Evet kuzum güzel haberini almaya daha çok var
Bilmiyorum tatlim ama ben umutlanmiyorum açıkçası digerindede boyle kanda erken ogrendim.o yüzden cumartesiye kadar kan yapmicam.olumsuzda olsa kafami dagitcam simdiden düşün sende.mesela cu.artesi negatifi gorursem pazar günü gidip yeni eve temizlge gtcem kafam dagilsin dye:)))
evet 4.gunumuzz canmmm
Hadi hayırlısı arkadaşım pazartesi ola hayrola inşallah
Bende kendi tutacağım pazartesiye kadar ne idrar ne başka hiç birşey yapmayacağım, o gün kan vermeye gideceğim. Eğer kısmet olmazsa bebeğe, 2 ay çalışıp işten ayrılacağım evi taşıyacağım şehir değiştiriyoruz, sonra tatil yapacağım tekrar deneyeceğim. Hem ara vermiş olurum hem gene kürle kendimi takviye yaparım.
Bende kendi tutacağım pazartesiye kadar ne idrar ne başka hiç birşey yapmayacağım, o gün kan vermeye gideceğim. Eğer kısmet olmazsa bebeğe, 2 ay çalışıp işten ayrılacağım evi taşıyacağım şehir değiştiriyoruz, sonra tatil yapacağım tekrar deneyeceğim. Hem ara vermiş olurum hem gene kürle kendimi takviye yaparım.
o dollenen de gitti tupe tutundu, dis gebelik( sonraki denemeye kadar yumurta kalitesini artirici ilac kullaniym diodum, oyle bi ilac yokmus..kadinin yumurtasi dogmadan olusurmus, o ay toplancak yumurta sayisini artirilirmis, ama kaliteye bisey yapamiyoruz dedi doktor..
İnşallah güzel haberdir yoksa beklemek dert değil valla
kızlar dün annemlerde yemek vardı kuran okkutuk bende bulaşık yıkarken bardak kırıldı ve elimiçok kötü kesdimmm şimdi acile gidip pansuman yaptıracağım görüşürüz sonra
3. Gün embriyosu canım, transfer olalıda 4 gün oldu işte embiyom 7 günlük olmuş oluyor
inşallah canmmm ama ben belkı 7.gunu baktırırm kandaa
Süpersin :)) nasip olmazsa bi daha bu sene tüp yaptirmayi düşünmüyorum bende...
İnşallah pozitifi görün canım. Ama olmazsada planlar güzel miş. Tebdili mekanda ferahlık vardır demiş büyüklerimiz. Nereye taşınıyorsun bu arada?Dün sana yazdım görmedin heralde canım
Canim naber nasilsin.bebisler nasıl oldular?
Güzel haberlerini iple cakiyoruz
Canım transferin mi oldu zaman ne çabuk geçmiş.... İnşallah olumlu sonuçlar alırsın, dualarım seninle
cnm bu sefer herşey yolunda gider bu sefer bebeğine kavuuşursun inşlh azmin elinden ne kurtulmuş sen her seferinde böyle azimle devam ediyorsun görbak bunun mükafatı bu seferde olacak inşlhh...canım Bursada hiç akrabam yok.. aynı hastenenin İstanbuldada şubesi var ama bu işler hastaneye doktorada bazen bakmıyor..
bu güne kadar gittiğim hasteneler ve doktorlar hep çoğunluğun pozitif sonuçlar aldığı iyi hastaneler ve iyi tanınmış doktorlardı ama bende o pozitifi göremedim.. demekki daha zamanıda gelmemiş hayırlısı diyorum artık çünkü bebek sıkıntısı hariç herşey iyi gidiyor bunada şükrediyorum.. inşallah bebekte gelecek bir gün.... 27 Mayısa Memorial Semra Hanımdan randevu aldım.. onunla bir görüşeceğim bakalım ne diyecek farklı birşeyler yapacakmı..
Kizlar benim transfer sonrasi 10.gunum dayanamayip idrar testi yaptim.ikinci çizgi tam net olmasada cikti. Eger negatif olsaydi o ikinci çizgi hiç cikmazdi degilmi?. Fotosunu buraya yüklemeyide bilmiyorumki gostereyim.yaa çok heyecanliyim bi akil verin.
geçmiş oolsun cnm umarım fazla derin değildir kesik yeri...kızlar dün annemlerde yemek vardı kuran okkutuk bende bulaşık yıkarken bardak kırıldı ve elimiçok kötü kesdimmm şimdi acile gidip pansuman yaptıracağım görüşürüz sonra
cnm belirti ara ama takma kafana inşlhh güzel sonuçlar alıcaksın...bu sefer hamiş olacaksın...Progestoron iğne, climira bant ve corasprin kullanıyorum canım benim test tarihi 27 si ama ben 26 da yaptıracağım kısmet olursa. Sende hiç belirti var mı?
geçmiş olsun umarım yarın hepsi döllendi diye aralar seni..Kızlar yumurtalar toplandı şuan evimde yatıyorum eşim başımda sürekli konuşuyor yarını iple çekiyorum.
bakalım kaç tanesi döllenecek 13 tane yumurta toplandı dua edin bebişlerim güzelce bölünsünler 😊😊şuan biraz kanama gaz ve ağrı var..ilaç olarakta progestan fitil estrofem ve azitro verdı birde folik asit ilaçlarımı içtim yatıyorum çok merak ediyorum bebişler ne alemde 😊😊
güzel olacak hersey inşallah umudunu yitirme sakın yiyenimiz sıkı sıkı tutunsun sana hiç bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?