprin kullanıyorum canım benim test tarihi 27 si ama ben 26 da yaptıracağım kısmet olursa. Sende hiç belirti var mı?
seni sormuyor olmam seni unuttuğum anlamına gelmeezzzz..
aklımda ve dualarımdasın..
hiç bişi hissettmiyor hatta aşırı yan etkisiz bir dönemdesin demek bi düşünelim bu ne demek oluyor hıımmmmmm evet düşündüm bulamadım
belirtisiz gebe kalanlardan ol inşallah..
yarın eski tüpçü kızçelerimi evimde ağırlayacam mutfaktayım canım bugün..
Ay çok heyecanlıyım sonç ne olacak acaba?
hemen karamsarlıklar başlamış bakıyorum.. nasıl hissedeceksin canım daha kaçıncı gün.. bu işler belirtiye bakmıyorki..
pozitif ol canım inşallah hayırlısı ile tutacak..
valla telden gırmedıgım ıcın bılmıyorm canm kusura bakma yardımcı olamadm
onlar sana transferden sonra bılgı vermedılermı canm kaçncı gun embrıosu kac hucrelı hangı kalıte vs
3. Gün embriyosu canım, transfer olalıda 4 gün oldu işte embiyom 7 günlük olmuş oluyor
bende belırtı melırtı yok vallaabıraktım kendımı ne cıkarsa bahtımızaaa saka bıyana yusufyusuf edıyom valla gaz vardı ıste dun bıraz kasıgımda ınceden bır sızı olsu gectı bugunde birşey yok ha bu arada cok yemek yıyorm yaa ama o ılaçlardann
inşallah herşey guzel olur burda buyuk bır kutlama yaparızz
Benimde ilk 3 gün çok gazım vardı, arada da kasıklarımda ağrı ama dünden beri hiç birşey yok hayırlısı artık napalım
Ayyyy daha var kız:18::18:
Ay çok heyecanlıyım sonç ne olacak acaba?
haa sen öyle hesaplıyon7. gunluk dıye öyle hesaplama suan transferden sonrakı gununu hesaplıyacan canm hamıle kaldıktan sonrada ıns son adet tarıhıne göre hesaplanıyor gebelıgın bırtanem
Senin dediğine görede 4. Günnoluyor. Amaaaan boşver kafayı yiğcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?