Kızlar yumurtalar toplandı şuan evimde yatıyorum eşim başımda sürekli konuşuyor yarını iple çekiyorum.
bakalım kaç tanesi döllenecek 13 tane yumurta toplandı dua edin bebişlerim güzelce bölünsünler 😊😊şuan biraz kanama gaz ve ağrı var..ilaç olarakta progestan fitil estrofem ve azitro verdı birde folik asit ilaçlarımı içtim yatıyorum çok merak ediyorum bebişler ne alemde 😊😊
cnm bu sefer herşey yolunda gider bu sefer bebeğine kavuuşursun inşlh azmin elinden ne kurtulmuş sen her seferinde böyle azimle devam ediyorsun görbak bunun mükafatı bu seferde olacak inşlhh...
:
İnş bizde haziranın ikisinde tedaviye Allahın izni ile baslayacagiz.
ignelerime haziranin ikisinde baslayacagim yedi yıllık evliyiz ve bebeğimiz yok bursa jimere gidiyorum.
ignelerime haziranin ikisinde baslayacagim yedi yıllık evliyiz ve bebeğimiz yok bursa jimere gidiyorum.
Kızlar yumurtalar toplandı şuan evimde yatıyorum eşim başımda sürekli konuşuyor yarını iple çekiyorum.
bakalım kaç tanesi döllenecek 13 tane yumurta toplandı dua edin bebişlerim güzelce bölünsünler 😊😊şuan biraz kanama gaz ve ağrı var..ilaç olarakta progestan fitil estrofem ve azitro verdı birde folik asit ilaçlarımı içtim yatıyorum çok merak ediyorum bebişler ne alemde 😊😊
geçmiş olsun canım...
tedavin hayırlı olsun canım..
sebep ne peki neden 7 yıldır olmadı
Ah canım yaaa çok canın yanmıştır, geçmiş olsun arkadaşım.
Allah kabul etsin canim. Rabbim sifani versin.
Parsenden haber yokbende merak ettim ananas kabizliga iyi geliyor
aaaaa topik boş
Gecmis olsun tatlim ya
ahh canım yaaa okurken kötü oldum..çok geçmiş olsun
Bilmiyorum ki bebişler nasıl!
Hiç kendilerini hissettirmiyorlar sanki yoklar gibiler
sağolun kızlarrrrrr phala nasıl yandı venasıl aynıyor hala
Sen içini ferah tut.aklını biraz başka şeylerle dağıt,allahım hayırlısıyla sana da iki tane evlat verecek.oyle belirti felanda arama henüz daha vucundunda değişiklik yapacak kadar hormon salgilatmiyorlar
sağol canımm pansuman oldu bir an önce iyileşsin isityorum
Canım tedavin inşallah hayırlı olur, benimde transferimin 4. Günü bu gün. Bende bursa Acıbademde yaptırdım
Herkese günaydınlar,
Size bişey sormak istiyorum.3 aydır bir şekilde histeroskopi iptal olduğu için artık bu ay da dalgaya gelmesin diye adet olmadan gittim gün aldım. Cuma yada ctesi olmam gerekiyordu. Doktor verdi randevuyu ctesi olacağım adet diye.Benimkiler gelmek bilmez sinir oldum normalde günü saati şaşmazbugün gelmeye başlıyor kendileri adet bitiminden sonraki bikaç gün içinde yapılır diye biliyorum adet bittikten sonraki 2.gün histeroskopi yapılsa sorun olmaz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?