2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Bende kendi tutacağım pazartesiye kadar ne idrar ne başka hiç birşey yapmayacağım, o gün kan vermeye gideceğim. Eğer kısmet olmazsa bebeğe, 2 ay çalışıp işten ayrılacağım evi taşıyacağım şehir değiştiriyoruz, sonra tatil yapacağım tekrar deneyeceğim. Hem ara vermiş olurum hem gene kürle kendimi takviye yaparım.

Süpersin :)) nasip olmazsa bi daha bu sene tüp yaptirmayi düşünmüyorum bende...

İnşallah pozitifi görün canım. Ama olmazsada planlar güzel miş. Tebdili mekanda ferahlık vardır demiş büyüklerimiz. Nereye taşınıyorsun bu arada?Dün sana yazdım görmedin heralde canım

Kızlar yumurtalar toplandı şuan evimde yatıyorum eşim başımda sürekli konuşuyor yarını iple çekiyorum.
bakalım kaç tanesi döllenecek 13 tane yumurta toplandı dua edin bebişlerim güzelce bölünsünler 😊😊şuan biraz kanama gaz ve ağrı var..ilaç olarakta progestan fitil estrofem ve azitro verdı birde folik asit ilaçlarımı içtim yatıyorum çok merak ediyorum bebişler ne alemde 😊😊

Bu kadar emin nasil konuşabilir doktor.
Ben de rezervine hic bisey yapılamaz ama kalite artirilabilir diye duydum

İnşallah pozitifi görün canım. Ama olmazsada planlar güzel miş. Tebdili mekanda ferahlık vardır demiş büyüklerimiz. Nereye taşınıyorsun bu arada?Dün sana yazdım görmedin heralde canım

Canım alıntı yapmadan yazdığın için mi görmedim acaba yoksa asla cevapsız bırakmazdım. Boluya taşınıyoruz canım

Canım transferin mi oldu zaman ne çabuk geçmiş.... İnşallah olumlu sonuçlar alırsın, dualarım seninle

Perşembe günü transferim oldu 26 test günüm, sana birşey soracağım canım transfer sonrası birşeyler hissettin mi?

cnm bu sefer herşey yolunda gider bu sefer bebeğine kavuuşursun inşlh azmin elinden ne kurtulmuş sen her seferinde böyle azimle devam ediyorsun görbak bunun mükafatı bu seferde olacak inşlhh...
gözünaydın cnm hamişsin silikte olsa çizgi görmüşsün daha ne hadi kanda değerlerin çok çıksın için rahat etsin.....
kızlar dün annemlerde yemek vardı kuran okkutuk bende bulaşık yıkarken bardak kırıldı ve elimiçok kötü kesdimmm şimdi acile gidip pansuman yaptıracağım görüşürüz sonra
geçmiş oolsun cnm umarım fazla derin değildir kesik yeri...
Progestoron iğne, climira bant ve corasprin kullanıyorum canım benim test tarihi 27 si ama ben 26 da yaptıracağım kısmet olursa. Sende hiç belirti var mı?
cnm belirti ara ama takma kafana inşlhh güzel sonuçlar alıcaksın...bu sefer hamiş olacaksın...
geçmiş olsun umarım yarın hepsi döllendi diye aralar seni..

hatibulut cnm senin testini alıntı yaptım ama ne oldu anlamadım
hayalet ikinci çizgi ebnde gördüm hadi inşlh sende hamileyim diye yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…