2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım listeye henüz yazmamış olabilirim ama senin test tarihinin 29 mayıs olduğunu biliyorum takibimdesin

Tamamen kesilince lekelenmeler yapıyorlar cnm

Canim benim benim adet bitiminden Nerdeyse 12 gün sonra felan yapıldı,hsg filmimde sorun çıkınca bi ay daha beklemek istemedim.çok da başarılı olmuş(şu an tüp bebek yapan dr um oyle dedi) rahim girişinde egrilik vardı da

Perşembe günü transferim oldu 26 test günüm, sana birşey soracağım canım transfer sonrası birşeyler hissettin mi?

Başarısız ilk transferimle kıyasladığımda en belirgin his test günüme 4-5 gün kala göğüs hassasiyetim ve ağrı oldu.. Öyleki eğilirken öne doğru göğüs uçlarım acımaya başladı.. İçimden bu bambaşka bişey dedim..
Ama belirtilere takılma bak burda çok okuyoruz daha aynı belirtiye sahip 2 kişiye rastlamadım .. Dua et canım bol bol.. Rabbim ol derse, belirtiye bakmaz olur.. Hayırlısı olsun inşallah..

Topiğin en hızlı soru soranı çıktın
Çidere üye oldum, üye olunca 1.000 lira indirim sağlıyor toplam hastaneye 4.210 ödedik.
Doktorum Şahin bey, çok memnun kaldım.
İdrar sıkışıklığı o kadar zor bir durum değil, transferden sonra 15 dk yatıp tuvalete kalktım sonra tekrar dinlendim, 1.5 saat yattım sonra yola çıktım ben Kocaelinde oturuyorum.
Yumurta toplarkan anestezi alıyorsun ama transferde almıyorsun ve canın asla yanmıyor. Transferden sonra sedyeye geçiyorsun seni dinlenme odasına alıyorlar.
Bana iki embriyo koydular, hayırlısı inşallah.

İnşallah canım inşallah, sende benim için dua et olur mu güzelim.
Sende bebeğine en güzel şekilde kavuş inşallah

İnşallah canım inşallah, sende benim için dua et olur mu güzelim.
Sende bebeğine en güzel şekilde kavuş inşallah

Hep ediyorum herkese ediyorum.. Rabbim herkese yaşatsın, sağlıkla kucağa almayı nasip etsin..
Canım bol bol ananas yemeye çalış, faydalı dediler ben çok yedim...

Canım cvblar için tesekkur ederim sen ne kadar lık evlisin ben doktoruma tüp bebekte ikiz olma ihtimali var dediğimde minyon yapın var bunyen kaldırmaz dedi. İkinci gittiğimde ikiz dedigimde embriyoları na bakarız tedavi durumuna bakarız dedi. Sen kendinmi istedin doktormu koydu? Sedyeye kalkmadan kendilerimi koyuyor?
Benim kilom 48 49.
Senin kilo ve boy kaç yine çok soru sordum demi ama merak ediyorum napiyim transferde canın yanmamasina çok sevindim çok sağol canimcim.embriyoları koyduklarinda ultrasyon dan gösteriyorlarmi? Jimerden ve doktorumdan çok memnunum elh. Rabbim hayırlı ve sağlıklı versin inş canım dua ile...

evet canm ultrasonda gösterıyolar sende ızlıyorsun canm sen suan hangı asamadasınn

evet canm ultrasonda gösterıyolar sende ızlıyorsun canm sen suan hangı asamadasınn

Canim bu ay hemen başlayacakti kan degerrimde prolaktin degerim yüksek olduğu için başlamadı onu düşürmek için hap verdi. Haziranın ikisinde göbekten ignelere baslayacagim nasip olursa.

inş ramazandan önce transferini yapacağız dedi bakalım hayırlısı sen hangi asamadasin?

İzlemekte heyecanlıdır ne güzel ya..

Son düzenleme:
bende birkez denedim kısa protokoldü,acaba uzun protokole nasıl karar verildi ne gibi testler yapıldı ve nerde yaptırdınız öğrenebilirmiyim

canım ben 1 düşük ve 1 dış gebelik geçirdim . sol tüpüm alındı diğer tüpüm tıkalıydı laparoskobi oldum tüpüm açıldı . dr. um bunlara karşılık belkide uzun protokollü tedaviyi uygun görmüş olabilir.

hic korkma canim, yumurta toplarken uyuyorsun zaten, transfer de acisiz ve cok kisa suruyor.. tup bebegin en zor kismi transferden sonra 10 gun beklemek bence :) oldu mu olmadi mi stresi en zoru..

teşekkürler canım moral oldu valla sabah yumurtalarım toplanacak .. heyecan bastı hepimizin hakkında hayırlısı olsun . Allah kimseye aratmasın hepimize versin aminnnn ..

Benimde kilom 50 boyum 1.60 canım yaşım 35 olduğundan ve döllenen iki yumurta olduğundan bana ikisinide koydular. Bu arada 5 yıllık evliyim sorun ise erkek infertilitesi
Sedyeye yandan kendin geçiyorsun kalkmadan fakat sen sedyeye nasıl geçerim ne olur diye kafanı bence bu kadar takma fazla stres yapma bu herşeyden daha önemli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…