2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canım geçmiş olsun inşallah hepsi güzel güzel döllenirler

İnş bizde haziranın ikisinde tedaviye Allahın izni ile baslayacagiz.

ignelerime haziranin ikisinde baslayacagim yedi yıllık evliyiz ve bebeğimiz yok bursa jimere gidiyorum.

cnm bu sefer herşey yolunda gider bu sefer bebeğine kavuuşursun inşlh azmin elinden ne kurtulmuş sen her seferinde böyle azimle devam ediyorsun görbak bunun mükafatı bu seferde olacak inşlhh...
:

canım benimm çok sağoll güzel yürekli arkadaşım.. ben bu sıralar kendi telaşıma düştüm sizleri fazla takip edemedim..
sen ne yaptın canım şu anda hangi aşamadasın.. son 20 gündür herhangi bir gelişme oldumu.
güzel dileklerin hepimize yansısın canım benim çok öptüm..

ignelerime haziranin ikisinde baslayacagim yedi yıllık evliyiz ve bebeğimiz yok bursa jimere gidiyorum.

tedavin hayırlı olsun cnm.. güzel haberlerin gelsin..

tedavin hayırlı olsun canım..
sebep ne peki neden 7 yıldır olmadı

inşallah hepsi döllenecek güzel haberlerin gelecek canım.

Parsenden haber yokbende merak ettim ananas kabizliga iyi geliyor

inşallah her şey yolundadır parsen için de
ananas yiyorum zaten transferden beri katı gıda tüketmedim diyebilirim
ayıptır söylemesi büyük abdest yapmaya korkuyorum ben yaaa:18:

aaaaa topik boş

malum transferler opular yoğun sanırım bu aralar
dün yazmıştım canım sana benimde 29mayıs test günüm:18::18::18::18::18:
gözden kaçmıştır belki diye hatırlatıyım istedim

Bilmiyorum ki bebişler nasıl!
Hiç kendilerini hissettirmiyorlar sanki yoklar gibiler

Sen içini ferah tut.aklını biraz başka şeylerle dağıt,allahım hayırlısıyla sana da iki tane evlat verecek.oyle belirti felanda arama henüz daha vucundunda değişiklik yapacak kadar hormon salgilatmiyorlar

Sen içini ferah tut.aklını biraz başka şeylerle dağıt,allahım hayırlısıyla sana da iki tane evlat verecek.oyle belirti felanda arama henüz daha vucundunda değişiklik yapacak kadar hormon salgilatmiyorlar

İnşallah öyle olur canım inşallah

Canım tedavin inşallah hayırlı olur, benimde transferimin 4. Günü bu gün. Bende bursa Acıbademde yaptırdım

Canım tedavin inşallah hayırlı olur, benimde transferimin 4. Günü bu gün. Bende bursa Acıbademde yaptırdım

Maşallah canım ne güzel acibademde fiyat ne kadar? doktorun kim?. Transferin nasıl oldu ?
idrara slklsikken zor olmuyormu canım ya. Birde transferde canın aciyirmu? Yumurta toplarken anestezi olacakmış transferde nasıl olacak? Transferden sonra o pozisyondami odaya alıyorlar. İnş hayırlı haberde verirsin canım kaç embriyo koydular?

Tamamen kesilince lekelenmeler yapıyorlar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…